مطالعه گروهی ارشد میکروب پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SH!LA

New member
دوستان برای قارچ شناسی چی میخونید؟



می تونید از کتـاب : قارچ شناسی، سعید دانشمنـدی + کتـاب تست آی کیـــو بـی استفاده کنیــد. در آخر هم مروری روی کتاب برای کنکور داشته باشیـد.
 

milan94

New member
من یه رشته دیگه امسال قبول شدم فقط یه نکته میخوام بگم اینه که با مرور بخونبین روش من خیلی با روش همه دوستام فرق داشت به خاطر همین کسی فک نمیکرد من 7 بشم ولی شدم مرور زیاد با برنامه قبلی و منظم و ورزش رمز موفقیت من بود

ممنون لز راهنماییتون
 

milan94

New member
مثل اینکه دوستان سخت مشغول مطالعه اند امیدوارم همتون موفق ومؤید باشید
 

bitoo

New member
سلام . بچه ها من میخوام ارشد ژنتیک امتحان بدم . برای میکروبیولوژی وزارت علوم چه کتابی رو معرفی میکنید که هم خلاصه باشه و هم یه درصدی رو بشه باهاش زد . نمی خوام بالا باشه اما 20-30 رو دیگه بشه باهاش زد .
 

sara77

New member
من خوبمممممممممممممممممممممممممممم
اره خداروشکر راضیم از روندم خوبه
خونه موندن چقد سخته خداوکیلی سخته توی خونه باشی همش
 

behnaz.h

New member
سلام دوستان همگی خسته نباشید من دنبال مطلب کامل برای کشت میکروبی شکلات وکاکائو هستم کسی توکتاب خاصی یاجای دیگه ای راجع به این مطلبی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون
 

SH!LA

New member
سلام دوستان همگی خسته نباشید من دنبال مطلب کامل برای کشت میکروبی شکلات وکاکائو هستم کسی توکتاب خاصی یاجای دیگه ای راجع به این مطلبی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون



ســلام


منظورت روش آزمون و حدود مجاز میکروبیولوژی این فرآورده های غذایی هست؟
 

mojnia

New member
سلام دوستان همگی خسته نباشید من دنبال مطلب کامل برای کشت میکروبی شکلات وکاکائو هستم کسی توکتاب خاصی یاجای دیگه ای راجع به این مطلبی سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از راهنماییتون

شكلات - آئين كار بهداشتي توليد استاندارد 9798
http://www.isiri.org/portal/files/std/9798.PDF

2395 ویژگی های میکروبی شیرینی و قنادی

 

behnaz.h

New member
ســلام


منظورت روش آزمون و حدود مجاز میکروبیولوژی این فرآورده های غذایی هست؟

بله منظورم روش آزمایش وواستفاده ازمحیط های کشت مناسب کاکائو هستش و روش گزارش نتایج

- - - Updated - - -


دوستم ممنون اما این یه روش کلی هست روش آزمایشی ندیدم توش
 

mojnia

New member
بله منظورم روش آزمایش وواستفاده ازمحیط های کشت مناسب کاکائو هستش و روش گزارش نتایج

- - - Updated - - -



دوستم ممنون اما این یه روش کلی هست روش آزمایشی ندیدم توش


یک روش کلی هست که برای تمام مواد غذایی استفاده میشه البته درمورد بعضی از مواد غذایی ها یا نوع میکروبی که انتظار میره وجود داشته باشه یک سری کارها را باید انجام داد به اضافه محیط کشت مناسب برای مواد مختلف

اول از همه سوسپانسیون باید فراهم کنی از ماده غذایی مورد نظر
یک حجمی از نمونه + 9برابر از اون حجم ، یک محلول رقیق کننده که رقت ده به توان منفی یک یا یک دهم سوسپانسیون ایجاد می شود
مثلا در خصوص ماکارونی 5 گرم ماکارونی را پس از آسیاب کردن در ارلنی با 45 سی سی محلول رقیق کننده(رینگر) مخلوط می کنیم که میشه رقت یک دهم و اگر یک سی سی از این رقت یک دهم داخل ارلن را در لوله آزمایشی که 9 سی سی رقیق کننده داره اضافه کنیم رقت یک صدم به دست می آید و به همین ترتیب اگر یک سی سی از رقت یک صدم داخل لوله به لوله دیگری که 9 سی سی رقیق کننده دارد اضافه کنیم رقت یک هزاروم بدست می آید
و بعد روی محیط های کشت مناسب کشت می دهیم
مثلا شمارش کلی میکروب ها در 30 درجه محیط پلیت کانت آگار
و با توجه به ویژگی های میکروبیولوژیکی فراورده غذایی محیط های کشت مناسب و آزمون های مناسب انجام شود
 
آخرین ویرایش:

mojnia

New member
ویژکی میکروبیولوژیکی شیرینی ها و کاکائو مطابق استاندارد 2395 است
آنتروباکتریاسه ها باسیلوس سرئوس ، کپک ، کلی فرم و اشیریشیا و مخمر ..است
چقدر بار میکروبی زیادی هم داره

اول باید رقت تهیه کنی : مطابق استاندارد8923
برای آنتروباکتریاسه مطابق استاندارد2461 اشیریشیا 2946 و.......

البته جای این مبحث تو این قسمت از تالار نیست بهتره تو قسمت مواد غذایی بحث بشه
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا