مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
جمله مثبت شنبه دوم آذرماه 92

"اکنون عمل می کنم و ایستادگی می کنم تا موفق شوم. من کاری را که آغاز کنم به پایان می رسانم.
در کمال ثبات و پایداری به پیش می روم و آنقدر به استواریم ادامه می دهم تا موهبت دلخواهم متجلی شود.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parand

rawy

New member
1-سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟

1- واپس زنی, جا به جایی, نمادسازی
2- نمادسازی, واکنش سازی, واپس زنی
3- انکار, جا به جایی, نماد سازی
4- نمادسازی, ابطال, جا به جایی

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
دوستای عزیزم شبتون خوش....
امیدوارم هفته ی پرباری پیش رو داشته باشید.
به از جمله ی مثبت شنبه الهااام بگیرید و حسابی بخونیددد...

rawy

New member
2- علائم کاتاتونی بیشتر از همه با کدام اختلال دیده می شود؟

1- افسردگی عمده
2- دوقطبی i
3- دو قطبی ii
4- هیپومانی

parand

Well-known member
سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟

گزینه ی 1.......

rawy

New member
شب همگی خوش, اگه فرصت شد حتما فردا بازم تست می ذارم :smiliess (10):

havash

New member
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!
کدام بک از گزینه های زیر در مورد واکنشهای دفاعی درست نیست.

1. رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه ی آن تشخیص داد.
2. عمل زدایی نوعی تحریم لمس کردن را در بر دارد.
3. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند.
4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.

زود به خودتون بجنبین که دو روز دیگه جوابشو میگم

rawy

New member
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!

4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.

گزینه 3
(ماشالاااا چه خبره امشب همه فعاااااااااالند)

havash

New member

تو صفحه ی 174 کاپلان اومده؛ سائق جنسی در بزرگسالی همچنان ویژگی محرم آمیزانه ی خود را حفظ می کند به همین دلیل برانگیختگی جنسی موجب اضطراب می شود چنانچه واپس زنی در کاهش اضطراب کارگر نیفتد دفاعهای کمکی به خصوص جابه جایی وارد عمل شده تعارض جنسی به یک شئ یا موقعیت ظاهرا بی اهمیت منتقل می شود اما از ان پس همان شئ بی اهمیت می تواند ویژگی های عاطفی همچون اضطراب را برانگیزد. شئ هراس آور می تواند رابطه ی نزدیکی با منبع اصلی تعارض داشته باشد یعنی نماد آن باشد( نماد سازی). با این تفاصیر من فک می کنم مکانیزمهای دفاعی مورد نظر جابه جایی و نماد سازی باشن اما واپس زنی جزء این مکانیسم ها نیست چون زمانی که واپس زنی کارایی نداشته باشه دو مکانیزم دیگه وارد عمل شده موجب هراس می شوند.

aylinn

New member
سلام خدمت تمام دوستان قدیمی و جدید
پستای همتون رو تقریبا خوندم
منم با شما موافقم
خیلی دوس دارم منم بتونم تو جمعتون باشم اما متاسفانه انرژی اینکار رو ندارم
یعنی کلا مثل پارسال نیستم حوصله درس خوندن ندارم اغلب روزا کم کاری میکنم خیلی کم میخونمو...
البته انگیزم خیلی بالاست اما دارم تنبلی میکنم البته یه مقدار حقم دارمااااااا... خوب خسته شدم دیگه از پارسال دارم میخونم
بعد اون همه زحمت هم قبول نشدم و همین انرژی منو تحلیل برد
همونطور که گفتم دلم میخواد اینجا باشم ولی میترسم تنبلیام نزاره پیگیر این برنامه ای که گذاشتین باشم....

Negar carol

New member
سلام راوی جون من موافقم تو برنامه باشم , از نظر روز هم مشکلی ندارم هر موقع بود ,ماشالا امروز یهو همه تست گذاشتن:wacsmiley:

rawy

New member
تو صفحه ی 174 کاپلان اومده؛ سائق جنسی در بزرگسالی همچنان ویژگی محرم آمیزانه ی خود را حفظ می کند به همین دلیل برانگیختگی جنسی موجب اضطراب می شود چنانچه واپس زنی در کاهش اضطراب کارگر نیفتد دفاعهای کمکی به خصوص جابه جایی وارد عمل شده تعارض جنسی به یک شئ یا موقعیت ظاهرا بی اهمیت منتقل می شود اما از ان پس همان شئ بی اهمیت می تواند ویژگی های عاطفی همچون اضطراب را برانگیزد. شئ هراس آور می تواند رابطه ی نزدیکی با منبع اصلی تعارض داشته باشد یعنی نماد آن باشد( نماد سازی). با این تفاصیر من فک می کنم مکانیزمهای دفاعی مورد نظر جابه جایی و نماد سازی باشن اما واپس زنی جزء این مکانیسم ها نیست چون زمانی که واپس زنی کارایی نداشته باشه دو مکانیزم دیگه وارد عمل شده موجب هراس می شوند.

مرسی که انقد کامل نوشتید, جواب رو به موقع عرض می کنم (البته امیدوارم متفاوت بودن ورژن کتاب من با کتاب 2007 مسئله ای ایجاد نکنه)

hamidehjoon

New member
بااااااااااشه بابا باااااااااااشه دیگه چون خیلی اصرار می کنید (به نظر خودمم خیلی باید زمان بذاریم در اون صورت)
خب موافقید که هرکسی تو روز خودش که قرار بود جمله مثبت بذاره, هرچندتا تست که تونست بذاره؟
ضمنا با روزهاتون موافقید؟
اماااااااااااا جواب رو همه بااااااااااید بگن ها , برای جواب هم که شده باید هرشب سر بزنید یا حداکثر با یک روز دیرکرد, اون که دیگه وقت زیادی نمی گیره , دیگه بهونه نیاریدهاااااااا
حالا یه هفته امتحان می کنیم ببینیم چه تغییراتی ایجاد کنیم بهتره
نظر موافق همه چیه؟
راوی جونم منم فکرمیکنم اگه هرکسی توروزخودش سه تاتست بذاره بهترباشه اینجوری وقت میشه هرکسی به همه تستاجواب بده
ماااااااشاااالاااا این کودتا ببخشبد انقلاب منم خیلی زودبه نتیجه رسیدا
چقدرزیادجلورفته تاپیک
راوی جونم دمت گرم

rawy

New member
سلام خدمت تمام دوستان قدیمی و جدید
پستای همتون رو تقریبا خوندم
منم با شما موافقم
خیلی دوس دارم منم بتونم تو جمعتون باشم اما متاسفانه انرژی اینکار رو ندارم
یعنی کلا مثل پارسال نیستم حوصله درس خوندن ندارم اغلب روزا کم کاری میکنم خیلی کم میخونمو...
البته انگیزم خیلی بالاست اما دارم تنبلی میکنم البته یه مقدار حقم دارمااااااا... خوب خسته شدم دیگه از پارسال دارم میخونم
بعد اون همه زحمت هم قبول نشدم و همین انرژی منو تحلیل برد
همونطور که گفتم دلم میخواد اینجا باشم ولی میترسم تنبلیام نزاره پیگیر این برنامه ای که گذاشتین باشم....

سلاااااااااااااام تینکربلللللللللللللللل خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجایی تو بابا دلم برات یه ذره شده؟؟؟
آیلییییییییین یعنی می خوای از تستای توپت واسه ما نذاری؟
آیلیییییییییین همش یه روز در هفته باید تست بذاری حتی یه دونه, با یه جمله مثبت, بقیه هفته فقط جواب به تست هاست, بیااااااااااا دیگهههههههههه
البته بودن خودم تو این قضیه هنوز قطعی نیست, خدمت ادمین مسیج دادم که امکانش هست صفحه رو بست یا خیر, به هییییییچ وجه حاضر نیستم برای کسایی که واسه وقت دیگران ارزش قائل نیستن وقت بذارم.
ما یکی دو ساعت بیایم اینجا نکته ی هلو برو تو گلو بذاریم, تایپ کنیم, جواب پست بدیم, لایک بزنیم, بگردیم واسه تست و جمله مثبت بعد یکی بیاد 5 دقیقه آنلاین بشه نکته و تست رایگان استفاده کنه بدون اینکه خیرش به کسی برسه و بره, اصلااااااااااا راضی نیستم, من یکی که شرکت نمی کنم در این صورت بقیه مختارید.
من و شما که تجربه ی پارسال رو داریم می دونیم بودن کسایی که تو بحث ها نبودن ولی اینجا میومدن بعد بچه های ما شاید به خاطر یه دونه تست کمتر خوندن به خاطر وقتی که تو تاپیک می گذروندن از اونها عقب افتادن, رقابت دوستانه باید متقابل باشه, به هر حال اگر این قضیه عملی شد و خودم هم بودم دوس دارم حتما تو هم کنارمون باشی

rawy

New member
راوی جونم منم فکرمیکنم اگه هرکسی توروزخودش سه تاتست بذاره بهترباشه اینجوری وقت میشه هرکسی به همه تستاجواب بده
ماااااااشاااالاااا این کودتا ببخشبد انقلاب منم خیلی زودبه نتیجه رسیدا
چقدرزیادجلورفته تاپیک
راوی جونم دمت گرم

باشه منم موافقم چون اونجوری خداییش خیلی وقت می گرفت (عصبانی بودم دیگه زدم به سیم آخر :rolleyessmileyanim:)
دم خودت گرم بابا , خودت باعث و بانیش بودی, و همینطور همه ی بچه هایی که لطف می کنن و شرکت می کنن
دمتون گرم و سرتون خوش باد

hamidehjoon

New member

هرچندهنوزاین مبحثونخوندم احساسم میگه گزینه یک درسته

rawy

New member
سلام راوی جون من موافقم تو برنامه باشم , از نظر روز هم مشکلی ندارم هر موقع بود ,ماشالا امروز یهو همه تست گذاشتن:wacsmiley:

خیلی خوشحال شدم نگار جون که هستیییییی :thumbsupsmileyanim:
ممنون به خاطر انعطاف پذیریت

آقای هاوش با توجه به اینکه بهتره تستها و جملات هر روز رو از شب قبلش بذاریم که فرداش بچه ها فرصت پاسخ گویی داشته باشن و اینکه روز من شنبه است و شما جمعه آزاد هستید که تست بذارید دیگه انتخاب با خودتون یا روزتون رو با من عوض کنید یا با نگارعزیز
البته اگه ایشالا تعداد شرکت کننده ها زیاد بشه روزها از این روال خارج می شه و برنامه تغییر می کنه, باید پیش بریم ببینیم چی پیش میاد

Negar carol

New member

سلام ,گزینه 2

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا