مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
از نحوه برگزاری kelas ها اطلاع داری؟ میگن بیشتر روزای هفته kelas میزارن
چند بار این پست رو ویرایش کردم و فرستادم اما وقتی kelas رو به فارسی مینویسم اوون کلمه در جمله نمایش داده نمیشد !!!

ماشالاااااااااا چقد خلاقید, ما با این مشکل به این صورت برخورد می کردیم ک ل ا س , به ذهنم نرسیده بود اینجوری هم می شه :motat:
یه زمانی د ک ت ر ا هم همین مشکل رو داشت حالا نمی دونم رفع شده یا نه همینطور
دکترا دکترا دکتر
این تو تنظیمات انجمن هست گویا برای اینکه تبلیغات صورت نگیره :(50):

دل آرام

New member
دلارام جون ینی مارنات رو کلش رو می خونی ؟
کتب خلاصه شده خوب میشناسی ؟
آخه من همنو درسای اصلیم مونده و بخام ب فکر خوندن مارناتم باشم همین روزی چند صفه هم نمیخونم دیگه

نه بابا هنری جان مارنات کی واقعا همشو میرسه بخونه !!!!!من mmpi , tat , میلون و رورشاخ میخونم ! همین ! خخخخخخ
واسه خلاصه ها یسارم داره ! پیام بده بهش میگه بهت کامل .

دل آرام

New member
نه بابا هنری جان مارنات کی واقعا همشو میرسه بخونه !!!!!من mmpi , tat , میلون و رورشاخ میخونم ! همین ! خخخخخخ
واسه خلاصه ها یسارم داره ! پیام بده بهش میگه بهت کامل .

راستی کتاب بالینی پورانم یه فصل داره ازمون ها اونم خوبه !

moslem noori

New member
اس ام اس وارده برای کسایی که اعتقاد دارن ::
امروز 19 فروردین از 11 صبح تا 11 شب شمس الشموس است . و خورشید طوری در آسمان قرار میگیرد که حاجت ها بر آورده می شود . در این روز سوره شمس را بخوانید و آخر هر ایه بگویید : یا شمس الشموس و یا انیس النفوس ادرکنی .
(اصول کافی )

برای حاجت منم یک صلوات بفرستید اگه خوندید . متشکرم .:thanks:
آخر دعام به یاد این پستت افتادم و یه صلوات برات فرستادم آبجیه خوبم

moslem noori

New member
ماشالاااااااااا چقد خلاقید, ما با این مشکل به این صورت برخورد می کردیم ک ل ا س , به ذهنم نرسیده بود اینجوری هم می شه :motat:
یه زمانی د ک ت ر ا هم همین مشکل رو داشت حالا نمی دونم رفع شده یا نه همینطور
دکترا دکترا دکتر
این تو تنظیمات انجمن هست گویا برای اینکه تبلیغات صورت نگیره :(50):
خجالتم ندین تو رو خدا :black_eyed:

moslem noori

New member
جيز زيادي نميشه ترمي نهايتا جهار وبنج ميليون......... خخخخخخخخخخ

تو اوون لینک بالا زده سالی بین ده تا 15 یعنی 5 تا 7.5 میلیون !!!
البته اگه یه ذره سر کیسه رو شل کنی ارزشش رو داره البته اگه چیزی تو کیسه باشه !!
فک کنم آزاد ترمی دو تومن باشه حالا این یه ذره بیشتره

yosram

New member
مرضی کودک

1. مقدمه ایی بر رفتار بهنجار و نابهنجار در کوکان و نجوانان
2.نظزیه ها و علت ها
3.پژوهش
4.سنجش و تشخیص ودرمان
5.اختلال بیش فعالی
6.مشکلات سلوک
7.اختلالهای اضطرابی
8.اختلال های خلقی
9.عقب ماندگی ذهنی
10.اتیسم و اسکیزوفرنی کودکی
11.اختلال های ارتباطی و یادگیری
12.اختلال های سلامتی و مصرف مواد
13. اختلال های خوردن
14.سوه رفتار با کودک و صدمات عمدی

کلا 548 صفحه و یه کتاب گنده و سنگین !

من ترجیح میدم خود کتاب رو بخونم ! فقط مارنات میخواستم خلاصه بخونم که بیخیال شدم !
مرسی عزیزم

moslem noori

New member
سلام وصبح بخیر به همکلاسی های خوبم
ببخشید این کتاب آمار انتشارات جامعه نگر که میگن خوبه از کدوم نویسندس؟
کتاب مارنات فقط آزمون ها مهمه؟زمان چاپ کتاب مهمه؟از کتابخونه دانشگاه جلد ائل رو گرفتم اما چاپ قدیمی 1384

- - - Updated - - -

کتاب مارنات فقط آزمون ها مهمه؟زمان چاپ کتاب مهمه؟از کتابخونه دانشگاه جلد اول رو گرفتم اما چاپ قدیمی 1384

آخرین ویرایش:

rawy

New member
کتاب مارنات فقط آزمون ها مهمه؟زمان چاپ کتاب مهمه؟از کتابخونه دانشگاه جلد ائل رو گرفتم اما چاپ قدیمی 1384

سلام
جامعه نگر دوتا کتاب نکته و تست آمار داره (تا جایی که من اطلاع دارم)
یکیش درسنامه است که قدیمی تره و فکر نمی کنم دیگه پیدا بشه و چاپ تموم بود موقعی که من برای خریدش رفتم
اون یکی مرور جامع آمار زیستی هست که به سری کتابهای DRS معروف هستن

منظورتون چیه که فقط آزمون ها مهمه؟ مارنات همش در مورد آزمونهاست دیگه :smiliess (12):
بستگی به کتاب داره اگه دسترسی دارید یه مقایسه انجام بدید من کاپلان 2003 رو داشتم با 2007 مثلا تو فصل اسکیزوفرنی تفاوت نسبتا بیشتری داشتند تا فصل خلقی
به هر حال هر چند وقت یک بار یه تغییر کوچیک تو کتابها می دن که بازار حفظ بشه و مجبور بشیم کتابهایی رو که داریم رو بریم دوباره تهیه کنیم :13:

moslem noori

New member
سلام
جامعه نگر دوتا کتاب نکته و تست آمار داره (تا جایی که من اطلاع دارم)
یکیش درسنامه است که قدیمی تره و فکر نمی کنم دیگه پیدا بشه و چاپ تموم بود موقعی که من برای خریدش رفتم
اون یکی مرور جامع آمار زیستی هست که به سری کتابهای DRS معروف هستن

منظورتون چیه که فقط آزمون ها مهمه؟ مارنات همش در مورد آزمونهاست دیگه :smiliess (12):
بستگی به کتاب داره اگه دسترسی دارید یه مقایسه انجام بدید من کاپلان 2003 رو داشتم با 2007 مثلا تو فصل اسکیزوفرنی تفاوت نسبتا بیشتری داشتند تا فصل خلقی
به هر حال هر چند وقت یک بار یه تغییر کوچیک تو کتابها می دن که بازار حفظ بشه و مجبور بشیم کتابهایی رو که داریم رو بریم دوباره تهیه کنیم :13:
یه سری از فصل ها یه آزمون خاص رو نگفته مثلاً جلد اول فصل های 5 و 6 و 7 در مورد یه آزمونه مثل وکسلر
منظورم اینه خواندن فصل یک و دو سه و چهار لازمه؟
یه سوال دیگه من هر چی میگردم کتاب دلاور نیست فقط روش تحقیق در علوم تربیتی دکتر دلاور رو دارن.فرق داره با اوون درسته ؟

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام بچه ها خوبید ؟ ی چیزی میگم نخندید به هما من ی تصمیم گرفتم از نوع تصمیم کبری دیدم ی حساب سرانگشتیم بکنم نمی تونم این همه کتاب رو تو این فرصت بخونم ب امید امسال تصمیم گرفتم آمار بخونم ک خیلیم حفظی نیس برا سال بعدم و ی راست رفتم همین کتاب مرور جامع رو گرفتم و خلاصه ها و تستاشو میخونم ک خودم نمیتونم ب تستاش جواب بدم و با جواب میخونم فقط یاد بگیرم اما بضی از تستاش رو نمیفهمم ویا بضیاش جواب تشریحی نداره می تونم این تستایی که اشکال دارم رو اینجا بنویسم تا هرکی راه حلش رو بلد بود لطف کنه بهم یاد بده ؟ البته اگه اجازه بدید وگرنه اصلا تو این موقعیت از هیچکس انتظار ندارم

sepideeee

New member
سلام بچه ها خوبید ؟ ی چیزی میگم نخندید به هما من ی تصمیم گرفتم از نوع تصمیم کبری دیدم ی حساب سرانگشتیم بکنم نمی تونم این همه کتاب رو تو این فرصت بخونم ب امید امسال تصمیم گرفتم آمار بخونم ک خیلیم حفظی نیس برا سال بعدم و ی راست رفتم همین کتاب مرور جامع رو گرفتم و خلاصه ها و تستاشو میخونم ک خودم نمیتونم ب تستاش جواب بدم و با جواب میخونم فقط یاد بگیرم اما بضی از تستاش رو نمیفهمم ویا بضیاش جواب تشریحی نداره می تونم این تستایی که اشکال دارم رو اینجا بنویسم تا هرکی راه حلش رو بلد بود لطف کنه بهم یاد بده ؟ البته اگه اجازه بدید وگرنه اصلا تو این موقعیت از هیچکس انتظار ندارم

من که آمارم داغونه ... تازه دوره نکردم هنو هیچی یادم نیس :14:
امار رو سعی کن مفهومی بخونی زیاد خودتو درگیر سوالای تشریحی نکن .. چون سوال حل کردنی فکر نکنم یکی دو تا بیشتر بدن اونم معمولا ساده می دن...
البته نظر شخصیه من بودا دوباره نیاین دعوام کنین :riz481:

moslem noori

New member
بچه ها ظاهراً درس ارزیابی روانشناختی ضریب پنهان داره البته من از یکی از دانشجویان دانشگاه تهران پرسیدم تکذیب کرد به هر حال ساده از کنارش رد نشین

fada19990

New member
بجه هااا يكي از سوالايي كنكور 75-76اينه!در فوبيا مكانيسم دفاعي اصلي مورد استفاده جيست?جوابشو زده جابجايي،در صورتي كه تو كتاب كابلان ص 175تو جدول نوشته اجتنابي جابه جايي فرافكني،تو كزينه ها فرافكني بود منم همينو زدم ،
دانشمندان محترم نظرتون جيه!من دارم اشتباه ميكنم يا كابلان يا طراحان سوال!!!!!!

moslem noori

New member
بجه هااا يكي از سوالايي كنكور 75-76اينه!در فوبيا مكانيسم دفاعي اصلي مورد استفاده جيست?جوابشو زده جابجايي،در صورتي كه تو كتاب كابلان ص 175تو جدول نوشته اجتنابي جابه جايي فرافكني،تو كزينه ها فرافكني بود منم همينو زدم ،
دانشمندان محترم نظرتون جيه!من دارم اشتباه ميكنم يا كابلان يا طراحان سوال!!!!!!
شاید هیچکدام !
بعضی وقتا پاسخنامه دارای اشتباه چاپیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا