مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yosram

New member
بچه ها وزارت بهداشتم دانشگاه ازاد داره ؟روانشناسیم داره ؟چه فرقی با ازاد علوم تحقیقات داره؟هزینه اش چه جوریه

fada19990

New member
بجه ها از بين كسايي كه كتاب مرور جامع امار زيستي رو دارن ،كسي ميتونه كمكم كه متوجه شم مولف جطوري به جواب رسيده!!!!!فصل6سوال42.......
Thank you

moslem noori

New member
اعلام ظرفيت پذيرش دانشگاههاي پذيرنده دانشجو انتخاب محل تحصيل توزيع كارت ورود به جلسه آزمون برگه راهنما و ساير اطلاعات مربوط به اجراي آزمون
3/3/93 لغایت 7/3/93
فقط تو دفترچه نوشته 27/1/93 یه اطلاعیه رو سایت میاد که خبری نیست

oksana

New member
سلام بچه ها خوبین راستش من وقت نمیکنم مرضی کودک بخونم فکر می کنید طرح سوال از بالینی و کودک مساوی باشه؟ احتمالش هست که فقط از کودک سوال طرح کنن و از بالینی چیزی نیاد؟ مرضی کودک خیلی زیاد و سنگین به نظرتون اگه بتونم خلاصه بخونم چه چیزهایش اهمیت داره؟ ممنون

sepideeee

New member
سلام بچه ها خوبین راستش من وقت نمیکنم مرضی کودک بخونم فکر می کنید طرح سوال از بالینی و کودک مساوی باشه؟ احتمالش هست که فقط از کودک سوال طرح کنن و از بالینی چیزی نیاد؟ مرضی کودک خیلی زیاد و سنگین به نظرتون اگه بتونم خلاصه بخونم چه چیزهایش اهمیت داره؟ ممنون
راستش من سری اول مرضی رو خوندم به نظرم خیلی اسون اومد .. ولی تو دوره به نظرم سخت تره ... جاییش رو هم نمیشه گفت مهمه یا نه چون مطالب مهم تو کلش پراکنده است .. ولی خوب هر طوری شده از هر دو تا کتاب سوال میدن مطمعن باش

حیدری

New member
با سلام
من تازه عضو این سایت شدم و قصدم اینکه برای کنکور سال اینده یعنی 94 بخونم و شرکت کنم
میخواستم بدونم ایا کسی هست که مثل من باش یا نه؟

sepideeee

New member
با سلام
من تازه عضو این سایت شدم و قصدم اینکه برای کنکور سال اینده یعنی 94 بخونم و شرکت کنم

اینجا چند تا از بچه ها هستن که تمرکز اصلیشون رو سال آینده اس ولی خوب ما هم در صورت عدم موفقیت به شما می پیوندیم :14:

henri

New member
با سلام

سلام خوش اومدی دوستم
من رو امسال اصلا حساب نمیکنم هیچی نرسیدم بخونم امسال

حیدری

New member
سپیده جان امیدوارم موفق باشی همین امسال
هنری جان امیدوارم سال اینده با هم موفق بشیم

دل آرام

New member
بابا سپیده قرارمون این بود که من رتبه یک باشم تو رتبه 2 دیگه ! چیه راضی نیستی ؟خوب تو رتبه یک من رتبه 2 . باشه قبوله .
دل بقیم بسوزه ! اوهووووووووم
:whistle:

سلام
من تازه وارم خيلي خوشحالم اين سايت پيدا كردم
من ديپلم علوم انساني بودم علاقه زيادي به روانشناسي داشتم ولي قسمتم نشد اقتصاد خوندم
حالا بعد چند سال ميخوام تلاش كنم ببينم ميتونم موفق بشم و رشته اي كه بهش علاقه داشتم رو بخونم
در قدم اول سعي كردم با منابع اشنا بشم اگر دوستان ليست منابع مخصوصا ر كتاب تست طبقه بندي برا درسها ميشناسن اينجا بهم معرفي كنن ممنون ميشم ببينم ليستم كامل بوده يا نه
بعدش ديدم خداي من اين يه دنيا كتابه يعني بايد براي هر درس چند منبع رو خوند اينطوري خيلي سخته اگه ميشه راهنماييم كنيد تا انرژيم از بين نره و انگيزم از دست ندم
راستي كتابهاي انشارات مدرسان شريف از انقلاب تهيه كردم دارم روزنامه وار ميخونم ولي درك بعضي قسمتهاش مخصوصا روش تحقيق برام سخته فكر كنم به صورت خلاصه نوشته شده من بايد اول اصل منابع مطالعه كنم اميدوارم لطف كنيد منو راهنمايي كنيد ممنون

sepideeee

New member
سلااااااااام به دوستای کنکوری...
کجایید؟؟؟؟؟

ببخشیدا پرند خانوم شما کم پیدایی ما هی میایم میبینم همه رفتن سر درس خوندن ما عقب موندیم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

- - - Updated - - -

سلااااااااام به دوستای کنکوری...
کجایید؟؟؟؟؟

ببخشیدا پرند خانوم شما کم پیدایی ما هی میایم میبینم همه رفتن سر درس خوندن ما عقب موندیم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

حیدری

New member
ببخشید کسی اطلاع داره وزارت بهداشت رشته مشاوره توانبخشی را در مقطع ارشد دارد یا نه؟

parand

Well-known member

سلام سپیده جون
خوبی عزیزم؟
دو هفته ای نت نداشتم ولی چند روزیه که نت دارم هر روز سر میزنم.
درسا خوب پیش میره؟

parand

Well-known member
حمیده جوووون کجایی؟؟؟؟؟
دلم برای شوخیات خیلی تنگ شده.......:sad:

henri

New member
سلام دوستان کجایین ؟ امیدوارم موفق باشید دلم براتون تنگیده هاااااااااااااااااااااااااا

sepideeee

New member
سلام سپیده جون
خوبی عزیزم؟
دو هفته ای نت نداشتم ولی چند روزیه که نت دارم هر روز سر میزنم.
درسا خوب پیش میره؟

سلام .. مرسی .. دختر مشتاق دیدار ... کجا رفتین همه یه دفه گود رو خالی کردین :sarma:
دیگه این روزای اخر که می رسه فقط خستگی می مونه دیگه :(

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا