مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sepideeee

New member
بجه هااا يكي از سوالايي كنكور 75-76اينه!در فوبيا مكانيسم دفاعي اصلي مورد استفاده جيست?جوابشو زده جابجايي،در صورتي كه تو كتاب كابلان ص 175تو جدول نوشته اجتنابي جابه جايي فرافكني،تو كزينه ها فرافكني بود منم همينو زدم ،
دانشمندان محترم نظرتون جيه!من دارم اشتباه ميكنم يا كابلان يا طراحان سوال!!!!!!

من تا اونجا که یادمه و نمی دونم تو کدوم کتاب خوندم هراس رو زده بود جابجایی ... اونم تو مثال هانس کوچولو که ترسش از پدرش رو به اسب جابجا کرده بود ... البته نمی دونم اشتبا می کنم یا نه :wacsmiley:

sepideeee

New member
بجه هااا يكي از سوالايي كنكور 75-76اينه!در فوبيا مكانيسم دفاعي اصلي مورد استفاده جيست?جوابشو زده جابجايي،در صورتي كه تو كتاب كابلان ص 175تو جدول نوشته اجتنابي جابه جايي فرافكني،تو كزينه ها فرافكني بود منم همينو زدم ،

راستی این سوال که گفتی جزو کدوم درس اومده تو امتحان؟؟؟ عمومی ؟؟ آسیب شناسی ؟؟

yosram

New member
سلام بچه ها یه سوال دارم نظریه های شخصیت اخر هر نظریه ارزیابی و برداشت از انسان نوشته شده اونم باید بخونیم مهمه؟

دل آرام

New member
استخدام دانشجویان در معتبر تیزهوشان در تهران

جهت مشاوره و پشتیبانی آموزشی

اطلاعات تماس

تلفن: 02166906727

sepideeee

New member
سلام بچه ها یه سوال دارم نظریه های شخصیت اخر هر نظریه ارزیابی و برداشت از انسان نوشته شده اونم باید بخونیم مهمه؟

باید همه چیو بخونی یهو میبینی از یه نکته ی ریزش سوال میدن ممکن هم هست ندن!!!

moslem noori

New member

همه چیو بخون حتی اگه احساس کردی مهم نیست یا بلدیش همینطوری سریع یه نگاه بهش بنداز.من خودم وقتی میخونم حتی مقدمه کتاب و پیش گفتار و فهرست و ... همه رو میخونم
طراحی سوال کنکور ارشد معمولاً قاون خاصی نداره
:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181:1dco2x0p1lilzhfpg1t

yosram

New member
بچه ها کسی میدونه از کجا میتونم یه کارنامه بین الملل ببینم خیلی ضروریه

fada19990

New member
بجه هااااا به نظرتون كزينه صحيح كدومه?
مهمترين تغببري كه در كذز از مرحله حسي حركتي به مرحله بيش عملياتي صورت ميكيرد عبارت است از افزايش در ........
بازنماييي ذهني، بازكشت بذيري ، فعاليت بايداري شي ، فعاليت نكهداري ذهني
درس روانشناسي عمومي سال 86سراسري

آخرین ویرایش:

دل آرام

New member
مهمترين تغببري كه در كذز از مرحله حسي حركتي به مرحله بيش عملياتي صورت ميكيرد عبارت است از افزايش در ........
به نظر من گزینه 3
:smilies:

- - - Updated - - -

به نظر من گزینه 3
:smilies:

sepideeee

New member
روان شناسی رشد : هنگامی که کودک از مرحله ی حسی حرکتی به مرحله ی پیش عملیاتی میرسد . واضح ترین تغییر افزایش فوق العاده ی در فعالیت بازنمایی ذهنی یا نمادی است
لورابرگ جلد یک صفحه ی 398 :5:
توی عمومی هم هیچی قید نشده بود شاید اون موقع هم منبع عمومی و رشد یکی بوده :13:

دل آرام

New member
روان شناسی رشد : هنگامی که کودک از مرحله ی حسی حرکتی به مرحله ی پیش عملیاتی میرسد . واضح ترین تغییر افزایش فوق العاده ی در فعالیت بازنمایی ذهنی یا نمادی است
لورابرگ جلد یک صفحه ی 398 :5:
توی عمومی هم هیچی قید نشده بود شاید اون موقع هم منبع عمومی و رشد یکی بوده

مرسی سپیده جان

fada19990

New member
بجه هاااا ميكم زمان تعيين اولويت دانشكاه ها كيه?فك كنم بايد تو اين روزا باشه نع!!!!!!از كجا بايد خبردارشيم!!!!!

mosaffa7

New member

جواب درسته
اصلی ترین مکانیسم دفاعی در فوبیا ، جابجایی هست...همیشه ایندو رو با هم تداعی کنید

دل آرام

New member
علما مسئلتون !
در مورد این اولویت ها این انستیو معروفمون جز انتخاب دانشگاه تهرانه یا ایران ؟! :idea_majidonline:

- - - Updated - - -

علما مسئلتون !
در مورد این اولویت ها این انستیو معروفمون جز انتخاب دانشگاه تهرانه یا ایران ؟! :idea_majidonline:

mosaffa7

New member
علما مسئلتون !

- - - Updated - - -

علما مسئلتون !

ایران......

henri

New member
بجه هاااا ميكم زمان تعيين اولويت دانشكاه ها كيه?فك كنم بايد تو اين روزا باشه نع!!!!!!از كجا بايد خبردارشيم!!!!!

چییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// بچه ها ینی قبل اینکه کنکور بدیم باید دانشگاه رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا بدونیم چ جوری قراره امتحان بدیم ک انتخاب کنیم ؟

henri

New member
بچه ها تو وزارت بهداشت دانشگاه های شهرستانشم خوب هستند ؟ یا فقط انستیتو خوبه ؟ میخام ببینم شهرستان بزنم یا بمونم پشت کنکور ؟

sepideeee

New member
چییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// بچه ها ینی قبل اینکه کنکور بدیم باید دانشگاه رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا بدونیم چ جوری قراره امتحان بدیم ک انتخاب کنیم ؟

انقد چیز عیجیبی هم که فکر می کنی نیستا .. دقیقا مثل دانشگاه ازاده دیگه

ROJO

New member
جوووون این سپیده ی ما قبوله هااا:(40):ازش یاد بگیرید:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا