مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
بچه ها من رسما از همه بچه هایی که باهاشون شوخی کردم و ناراحتشون کردم معذرت میخام
من متحول شدم و دیگه باکسی شوخی بیجا نمیکنم

عههههههه حمیده جون !!!
چرا دیگه شوخی نمی کنی؟
اتفاقا من خوشم میادد ..

yazdan

New member
پرندجون حداقل بذار یه 48 ساعت من متحول بمونم بعد اوضاع به شرایط عادی برمیگرده

آره یعنی دوباره متحول میشه.نمیدونم شایدم متحول تر میشه.اینم ی تحول رو تحولات منطقه ی خاورمیانس(ببینم میتونی جلو خودتو بگیری جواب منو ندی:tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:)اگه جواب ندی این شکلی میشی:13:

hamidehjoon

New member
آره یعنی دوباره متحول میشه.نمیدونم شایدم متحول تر میشه.اینم ی تحول رو تحولات منطقه ی خاورمیانس(ببینم میتونی جلو خودتو بگیری جواب منو ندی:tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:)اگه جواب ندی این شکلی میشی:13:

استغفرالله
حیف که هنوز توفازتحولم
وگرنه صدتاجواب داشتم برات

oksana

New member
من که اگه این روش نباشه اصلا درس نمی خونم
ولی کلا بستگی به خودتون داره که چطوری راحت باشید, من حین خوندن می نوشتم تک تک نکات رو, وقت زیادی می گیره ولی فراموشی تو کارش نیست, انتخاب خودتونه که به چه شیوه ای بخونید
موفق باشید

مممنونم راوی عزیز احتمالا برای بعضی کتابها استفاده می کنم

oksana

New member
اوه اوه به فلش کارت شک کردی؟خدا بدادت برسه
الان راوی میاد سروقتت.زود مکانتو تغییر بده.ی مدتیم جایی آفتابی نشو.(آخه راوی 5وعده در روز با فلشاش رازونیاز میکنه:tonguesmiley:

راستش تا حالا فلش کارت استفاده نکردم اگه دوستان میگن خوبه امتحانش می کنم حالا شاید 5 وعده نشه :))

parand

Well-known member
چـــــــــــــرا کسی نیست؟
حسم اینجوری بود
XM1XE8.GIF

گفتم بیااااام اینجا...
ولی کسی نیست:sad:
منم برم
SNJONL%7E1.GIF

دل آرام

New member
سلام قشنگا
من تابستونی اومدم یه پست اینجا گذاشتم رفتم . اما اینقدر مسائل و مشکلات مختلف پیش اومد که نتونستم درست درس بخونم هنوز ! موتورم هنوزززززززززز راه نیافتاده ! :sad::sad:

دعا کنید برام پلیییییززززززز
منم براتون دعا میکنم ایضا :thanks:

اینم یه سایتی که یسری تست و خلاصه داره . امیدوارم که به دردتون بخوره :::ارشد، دکتری، روانشناسی و مشاوره | گروه آموزشی استاد محمدی

آخرین ویرایش:

hamidehjoon

New member
سلام قشنگا
من تابستونی اومدم یه پست اینجا گذاشتم رفتم . اما اینقدر مسائل و مشکلات مختلف پیش اومد که نتونستم درست درس بخونم هنوز ! موتورم هنوزززززززززز راه نیافتاده ! :sad::sad:

اینم یه سایتی که یسری تست و خلاصه داره . امیدوارم که به دردتون بخوره :::ارشد، دکتری، روانشناسی و مشاوره | گروه آموزشی استاد محمدی
سلام عزیزم
مشکلاتت انشالله به زودی حل بشه تابتونی بچسبی به کنکور البته راسشوبخای مادیگه مثل کنکور کارشناسی که هفده هجده سالمون بودودغدغه کمی داشتیم نیستیم وبه تناسب سنمون مشکلاتمون هم زیادشده میخام بگم همه براخودشون یه سری مشکلات دارندهنراینه با وجودهمه مشکلات درس بخونیم
برات ارزوی موفقیت دارم دوست کنکوری من

henri

New member
سلام روانشناسای عزییز میدونم دارو درمانی زیاد تو کارتون نیس اما من شدیدا استرس گرفتم هفته بعد هم کنفرانس دارم هم امتحان هم باید 2 فصل پایان نامه مو بنویسم به استاد نشون بدم شدیدا وضعیتم اورژانسیه شما قرصی می شناسید که از داروخانه بگیرم وقتی استرسم زیاده بخورم که لااقل افت کارایی پیدا نکنم و گند نزنم ؟؟؟ همین جوری الانم از استرس رو ویبرم چه برسه روزی که هم کنفرانس داشته باشم هم امتحان هم دیدن استاد راهنما :wacsmiley: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

parand

Well-known member
راوی جونم سلااااااام.
در مورد کتاب تست سوال کردی...
عزیزم من کتاب ازمونهای کامل زمینه ی روانشناسی هیلگاردو دارم.
ماله انتشاراته ارجمند هست. جواباش هم تشریحیه. در کل کتاب خوبیه.

parand

Well-known member
سلام روانشناسای عزییز میدونم دارو درمانی زیاد تو کارتون نیس اما من شدیدا استرس گرفتم هفته بعد هم کنفرانس دارم هم امتحان هم باید 2 فصل پایان نامه مو بنویسم به استاد نشون بدم شدیدا وضعیتم اورژانسیه شما قرصی می شناسید که از داروخانه بگیرم وقتی استرسم زیاده بخورم که لااقل افت کارایی پیدا نکنم و گند نزنم ؟؟؟ همین جوری الانم از استرس رو ویبرم چه برسه روزی که هم کنفرانس داشته باشم هم امتحان هم دیدن استاد راهنما :wacsmiley: هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

سلام هنری خانوومی...
کنفرانس دادن استرس نداره که عزیزم!
یه شیوه ای حمیده جون معرفی کرد تو تایپیک پذیرفته شدگاه 92 . فکر کنم به دردت بخوره.
ولی از قرص استفاده نکنی بهتره بنظرم....
موفق باشی...

parand

Well-known member
سلام قشنگا

سلااام دل ارام عزیز...
امیدوارم مشکلاتت هر چه زودتر حل شه و با دلی اسوده بخونی...
هر چه زودتر استارتو بزنی بهتره.
فقط شروعش سخته، بعدش عادت میکنی به خوندن طوری که حتی دلت تنگ میشه واسه کتابا...
مرسی بابت سایتی که معرفی کردی.

hamidehjoon

New member
سلام پرندعزیز
خوبی گلم؟؟؟ درسات چطوره؟راسی برانظریه ها تست سراغ نداری؟من کتاب 2121 رو بالاخره تونستم ازیکی ازدوستام قرض بگیرم

parand

Well-known member
سلام پرندعزیز
خوبی گلم؟؟؟ درسات چطوره؟راسی برانظریه ها تست سراغ نداری؟من کتاب 2121 رو بالاخره تونستم ازیکی ازدوستام قرض بگیرم

سلام حمیده جونم. خوبی؟
درسا هم خوبن سلام دارن...
نه عزیزم واسه نظریه ها که مخصوص بهداشت باشه سراغ ندارم. ولی یه دونه شخصیت مدرسان دارم که خلاصست همراه تست.
2121 کتاب خوبیه. خیلی خوب شد تونستی امانت بگیریش..

آخرین ویرایش:

hamidehjoon

New member
صدای خنده های خدا را می شنوی؟؟؟!
دعاهایت را شنیده و دارد به همه آنچه محال می پنداری می خندد!
اگر افسار زندگیت را به دست خدا بسپاری نه ترسی هست نه افسوسی و نه اندوهی

آخرین ویرایش:

hamidehjoon

New member
سلام حمیده جونم. خوبی؟
درسا هم خوبن سلام دارن...
نه عزیزم واسه نظریه ها که مخصوص بهداشت باشه سراغ ندارم. ولی یه دونه شخصیت مدرسان دارم که خلاصست همراه تست.
2121 کتاب خوبیه. خیلی خوب شد تونستی امانت بگیریش..

اره 2121 خوبه من که 2727 رو دیدم گرونه نخریدمش
شخصیت مدرسانوندیدم باید برم ازکتابخونه ببینم میشه پیداکردیانه
فکرنکنم بشه بخریش چون معمولا پکیج کاملو میفروشن نه تکی

parand

Well-known member
اره 2121 خوبه من که 2727 رو دیدم گرونه نخریدمش
شخصیت مدرسانوندیدم باید برم ازکتابخونه ببینم میشه پیداکردیانه
فکرنکنم بشه بخریش چون معمولا پکیج کاملو میفروشن نه تکی

همین 2121 هم نیاز مارو برطرف میکنه...
کتاب تکی هم میشه خرید.
فقط سنجش تکمیلی هست که تکی نمیفروشه:mad_majidonline:

henri

New member
بچه ها شما خلاصه نویسی می کنید؟ روش خوبیه؟ من فکر می کنم خیلی وقت گیره

hamidehjoon

New member
بچه ها شما خلاصه نویسی می کنید؟ روش خوبیه؟ من فکر می کنم خیلی وقت گیره

خیلی روش خوبیه
بهت قول میدم دم دمای کنکور به خاطروقتی که براش گذاشتی پشیمون نمیشی اتفاقادعابه جونم میکنی که تشویقت کردم
اماطوری نباشه که خلاصت ازخودکتاب مفصلترنباشه ترجیحه تودوردوم مرورکن یا باپیشنهادیزدان وقتی سوالای ارشد روببینی میفهمی چی مهمه که اوناراخلاصه کنی
موفق باشی
ببخشیدخاستم بگم مفصلترنباشه الان نمیتونم ویرایشش کنم موبایلم هنگیده

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا