من همیشه واسه فهمیدن درسایی مثل بیولوژی یه کار میکنم و بچه هایی هم که با من درس میخوندن همین کارو میکردن خیلی هم راحته. یه برگه با خودکار دستم میگیرم هرچی که میخونم تو اون برگه یه شکل ساده واسش میکشم و میرم جلو . یه جور خلاصه تصویری هست بار دوم که بهش نگاه کنید انگار که 10 بار قبلا خوندید چون مغز طراحی خودش رو خوب میشناسه . .
خوش بهحالتون من اینقدر نقاشیم اقتضاحه که حتی برای کشیدن یه دایره باید ۱۰ دیقه وقت بزارم اخرش نمیدونم چرا ولی میبینم حاصل کار شده ذوزنقه:دی
ولی هر روشی که بتونه به بهبود یادگیری کمک بکنه به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره
از بچه ها میخوام اگر راهکاری برای یادگیری بهتر دارن بیان و بگن
...
بچه هایی که واسه بیوتک سال بعد میخونین ،
دوست داشتین شماهم گزارش هاتونو بنویسین دیگهههههه ...........
یه سوال!
اگه من شیمی و زبان رو بالای 70-80 بزنم ، شایدم 100 اصلا!
بعد میکروب هم حدود 60
سلولی هم 10-20 !! :دی
قبول میشم !؟ مثلا تهران
آخه سلولی واقعا یه جوریه حفظ نمیشم ! .............. فعلا گذاشتمش کنار بیوشیمی رو اول بخونم بعد اون ...
...
والله من الان درگیر امتحانای تابستونم
این رای اعتمادای کوفتیه مجلسم که اسن تمام وقتمو میگیره از ساعت ۸ صبح رادیو تو گوشمه یا تلویزیون روشنه تا ۶ عصر سرکارم باشم باید حتما ببینمشون که در حینش هم اکثرا مشغول خوردن حرص هستم:|:|
راجب سلولی هم شاید مشکل پایه ای باشه یا شاید با نوع ترجمه یا نوع نگارش مولف نتونستید خوب ارتباط برقرار بکنید که البته یه امر طبیعی هست
ولی سعی کنید سلولی رو هم خلاصه نویسی کنید...از اونجایی که با زبون خودتونه مطمین باشید متوجهش خواهید شد