مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
بجه هاااا من رفتم اكاهي استخدامي هااااا رو نيكاه كردم ،همه رشته اي ميخواستن غير از روانشناسي!!!!!!!!!!اخه جرا كسي ما رو دوست نداره !!!!!يعني واقعا اينقدر بازار كار اين رشته افتضاحه !!!!!من الان احتياج دارم يكي بهم روحيه بده!!!!ااخه من هوشبري هم اوردم ولي نررررفتم!!!حالا احساس بشيموني بهم دس داده!!!![/QUOTE

فدا جان
این حقیقت رشته ماست که بازار جذابی نداره و رشته ایی که میخونیم هم انچننان در آمد زایی نداره.ولی خوب این رشته چیزایی داره که رشته های دیگه نداره .
ما باید خودمون به فکر خودمون باشیم . یا تا دکترا و استاد دانشگاه و هیئت علمی شدن و تدریس و یا کلینیک زدن .
البته اگر روش های خلاقانه داشته باشید فکر کنم بتونید در آمدزایی خوبی داشته باشید . بستگی به خودتونم داره .

دل آرام

New member
سلام بچه ها
همگی خوبید انشالله؟؟
درسا هم که انشالله خوب پیش میره؟
بچه ها می خواستم یه نکته مهم رو بهتون یاداور بشم میدونم همه میدونید اینوامایاداوریش بد نیست
بچه ها خیلی از ماها برای قبولی در کنکور خیلی دلواپس هستیم و با خودمون میگیم اگه قبول بشم اینجور میشه اون جور میشه و اگه قبول نشم واویلایی میشه
تصور قبول نشدن برامون خیلی غیرقابل تحمل میشه اصلا به این فکر نمیکنیم اگر قبول نشدم چه کنم؟؟؟
بچه هایی که پارسال کنکوری خوندن و قبول نشدن بهترمی فهمن چی میگم اگه برای هم قبولی هم مردودی تصورات وبرنامه هایی داشته باشیم سازگاری با هردوحالتش برامون راحت تره البته قبولی که سازگاری نمیخواد و مردودی هست که نیاز به مهارت مقابله ای یا سازگارانه داره
پس بهتره به هردوحالتش فکرکنیم یعنی اگه قبول شدیم فلان وفلان وفلان و اگه خدای نکرده قبول نشدیم برنامه داشته باشیم که شوک بزرگی بهمون دست نده که تا خودمون روجمع کنیم فرصت زیادی از دست داده باشیم یاحتی اون شوک باعث بشه از هدف نهایی دست بکشیم
این کمک میکنه استرس های این دوماه رو هم از حد مرضی اون بیاریم پایین تر
زیاده گویی کردم معذرت میخوام
با ارزوی موفقیت همه مون

من امسال اولین و آخرین سالیه که دارم برای انستیتو میخونم .
امید به قبولیمم زیاده البته
ولی اگر نشدم هر چی تهران قبول شدم میرم .
به این نتیجه رسیدم توی تحصیلات تکمیلی این خود ادمه که برای موفقیتش تلاش کنه .حالا چه تو امریکا درس بخونی چه تو انستیتو چه تو رودهن !
عمرمون با ارزش تر از این حرفاست که پشت کنکور تلف شه ! من انرژی که امسال دارم رو میزارم برای موفقیت تو دوره ی ارشدم نه پشت کنکور و ازمون دوباره .
ببخشید اگر انرژی منفی دادم بهتون .
حالا بزنه و من همون رودهنم قبول نشم امسال ! :25r30wi:

stat90

New member
سلام دوستان . سال جدید رو تبریک میگم .ان شالله سالی پر از موفقیت رو پیش رو داشته باشید
امیدوارم با کسانی که تغییر رشته ای هستن و ازمون ارشد روانشناسی تصمیم دارند شرکت کنند در این انجمن اشنا بشم و بتونیم با هم پیش بریم . اگر کسی هست خوشحال میشم برام پیغام بزاره یا اینجا بگه ..... !

ریگار

New member
من از اول میدونستم قراره کلفت یا گارگر بشم :(

حداقل کلفت باسوادی میشم :sarma:

moslem noori

New member
بجه هاااا من رفتم اكاهي استخدامي هااااا رو نيكاه كردم ،همه رشته اي ميخواستن غير از روانشناسي!!!!!!!!!!اخه جرا كسي ما رو دوست نداره !!!!!يعني واقعا اينقدر بازار كار اين رشته افتضاحه !!!!!من الان احتياج دارم يكي بهم روحيه بده!!!!ااخه من هوشبري هم اوردم ولي نررررفتم!!!حالا احساس بشيموني بهم دس داده!!!!
اولاً که در این موقعیت حساس دو ماه مونده به کنکور فکرد کردن به مسائل حاشیه ای فکر اشتباهیه
اما اینو بگم تا اونجا که من میدونم رشته ما در حال حاضر جزء بهترین رشته هاس برای بازار کار
رشته های روانشناسی و مشاوره رشته هایه در حال رشد هستند که فعلاً اشباع نشدن و تازه دارن تو کشور جا میفتن.
مثلاً قبلا کسی میخواست طلاق بگیره میگفتن برین با بزگترا مشورت کنید اما الآن اجباری میفرستن مشاوره
در هرصورت در وضعیت کنونی کلاً کار خیلی کم پیدا میشه و بیشتر به خود فرد بستگی داره و البته در مرحله اول کمک خدا
شما با تمام قدرت تلاش کنید مطمئن باشید خداوند این تلاش رو نادیده نمیگیره
موفق باشید:rolleyessmileyanim:

moslem noori

New member
من امسال اولین و آخرین سالیه که دارم برای انستیتو میخونم .
امید به قبولیمم زیاده البته
ولی اگر نشدم هر چی تهران قبول شدم میرم .
به این نتیجه رسیدم توی تحصیلات تکمیلی این خود ادمه که برای موفقیتش تلاش کنه .حالا چه تو امریکا درس بخونی چه تو انستیتو چه تو رودهن !
عمرمون با ارزش تر از این حرفاست که پشت کنکور تلف شه ! من انرژی که امسال دارم رو میزارم برای موفقیت تو دوره ی ارشدم نه پشت کنکور و ازمون دوباره .
ببخشید اگر انرژی منفی دادم بهتون .
حالا بزنه و من همون رودهنم قبول نشم امسال ! :25r30wi:
هم با نظرتون موافقم هم مخالف !
تقریباً این یک دو راهی شده برای خودم
دو راه بین اینکه امسال هر چی قبول شدم برم حتی وزارت علوم
یا اینکه هدفمند ادامه بدم
درسته که شاید یک سال عقب بیفتیم
اما باور کنید دانشگاه خوب مدرک خوب میده و البته دانشجوی با سواد
خیلی تفاوت داره که کجا درس بخونی
من دانشجوی دانشگاه آزاد کرمانشاه هستم.باور کنید تا زمانی که برای کنکور شروع نکردم به خوندن متوجه نبودم چه قدر بی سوادم.
ابته من به قسمت هم خیلی اعتقاد دارم.
من دیپلم بهیاری دارم !!!
حالا فکر کنید قسمت منو کجا آورده !!!

moslem noori

New member
بچه ها کی میدونه کدوم شهرا خوابگاه نداره؟؟؟؟؟

.5 مركز قلب وعروق شهيد رجايي ؛ عالي آموزشي وپژوهشي طب انتقال خون ؛ رازي ؛دانشگاه علوم بهزيستي
وتوانبخشي ؛ دانشگاه هاي علوم پزشكي شهيد بهشتي؛ شيراز؛ تبريز؛ زنجان؛ مازندران؛ اصفهان ؛ هرمزگان وهمدان تعهدي
در قبال خوابگاه دانشجويي ندارند.
این متنو از دفترچه راهنمای آزمون امسال گرفتم براتون گرفتم صفحه 56

دل آرام

New member
هم با نظرتون موافقم هم مخالف !
تقریباً این یک دو راهی شده برای خودم
دو راه بین اینکه امسال هر چی قبول شدم برم حتی وزارت علوم
یا اینکه هدفمند ادامه بدم
درسته که شاید یک سال عقب بیفتیم
اما باور کنید دانشگاه خوب مدرک خوب میده و البته دانشجوی با سواد
خیلی تفاوت داره که کجا درس بخونی
من دانشجوی دانشگاه آزاد کرمانشاه هستم.باور کنید تا زمانی که برای کنکور شروع نکردم به خوندن متوجه نبودم چه قدر بی سوادم.
ابته من به قسمت هم خیلی اعتقاد دارم.
من دیپلم بهیاری دارم !!!
حالا فکر کنید قسمت منو کجا آورده !!!
چه جالب بهیاری ! من مهندس برق شریف ام دیدم که اومده رشته ما !
رشته ما خدا روشکر از همه رشته ها پذیراست فقط به درجه کمال گرایی خود دانشجو ربط داره !
من خودم لیسانسم رو از دانشگاه روزانه گرفتم .ولی خوب از دانشگاه های علوم !
درسته که بچه های ورزات بهداشت کار بالینی میکنن و با مهارت تر هستن اما خوب میشه تو دانشگاههای دیگم درس خوند اما راه و هدف خودتون رو رفت . این خود ما هستیم که برای خودمون راهی رو درست میکنیم .
درسته شما اون موقع دانشجوی لیسانس بودید و کم تجربه و هنوز راهتون رو در روانشناسی مشخص نکرده بودید اما دوره ی تحصیلات تکمیلی به نظر من فرق داره .
حالا امیدوارم هر جا هستین موفق باشید . و از همه مهمتر دلتون خوش باشه .

moslem noori

New member
چه جالب بهیاری ! من مهندس برق شریف ام دیدم که اومده رشته ما !
رشته ما خدا روشکر از همه رشته ها پذیراست فقط به درجه کمال گرایی خود دانشجو ربط داره !
من خودم لیسانسم رو از دانشگاه روزانه گرفتم .ولی خوب از دانشگاه های علوم !
درسته که بچه های ورزات بهداشت کار بالینی میکنن و با مهارت تر هستن اما خوب میشه تو دانشگاههای دیگم درس خوند اما راه و هدف خودتون رو رفت . این خود ما هستیم که برای خودمون راهی رو درست میکنیم .
درسته شما اون موقع دانشجوی لیسانس بودید و کم تجربه و هنوز راهتون رو در روانشناسی مشخص نکرده بودید اما دوره ی تحصیلات تکمیلی به نظر من فرق داره .
حالا امیدوارم هر جا هستین موفق باشید . و از همه مهمتر دلتون خوش باشه .
البته من دیپلم بهیاری دارم که زیر گروه کار و دانش محسوب میشه.بعد از اینکه دیپلم بهیاری گرفتم فهمیدم که ادامه تحصیل در سطح دانشگاه نداره
مجبور شدم دیپلم انسانی رو هم بگیرم و یه سال هم پیش دانشگاهی خوندم
نهایتاً کنکور شرکت کردم و مدیریت بازرگانی پیام نور قبول شدم
سه چهار ترم اونجا بودم اما نه علاقه داشتم بهش نه اینکه به درد کارم میخورد
با کسی آشنا شدم که دانشجوی مشاوره بود.عاشق مشاوره شدم
دوباره کنکور شرکت کردم هم آزاد هم سراسری و فقط یه انتخاب داشتم فقط مشاوره
خیلی وقت برای درس خوندن نداشتم و همکارا گفتن چون نمیرسی خیلی دانشگاه بری برو دانشگاه آزاد
به هر حال سال 89 دانشجوی مشاوره شدم و البته یه بار تو زندگیم رتبه یک شدم :a2d3:
البته در رشته خودم :smiliess (12):
الآن هم ترم آخر هستم
کنکور ارشد وزارت علوم شرکت کردم و اصلاً روحم خبر دار نبود که ارشد بالینی وزارت بهداشت هم وجود داره
اسفند ماه بود که هنگام رد شدن از خیابان در یه کافی نت نوشته بود ثبت نام ارشد پزشکی
منم گفتم خوبه اگه بتونم برم ارشد پرستاری بگیرم
وقتی دفترچه رو دانلود کردم متوجه شدم امکان ثبنت نام پرستاری برای من نیست اما چشمم به رشته روانشناسی بالینی خورد
بیشتر از این سرتون رو به درد نمیارم
این هم قسمتی از داستان پر از اتفاق زندگی من بود
شما هم موفق و دل خوش و سلامت باشید

ریگار

New member
والا من اگه زاهدان هم قبول بشم وبهم خوابگاه ندن و مجبورم کنن تو پارک بخوام ، خوشحال میشم و بیشتر میپسندمش تا این که قبول نشم ، ضمن این که اینا همش حرفه که میزنن دانشگاه ها ، من روزانه قزوین درس خوندم ، اونجا هم میگفتن ما تعهد نداریم خوابگاه بدیم ، همیچین خوابگاه میدادن بیا و بیین ، به مایی که تهرانی بودیم میدادن ، چه برسه به شهرستانی ها که راهشون دورتر بود ، محیط خوابگاهاشون هم خیلی خوب بود ، هم ورزشگاه داشت ، هم مثل جنگل پر از درخت بود . اگه دانشگاه قزوین اینجوری بود پس حتما دانشگاه های بهداشت سنگ تموم میذارن . هرچند اگه من قبول بشم به هر چیزی راضیم . اصلا تمام عوامل بیان یکی یه فس کتک بزنن منو :(
و دوشیزگان چه دانند که ترس از سربازی توام با عشق وزارت بهداشت چیست ! :(

این روزا استرس داره خونم رو میخوره ! حتی تجدید میثاق با آرمان های فرانکل هم نمیتونه آرومم کنه :(

moslem noori

New member
والا من اگه زاهدان هم قبول بشم وبهم خوابگاه ندن و مجبورم کنن تو پارک بخوام ، خوشحال میشم و بیشتر میپسندمش تا این که قبول نشم ، ضمن این که اینا همش حرفه که میزنن دانشگاه ها ، من روزانه قزوین درس خوندم ، اونجا هم میگفتن ما تعهد نداریم خوابگاه بدیم ، همیچین خوابگاه میدادن بیا و بیین ، به مایی که تهرانی بودیم میدادن ، چه برسه به شهرستانی ها که راهشون دورتر بود ، محیط خوابگاهاشون هم خیلی خوب بود ، هم ورزشگاه داشت ، هم مثل جنگل پر از درخت بود . اگه دانشگاه قزوین اینجوری بود پس حتما دانشگاه های بهداشت سنگ تموم میذارن . هرچند اگه من قبول بشم به هر چیزی راضیم . اصلا تمام عوامل بیان یکی یه فس کتک بزنن منو :(
و دوشیزگان چه دانند که ترس از سربازی توام با عشق وزارت بهداشت چیست ! :(

این روزا استرس داره خونم رو میخوره ! حتی تجدید میثاق با آرمان های فرانکل هم نمیتونه آرومم کنه :(
از نحوه برگزاری kelas ها اطلاع داری؟ میگن بیشتر روزای هفته kelas میزارن
چند بار این پست رو ویرایش کردم و فرستادم اما وقتی kelas رو به فارسی مینویسم اوون کلمه در جمله نمایش داده نمیشد !!!

آخرین ویرایش:

ریگار

New member
آره و به خاطر همین خوشحالم
اگه موضوع درس مورد علاقه ام باشه (که به نظر میرسه حتما هست) هرچقدر باشه ناراحت نمیشم .
راستی کسی نمیدون چه واحد هایی رو تو ارشد بهداشت باید پاس کنیم ؟! اگه کسی میدونه بگه تا انگیزه بگیریم واسه بیشتر خوندن :)

moslem noori

New member
آره و به خاطر همین خوشحالم
اگه موضوع درس مورد علاقه ام باشه (که به نظر میرسه حتما هست) هرچقدر باشه ناراحت نمیشم .
راستی کسی نمیدون چه واحد هایی رو تو ارشد بهداشت باید پاس کنیم ؟! اگه کسی میدونه بگه تا انگیزه بگیریم واسه بیشتر خوندن :)
وای چه فاجعه ای میشه واسه من !!!
کاش فقط آخر هفته ها kelas بزارن

دل آرام

New member
اس ام اس وارده برای کسایی که اعتقاد دارن ::
امروز 19 فروردین از 11 صبح تا 11 شب شمس الشموس است . و خورشید طوری در آسمان قرار میگیرد که حاجت ها بر آورده می شود . در این روز سوره شمس را بخوانید و آخر هر ایه بگویید : یا شمس الشموس و یا انیس النفوس ادرکنی .
(اصول کافی )

برای حاجت منم یک صلوات بفرستید اگه خوندید . متشکرم .:thanks:

yosram

New member
بچه ها سلام من دارم کتابای بالینی وزارت علوم رو میخونم به نظر شما به درد میخوره میشه بگید سر فصل های دوتا کتاب بالینی چیا هستش اخه وتا کتاب بالینی وزارت بهداشتو ندارم
یه چیز دیگه کدومتون دارید خلاصه میخونید من کتابای دوجلدی رو خلاصه هاشونو میخونم.

دل آرام

New member
بچه ها سلام من دارم کتابای بالینی وزارت علوم رو میخونم به نظر شما به درد میخوره میشه بگید سر فصل های دوتا کتاب بالینی چیا هستش اخه وتا کتاب بالینی وزارت بهداشتو ندارم
یه چیز دیگه کدومتون دارید خلاصه میخونید من کتابای دوجلدی رو خلاصه هاشونو میخونم.

1. روان شناسی بالینی چیست
2. گذشته و حال روان شناسی بالینی
3.ویژگی های اصلی سنجش بالینی
4.مصاحبه و مشاهده در روان شناسی
5.آزمون گیری در روانشناسی
6.ویژگی های اساسی مداخلات بالینی
7.روان درمانی روانپویش و انسانگرا
8.رواندرمانی رفتاری و شناختی -رفتاری
9 .سایر مداخلات بالینی
10. تحقیق درباره مداخله بالینی
11.روان شناسی بالنی کودک
12 .روانشناسی سلامتی
13.روانشناسی بالینی عصب نگر
14 .روان شناسی قانونی
15.مسائل حرفه ایی در روانشناسی
16.ورود به دانشکده تحصیلات تکمیلی
کلا 660 صفحه ناقابل !

دل آرام

New member
مرضی کودک

1. مقدمه ایی بر رفتار بهنجار و نابهنجار در کوکان و نجوانان
2.نظزیه ها و علت ها
3.پژوهش
4.سنجش و تشخیص ودرمان
5.اختلال بیش فعالی
6.مشکلات سلوک
7.اختلالهای اضطرابی
8.اختلال های خلقی
9.عقب ماندگی ذهنی
10.اتیسم و اسکیزوفرنی کودکی
11.اختلال های ارتباطی و یادگیری
12.اختلال های سلامتی و مصرف مواد
13. اختلال های خوردن
14.سوه رفتار با کودک و صدمات عمدی

کلا 548 صفحه و یه کتاب گنده و سنگین !

من ترجیح میدم خود کتاب رو بخونم ! فقط مارنات میخواستم خلاصه بخونم که بیخیال شدم !

sepideeee

New member
منم میگم وقتتون رو سر کتاب های متفرقه نزارین چون نه تنها ممکنه ازش سوال نیاد بلکه ممکنه کمی درصد ها و بعضی چیزای دیگه تو کتابا با هم دیگه فرق بکنه که باعث بشه جواب اشتباه هم تو کنکور بزنین !!!!
البته تجربه شده به شدت :1dco2x0p1lilzhfpg1t

henri

New member
مرضی کودک

1. مقدمه ایی بر رفتار بهنجار و نابهنجار در کوکان و نجوانان
2.نظزیه ها و علت ها
3.پژوهش
4.سنجش و تشخیص ودرمان
5.اختلال بیش فعالی
6.مشکلات سلوک
7.اختلالهای اضطرابی
8.اختلال های خلقی
9.عقب ماندگی ذهنی
10.اتیسم و اسکیزوفرنی کودکی
11.اختلال های ارتباطی و یادگیری
12.اختلال های سلامتی و مصرف مواد
13. اختلال های خوردن
14.سوه رفتار با کودک و صدمات عمدی

کلا 548 صفحه و یه کتاب گنده و سنگین !

من ترجیح میدم خود کتاب رو بخونم ! فقط مارنات میخواستم خلاصه بخونم که بیخیال شدم !

دلارام جون ینی مارنات رو کلش رو می خونی ؟
کتب خلاصه شده خوب میشناسی ؟
آخه من همنو درسای اصلیم مونده و بخام ب فکر خوندن مارناتم باشم همین روزی چند صفه هم نمیخونم دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا