rawy
New member
سلام بچه ها امیدوارم همتون با انرژی باشید و هر روز بیشتر یاد بگیرید این برنامه ی جدید خیلی خوبه فکر و ایده ش عالی بوده اینجوری همه شرکت می کنن من فقط ناراحتم که هنوزم با مشکلاتم درگیرم و هنوز به طور جدی شروع به خوندن نکردم و ممکنه نتونم جواب بعضی از تست ها را بدم و یا مرتب تست بزارم ولی اگه خوندم و نکته ای دیدم که خوب بود حتما میزارم ولی خب چون نمیتونم به شیوه ای که راوی عزیز نوشتن شرکت کنم ممکنه دیگه نتونم وارد انجمن بشم درسته؟ و همه باید از هم یاد بگیریم و به هم یاد بدیم و اگر کسی به دیگران یاد داد و در قبالش چیزی ازشون یاد نگرفت ناراحت نباشه چون این به من ثابت شده که هر چقدر بیشتر به دیگران یاد بدی دانش خودت در اون مورد عمیق تر و بیشتر میشه امیدوارم مشکلاتم حل بشه و بتونم تو برنامتون شرکت کنم
سلام, ممنون دوست عزیز
منم نمی تونم جواب بعضی از تستها رو بدم همه ما که هنوز همه کتابها رو نخوندیم, ولی چیزی رو که به نظرم می رسه رو میگمم.
دستتون درد نکنه منتظر دیدن نکاتتون هستیم
مگه برای ورود به انجمن تصمیمی گرفته شده؟ شما از روی جنگ اعصابی که راه افتاده قضاوت نکنید, تا حالا کسی دیده من اینجا نظر خودم رو اعمال کنم؟ نظر شخص من اینه و به هیچ وجه ازش کوتاه نمیام, الان هم دارم پرس و جو می کنم که ببینم امکانش هست یا نه, اگر امکانش باشه که بعید می دونم, نظر همه رو می پرسیم و بعد عمل می کنیم, اگر رای به این شد که تاپیک بسته بشه افرادی که تمایل به مطالعه ی گروهی دارن می تونن وارد بشن, اگر قرار شد که به همین شکل بمونه من یک رای از طرف خودم دارم که مخالفت کنم و می کنم و تو این جریان شرکت نمی کنم. همین
بحث یاد دادن و یادنگرفتن نیست, شما قبلا این تاپیک رو دیدید, آیا به این شکل بود که تو این چند روز داره عمل می کنه؟
قطعا نه, هرکسی هروقتی دلش می خواد میاد دوس داشته باشه گپ می زنه دوس نداشته باشه هیچی
من نوعی هم کنکور دارم وقت اضافه ای در حال حاضر ندارم که تست طرح کنم تا یه دیگران آموزش ببینند در این مورد بچه های اینجا اخلاق من رو می دونند که چطور تا به حال عمل کردم, اما زیر بار حرف زور نمی رم که همه نگاه کنند و یکی از وقت درسش برای بقیه سرویس بده, ابداااااااااااااا
گروهی که قراره تشکیل بشه گشتاپو که نیست, ما با هم دوستیم, همونطور که تا به حال بودیم, بسته به شرایط هرکسی باهم کنار میام, منتها تماشاچی نمی پذیریم.
گذاشتن یه تست و یه جمله هفته ای یکبار به نظرم کار کمرشکنی نیست که لازم باشه اینهمه براش صغرا و کبرا بچینم!
دلیل اینهمه مقاومت رو نمی فهمم, البته شما احتمالا تحت تاثیر بحثهای بی مورد این برداشت رو کردید. امیدوارم توضیحم واضح بوده باشه