مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دل آرام

New member
سلام
من تازه واردم و بنا بر شرایطم گاها اینجا سر میزنم .از این 134 ص هم شاید 50صفشو خوندم همش اما همین که یه فرومی هست که داره راجب به هدفی که دارم توش بحث میشه و میتونم استفاده کنم راضیم و از همتون ممنونم . بنا بر توان و وسعم هم سعی میکنم کمک هم بکنم .
اماااااا
اینجا یه محیط عمومیه و ارث بابای کسی نیست که بخوان خصوصی سازیش بکنن! اصلا اصلا موافق نیستم که صفحه برای یه عده خاص دیده بشه . اگر میخوایید نظم و قانون تو این محیط مجازی برقرار شه چرا باید از محرومیت و تنبیه استفاده کنید براش ؟؟

دل آرام

New member
hamideh jon

bmdمخفف چی بید ؟؟ من نیدونم !
اما ضعف و خستگی که تو افسردگی و اضطراب فراگیر هست . تو وسواسی ها هم اگه به معنای ضعف جسمی در نظر بگیریم وقتی در مقابل الودگی و ... قرار میگیرن احتمال پنیک شدنشون هست ! و تو پنیک که میدونم ضعف هست !پس گزینه وسواس هم میرود کنار از نظر من !

اما اون bmd رو اصلن نمیدونم چه بیماری ای هست !!!!!

havash

New member
hamideh jon

اما ضعف و خستگی که تو افسردگی و اضطراب فراگیر هست . تو وسواسی ها هم اگه به معنای ضعف جسمی در نظر بگیریم وقتی در مقابل الودگی و ... قرار میگیرن احتمال پنیک شدنشون هست ! و تو پنیک که میدونم ضعف هست !پس گزینه وسواس هم میرود کنار از نظر من !

Bipolar Mood Disorder = اختلال دو قطبی

parand

Well-known member
hamideh jon

سلااااااام دلارام عزیز...
bipolar mood dipression
یعنی اختلال دوقطبی...
البته فکر کنم:smiliess (11):

havash

New member
سلااااااام دلارام عزیز...
bipolar mood dipression
یعنی اختلال دوقطبی...
البته فکر کنم:smiliess (11):

سلام پرند خانم. احوال شریف؟
شما مطمئنین که bipolar mood depression میشه؟ من تقریبا مطمئنم که bipolar mood disorder درسته؟ اگه شما هم مطمئنین بگین تا چک کنم لطفا

parand

Well-known member
سلام پرند خانم. احوال شریف؟
شما مطمئنین که bipolar mood depression میشه؟ من تقریبا مطمئنم که bipolar mood disorder درسته؟ اگه شما هم مطمئنین بگین تا چک کنم لطفا

نه مطمئن نیستم به خاطر همین گفتم فکر کنم.
فکر کنم حرف شما درست باشه.

rawy

New member
سلام راوی جان
تست از کاپلانه (سال 2007) و صفحه ی 175 در قسمت عوامل وراثتی اومده البته تو صفحه ی 177 هم یه اشاره ای بهش شده

پس چرا من ندیدم؟ :sadsmiley: متاسفانه صفحات کتابم هم با شما هماهنگ نیست که بتونم پیداش کنم
به هر حال یه دنیا ممنون که این نکته رو مطرح کردین :riz304:

havash

New member
پس چرا من ندیدم؟ :sadsmiley: متاسفانه صفحات کتابم هم با شما هماهنگ نیست که بتونم پیداش کنم
به هر حال یه دنیا ممنون که این نکته رو مطرح کردین :riz304:

قابل شما رو نداشت. بگردین پیدا میشه اگه نشد شاید تو کتاب شما نیست چون ظاهرا تو کتاب پرند هم بوده

parand

Well-known member
عههههههه یادم رفت سلااااااام بدم شرمنده...
از دست این سرعت نت. حواس نمی ذاره...
سلاااااااام اقای هاوش و راوی خانومی....

آخرین ویرایش:

rawy

New member
آقا من با همش موافقم غیر از روزی یه تست چون به نظر هر نفر روزی یه تست ممکنه امکان پذیر نباشه مثلا خود من گاهی پیش میاد که چند روز سر نزنم در واقع شرایطم طوری نیست که هر روز سر بزنم اما می تونیم بگیم هر نفر هفته ای 3 یا 4 تا تست، اونوقت هرکسی هرموقعی که توی هفته وقت داشت می تونه تستاشو بزاره

بااااااااااشه بابا باااااااااااشه دیگه چون خیلی اصرار می کنید (به نظر خودمم خیلی باید زمان بذاریم در اون صورت)
خب موافقید که هرکسی تو روز خودش که قرار بود جمله مثبت بذاره, هرچندتا تست که تونست بذاره؟
ضمنا با روزهاتون موافقید؟
اماااااااااااا جواب رو همه بااااااااااید بگن ها , برای جواب هم که شده باید هرشب سر بزنید یا حداکثر با یک روز دیرکرد, اون که دیگه وقت زیادی نمی گیره , دیگه بهونه نیاریدهاااااااا
حالا یه هفته امتحان می کنیم ببینیم چه تغییراتی ایجاد کنیم بهتره
نظر موافق همه چیه؟

parand

Well-known member
بچه ها من کلا اصطلاحات مخفف رو مشکل دارم. یعنی هر کاری میکنم تو ذهنم نمیره...

parand

Well-known member
بااااااااااشه بابا باااااااااااشه دیگه چون خیلی اصرار می کنید (به نظر خودمم خیلی باید زمان بذاریم در اون صورت)
خب موافقید که هرکسی تو روز خودش که قرار بود جمله مثبت بذاره, هرچندتا تست که تونست بذاره؟
اماااااااااااا جواب رو همه بااااااااااید بگن ها , برای جواب هم که شده باید هرشب سر بزنید یا حداکثر با یک روز دیرکرد, اون که دیگه وقت زیادی نمی گیره , دیگه بهونه نیاریدهاااااااا
نظر موافق همه چیه؟

من موافقم...
روز یکشنبه تست و یه جمله ی انرزی بخش میزارم.

havash

New member
نظر موافق همه چیه؟

مواااااااااااااافقم خانم مدیر. فقط اگه بشه یه پارتی بازی کوچولو واسه من بکنید روز منو بزارین جمعه خیلی عالی میشه چون من جمعه ها کاملا وقتم آزاده :tonguesmiley::tonguesmiley::tonguesmiley:

rawy

New member
سلام
من تازه واردم و بنا بر شرایطم گاها اینجا سر میزنم .از این 134 ص هم شاید 50صفشو خوندم همش اما همین که یه فرومی هست که داره راجب به هدفی که دارم توش بحث میشه و میتونم استفاده کنم راضیم و از همتون ممنونم . بنا بر توان و وسعم هم سعی میکنم کمک هم بکنم .
اماااااا
اینجا یه محیط عمومیه و ارث بابای کسی نیست که بخوان خصوصی سازیش بکنن! اصلا اصلا موافق نیستم که صفحه برای یه عده خاص دیده بشه . اگر میخوایید نظم و قانون تو این محیط مجازی برقرار شه چرا باید از محرومیت و تنبیه استفاده کنید براش ؟؟

دل آرام بهتر بود بدون تذکر خودتون احترام خودتون رو نگه می داشتید که نیاز به این کار نباشه
اولا که هنوز خصوصی سازی ای صورت نگرفته که شما درونیاتتون رو نشون دادید, نظر خواهی هم انجام نشده
ثانیا اگر قرار هست کسانی که روز به روز دارن به کنکور نزدیک تر می شن وقت بگذارند و برای همدیگه اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن این کاملا می شه ارث بابای همه ی اون افرادی که دارن شرکت می کنن, کسی که تو این جمع شرکت می کنه ازش استفاده می کنه و محرومیتی نداره.
زکات علم یاد دادن اون هست, خیلی جالبه که انتظار دارید بقیه از وقت درس خوندنشون برای شما نکته بذارن و شما تماشا بفرمایید
بنده از طرف خودم عرض می کنم که اگه کار به اونجا برسه که صفحه عمومی باشه به هیچ وجه شرکت نمی کنم, مخصوصا حالا که به اعتقادات سابقم مطمئن تر شدم

rawy

New member
مواااااااااااااافقم خانم مدیر. فقط اگه بشه یه پارتی بازی کوچولو واسه من بکنید روز منو بزارین جمعه خیلی عالی میشه چون من جمعه ها کاملا وقتم آزاده :tonguesmiley::tonguesmiley::tonguesmiley:

من مشکلی ندارم, جمعه روز نگار جون بوده که با اینکه امروز اومدن اما نه موافقتی کردن نه مخالفت, اصلا نمی دونم شرکت می کنند یا نه, اگه شرکت نکردن که می خواین هر دو روزش واسه شما باشه :thumbsupsmileyanim:

havash

New member
من مشکلی ندارم, جمعه روز نگار جون بوده که با اینکه امروز اومدن اما نه موافقتی کردن نه مخالفت, اصلا نمی دونم شرکت می کنند یا نه, اگه شرکت نکردن که می خواین هر دو روزش واسه شما باشه :thumbsupsmileyanim:

هرچه از دوست رسد نیکوست:tonguesmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا