مطالعه گروهی ارشد میکروب پزشکی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

maryam92

New member
سلام.اینجا چرا انقدر سوت و کوره بابا یه کم از انجمن های دیگه یاد بگیرین
تشکیل گروه تو واتساب ایده خوبیه راحت تره .....آبتین جان آستین بالا بزن به اینجا که امیدی نیست....

abtin13

New member
سلام.اینجا چرا انقدر سوت و کوره بابا یه کم از انجمن های دیگه یاد بگیرین
تشکیل گروه تو واتساب ایده خوبیه راحت تره .....آبتین جان آستین بالا بزن به اینجا که امیدی نیست....

بله؟ واتس آپ؟ تو واتس آپ هم گروه تشکیل بشه ملت میان جک میزارن.از لحاظ روحیه حساب کنی خوبه. بعد چند ساعت درس خوندن میایی دوسه تا جک میخونی حالت میاد سرجاش
به جون خودم کلا این کارا به ما نیومده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

mojnia

New member
بچه های میکروب فقط به همدیگه نگاه میکنن هیچ کی اقدام عملی انجام نمیده متاسفانه

asalmasal

New member
من همش میام اینجا.ولی اینجا سخته واقعا.خوب بگید چیه کار کنیم؟من پایه همه کار هستم:25r30wi:

sara77

New member
من که امتحانای ترمم شرو شده کلا یه ماه اف میشم از خوندن وقت نمیشه

تانیا

New member
سلام بچه ها.....من میخوام سال دیگه میکروب شرکت کنم،به نظر شما برای باکتری چه کتابی بخونم خوبه؟جاوتز یا مورای یا.......؟کدوم بهتره؟

abtin13

New member
سلام بچه ها.....من میخوام سال دیگه میکروب شرکت کنم،به نظر شما برای باکتری چه کتابی بخونم خوبه؟جاوتز یا مورای یا.......؟کدوم بهتره؟

هم جاوتز هم مورای.این دوتا رو خوب بخونی باکتری رو میتونی خیلی خوب بزنی

abtin13

New member
خب دوستان داوطلب میکروب شناسی
بیوشیمی ها تون رو غلاف کنید که مولکولی اضافه شده.
حالا مشکل اینجاست که اگه تو هر مجموعه ضریب ها فرق نکنه واقعا حماقت مسئولین بهداشت رو میرسونه.

ع ل ی رضا

New member
دوستان به نظر من زمانیرو که برای بیوشیمی بود بیشترشو اختصاص بدید به انگل (کرم و تک یاخته و شاید حشره)چون به راحتی میشه ازش نمره ی بالا گرفت... روی سلولی سرمایه گذاری زیادی نکنید چون بدون شک حتی اگه خوبم بخونید نمیشه نمره ی بالایی ازش گرفت...این درس با اسامی مختلف مدتهاست که در کنکور دکترای باکتری میاد اما حتی اونایی هم که میخونن نمیتونن درصد خوبی بزنن واسه همین یه قانون نانوشته هست که نباید سرمایه گذاری زیادی روش کرد تازه علاوه بر اون اصلا معلوم نیست چه تیپی و چه مدلی سوال بدن برا ارشد....

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

mojnia

New member
فکر می کنید بهتر شد یا بدتر؟

arshad_94.jpg

b.nafas

New member
من گیج شدم جریان چیه الان باید چیکار کنیم اخه اینا چرا این کارارو میکنن ای ب:j58r36j3gcr4suxymupابا

mojnia

New member
باید ببینم چه ضریبهایی در نظر میگیرن یا اصلا ممکنه ضریب ها یکسان باشد. آشی هست که دارن برامون می پزن خدا رحم کنه چجوری می خوان این آش رو بهم بزنن

b.nafas

New member
ای بابا من کلی کتاب واسه بیو شیمی گرفتم وقت گذاشتم اخه این چه کاریه یعنی یه نفر تو این وزارت بهداشت نیست که بتونه درست تصمیم بگیره ای خداااااا:j58r36j3gcr4suxymup

na902021003

New member
سلام وااي اينايعني چي؟متوجه نشدم يعني بيوشيمي جزدرساي ميكروبشناسي نيست ديگه؟

b.nafas

New member
سلام وااي اينايعني چي؟متوجه نشدم يعني بيوشيمي جزدرساي ميكروبشناسي نيست ديگه؟

نه نیست به جای اون زیست مولکولی سلولی باید بخونی یعنی تا الان هر چی خوندیم از بین رفته و فقط وقت هدر دادیم .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا