مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra68

New member
من این هفته کلا 25 ساعت خوندم:21: هرچی فشار آوردم 28 نشد که نشد.. بچه ها چیکارکنم بالاتر بره؟

کجایین شما؟ خودتون دارین دودستی رتبه یکو تقدیمم میکنین گفته باشم
:auizz3ffy9vla57584x.252 روز ودوساعت دیگه تا ارشد مونده

آخرین ویرایش:

mehrkam

New member
پاسخ zahra68

درود zahra :ad54ad:
این قدر سخت نگیر و استرس نداشته باش! :riz277:
من تلاش خودمو کردم تا توی پستای قبلی نکاتی که به نظرم مفیدن رو بذارم.
حالا شما هم اگه سوال خاصی دارین مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند. :bunnyearsmiley:
به طور کلی خدمتتون عرض می کنم که هر سوال از سوالای آمار سالای قبل رو خوب درک کنید و ساده از کنارش نگذرید، سعی کنید بفهمید که چه سیاستی پشت طرح این سوال بوده، بفهمید که چرا این سوال تونسته سوال کنکور بشه، اینطوری خیلی چیزا دستت می آد، و راحت تر می تونی سوالای مشابه رو بزنی.
امیدوارم اطلاعاتم مفید واقع بشه.
بدرود :smiliess (10):

aram87

New member
سلام بچه ها. ساعت مطالعه این هفته من جالب نبود همش 16 ساعت بود.البته هفته اولم بود و هنوز به خوندن عادت نکردم.ان شاالله این هفته جبران میکنم.
آقای بیو یه سوال:
من تو قسمت احتمال و جایگشت ها و... ضعیفم.فصل 2 کتاب امار و احتمال دکتر بهبودیان رو خوندم اما هنوز میلنگم...میدونم احتیاج دارم به حل مسائل تشریحی و مثال های بیشتر تا خوب مطلب برام جا بیفته
اولا نمیدونم برای قوی شدن تو این زمینه چه منابعی رو میتونم بخونم و ثانیا اینکه به نظرتون لازمه رو این تاپیک وقت زیادی بذارم؟

shayeste

New member
سلام بچه ها. ساعت مطالعه این هفته من جالب نبود همش 16 ساعت بود.البته هفته اولم بود و هنوز به خوندن عادت نکردم.ان شاالله این هفته جبران میکنم.
آقای بیو یه سوال:
من تو قسمت احتمال و جایگشت ها و... ضعیفم.فصل 2 کتاب امار و احتمال دکتر بهبودیان رو خوندم اما هنوز میلنگم...میدونم احتیاج دارم به حل مسائل تشریحی و مثال های بیشتر تا خوب مطلب برام جا بیفته
اولا نمیدونم برای قوی شدن تو این زمینه چه منابعی رو میتونم بخونم و ثانیا اینکه به نظرتون لازمه رو این تاپیک وقت زیادی بذارم؟
به نظر من خیلی لازم نیست روی این مبحث وقت بذاری ارشد علوم پارسال 4 سئوال اومده بود.

biosta

Well-known member
آقای بیو یه سوال:

سلام
این مبحث همچون دیگر مباحث کتاب مقدماتی بهبودیان پایه هست و با ان که به نظر محض می رسد در دروسی چون ناپارامتری لازم می شود .
وقت زیاد لازم نیست بگذارید
همان قدر که سعی می کنید مطلب را بفهمید عالی هست
گاهی برای فهم بهتر و بیشتر به زمان احتیاج هست چرا که بعدا" بواسطه تست و یا در دروس دیگر بهتر متوجه خواهید شد
پس نهایتا" جاهایی که متوجه نمی شوید را مشخص کنید که چند وقت دیگر حتما" جاهایی که متوجه نشدید را خواهید فهمید
ضمنا" (( قضیه بیز و قانون احتمال کل بسیار مهم هست ))
از فصل اول کتاب آمار ریاضی جان فروند نیز غافل نشوید که مبحث همان ترکیبات هست .
به تست های سال های قبل حتما مراجعه کنید چرا که نحوه مطالعه شما را جهت خواهد داد چرا که نوع مطالعه تان متناسب با نوع سوالات خواهد شد .

rahele.t

New member
سلام
اولا به تمام دوستانی که تازه به ما پیوستن خوشامد میگم:(40):
دوما واسه غیبت یه هفته ایم عذر میخوام. راستش مسافرتم واسه دوسه هفته و دسترسی به نت نداشتم. ولی خلاصه مطالبی رو که تا حالا خوندم با خودم برداشتم و البته زبان و ریاضی رو هم باخودم آوردم که هر موقع بتونم میخونمشون. میدونم یه کم عقب میفتم ولی دلم نیومد همینجوری رتبه یکو دو دستی تقدیم رقیبام کنم:smilies-azardl (181
من تا الان دو فصل نمونه، یه فصل آمار ریاضی، دو فصل طرح، یه فصل رگرسیون، 5 تا درس از تافل (البته قبلا کامل خونده بودمش ولی از استرس فکر میکنم هیچی یادم نمونده. حالا دارم با روش متفاوت میخونم) خوندم. این کل عملکرد من از اول مهره.

پستها اینقدر زیاد بود که یادم نیست کدوم یکی از دوستان در مورد کتاب تافل پرسید. اسم کاملش اینه: راهنمای کامل واژگان ضروری تافل. من خودم ترجمه رضا دانشوری، انتشارات جنگل رو دارم که همه میگن بهترین ترجمس.

در ضمن از تمام دوستان پیشکسوتی که ما رو فراموش نکردن و با راهنماییهای خوبشون ما رو مستفیض میکنن واقعا تشکر میکنم.
جناب بیو، هایرین جان و مهرکام عزیز (که آخرش من نفهمیدم شما پسرین یا دختر) جدا ازتون ممنونم:rose:

(ببخشید خیلی حرف زدم. اینا حرفای یه هفته بود که تو دلم مونده بود:dadad4:)

rezaa

New member
از بچه هایی که اینجا هستن کسی تاحالا کنکور وزارت علوم شرکت کرده و یا قصد دارد امسال شرکت کند؟به نظر شما با توجه به ظرفیت پذیرش وزارت علوم که فکر کنم حدود 10 برابر وزارت بهداشته امکان قبولی کدوم بیشتره؟
سوال دیگه در مورد زبانه.سوالات چند سال قبل نشون میده که اگه واژه های پژشکی رو کسی بدونه با یه سطح متوسط زبان عمومی خیلی از سوالات رو میتونه جواب بده.برای لغات تخصصی پژشکی چه منبعی خوبه؟

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
سلام
اولا به تمام دوستانی که تازه به ما پیوستن خوشامد میگم:(40):
دوما واسه غیبت یه هفته ایم عذر میخوام. راستش مسافرتم واسه دوسه هفته و دسترسی به نت نداشتم. ولی خلاصه مطالبی رو که تا حالا خوندم با خودم برداشتم و البته زبان و ریاضی رو هم باخودم آوردم که هر موقع بتونم میخونمشون. میدونم یه کم عقب میفتم ولی دلم نیومد همینجوری رتبه یکو دو دستی تقدیم رقیبام کنم:smilies-azardl (181
من تا الان دو فصل نمونه، یه فصل آمار ریاضی، دو فصل طرح، یه فصل رگرسیون، 5 تا درس از تافل (البته قبلا کامل خونده بودمش ولی از استرس فکر میکنم هیچی یادم نمونده. حالا دارم با روش متفاوت میخونم) خوندم. این کل عملکرد من از اول مهره.

پستها اینقدر زیاد بود که یادم نیست کدوم یکی از دوستان در مورد کتاب تافل پرسید. اسم کاملش اینه: راهنمای کامل واژگان ضروری تافل. من خودم ترجمه رضا دانشوری، انتشارات جنگل رو دارم که همه میگن بهترین ترجمس.

در ضمن از تمام دوستان پیشکسوتی که ما رو فراموش نکردن و با راهنماییهای خوبشون ما رو مستفیض میکنن واقعا تشکر میکنم.
جناب بیو، هایرین جان و مهرکام عزیز (که آخرش من نفهمیدم شما پسرین یا دختر) جدا ازتون ممنونم:rose:

(ببخشید خیلی حرف زدم. اینا حرفای یه هفته بود که تو دلم مونده بود:dadad4:)

یک فایتر چند دقیقه که مبارزه می کند یک دقیقه یا کمی بیشتر استراحت می کنه
برای این که توان بدست بیاره که بتونه مثل قبل مبارزه کنه و در این مدت استراحتش فقط استراحت می کنه و استراتژی اش را بررسی می کنه
پس در زمان استراحت استراحت کنید و در زمان درس درس
می خوام بگم در بازه ی مسافرت اصلا" به درس فکر نکنید بلکه استراحت کنید و بعد از مسافرت دور نمای برنامه ریزیتان را بررسی کنید و شروع کنید به مطالعه
( اصلا" نه عقب می افتید و نه زمان را از دست می دهید اگر که زمان استراحتتان زیاد نشود .
به این بازه های کوتاه چند روزه استراحت احتیاج هست تا در ادامه ی مسیر توان داشته باشیم )

yekta_63

New member
سلام به همگی مخصوصا بیو. بیو اگه خاطرتون باشه گفتم پیام نور مشهدقبول شدم برم یا نه. رفتم مشهد برا ثبت نام اونجابود تازه متوجه شدم مجازی قبول شدم. با این حرفایی هم که راجع به مجازی و عدم اعتلار مدرکش هست واقعا موندم برم یا برا سالدیگه برنامه ریزی کنم ؟چون بدون پایان نامه هم هست فعلا ثبت نام کردم ولی هر کی اطلاعات بهتری داره تو رو خدا راهنماییم کنه...

biosta

Well-known member
از بچه هایی که اینجا هستن کسی تاحالا کنکور وزارت علوم شرکت کرده و یا قصد دارد امسال شرکت کند؟به نظر شما با توجه به ظرفیت پذیرش وزارت علوم که فکر کنم حدود 10 برابر وزارت بهداشته امکان قبولی کدوم بیشتره؟
سوال دیگه در مورد زبانه.سوالات چند سال قبل نشون میده که اگه واژه های پژشکی رو کسی بدونه با یه سطح متوسط زبان عمومی خیلی از سوالات رو میتونه جواب بده.برای لغات تخصصی پژشکی چه منبعی خوبه؟

سلام
به ظرفیت پذیرش چندان توجه نکن به علاقه ات توجه کن
من حتی اگر می گفتند بدون کنکور بیا روزانه آمار محض را برای ارشد بخوان نمی رفتم !!!!!چون با آمار ریاضی و احتمال که در حد تئوری باقی بماند راحت نیستم
در حالی که بودند اشخاصی که آمار زیستی قبول شدند و چون علاقه شان در محض بوده نتوانستند با کار های تحقیقاتی و دروس کاربردی کنار بیایند و انصراف دادند و بعد رفتند ارشد آمار محض خواندند!!
به نظر من برای زبان هم لازم نیست اصطلاحات تخصصی پزشکی را یاد بگیری همین که سطحتان را در زبان عمومی بالا ببرید همان مثلا" 50 تا لغت پزشکی را که بایستی یاد بگیرید را هم پوشش می دهد .

hairin

New member
سلام:28:
من ارشد وزارت علوم سال 90 شرکت کردم و زنجان آمارریاضی قبول شدم اما ترجیح دادم آمارزیستی رو برم
امکان قبولی آزمون وزارت بهداشت به نظر من با کمی تلاش بیشتر از وزارت علومه چون آزمونش خییییییییییییییییلیییییییی راحت تر و ساده تر از ازمون وزارت علومه
البته به قول دوستان به علاقه خودتونم بستگی داره
برای لغات تخصصی زبان من فوریت های شب امتحان زبان پزشکی رو خوندم بیشتر لغات پزشکی رو داره ولی اگر که کتاب امیر لزگی رو بخونید به نظرم زبانو بالای 70 بزنید چون کتابش خیلی جامع و کامله و اگه اونو بخونید به منبع دیگری نیاز نیست

rezaa

New member
با تشکر از biosta و hairin
راستش منم علاقه ای به محض ندارم طرفدار زیستی ام ولی می خوام امسال هر طور شده قبول بشم.شما میگید کنکور وزارت بهداشت ساده تره اما تعداد شرکت کننده ها(البته بدون سیاهی لشکر ها مهمه) . شرکت کننده های زیستی حدود 1200 نفر بوده و فکر کنم حدود 65 نفر پذیرش داشته یعنی 5 درصد احتمال قبولی.تعداد شرکت کننده وزارت علوم رو نمیدونم.منظورم اینه اگه سطح سوالات زیستی آسونتره برای همه همینطوره و به عکس سخت بودن کنکور وزارت علوم .
به هرحال خیلی دوست دارم زیستی قبول بشم با توجه به اینکه وقت بیشتری هم تا امتحانش مونده.
اینم بگم که من دیگه سنی ازم گذشته:motat: چون خیلی وقته از درس دور بودم.فکر میکنید با مطالعه مستمر موفق میشم؟من فقط شبها وقت مطالعه دارم آخه شاغلم.یک هفته است با آمار بهبودیان شروع کردم الان فصل3 هستم.یه دور میرم ولی قصدم اینه کتاب پارسیان رو مبنا قرار بدم(طبق توصیه یکی از دوستان که امسال قبول شده) حقا کتاب کامل و جونداریه
راستی نمونه گیری عمیدی 2 جلدی مرکز نشر(من دارم) با انتشارات پیام نور فرق داره؟
منتظر پاسخم:33:

shayeste

New member
راستش منم علاقه ای به محض ندارم طرفدار زیستی ام ولی می خوام امسال هر طور شده قبول بشم.شما میگید کنکور وزارت بهداشت ساده تره اما تعداد شرکت کننده ها(البته بدون سیاهی لشکر ها مهمه) . شرکت کننده های زیستی حدود 1200 نفر بوده و فکر کنم حدود 65 نفر پذیرش داشته یعنی 5 درصد احتمال قبولی.تعداد شرکت کننده وزارت علوم رو نمیدونم.منظورم اینه اگه سطح سوالات زیستی آسونتره برای همه همینطوره و به عکس سخت بودن کنکور وزارت علوم .
به هرحال خیلی دوست دارم زیستی قبول بشم با توجه به اینکه وقت بیشتری هم تا امتحانش مونده.
اینم بگم که من دیگه سنی ازم گذشته:motat: چون خیلی وقته از درس دور بودم.فکر میکنید با مطالعه مستمر موفق میشم؟من فقط شبها وقت مطالعه دارم آخه شاغلم.یک هفته است با آمار بهبودیان شروع کردم الان فصل3 هستم.یه دور میرم ولی قصدم اینه کتاب پارسیان رو مبنا قرار بدم(طبق توصیه یکی از دوستان که امسال قبول شده) حقا کتاب کامل و جونداریه
سلام خیلی از شرکت کننده های آمار زیستی شاغل هستن پس نگران نباشین کتابهای بهبودیان و پارسیان کتابهای خوبی هستن. به نظر من اگه مطالعه مستمر داشته باشین قبول هستین و ماههای آخر هم مهمه.
ظرفیت امسال بالا رفته بود و با توجه به سطح سوالات و درصدهای بچه های قبول شده به نظر من قبول شدن آمار زیستی راحت تره.

biosta

Well-known member
قبولید اما این قبولی شروعی سخت تر هست یادتان باشد

اطلاعاتت در مورد ظرفیت پذیرش و تعداد شرکت کننده ها اشتباه هست .( 125 نفر قبولی و حدود 1500 نفر شرکت کننده که حدود 1300 نفر یا بیشتر از این تعداد سیاهی لشکر )
هم کلاسی من که الان داره با من آمار زیستی ترم یک می خونه متولد 57 هست یک نفر دیگه هم فکر کنم ! متولد 59( از خانم ها سنشان را نمی شود پرسید )شاغل هستند و متاهل و بچه هم دارند و......
اگر نمی خواهی بخوانی بهانه فراوان هست اما اگر بخوانی با کمی همت قبول هستی ( در پست های قبل به اندازه کافی صحبت در این باره کردم )
گذشت زمانی که برای قبولی بایستی میانگین درصدهای 4 تا درس بالای 70می آوردند .
( پست های قبل کلی توضیح دادم _)
از درس آمار ریاضی در کنکور وزارت بهداشت ( آمار زیستی ) سوال نمی آید از درس احتمال سوال می آید پس ...
جواب سوال آخرتان را که تفاوت دو کتاب مذکور هست در پست های قبلی داده شده هست .
( خودم رو خفه کردم!!!!!! لطفا" به من و خودتان لطف کنید بروید نوشته های قبلی این تاپیک و تاپیک های دیگر همین انجمن آمار که در آن هستید را بخوانید )

آخرین ویرایش:

rahele.t

New member
سلام دوست عزیز yekta_63
همون موقعی که نتایج کنکور اومد میخواستم اینو بهتون بگم ولی شرایط باعث شد یه مدت نیام سایت و فراموش کردم. تا حالا شنیدین که میگن کسانی که مدرک ارشدشون از پیام نوره نمیتونن دکترا شرکت کنن؟ واسه خودم سوال شده بود. برای همین از یکی از استادام که خودش مشاور تحصیلی هم بود و خیلی خوب از وضعیت دانشگاهها و اعضای هیأت علمیشون آگاهی داشت، سوال کردم. گفت نه که نتونن شرکت کنن، ولی وقتی وارد دوره‌ی دکترا بشن مشکلات زیادی دارن. تا جایی که یادمه شما هم مثل من لیسانس پیام نور هستین. اگر شما واسه ارشد هم برین پیام نور، بعد واسه دکتری بهترین دانشگاهم که قبول بشین، اساتید روی شما حساب باز نمیکنن. چرا؟ چون از پیام نور به پیام نور یعنی اینکه شما هیچ جهش و پیشرفت تحصیلی نداشتین. خصوصا آموزش مجازی که اصلا واسشون ارزشی نداره.
حالا اگر شما واسه کارشناسیتون دانشگاهی بالاتر از پیام نور بودین که دیگه بدتر. چون ارشد پیام نور واستون یه افت تحصیلی محسوب میشه.
اینارو من از استادم شنیدم. واسه همینم اگر خودم میخواستم وزارت علومو شرکت کنم اصلا پیام نور رو انتخاب نمیکردم.
اینم بگم یکی دیگه از استادام که ارشد پیام نور بود واسه اینکه میدونست توی دوره دکتری شانسی نداره، آمارزیستی شرکت کرد.
به نظر من به نفعتونه یه سال دیگه هم صبر کنین و انشاا... به هدفی که دارین برسین. موفق باشید.

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
سلام

سلام بیو. جواب سوال قبلی منو ندادی که مجازی ارزش رفتن داره یا باتوجه به اینکه2سال برا آمارزیستی خوندم بشینم و جدیتر امسال شروع به خوندن کنم؟/////]

اگر دنبال گرفتن ارشد هستید بدون این که بخواهید وقت زیادی بگذارید همان پیام نور خوب هست خوب یک مدرک ارشد می گیرید و البته با سطح بالایی فارغ تحصیل نمی شوید و فقط کمی در محض قوی تر می شوید و برای قبولی در دکتری و در دوران دکتری بسیار اذیت می شوید چرا که در این دوران آمادگی برای دکتری را کسب نکرده اید و در دوران دکتری اگر هم قبول شوید بایستی جور کوتاهی های دوران ارشد را جبران کنید .
اگر وقت آزادی دارید و تصمیم به درس خواندن دارید آمار زیستی خوب هست چرا که در دوران ارشد این رشته وقت شما کامل پر می شود بودند کسانی که شاغل هستندو ارشد آمار زیستی می خوانند که دارم وضعیتشان را می بینم که چگونه از درس ها و کلاس ها عقب می مانند .
کسی جای هیچ کس تصمیم نمی گیره فقط نظر خودش را می گه پس با سنجش وضعیت موجودتان تصمیم تصمیم بگیرید یعنی ببینید هدفتان از ادامه تحصیل چیست ؟ هم ارشد پیام نور خوبه هم ارشد آمار زیستی نمی خواهم بگویم اون یکی از اون یکی بهتره بلکه هدف شما از ادامه تحصیل ارجعیت بین این دو را مشخص می کنه .
برای کسی که فقط صرفا" می خواهد یک ارشد بگیره و وقت آزاد هم نداره همان پیام نور.
برای کسی که وقت آزاد دارد و می خواهد مطلب بیشتری یاد بگیره آمار زیستی .
اگر در دور نمای زندگی تان دکتری جایی دارد مطمینا" آمار زیستی بهتره اما واقعا" ببینید وقتش را دارید چرا که قبولی در ارشد آمار زیستی شروعی جدی هست و نه اتمام دوران مطالعه .

sara11

New member
سلام و همگی خسته نباشید از مطالعه

برای نمونه گیری کدام سر فصلها رو مطالعه کنیم بهتر؟

نمونه گیری عمیدی بیشتر حالت نظری داریه ولی در امتحان سوالات بیشتر حالت طور داره کتاب بهتر هر کسی اطلاع داره لطفا بگه تا از اون مطالعه کنیم.

:sad:

aram87

New member
سلام بچه ها
سوالات سال های قبل کنکور آمار زیستی رو از کجا میشه تهیه کرد.البته به اندازه کافی تو اینترنت سرچ زدم فقط 90-89 رو با پاسخنامه گرفتم.سال های دیگه هم بود مثلا 91 یا 86 اما بدون پاسخنامه تشریحی.بچه ها کتاب خاصی نیست که این سوالات رو با حل تشریحی داشته باشه؟

yekta_63

New member
ممنون از راهنمایی هاتون دوستای خوبم راحله جون وجناب بیوکه این سایتو پشتیبانی میکنین. واقعا با لذت وارد این سایت میشم. من عاشق آمارزیستی ام بعلاوه که چون در دانشگاه علوم پزشکی هم شاغلم وبه این رشته به شدت نیاز دارن. فکر کنم درنهایت نرم وبرا سال بعد بمونم. فقط در صورت قبولی هم باید شهر دیگه ای برم که مشکلاتی برا کارم پیش میاد. ولی برامن فقط قبولیش مهمه چون بعدش حاضرم هر سختی رو برا چیزی که دوست دارم وبدرد کارم میخوره تحمل کنم

azno

New member
سلام
لطفا اسم ومشخصات کامل کتاب پردازش که مربوط به آمارزیستی است را بگویید.
ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا