مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
اخی. ایشالا زود خوب شی.
اقدامات ایمنی لازم رو انجا بده که زودتر خوب شی..
منم سرماخوردم ولی با اقدامات مامانم خوب شدم قرار بود تعطیلات تموم شه برم دکتر.
که خدارو شکر خوب شدم.
راوووووی از صبح بیدار شدن منم دلم پره بابت . فقط خدا میدونه چقد سختمه بیدارشم.

آرهههههه تو هوااااای سرد (البته الان دیگه به کوری چشم شاه زمستونم بهاره سرد نیست :25r30wi:)
همهههههه زیر پتو خوابن
بعد تو بخوای پاشیییییییی بشینی درس بخونییییییی
هیییییییییی خوااااااااابت میااااااااااااااد :25r30wi:
منکه رسما خوابم می بره نمی تونم بخونم چون شبا هم دیر می خوابم , البته باید رو سیستم خوابمون کار کنیم که عادت کنیم به اینکه صبح فرش بیدارشیم چون کنکور بهداشت صبحه, ولی خیلی سخته خعععععلیییییییییی
واسه همین بهت پیشنهاد می کنم بری سرکار :25r30wi:, منم می خواستم دیگه نرم, همکارم قانعم کرد, گفت تو توی این ساعت خونه باشی درس می خونی؟ دیدم حرف حق جواب نداره :tonguesmiley:

parand

Well-known member
آرهههههه تو هوااااای سرد (البته الان دیگه به کوری چشم شاه زمستونم بهاره سرد نیست :25r30wi:)
همهههههه زیر پتو خوابن
بعد تو بخوای پاشیییییییی بشینی درس بخونییییییی
هیییییییییی خوااااااااابت میااااااااااااااد
منکه رسما خوابم می بره نمی تونم بخونم چون شبا هم دیر می خوابم , البته باید رو سیستم خوابمون کار کنیم که عادت کنیم به اینکه صبح فرش بیدارشیم چون کنکور بهداشت صبحه, ولی خیلی سخته خعععععلیییییییییی
واسه همین بهت پیشنهاد می کنم بری سرکار , منم می خواستم دیگه نرم, همکارم قانعم کرد, گفت تو توی این ساعت خونه باشی درس می خونی؟ دیدم حرف حق جواب نداره :tonguesmiley:
:25r30wi:
خیلییییییییی سخته...
فکر کنم مامانم دقیقا 1 ساعت مشغول بیدار کردن منه.:wacsmiley:
راوی من برم سرکار دیگه باید قید درسو بزنم.
یکشنبه ها که میرفتم سرکار دیگه نمیرم.

rawy

New member
:25r30wi:
خیلییییییییی سخته...
فکر کنم مامانم دقیقا 1 ساعت مشغول بیدار کردن منه.:wacsmiley:
راوی من برم سرکار دیگه باید قید درسو بزنم.
یکشنبه ها که میرفتم سرکار دیگه نمیرم.
عه؟ منو که ساعت گوشی بیدار می کنه زورمم بهش می رسه سریع ساکتش می کنم
یه مقداری شوخی بود یه مقداری هم منظورم کار نیمه وقت بود
اما کلا حق داری چون شما برای دوتا کنکور جدی هستی خودش انگار دوشیفت کاره :thumbsupsmileyanim:
برات آرزوی یه موفقیت توووووووپ دارم گلم
شبت خوش و آروم :smiliess (10):

parand

Well-known member
راوووی جونم شب خووش عزیزم...
ایشالا فردا روز خوبی در انتظارت باشه گلم........:smiliess (10)::rose:

najme soltani

New member
با سلام
میخواستم من هم با شما در برنامه درسی که میخونید شرکت کنم چون خودم بی برنامه پیش میرم ممنون میشم کمکم کنید.

oksana

New member
بچه ها به نظرتون استفاده از فلش کارت خوبه؟ شما اگه استفاده کردید در حین خوندن دور اول یاداشت می نویسید یا بعد از اینکه یک دور کامل خوندید؟فقط باید برای مسائل مهم و فرار باشه؟

henri

New member
سلام نجمه جون خوبی؟ شما هم تازه عضو شدی مثل من و تازه می خوای شروع کنی؟ دانشجویی یا فارغ التحصیل شدی؟ من دانشجوم و تا حالا هنوز هیچی رو شروع نکردم اگه تو هم شرایطت مث منه و نخوندی هنوز بیا با هم ی درسی رو انتخاب کنیم و بخونیم و گزارش بدیم منم مث تو برنامه ندارم و بقیه دوستانم خیلی وقته شروع کردن من که خودم دنبال ی دوستم که مث من باشه تقریبا که با هم بخونیم نظرت؟؟؟؟؟؟؟

rawy

New member
بچه ها به نظرتون استفاده از فلش کارت خوبه؟ شما اگه استفاده کردید در حین خوندن دور اول یاداشت می نویسید یا بعد از اینکه یک دور کامل خوندید؟فقط باید برای مسائل مهم و فرار باشه؟

من که اگه این روش نباشه اصلا درس نمی خونم
ولی کلا بستگی به خودتون داره که چطوری راحت باشید, من حین خوندن می نوشتم تک تک نکات رو, وقت زیادی می گیره ولی فراموشی تو کارش نیست, انتخاب خودتونه که به چه شیوه ای بخونید
موفق باشید

yazdan

New member

اوه اوه به فلش کارت شک کردی؟خدا بدادت برسه
الان راوی میاد سروقتت.زود مکانتو تغییر بده.ی مدتیم جایی آفتابی نشو.(آخه راوی 5وعده در روز با فلشاش رازونیاز میکنه:tonguesmiley:

hamidehjoon

New member
بچه ها من رسما از همه بچه هایی که باهاشون شوخی کردم و ناراحتشون کردم معذرت میخام
من متحول شدم و دیگه باکسی شوخی بیجا نمیکنم

yazdan

New member
سلام هاوش تاپیک"بدوبدولزگی اومده"و تاپیک مطالعه گروهی لزگی ورژن93 "رودیدی بهتره فلشکارتایی که بچه هازحمت کشیدن رودانلودکنی واول اوناروبخونی
من امروز ده درصدبودم

حرف منم مهر و امضا پای حرف حمیده.جدیدآ بخودم حق امضا دادم

yazdan

New member
(عه این جا مونده بود)
باااااااااشه حالاااااااااا
بوووووووووودییییییییییی
دیگه چرا انقد بابت شوخی هات عذرخواهی می کنی؟؟؟
اگه شوخی نبود که من می دونستم و تو و ویلاهای شمالت :25r30wi:
اینا رو گفتم برای اینکه خودمم قبلا همینطوری سر به سرش می ذاشتم ولی بعدا نادم و پشیمان شدم :25r30wi:
فقط تا جایی که من خبر دارم یه عیب داره که اونم نمی گم اگه برخوردین بهش خودتون می فهمید :25r30wi: (الان خودش بیاد بخونه می دونه چیو میگم)

صدبار این پستو خوندم اما طبق معمول هیچ عیبی درخودم پیدا نکردم.راستی خدا چرا منو کامل و متفاوت با هه آدما آفریده؟:whistle:

yazdan

New member
بچه ها برای منابع بهداشت هر کتاب تستی می شناسید بی زحمت معرفی کنید
مرسی

یعنی دربس مخلصیما.یعنی خداوند شمارو روزی مدیر فیس بوک بنماید .دوستان ی آمین بگید مدیر فیس بوک عوض بشه.

yazdan

New member
سلام نجمه جون خوبی؟ شما هم تازه عضو شدی مثل من و تازه می خوای شروع کنی؟ دانشجویی یا فارغ التحصیل شدی؟ من دانشجوم و تا حالا هنوز هیچی رو شروع نکردم اگه تو هم شرایطت مث منه و نخوندی هنوز بیا با هم ی درسی رو انتخاب کنیم و بخونیم و گزارش بدیم منم مث تو برنامه ندارم و بقیه دوستانم خیلی وقته شروع کردن من که خودم دنبال ی دوستم که مث من باشه تقریبا که با هم بخونیم نظرت؟؟؟؟؟؟؟

میبینم که پرسشنامه ردیف کردید از نوع ساخت دار
(شوخی میکنما)

yazdan

New member
من که اگه این روش نباشه اصلا درس نمی خونم
ولی کلا بستگی به خودتون داره که چطوری راحت باشید, من حین خوندن می نوشتم تک تک نکات رو, وقت زیادی می گیره ولی فراموشی تو کارش نیست, انتخاب خودتونه که به چه شیوه ای بخونید
موفق باشید

آره انتخاب خودتونه.اگه جرات دارید ی روش دیگه انتخاب کنید:25r30wi:

yazdan

New member
%D8%B1%D8%A7%D8%B2%20%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA.jpg

لوازم خانگیتونو از کجا میخرید؟خیلی فهیم بنظر میان؟

خداییش قشنگ بود؟فکرکنم قبلآ مال کنفوسیوس بودن:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا