سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟
1- واپس زنی, جا به جایی, نمادسازی
2- نمادسازی, واکنش سازی, واپس زنی
3- انکار, جا به جایی, نماد سازی
4- نمادسازی, ابطال, جا به جایی
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!
کدام بک از گزینه های زیر در مورد واکنشهای دفاعی درست نیست.
1. رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه ی آن تشخیص داد.
2. عمل زدایی نوعی تحریم لمس کردن را در بر دارد.
3. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند.
4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.
زود به خودتون بجنبین که دو روز دیگه جوابشو میگم
1-سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟
تو صفحه ی 174 کاپلان اومده؛ سائق جنسی در بزرگسالی همچنان ویژگی محرم آمیزانه ی خود را حفظ می کند به همین دلیل برانگیختگی جنسی موجب اضطراب می شود چنانچه واپس زنی در کاهش اضطراب کارگر نیفتد دفاعهای کمکی به خصوص جابه جایی وارد عمل شده تعارض جنسی به یک شئ یا موقعیت ظاهرا بی اهمیت منتقل می شود اما از ان پس همان شئ بی اهمیت می تواند ویژگی های عاطفی همچون اضطراب را برانگیزد. شئ هراس آور می تواند رابطه ی نزدیکی با منبع اصلی تعارض داشته باشد یعنی نماد آن باشد( نماد سازی). با این تفاصیر من فک می کنم مکانیزمهای دفاعی مورد نظر جابه جایی و نماد سازی باشن اما واپس زنی جزء این مکانیسم ها نیست چون زمانی که واپس زنی کارایی نداشته باشه دو مکانیزم دیگه وارد عمل شده موجب هراس می شوند.
راوی جونم منم فکرمیکنم اگه هرکسی توروزخودش سه تاتست بذاره بهترباشه اینجوری وقت میشه هرکسی به همه تستاجواب بدهبااااااااااشه بابا باااااااااااشه دیگه چون خیلی اصرار می کنید (به نظر خودمم خیلی باید زمان بذاریم در اون صورت)
خب موافقید که هرکسی تو روز خودش که قرار بود جمله مثبت بذاره, هرچندتا تست که تونست بذاره؟
ضمنا با روزهاتون موافقید؟
اماااااااااااا جواب رو همه بااااااااااید بگن ها , برای جواب هم که شده باید هرشب سر بزنید یا حداکثر با یک روز دیرکرد, اون که دیگه وقت زیادی نمی گیره , دیگه بهونه نیاریدهاااااااا
حالا یه هفته امتحان می کنیم ببینیم چه تغییراتی ایجاد کنیم بهتره
نظر موافق همه چیه؟
سلام خدمت تمام دوستان قدیمی و جدید
پستای همتون رو تقریبا خوندم
منم با شما موافقم
خیلی دوس دارم منم بتونم تو جمعتون باشم اما متاسفانه انرژی اینکار رو ندارم
یعنی کلا مثل پارسال نیستم حوصله درس خوندن ندارم اغلب روزا کم کاری میکنم خیلی کم میخونمو...
البته انگیزم خیلی بالاست اما دارم تنبلی میکنم البته یه مقدار حقم دارمااااااا... خوب خسته شدم دیگه از پارسال دارم میخونم
بعد اون همه زحمت هم قبول نشدم و همین انرژی منو تحلیل برد
همونطور که گفتم دلم میخواد اینجا باشم ولی میترسم تنبلیام نزاره پیگیر این برنامه ای که گذاشتین باشم....
راوی جونم منم فکرمیکنم اگه هرکسی توروزخودش سه تاتست بذاره بهترباشه اینجوری وقت میشه هرکسی به همه تستاجواب بده
ماااااااشاااالاااا این کودتا ببخشبد انقلاب منم خیلی زودبه نتیجه رسیدا
چقدرزیادجلورفته تاپیک
راوی جونم دمت گرم
هرچندهنوزاین مبحثونخوندم احساسم میگه گزینه یک درسته1-سه مکانیزم دفاعی که اضطراب را به بهای ایجاد فوبی از بین می برند کدامند؟
سلام راوی جون من موافقم تو برنامه باشم , از نظر روز هم مشکلی ندارم هر موقع بود ,ماشالا امروز یهو همه تست گذاشتن:wacsmiley:
اینم گزینه یک2- علائم کاتاتونی بیشتر از همه با کدام اختلال دیده می شود؟
1- افسردگی عمده
2- دوقطبی i
3- دو قطبی ii
4- هیپومانی
هرچندهنوزاین مبحثونخوندم احساسم میگه گزینه یک درسته
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!
کدام بک از گزینه های زیر در مورد واکنشهای دفاعی درست نیست.
1. رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه ی آن تشخیص داد.
2. عمل زدایی نوعی تحریم لمس کردن را در بر دارد.
3. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند.
4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.
زود به خودتون بجنبین که دو روز دیگه جوابشو میگم