...
دیـروز حدود 6 ساعت درس خوندم
زبـان + یه عاااااااااااالمممه شیمی ! :دی
امروز هم شیمی خوندم از صبح تا الان !
بعد الان یکم زبـان
بعدش باکتری مورای میخوام خلاصه نویسی فصل 3 شروع کنم !
...
توجه ...................توجه
19روز مانده به اعلام نتایج کنکور ارشد پزشکی
دوست عزیز در مورد نتایج ارشد بهداشت نمیشه اینطوری با قطعیت تو همه تاپیک ها اعلام کرد که نتایج میاد. هنوز کلی اطلاعیه خواهند زد.
دوست عزیز در مورد نتایج ارشد بهداشت نمیشه اینطوری با قطعیت تو همه تاپیک ها اعلام کرد که نتایج میاد. هنوز کلی اطلاعیه خواهند زد.
دیگه چه اطلاعیه ای؟
مثل پارسال که دیگه نمیتونن بپیچونن
هرچند من پارسال نبودما
- - - Updated - - -
دیگه چه اطلاعیه ای؟
مثل پارسال که دیگه نمیتونن بپیچونن
هرچند من پارسال نبودما
:13:امسال بعده کنکور سه دفعه ویرایش انتخاب شهر کردیم!!! این مسایل دیگه عادی شده. الانم معلوم نیس کی نتایج میاد یهو دیدی 6 شهریور اطلاعیه زدن 10 ام میاد. بعدش اطلاعیه زدن 8 ام میاد بعدش دوباره یکی میزنن که 20 ام میاد. پس روز شماری نکن برو خوش باش.
:13:
نمیخوامممممممممممممممممم
دوس دارم روز شماری کنم
چرا همه دعوام میکنن اخه؟
خب بنظرم برو تاپیک مطالعه گروهی اونجا روزشمار بنویس. این شاید بهتر باشه.
پیشنهاد میکنم که حتما خلاصه نویسی کنید
میتونید از همون شیمی مبتکران شروع کنید
خیلی خیلی مفیده....من هنوز خلاصه نویسی های شیمی های کنکور سراسریمو دارم که منبع اصلی کتاب درسی و مخصوصا مبتکران بود
- - - Updated - - -
دوستان نظرتون راجب زینسر چیه؟چرا کسی ازش حرفی نمیزنه؟
بچه ها نظرتون راجب به سلولی و ملکولی مجید مهدوی چیه ؟ چون خیلیا بهم توصیه کردن که خوبه الانم شروع کردم به خوندن ولی نمی تونم باهاش تستای iqb رو بزنم:new (6):
شاید چون تو iqb تست های ارشد زیست اومده که اصلا به نظر من نوع سوالات با علوم پزشکی فرق میکنه
من برا باکتری هم نمونه سوالایی که برای بچه های زیست شناسی بودو خو نمیتونستم بزنم اما در مورد سوالای بهداشت مشکلی نداشتم
در ضمن این کتاب برای پایه خوبه باید مکملش که زیست برای کنکوره رو بخونی که خیلی نکته داره کتاب کوچیکیه ولی پر بار
منم دارم این دوتا رو میخونم البته هنوز تست نزدم ولی از بیانش راضیم راحت متوجه میشم مطالبو
حالا تا نظر بقیه دوستان چی باشه