مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
سلام به دوستای خوبم
اینترنت من قطع شده و چون خیلی وقتمو میگرفت مجبورم دیگه شارژش نکنم چون من اساسآ فراخود ندارم
اگه فرصتی پیدا کنم خوشحال میشم بیام تو مباحث شرکت کنم یاحتی گزارش بدم
موفق باشید

yazdan

New member
اصطلاح سرماخوردگی روانی به چه اختلالی اتلاق می شود؟
1.اضطرابی
2.جنسی
3.افسردگی
4.اختالات رشدی

yazdan

New member
2.درمورد نقش رشد زیستی در روند افسردگی کودکان و نوجوانان کدام گزینه درست است؟
1.در کودکی ناچیز و در نوجوانی بااهمیت است
2.در کودکی بسیار موثر و در نوجوانی بی تاثیر است.
3.در هیچ کدام تاثیری ندارد.
4.در هردو به یک اندازه نقش دارد.

- - - Updated - - -

دل آرام

New member
دل آرام بهتر بود بدون تذکر خودتون احترام خودتون رو نگه می داشتید که نیاز به این کار نباشه
اولا که هنوز خصوصی سازی ای صورت نگرفته که شما درونیاتتون رو نشون دادید, نظر خواهی هم انجام نشده
ثانیا اگر قرار هست کسانی که روز به روز دارن به کنکور نزدیک تر می شن وقت بگذارند و برای همدیگه اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن این کاملا می شه ارث بابای همه ی اون افرادی که دارن شرکت می کنن, کسی که تو این جمع شرکت می کنه ازش استفاده می کنه و محرومیتی نداره.
زکات علم یاد دادن اون هست, خیلی جالبه که انتظار دارید بقیه از وقت درس خوندنشون برای شما نکته بذارن و شما تماشا بفرمایید
بنده از طرف خودم عرض می کنم که اگه کار به اونجا برسه که صفحه عمومی باشه به هیچ وجه شرکت نمی کنم, مخصوصا حالا که به اعتقادات سابقم مطمئن تر شدم

پس اون تاپیک لزگی که یک آقای محترم اومدن تمام لغات رو به صورت برنامه درآوردن و گداشتن برای استفاده همه ایا اونم فقط باید به خودش و یه عده ی محدودی فکر میکردن ؟؟
یا تو همون سایت دکتر محمدی که معرفی کردم اومدن خلاصه کتاب ها رو گذاشتن و حتی مشاوره هم میدن !

من گفتم به قدر توانم کمک خواهم کرد و شما برین این 8 تا پست منو بخون ببین از شما فقط استفاده کردم و تماشا کردم عایا؟ !!!

در آخر واقعا براتون متاسفم که اینقدر زود راجب به درونیات دیگران به عنوان یه روان شناس قضاوت میکنید !!!!!!!!!!

parand

Well-known member
عاغا حالا که نگار خانم نیست من فعلا یه تست می دم تا بیبینیم میشه بعدا با ایشون کنار اومد یا نه!!!
کدام بک از گزینه های زیر در مورد واکنشهای دفاعی درست نیست.

1. رفتار واکنشی را می توان از حالت وسواس گونه ی آن تشخیص داد.
2. عمل زدایی نوعی تحریم لمس کردن را در بر دارد.
3. واکنشهای وارونه به یک موضوع محدود هستند.
4. در جابه جایی افراد می توانند امیال و تکانه های خود را به سمت اشخاص و اشیای گوناگون هدایت کنند.

زود به خودتون بجنبین که دو روز دیگه جوابشو میگم

فکر کنم گزینه ی 3 ....

parand

Well-known member

گزینه ی 1.....:21:

دل آرام

New member
ما روزانه این همه از فضای مجازی سود میبریم . کتاب .موسیقی . فیلم . دوستیابی و... اما حالا که نوبت به خود ما رسید که فضایی رو در این محیط مجازی ایجاد کنیم که علاوه بر خودمون عده ایی دیگر هم سود ببرن احساس تملک و مالکیت میکنیم !
چه اشکالی داره واقعا من نمیفهمم .
من واقعا به این اعتقاد دارم که تو این دنیا هر چی بکاری همون رو به دست میاری . اگر شما بر فرض اینکه یه عده ایی دارن از اطلاعات شما استفاده میکنن و شما به کسی که نمیشناسید کمک کردید وباعث شدید به چیزی که هدف و ارزوشه برسه ( چه بسا اون آرزوی شما هم هست ) وباعث خوشحالی اون فرد شدید خوشحال نمیشدید ؟من بودم از صمیم قلبم خوشحال میشدم به خدا.

راوی جان من برات از صمیم قلبم آرزو میکنم جزو نفرات برتر کنکور امسال بشی دوست خوبم . و مهم تر از اون یک روان شناس کاردان و کاردرست تا بتونی به انسان ها همون جور که خودت دوست داری کمک کنی .

آخرین ویرایش:

oksana

New member
سلام بچه ها امیدوارم همتون با انرژی باشید و هر روز بیشتر یاد بگیرید این برنامه ی جدید خیلی خوبه فکر و ایده ش عالی بوده اینجوری همه شرکت می کنن من فقط ناراحتم که هنوزم با مشکلاتم درگیرم و هنوز به طور جدی شروع به خوندن نکردم و ممکنه نتونم جواب بعضی از تست ها را بدم و یا مرتب تست بزارم ولی اگه خوندم و نکته ای دیدم که خوب بود حتما میزارم ولی خب چون نمیتونم به شیوه ای که راوی عزیز نوشتن شرکت کنم ممکنه دیگه نتونم وارد انجمن بشم درسته؟ و همه باید از هم یاد بگیریم و به هم یاد بدیم و اگر کسی به دیگران یاد داد و در قبالش چیزی ازشون یاد نگرفت ناراحت نباشه چون این به من ثابت شده که هر چقدر بیشتر به دیگران یاد بدی دانش خودت در اون مورد عمیق تر و بیشتر میشه امیدوارم مشکلاتم حل بشه و بتونم تو برنامتون شرکت کنم

دل آرام

New member
تحقیقات نشان داده است که سرکوب تفکرات، کارآیی ندارد. پس چگونه می توان افکار مزاحم تکراری را متوقف کرد؟
هنگامی که افکار مزاحم در ذهن انسان گیر می کند باعث ناراحتی او می گردد. این امر می تواند از یک اشتباه در کار باشد یا هر چیز دیگری که باعث اضطراب، نگرانی و ترس شود. شهودی ترین روش برای مقابله با افکار مزاحم؛ سرکوب آنهاست که ما با استفاده از فشار، سعی در بیرون راندن آنها از ذهن خود داریم.
متاسفانه؛ بسیاری از مطالعات علمی ثابت کرده اند که روش سرکوب افکار نه تنها کارآیی ندارد، بلکه باعث بازگشت آنها با شدت بیشتری نیز می گردد. برای انسان؛ تکرار تجربیات بیهوده و بی نتیجه، بسیار کسل کننده و رنج آور است. پس چه گزینه های دیگری برای رهایی از افکار مزاحم وجود دارد؟
متخصص سرکوب اندیشه، آقای دانیل وگنر، در یک مقاله برای روانشناسان امریکایی چندین روش نیرومند را برای مقابله با افکار ناخواسته تکراری پیشنهاد می دهد که در اینجا هشت روش را برای شما بازگو می کنیم:

تمرکز بروی حواس پرتی:
گرایش طبیعی انسان در هنگام تلاش برای خاموش کردن ذهن و تمرکز بروی یک موضوع خاص، این است که بروی موضوعات دیگر فکر می کند یا بقول معروف؛ حواس انسان پرت می شود. ذهن در اطراف و به صورت سرگردان به دنبال موارد جدیدی است که بروی آنها متمرکز شود و نه آنچه که مورد نیاز در آن لحظه است.
پرت اندیشی کارآیی ندارد، با این حال؛ مطالعات نشان داده اند که اگر بروی یک چیز منحرف شوید بهتر از آن است که ذهن شما سرگردان باشد، زیرا که سرگردانی بی هدف ذهنی با ناخشنودی همراه خواهد شد. پس بهتر است که بروی یک موضوع تمرکز کنید، مثلا؛ یک قطعه موسیقی یا یک برنامه جالب تلویزیونی.

جلوگیری از استرس:
یکی دیگر از روش های شهودی برای اجتناب از افکار ناخواسته تکراری، تحت فشار قرار دادن خودمان است. در اینجا ایده این است که؛ شتاب و عجله مقدار کمی انرژی روحی برای رهایی از افکار مزاحم صرف می کند. تحقیقات علمی نشان می دهد که این رویکرد نادرست است. در واقع؛ مانند حواس پرتی، استرس نیز باعث بازگشت قوی تر افکار مزاحم می شود. بنابراین، از این روش برای جلوگیری از افکار ناخوشایند نباید استفاده کرد.

به تاخیر انداختن اندیشه برای بعد:
در حالی که تلاش مداوم برای سرکوب اندیشه های مزاحم باعث بازگشت شدیدتر آنها می شود، پژوهشگران در تحقیقات خود از کسانی که افکار مضطرب دارند، خواستند که نگرانی خود را به مدت نیم ساعت به تعویق اندازند. برخی مطالعات نشان دهنده آن است که افراد این کار را به عنوان مرحله جانبی سرکوب اندیشه های مزاحم می شناسند.
بنابراین، نگرانی خود را برای مدت ی به تاخیر اندازید و احتمالا این روش به راحت شدن ذهن شما در این مدت کمک خواهد کرد.

درمان متناقض:
به جای تلاش برای سرکوب افکار مزاحم، می توان مستقیما بسراغ آنها رفت و بروی آنها متمرکز شد. به نظر می رسد که تناقض در تفکر؛ کمک به از بین رفتن آن می کند، ولی برخی تحقیقات ثابت کرده اند که این کار می تواند تنها به از بین بردن افکار مزاحم انجامد. این نظریه بر اساس «نمایش درمانی» در زمان طولانی شکل گرفته است. برای مثال؛ درمان ترس از عنکبوت با نمایش عنکبوت به بیمار و بطور آهسته و آرام و با لمس آن انجام می گیرد.
این روش برای افراد کم جرات کارآیی ندارد، ولی در زمانی که افراد مجبور به مقابله با افکار و رفتار همراه با وسواس خود باشند، می تواند مفید واقع گردد.

پذیرش:
این روش هم می تواند مشابه روش های دیگر، کارآیی داشته باشد. شواهدی موجود است که اثبات می کند؛ پذیرش افکار مزاحم، به جای جنگیدن با آنها، می تواند مفید باشد. این دستورالعمل در یک مطالعه، نشان دهنده کاهش ناراحتی و فشار بر شرکت کنندگان است:
«مبارزه با اندیشه مزاحم، مانند تقلا کردن در باتلاق است. افکار خود را مشاهده کنید. تصور کنید که آنها از گوش شما بیرون می آیند و از ذهن شما خارج می شوند. با علائم و نشانه ها مبارزه نکنید. از آنها اجتناب کنید و یا آنها را مجبور به دور شدن از ذهنتان کنید. تنها مشاهده گر باشید»

مراقبه:
مشابه روش پذیرش، مراقبه به ترویج شفقت و نگرش بدون قضاوت می انجامد و کمک می کند که افکار مزاحم به مکان دیگری، بغیر از ذهن شما، نقل مکان کنند. این نیز روش مفیدی برای مقابله با افکار مزاحم و تکراری است و همچنین، به بهبود تمرکز حواس شما کمک می کند.

تصدیق خود:
خود تصدیقی یک درمان روحی برای همگان است. این امر شامل تفکر در مورد صفات و باورهای مثبت برای افزایش اعتماد به نفس در اجتماع و کنترل خود می گردد و مزایای دیگری نیز دارد. این روش، همچنان که در آزمایشات علمی ثابت شده است، ممکن است که کمک زیادی برای مقابله با افکار مزاحم کند.

نوشتن:
در مورد تصدیق و تاکید بر خود و عمیق ترین افکار و احساسات خود بنویسید. آزمایشات علمی ثابت کرده اند که نوشتن، سلامت جسمی و روانی بسیار گسترده ای را به ارمغان می آورد. نوشتن در مورد عواطف می تواند برای مقابله با افکار مزاحم و تکراری بسیار مفید باشد.

ترجمه: فرشاد سجادی
منبع:
8 Ways to Defeat Persistent Unwanted Thoughts — PsyBlog
__._,_.__

- - - Updated - - -

تحقیقات نشان داده است که سرکوب تفکرات، کارآیی ندارد. پس چگونه می توان افکار مزاحم تکراری را متوقف کرد؟
هنگامی که افکار مزاحم در ذهن انسان گیر می کند باعث ناراحتی او می گردد. این امر می تواند از یک اشتباه در کار باشد یا هر چیز دیگری که باعث اضطراب، نگرانی و ترس شود. شهودی ترین روش برای مقابله با افکار مزاحم؛ سرکوب آنهاست که ما با استفاده از فشار، سعی در بیرون راندن آنها از ذهن خود داریم.
متاسفانه؛ بسیاری از مطالعات علمی ثابت کرده اند که روش سرکوب افکار نه تنها کارآیی ندارد، بلکه باعث بازگشت آنها با شدت بیشتری نیز می گردد. برای انسان؛ تکرار تجربیات بیهوده و بی نتیجه، بسیار کسل کننده و رنج آور است. پس چه گزینه های دیگری برای رهایی از افکار مزاحم وجود دارد؟
متخصص سرکوب اندیشه، آقای دانیل وگنر، در یک مقاله برای روانشناسان امریکایی چندین روش نیرومند را برای مقابله با افکار ناخواسته تکراری پیشنهاد می دهد که در اینجا هشت روش را برای شما بازگو می کنیم:

تمرکز بروی حواس پرتی:
گرایش طبیعی انسان در هنگام تلاش برای خاموش کردن ذهن و تمرکز بروی یک موضوع خاص، این است که بروی موضوعات دیگر فکر می کند یا بقول معروف؛ حواس انسان پرت می شود. ذهن در اطراف و به صورت سرگردان به دنبال موارد جدیدی است که بروی آنها متمرکز شود و نه آنچه که مورد نیاز در آن لحظه است.
پرت اندیشی کارآیی ندارد، با این حال؛ مطالعات نشان داده اند که اگر بروی یک چیز منحرف شوید بهتر از آن است که ذهن شما سرگردان باشد، زیرا که سرگردانی بی هدف ذهنی با ناخشنودی همراه خواهد شد. پس بهتر است که بروی یک موضوع تمرکز کنید، مثلا؛ یک قطعه موسیقی یا یک برنامه جالب تلویزیونی.

جلوگیری از استرس:
یکی دیگر از روش های شهودی برای اجتناب از افکار ناخواسته تکراری، تحت فشار قرار دادن خودمان است. در اینجا ایده این است که؛ شتاب و عجله مقدار کمی انرژی روحی برای رهایی از افکار مزاحم صرف می کند. تحقیقات علمی نشان می دهد که این رویکرد نادرست است. در واقع؛ مانند حواس پرتی، استرس نیز باعث بازگشت قوی تر افکار مزاحم می شود. بنابراین، از این روش برای جلوگیری از افکار ناخوشایند نباید استفاده کرد.

به تاخیر انداختن اندیشه برای بعد:
در حالی که تلاش مداوم برای سرکوب اندیشه های مزاحم باعث بازگشت شدیدتر آنها می شود، پژوهشگران در تحقیقات خود از کسانی که افکار مضطرب دارند، خواستند که نگرانی خود را به مدت نیم ساعت به تعویق اندازند. برخی مطالعات نشان دهنده آن است که افراد این کار را به عنوان مرحله جانبی سرکوب اندیشه های مزاحم می شناسند.
بنابراین، نگرانی خود را برای مدت ی به تاخیر اندازید و احتمالا این روش به راحت شدن ذهن شما در این مدت کمک خواهد کرد.

درمان متناقض:
به جای تلاش برای سرکوب افکار مزاحم، می توان مستقیما بسراغ آنها رفت و بروی آنها متمرکز شد. به نظر می رسد که تناقض در تفکر؛ کمک به از بین رفتن آن می کند، ولی برخی تحقیقات ثابت کرده اند که این کار می تواند تنها به از بین بردن افکار مزاحم انجامد. این نظریه بر اساس «نمایش درمانی» در زمان طولانی شکل گرفته است. برای مثال؛ درمان ترس از عنکبوت با نمایش عنکبوت به بیمار و بطور آهسته و آرام و با لمس آن انجام می گیرد.
این روش برای افراد کم جرات کارآیی ندارد، ولی در زمانی که افراد مجبور به مقابله با افکار و رفتار همراه با وسواس خود باشند، می تواند مفید واقع گردد.

پذیرش:
این روش هم می تواند مشابه روش های دیگر، کارآیی داشته باشد. شواهدی موجود است که اثبات می کند؛ پذیرش افکار مزاحم، به جای جنگیدن با آنها، می تواند مفید باشد. این دستورالعمل در یک مطالعه، نشان دهنده کاهش ناراحتی و فشار بر شرکت کنندگان است:
«مبارزه با اندیشه مزاحم، مانند تقلا کردن در باتلاق است. افکار خود را مشاهده کنید. تصور کنید که آنها از گوش شما بیرون می آیند و از ذهن شما خارج می شوند. با علائم و نشانه ها مبارزه نکنید. از آنها اجتناب کنید و یا آنها را مجبور به دور شدن از ذهنتان کنید. تنها مشاهده گر باشید»

مراقبه:
مشابه روش پذیرش، مراقبه به ترویج شفقت و نگرش بدون قضاوت می انجامد و کمک می کند که افکار مزاحم به مکان دیگری، بغیر از ذهن شما، نقل مکان کنند. این نیز روش مفیدی برای مقابله با افکار مزاحم و تکراری است و همچنین، به بهبود تمرکز حواس شما کمک می کند.

تصدیق خود:
خود تصدیقی یک درمان روحی برای همگان است. این امر شامل تفکر در مورد صفات و باورهای مثبت برای افزایش اعتماد به نفس در اجتماع و کنترل خود می گردد و مزایای دیگری نیز دارد. این روش، همچنان که در آزمایشات علمی ثابت شده است، ممکن است که کمک زیادی برای مقابله با افکار مزاحم کند.

نوشتن:
در مورد تصدیق و تاکید بر خود و عمیق ترین افکار و احساسات خود بنویسید. آزمایشات علمی ثابت کرده اند که نوشتن، سلامت جسمی و روانی بسیار گسترده ای را به ارمغان می آورد. نوشتن در مورد عواطف می تواند برای مقابله با افکار مزاحم و تکراری بسیار مفید باشد.

ترجمه: فرشاد سجادی
منبع:
http://www.spring.org.uk/2012/10/setting-free-the-bears.php
__._,_.__

hamidehjoon

New member

- - - Updated - - -

استدلالم میگه گزینه یک
چون تو نوجوانی تحت تاثیر وقایعی که توبلوغ اتفاق می افته افسردگی بیشتررخ میده اما درکودکی افسردگی کمتربه وقایع رشدی مربوطه
البته من هنوزمرضی کودک به اینجاهاش نرسیدم هویجوری گفتم

mw.ashel

New member
1.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: parand

rawy

New member

نمی دونم اینو :smiliess (12):

rawy

New member
پس اون تاپیک لزگی که یک آقای محترم اومدن تمام لغات رو به صورت برنامه درآوردن و گداشتن برای استفاده همه ایا اونم فقط باید به خودش و یه عده ی محدودی فکر میکردن ؟؟
یا تو همون سایت دکتر محمدی که معرفی کردم اومدن خلاصه کتاب ها رو گذاشتن و حتی مشاوره هم میدن !

من گفتم به قدر توانم کمک خواهم کرد و شما برین این 8 تا پست منو بخون ببین از شما فقط استفاده کردم و تماشا کردم عایا؟ !!!

در آخر واقعا براتون متاسفم که اینقدر زود راجب به درونیات دیگران به عنوان یه روان شناس قضاوت میکنید !!!!!!!!!!

اون آقا مسئولیت کارش به عهده ی خودشه ضمن اینکه شما که تازه اومدین بذارید عرقتون خشک بشه بعد قضاوت کنید, لزگی رو جمع زیادی از بچه ها باهم ترجمه کردن و اون آقا شاید دوماه مونده به کنکورش اینکار رو انجام نداده! یا هزار دلیل دیگه که به تاپیک ما مربوط نیست.
اصلا نمی فهمم چرا باید این بحث بی معنی رو ادامه بدم؟ از کجا به این نتیجه رسیدید که من به خودم و یه عده ی محدود فکر می کنم؟ انقد این حرف بی معنیه که نیازی نمی بینم بهش جواب بدم, اما برای بار آخر دوباره تکرار مکرارت می کنم بلکه متوجه بشید اینجا چه خبره و اصلا قضیه چی بوده:

کسی برای شما یا هیچ کس دیگه ای محدودیتی نذاشته, اگه زورتون میاد مسئولیت بپذیرید اجازه ی استفاده رو ندارید از نظر شخص من , هنوز این کار عملی نشده که انقد به خودت فشار میاری و وقت من رو هم تلف می کنی هر وقت هم که خواستیم عملیش کنیم قطعا طبق روالی که از قبل رفتار کردم نظر بچه هایی که اینجا شریک هستند و سهم دارن رو می پرسم. نه افراد صرفا تماشاچی
بهتره برای خودتون متاسف باشید که ادبیات صحبت در جمع رو هنوز ندارید اینکه "اینجا ارثیه ی پدری کسی نیست" کاملا درونیاتتون رو نشون داد و دیگه نیازی به این بحث بی معنا با شخصیت های اینچنینی که تجربه ی تلخش رو دارم که هرچی بگم تا صبح باید با شما بحث کنم نمی بینم.

من یه اختیار فردی در مورد رفتار با شما دارم یه اختیار مرتبط با وظائفم در اینجا
در مورد فردی خودم جوابتون رو دادم و این آخرین باری بود که وقتم رو برای اینکار تلف کردم و نهایتا در ارتباط با همچین فردی نادیده اش می گیرم
در مورد نظم تاپیک اجازه نمی دم نظم اینجا رو بهم بزنید و جو دوستانه ی ما رو با کلام زشت تیره کنید, برای اینکه به خاطر خصومت شخصی در موردتون قضاوت نکنم موردتون رو با مسئولین بالاتر از خودم مطرح می کنم که در صورت ادامه خودشون قضاوت کنند و برخورد لازم رو انجام بدن.
این آخرین باری بود که تذکر دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا