مطالعه گروهی ارشد بیـوتـکنـولـوژی پـزشکی سال 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

immuno92-93

New member
آها اینجوری خیلی بهتره که یه سری رو بنویسیم یه سری هم علامت، الان که فکر میکنم میبینم یه جورایی هم اولویت بندی هست دیگه میدونیم به کودوما بیشتر اهمیت بدیم و واسش وقت بیشتری بزاریم .مرسی خیلی عالی بود..
خواهش میکنم دوست عزیزم...امیدوارم با این روش خلاصه نویسی سلولی رو بترکونید......برای ما چشم انتظار های نتایج هم دعا کنید:):):)

immuno92-93

New member
افرین...۱۰۰۰۰۰۰۰% تایید میشهچنانچه تسلط نباشهه خلاصه نویسی فایده ندارهاما راجب سلولی هم باید بگم مثلا لودیش ۱۳۰۰ صفحه ای رو در نظر بگیرید حتی اگر به ازای هر ۳ صفحه یک صفحه در قطع آ۴ تونستیم خلاصه نویسی بکنیم در آینده برای مرور فقط ۴۳۰ صفحه داریم که خودش خیلی خوبه
like.......

amin667

New member
خواهش میکنم دوست عزیزم...امیدوارم با این روش خلاصه نویسی سلولی رو بترکونید......برای ما چشم انتظار های نتایج هم دعا کنید:):):)

ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ از آن ﻛﺴﻲ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد
ﻛﻪ راز ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ زﻳﺴﺘﻦ را
ﺑﻪ دﻳﮕﺮان ﺑﺎزﮔﻮ ﻛﻨﺪ
ﺗﺎ زﻧﺎن و ﻣﺮدان،
ﺑﻪ رﺳﺎﺋﻲ و ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺟﺎوداﻧﻪ ره ﺑﺒﺮﻧﺪ...
اﻫﻮراﻣﺰدا

TrueLove90

New member
...

گزارش مطالعه هام! :

19 خرداد
بیدارباش 7:30 شروع مطالعه 8:30
نیم ساعت باکتری + 5 ساعت شیمی 3مبتکران !

دیروز 20 مرداد
بیدارباش 7:30 شروع مطالعه 8:30
شیمی 3 مبتکران + زبان تافل درس 9 و 10 + باکتری مورای خلاصه فصل 4
حدودا 6 ساعت

...

TrueLove90

New member
...

بچه هایی که واسه بیوتک سال بعد میخونین ،
دوست داشتین شماهم گزارش هاتونو بنویسین دیگهههههه ...........

یه سوال!
اگه من شیمی و زبان رو بالای 70-80 بزنم ، شایدم 100 اصلا!
بعد میکروب هم حدود 60
سلولی هم 10-20 !! :دی

قبول میشم !؟ مثلا تهران

آخه سلولی واقعا یه جوریه حفظ نمیشم ! .............. فعلا گذاشتمش کنار بیوشیمی رو اول بخونم بعد اون ...

...

love virology

New member
ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ از آن ﻛﺴﻲ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد
ﻛﻪ راز ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ زﻳﺴﺘﻦ را
ﺑﻪ دﻳﮕﺮان ﺑﺎزﮔﻮ ﻛﻨﺪ
ﺗﺎ زﻧﺎن و ﻣﺮدان،
ﺑﻪ رﺳﺎﺋﻲ و ﺑﺎﻟﻨﺪﮔﻲ ﺟﺎوداﻧﻪ ره ﺑﺒﺮﻧﺪ...
اﻫﻮراﻣﺰدا

درود بر شما گات ها یسنا هات 43 بند 1

amin667

New member
سلام بر اهالی بیوتک و مهمانان خوانده و ناخوانده . امیدوارم حال همگی خوب باشه . .
خوب من تا الان 250 صفحه مورای خوندم و 3 فصل اول مجید مهدوی ( البته اینم بگم تستای iqb رو میشه با مجید مهدوی زد اصلا نیازی نبود به مفهومی خوندن و تا الان که به خیر گذشت ) واسه زبان و شیمی از 2 روز دیگه میخوام شروع کنم آخه کتاباش تو راهه هنوز به دستم نرسیده و واسه زبان هم از 504 میخوام شروع کنم .

amin667

New member
...

یه سوال!
بعد میکروب هم حدود 60

قبول میشم !؟ مثلا تهران

آخه سلولی واقعا یه جوریه حفظ نمیشم ! .............. فعلا گذاشتمش کنار بیوشیمی رو اول بخونم بعد اون ...

...
من همیشه واسه فهمیدن درسایی مثل بیولوژی یه کار میکنم و بچه هایی هم که با من درس میخوندن همین کارو میکردن خیلی هم راحته. یه برگه با خودکار دستم میگیرم هرچی که میخونم تو اون برگه یه شکل ساده واسش میکشم و میرم جلو . یه جور خلاصه تصویری هست بار دوم که بهش نگاه کنید انگار که 10 بار قبلا خوندید چون مغز طراحی خودش رو خوب میشناسه . .

biotech_92

New member
...

یه سوال!
بعد میکروب هم حدود 60

قبول میشم !؟ مثلا تهران

...
والله ما هم روی 100 خیلی حساب میکردیم ولی این شد!! حالا شما هیچ درسی رو دیگه روی 100 حساب نکن سعی کن همه رو خوب بخوانی هیچی رو کم نذار ایشالله شما بتونی 100 بزنی

Mohammad gh

New member
من همیشه واسه فهمیدن درسایی مثل بیولوژی یه کار میکنم و بچه هایی هم که با من درس میخوندن همین کارو میکردن خیلی هم راحته. یه برگه با خودکار دستم میگیرم هرچی که میخونم تو اون برگه یه شکل ساده واسش میکشم و میرم جلو . یه جور خلاصه تصویری هست بار دوم که بهش نگاه کنید انگار که 10 بار قبلا خوندید چون مغز طراحی خودش رو خوب میشناسه . .

خوش بهحالتون من اینقدر نقاشیم اقتضاحه که حتی برای کشیدن یه دایره باید ۱۰ دیقه وقت بزارم اخرش نمیدونم چرا ولی میبینم حاصل کار شده ذوزنقه:دی
ولی هر روشی که بتونه به بهبود یادگیری کمک بکنه به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره

از بچه ها میخوام اگر راهکاری برای یادگیری بهتر دارن بیان و بگن
...

یه سوال!
بعد میکروب هم حدود 60

قبول میشم !؟ مثلا تهران

...

والله من الان درگیر امتحانای تابستونم
این رای اعتمادای کوفتیه مجلسم که اسن تمام وقتمو میگیره از ساعت ۸ صبح رادیو تو گوشمه یا تلویزیون روشنه تا ۶ عصر سرکارم باشم باید حتما ببینمشون که در حینش هم اکثرا مشغول خوردن حرص هستم:|:|
راجب سلولی هم شاید مشکل پایه ای باشه یا شاید با نوع ترجمه یا نوع نگارش مولف نتونستید خوب ارتباط برقرار بکنید که البته یه امر طبیعی هست
ولی سعی کنید سلولی رو هم خلاصه نویسی کنید...از اونجایی که با زبون خودتونه مطمین باشید متوجهش خواهید شد

amin667

New member
خوش بهحالتون من اینقدر نقاشیم اقتضاحه که حتی برای کشیدن یه دایره باید ۱۰ دیقه وقت بزارم اخرش نمیدونم چرا ولی میبینم حاصل کار شده ذوزنقه:دی
ولی هر روشی که بتونه به بهبود یادگیری کمک بکنه به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره

از بچه ها میخوام اگر راهکاری برای یادگیری بهتر دارن بیان و بگن

والله من الان درگیر امتحانای تابستونم
این رای اعتمادای کوفتیه مجلسم که اسن تمام وقتمو میگیره از ساعت ۸ صبح رادیو تو گوشمه یا تلویزیون روشنه تا ۶ عصر سرکارم باشم باید حتما ببینمشون که در حینش هم اکثرا مشغول خوردن حرص هستم:|:|
راجب سلولی هم شاید مشکل پایه ای باشه یا شاید با نوع ترجمه یا نوع نگارش مولف نتونستید خوب ارتباط برقرار بکنید که البته یه امر طبیعی هست
ولی سعی کنید سلولی رو هم خلاصه نویسی کنید...از اونجایی که با زبون خودتونه مطمین باشید متوجهش خواهید شد
آخ خدا خیرتون بده که گفتین من فکر میکردم فقط خونه خودمون اینجوری دیگه داشتم دیوونه میشدم اینجا که هرکی واسه خودش یه برنامه رو دنبال میکنه و بعد از پایانش تازه بحث و تفسیرش رو شروع میکنن ، عزیزان همه اینا میگذره ولی بعدا که به امید خدا همگی قبول شدیم یادمون باشه که تو چه شرایط سختی درس میخوندیم و یه تقدیر حسابی از هم میکنیم !

TrueLove90

New member
...

بهلهه دوستای عزیز
امیـــدوارمم خــدا به همممه مون توو این راه سخت صبـر عطا کنه ! :دی
منم حاضرم توو این گرما برقهامون بره ولی تلویزیون قطع باشه :)

واسه سلولی مولکولی ! از روو مهدوی میخونم ،
دو سه روزه شروع کردم به خلاصه نویسی و نموداری نوشتن ، خیلی سخته جمع و جورش کنی! ؛
ولـــــی حداقل میفهمم چی به چیه ! خوندنش راحت شده تقریبا :)

...

amin667

New member
خوب خدا رو شکر به نظر میاد که برنامه همگی داره خوب پیش میره ، فقط هرکه هر مشکلی واسش پیش اومد اعلام کنه تا با همفکریه هم حلش کنیم ،ناسلامتی یه گروه هستیم ،با هم شروع کردیم با همم تمومش میکنیم ..
راستی واسه موقع هایی که اطرافمون سر و صدا زیاده یه چیزه خوب پیدا کردم که البته شاید بدونید ولی باز میگم . بچه ها یه سر برید کالای پزشکی بگید از اون اسفنج ها که واسه سر و صداست میخوام . 2 تا اسفنج زرد یا سفید که قیمتش 700 تومن به این صورت که با فشار دست یکیشو بین دوتا انگشت جمع میکنیم بعد میزاریم ته گوش، دیگه شروع به باز شدن میکنه و کلی از حجم صدای ورودی به گوش رو کم میکنه فقط اولش یه ذره شاید چون گوشتون عادت نداره بعد از برداشتنش درد کنه ولی فرداش عادی میشه . امتحان کنید خیلی عالیه در ضمن بعد از هر بار استفاده هم بذاریدش داخل همون جلدش تا باکتریایی نشه ( حالا یه مورای خوندما چقدر بی جنبه شدم این روزا ) !!!
امسال کسی نمیخوایم جا بمونه هااااااااااااااااااااا ، به امید پروردگارمون همه میریم ارشد ...

biotechnologist

New member
خوب خدا رو شکر به نظر میاد که برنامه همگی داره خوب پیش میره ، فقط هرکه هر مشکلی واسش پیش اومد اعلام کنه تا با همفکریه هم حلش کنیم ،ناسلامتی یه گروه هستیم ،با هم شروع کردیم با همم تمومش میکنیم ..
راستی واسه موقع هایی که اطرافمون سر و صدا زیاده یه چیزه خوب پیدا کردم که البته شاید بدونید ولی باز میگم . بچه ها یه سر برید کالای پزشکی بگید از اون اسفنج ها که واسه سر و صداست میخوام . 2 تا اسفنج زرد یا سفید که قیمتش 700 تومن به این صورت که با فشار دست یکیشو بین دوتا انگشت جمع میکنیم بعد میزاریم ته گوش، دیگه شروع به باز شدن میکنه و کلی از حجم صدای ورودی به گوش رو کم میکنه فقط اولش یه ذره شاید چون گوشتون عادت نداره بعد از برداشتنش درد کنه ولی فرداش عادی میشه . امتحان کنید خیلی عالیه در ضمن بعد از هر بار استفاده هم بذاریدش داخل همون جلدش تا باکتریایی نشه ( حالا یه مورای خوندما چقدر بی جنبه شدم این روزا ) !!!
امسال کسی نمیخوایم جا بمونه هااااااااااااااااااااا ، به امید پروردگارمون همه میریم ارشد ...
البته من این روش رو توصیه نمی کنم.چون مسدود کردن کانال گوش مانع خروج وکس گوش و احتمالا باکتریهایی که وارد گوش شدن میشه و ریسک ابتلا به عفونت گوش میانی رو افزایش میده.بهتره از وسایلی که بخش خارجی گوش(لاله گوش) رو مسدود می کنند استفاده کنید.
حالا اگر موقتی چند ساعت استفاده کنید فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه ولی خودتون رو به این روش عادت ندید.:riz304:

م.صفری

New member
البته من این روش رو توصیه نمی کنم.چون مسدود کردن کانال گوش مانع خروج وکس گوش و احتمالا باکتریهایی که وارد گوش شدن میشه و ریسک ابتلا به عفونت گوش میانی رو افزایش میده.بهتره از وسایلی که بخش خارجی گوش(لاله گوش) رو مسدود می کنند استفاده کنید.
حالا اگر موقتی چند ساعت استفاده کنید فکر نمی کنم اشکالی داشته باشه ولی خودتون رو به این روش عادت ندید.:riz304:

بهله دیدگاه پرستاری یعنی این :riz303::rolleyessmileyanim:

مهلا1991

New member
سلام بچه ها
لطفا بگید برا سلولی چی میخونید
یا چه کلااااسی میرید
من بدجور گیر کردم:shocked:

TrueLove90

New member
...

سلام دوست عزیز :)

من فعلا دارم از کتاب مجید مهدوی انتشارات خانه زیست شناسی میخونم

بعدشم کتاب سلولی مولکولی برای کنکور نشر دیباج

میگن قسمت های سلولی و مولکولی کتاب کلـاسیک تا ژنومیک دکتر اکرمی هم خوبه

ولی در کل تنها روش یادگیریش خلاصه نویسی و نکته برداری هست ، تــا بشه راحت یاد گرفت و حفظ شد :)

...

م.صفری

New member
[SIZE=3]سلام بچه هایی دارن زیست مهدوی میخونن جواب بدن لطفا
من از یکی پرسیدم میگه کنکور امسال خیلی تغییر کرده بود و دیگه این کتاب جواب نمیده شاید بتونه فقط 30% سوالا رو پوشش بده
نظر شما چیه ؟ راستش من اضطراب گرفتم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
من این کتابو + برای کنکورو داشتم میخوندم
[/SIZE]

biotechnologist

New member
من از یکی پرسیدم میگه کنکور امسال خیلی تغییر کرده بود و دیگه این کتاب جواب نمیده شاید بتونه فقط 30% سوالا رو پوشش بده
نظر شما چیه ؟ راستش من اضطراب گرفتم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
[/SIZE]
همون دوتا رو بخون، نترس. امسال چندتا سوال بیوشیمی و ژنتیک اضافه شده بود وگرنه بقیه سوالات تغییر چندانی نداشت.خیالت راحت! اگه این دو کتاب رو خوب بخونی و از بیوشیمی هم کمی سر دربیاری بعیده زیر 50 بزنی. البته تست هم زیاد کارکنید نکته هم بخونید

TrueLove90

New member
نظر شما چیه ؟ راستش من اضطراب گرفتم
[/SIZE]

...

استرس نگیر دوست عزیز
اولا که طرز خوندن هرکسی و یادگرفتنش از کتابی خیلی فرق میکنه
بعدشم اصل و کلیت همه کتابای زیست یکی هست ! شاید توو جزئیاتشون باهم فرق کنن
که اگه وقت داشته باشی میتونی رفرنس سلولی مولکولی لودیش هم بخونی :)
مهم تست زدن زیـــــاد هست
:4d564ad6:

...

همون دوتا رو بخون، نترس. امسال چندتا سوال بیوشیمی و ژنتیک اضافه شده بود وگرنه بقیه سوالات تغییر چندانی نداشت.خیالت راحت! اگه این دو کتاب رو خوب بخونی و از بیوشیمی هم کمی سر دربیاری بعیده زیر 50 بزنی. البته تست هم زیاد کارکنید نکته هم بخونید

شدیــدا موافقم !! :a2d3::bunnyearsmiley:

منم مشکل خوندنم حل شد و با خلاصه نویسی کتاب مهدوی دارم خیلی خوب پیش میرم :4d564ad6:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا