مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

s.l

New member
سلام دوست خوبم اصلا ناامید نباش قبول شدن یا نشدن همه ش حکمت خداس و مطمئن باش خدا صلاح بنده شو بیشتر میدونه ایشالا سال بعد نوبت شماست اینم درصدای من ولی واسه مبانی انتظار بیشتری داشتم و هنوز تو شوکم که چرا این شده درصدم

مباني اپيدميولوژي 68.89
اصطلاحات پزشكي 77.78
اپيدميولوژي بيماريها 73.61
بهداشت عمومي 68.12
مقدمات امارزيستي 69.57
زبان عمومي 36.67

نمره کل:278.40
رتبه 28

مرسی ممنون شما سال چندمه که شرکت میکنین؟
. برای شرکت کردن تو اپید شک کردم.با اینکه خیلی به این رشته علاقه مندم ولی از بازار کارش میترسم. میشه کمکم کنین

Iris

New member
مرسی ممنون شما سال چندمه که شرکت میکنین؟
. برای شرکت کردن تو اپید شک کردم.با اینکه خیلی به این رشته علاقه مندم ولی از بازار کارش میترسم. میشه کمکم کنین

خواهش میکنم من سال دومم بود
منم مث شما علاقه داشتم که انتخاب کردم از بازار کارش بیخبرم ولی امیدمون ب خداست بالخره 1روز ماهم شاغل میشیم:smilies-azardl (113

Lemen

New member
دوستان درصدای منم اینه، واسه این درصدامو گذاشتم که پی ببرین زبان چقد مهمه. متاسفانه من واسه زبان وقت کم آوردم.
مبانی : 70
اصطلاحات : 77.78
بیماریها : 48.61
بهداشت : 72.46
آمار : 86.96
زبان 4.17
رتبه 59

Iris

New member
دادا جون خیلی خوب زدی کاش زبان بیشتر میزدی:sadsmiley:

Lemen

New member
آره منم همش حسرت همینو میخورم. کاش وقت داشتم لااقل 20 درصدم میزنم خودش کلی بود.

Iris

New member
مطمئنا اگه زبان بیشتر زده بودی رتبت زیر 20 میشد بازم خداروشکررررررررررررررر:rose:

Iris

New member
نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم آبادی

به حباب نگران لب یک رود قسم

و به کوتاهی ان لحظه شادی که گذشت

غصه هم میگذرد...

آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز:rose::rose:

آخرین ویرایش:

s.l

New member
دوستان درصدای منم اینه، واسه این درصدامو گذاشتم که پی ببرین زبان چقد مهمه. متاسفانه من واسه زبان وقت کم آوردم.
مبانی : 70
اصطلاحات : 77.78
بیماریها : 48.61
بهداشت : 72.46
آمار : 86.96
زبان 4.17
رتبه 59

چقد زبان مهمه:sad::sad::sad::smiliess (15):

saeed17170

New member
تبریک میگم بهتون.
زبان چی خوندین؟از کی شروع کردین؟

ممنون.
زبان از کنکور های لزگی لغت ها رو در میآوردم و می خوندم.از مهر جسته گریخته می خوندم ولی مستمر از بعد از عید شروع کردم.

- - - Updated - - -

تبریک میگم بهتون.
زبان چی خوندین؟از کی شروع کردین؟

ممنون.
زبان از کنکور های لزگی لغت ها رو در میآوردم و می خوندم.از مهر جسته گریخته می خوندم ولی مستمر از بعد از عید شروع کردم.

ممنون.

- - - Updated - - -

ممنون.

فقط لزگی کافی است به نظر شما ؟

Iris

New member
سلام
من بیماریها کتاب مرجعو خوندم با دستورالعمل ها و بیماریهای خیلی مهمه فریدون عزیزی رو و تعداد اندکی از کتاب صباغیان این صباغیانو1بار خوندم تکیه زیادی به کتاب مرجع و دستورالعمل ها داشتم

آقای سعید و خانم آیریس:
فعلا بر اساس اطلاعات شما احتمال قبولیتون در دانشگاه تهران وجود داره. رسما برای همکاری از شما دعوت می کنم. برای شروع دو کتاب باید بنویسیم. آماده باشید قتی اومدید تهران انشالله کار را شروع کنیم

Iris

New member
سلام جناب عباسی ممنون از اینکه امیدوارم میکنید ایشالا تهران بیارم حتمممممممممممممممممممما

setayesh71

New member
سلام
من بیماریها کتاب مرجعو خوندم با دستورالعمل ها و بیماریهای خیلی مهمه فریدون عزیزی رو و تعداد اندکی از کتاب صباغیان این صباغیانو1بار خوندم تکیه زیادی به کتاب مرجع و دستورالعمل ها داشتم

بیماری های خیلی مهم مثلن کدوما ؟؟ میشه بگی ؟؟؟

Iris

New member
مثل فلج هاری مالاریا جذام هپاتیت تب مالت وبا انفلونزا سل و کزاز:rose:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا