parand
Well-known member
بچه ها من رسما از همه بچه هایی که باهاشون شوخی کردم و ناراحتشون کردم معذرت میخام
من متحول شدم و دیگه باکسی شوخی بیجا نمیکنم
عههههههه حمیده جون !!!
چرا دیگه شوخی نمی کنی؟
اتفاقا من خوشم میادد ..
بچه ها من رسما از همه بچه هایی که باهاشون شوخی کردم و ناراحتشون کردم معذرت میخام
من متحول شدم و دیگه باکسی شوخی بیجا نمیکنم
عههههههه حمیده جون !!!
چرا دیگه شوخی نمی کنی؟
اتفاقا من خوشم میادد ..
پرندجون حداقل بذار یه 48 ساعت من متحول بمونم بعد اوضاع به شرایط عادی برمیگرده
آره یعنی دوباره متحول میشه.نمیدونم شایدم متحول تر میشه.اینم ی تحول رو تحولات منطقه ی خاورمیانس(ببینم میتونی جلو خودتو بگیری جواب منو ندی:tonguesmiley::thumbsupsmileyanimاگه جواب ندی این شکلی میشی:13:
من که اگه این روش نباشه اصلا درس نمی خونم
ولی کلا بستگی به خودتون داره که چطوری راحت باشید, من حین خوندن می نوشتم تک تک نکات رو, وقت زیادی می گیره ولی فراموشی تو کارش نیست, انتخاب خودتونه که به چه شیوه ای بخونید
موفق باشید
اوه اوه به فلش کارت شک کردی؟خدا بدادت برسه
الان راوی میاد سروقتت.زود مکانتو تغییر بده.ی مدتیم جایی آفتابی نشو.(آخه راوی 5وعده در روز با فلشاش رازونیاز میکنه:tonguesmiley:
سلام عزیزمسلام قشنگا
من تابستونی اومدم یه پست اینجا گذاشتم رفتم . اما اینقدر مسائل و مشکلات مختلف پیش اومد که نتونستم درست درس بخونم هنوز ! موتورم هنوزززززززززز راه نیافتاده ! :sad::sad:
دعا کنید برام پلیییییززززززز
منم براتون دعا میکنم ایضا :thanks:
اینم یه سایتی که یسری تست و خلاصه داره . امیدوارم که به دردتون بخوره :::ارشد، دکتری، روانشناسی و مشاوره | گروه آموزشی استاد محمدی
سلام روانشناسای عزییز میدونم دارو درمانی زیاد تو کارتون نیس اما من شدیدا استرس گرفتم هفته بعد هم کنفرانس دارم هم امتحان هم باید 2 فصل پایان نامه مو بنویسم به استاد نشون بدم شدیدا وضعیتم اورژانسیه شما قرصی می شناسید که از داروخانه بگیرم وقتی استرسم زیاده بخورم که لااقل افت کارایی پیدا نکنم و گند نزنم ؟؟؟ همین جوری الانم از استرس رو ویبرم چه برسه روزی که هم کنفرانس داشته باشم هم امتحان هم دیدن استاد راهنما :wacsmiley: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
سلام قشنگا
من تابستونی اومدم یه پست اینجا گذاشتم رفتم . اما اینقدر مسائل و مشکلات مختلف پیش اومد که نتونستم درست درس بخونم هنوز ! موتورم هنوزززززززززز راه نیافتاده ! :sad::sad:
دعا کنید برام پلیییییززززززز
منم براتون دعا میکنم ایضا :thanks:
اینم یه سایتی که یسری تست و خلاصه داره . امیدوارم که به دردتون بخوره :::ارشد، دکتری، روانشناسی و مشاوره | گروه آموزشی استاد محمدی
سلام پرندعزیز
خوبی گلم؟؟؟ درسات چطوره؟راسی برانظریه ها تست سراغ نداری؟من کتاب 2121 رو بالاخره تونستم ازیکی ازدوستام قرض بگیرم
سلام حمیده جونم. خوبی؟
درسا هم خوبن سلام دارن...
نه عزیزم واسه نظریه ها که مخصوص بهداشت باشه سراغ ندارم. ولی یه دونه شخصیت مدرسان دارم که خلاصست همراه تست.
2121 کتاب خوبیه. خیلی خوب شد تونستی امانت بگیریش..
اره 2121 خوبه من که 2727 رو دیدم گرونه نخریدمش
شخصیت مدرسانوندیدم باید برم ازکتابخونه ببینم میشه پیداکردیانه
فکرنکنم بشه بخریش چون معمولا پکیج کاملو میفروشن نه تکی
بچه ها شما خلاصه نویسی می کنید؟ روش خوبیه؟ من فکر می کنم خیلی وقت گیره