به نظر من خیلی لازم نیست روی این مبحث وقت بذاری ارشد علوم پارسال 4 سئوال اومده بود.سلام بچه ها. ساعت مطالعه این هفته من جالب نبود همش 16 ساعت بود.البته هفته اولم بود و هنوز به خوندن عادت نکردم.ان شاالله این هفته جبران میکنم.
آقای بیو یه سوال:
من تو قسمت احتمال و جایگشت ها و... ضعیفم.فصل 2 کتاب امار و احتمال دکتر بهبودیان رو خوندم اما هنوز میلنگم...میدونم احتیاج دارم به حل مسائل تشریحی و مثال های بیشتر تا خوب مطلب برام جا بیفته
اولا نمیدونم برای قوی شدن تو این زمینه چه منابعی رو میتونم بخونم و ثانیا اینکه به نظرتون لازمه رو این تاپیک وقت زیادی بذارم؟
سلام بچه ها. ساعت مطالعه این هفته من جالب نبود همش 16 ساعت بود.البته هفته اولم بود و هنوز به خوندن عادت نکردم.ان شاالله این هفته جبران میکنم.
آقای بیو یه سوال:
من تو قسمت احتمال و جایگشت ها و... ضعیفم.فصل 2 کتاب امار و احتمال دکتر بهبودیان رو خوندم اما هنوز میلنگم...میدونم احتیاج دارم به حل مسائل تشریحی و مثال های بیشتر تا خوب مطلب برام جا بیفته
اولا نمیدونم برای قوی شدن تو این زمینه چه منابعی رو میتونم بخونم و ثانیا اینکه به نظرتون لازمه رو این تاپیک وقت زیادی بذارم؟
سلام
اولا به تمام دوستانی که تازه به ما پیوستن خوشامد میگم40):
دوما واسه غیبت یه هفته ایم عذر میخوام. راستش مسافرتم واسه دوسه هفته و دسترسی به نت نداشتم. ولی خلاصه مطالبی رو که تا حالا خوندم با خودم برداشتم و البته زبان و ریاضی رو هم باخودم آوردم که هر موقع بتونم میخونمشون. میدونم یه کم عقب میفتم ولی دلم نیومد همینجوری رتبه یکو دو دستی تقدیم رقیبام کنم:smilies-azardl (181
من تا الان دو فصل نمونه، یه فصل آمار ریاضی، دو فصل طرح، یه فصل رگرسیون، 5 تا درس از تافل (البته قبلا کامل خونده بودمش ولی از استرس فکر میکنم هیچی یادم نمونده. حالا دارم با روش متفاوت میخونم) خوندم. این کل عملکرد من از اول مهره.
پستها اینقدر زیاد بود که یادم نیست کدوم یکی از دوستان در مورد کتاب تافل پرسید. اسم کاملش اینه: راهنمای کامل واژگان ضروری تافل. من خودم ترجمه رضا دانشوری، انتشارات جنگل رو دارم که همه میگن بهترین ترجمس.
در ضمن از تمام دوستان پیشکسوتی که ما رو فراموش نکردن و با راهنماییهای خوبشون ما رو مستفیض میکنن واقعا تشکر میکنم.
جناب بیو، هایرین جان و مهرکام عزیز (که آخرش من نفهمیدم شما پسرین یا دختر) جدا ازتون ممنونم:rose:
(ببخشید خیلی حرف زدم. اینا حرفای یه هفته بود که تو دلم مونده بود:dadad4![]()
از بچه هایی که اینجا هستن کسی تاحالا کنکور وزارت علوم شرکت کرده و یا قصد دارد امسال شرکت کند؟به نظر شما با توجه به ظرفیت پذیرش وزارت علوم که فکر کنم حدود 10 برابر وزارت بهداشته امکان قبولی کدوم بیشتره؟
سوال دیگه در مورد زبانه.سوالات چند سال قبل نشون میده که اگه واژه های پژشکی رو کسی بدونه با یه سطح متوسط زبان عمومی خیلی از سوالات رو میتونه جواب بده.برای لغات تخصصی پژشکی چه منبعی خوبه؟
سلام:28:از بچه هایی که اینجا هستن کسی تاحالا کنکور وزارت علوم شرکت کرده و یا قصد دارد امسال شرکت کند؟به نظر شما با توجه به ظرفیت پذیرش وزارت علوم که فکر کنم حدود 10 برابر وزارت بهداشته امکان قبولی کدوم بیشتره؟
سوال دیگه در مورد زبانه.سوالات چند سال قبل نشون میده که اگه واژه های پژشکی رو کسی بدونه با یه سطح متوسط زبان عمومی خیلی از سوالات رو میتونه جواب بده.برای لغات تخصصی پژشکی چه منبعی خوبه؟
سلام خیلی از شرکت کننده های آمار زیستی شاغل هستن پس نگران نباشین کتابهای بهبودیان و پارسیان کتابهای خوبی هستن. به نظر من اگه مطالعه مستمر داشته باشین قبول هستین و ماههای آخر هم مهمه.با تشکر از biosta و hairin
راستش منم علاقه ای به محض ندارم طرفدار زیستی ام ولی می خوام امسال هر طور شده قبول بشم.شما میگید کنکور وزارت بهداشت ساده تره اما تعداد شرکت کننده ها(البته بدون سیاهی لشکر ها مهمه) . شرکت کننده های زیستی حدود 1200 نفر بوده و فکر کنم حدود 65 نفر پذیرش داشته یعنی 5 درصد احتمال قبولی.تعداد شرکت کننده وزارت علوم رو نمیدونم.منظورم اینه اگه سطح سوالات زیستی آسونتره برای همه همینطوره و به عکس سخت بودن کنکور وزارت علوم .
به هرحال خیلی دوست دارم زیستی قبول بشم با توجه به اینکه وقت بیشتری هم تا امتحانش مونده.
اینم بگم که من دیگه سنی ازم گذشته:motat: چون خیلی وقته از درس دور بودم.فکر میکنید با مطالعه مستمر موفق میشم؟من فقط شبها وقت مطالعه دارم آخه شاغلم.یک هفته است با آمار بهبودیان شروع کردم الان فصل3 هستم.یه دور میرم ولی قصدم اینه کتاب پارسیان رو مبنا قرار بدم(طبق توصیه یکی از دوستان که امسال قبول شده) حقا کتاب کامل و جونداریه
راستی نمونه گیری عمیدی 2 جلدی مرکز نشر(من دارم) با انتشارات پیام نور فرق داره؟
منتظر پاسخم:33:
با تشکر از biosta و hairin
راستش منم علاقه ای به محض ندارم طرفدار زیستی ام ولی می خوام امسال هر طور شده قبول بشم.شما میگید کنکور وزارت بهداشت ساده تره اما تعداد شرکت کننده ها(البته بدون سیاهی لشکر ها مهمه) . شرکت کننده های زیستی حدود 1200 نفر بوده و فکر کنم حدود 65 نفر پذیرش داشته یعنی 5 درصد احتمال قبولی.تعداد شرکت کننده وزارت علوم رو نمیدونم.منظورم اینه اگه سطح سوالات زیستی آسونتره برای همه همینطوره و به عکس سخت بودن کنکور وزارت علوم .
به هرحال خیلی دوست دارم زیستی قبول بشم با توجه به اینکه وقت بیشتری هم تا امتحانش مونده.
اینم بگم که من دیگه سنی ازم گذشته:motat: چون خیلی وقته از درس دور بودم.فکر میکنید با مطالعه مستمر موفق میشم؟من فقط شبها وقت مطالعه دارم آخه شاغلم.یک هفته است با آمار بهبودیان شروع کردم الان فصل3 هستم.یه دور میرم ولی قصدم اینه کتاب پارسیان رو مبنا قرار بدم(طبق توصیه یکی از دوستان که امسال قبول شده) حقا کتاب کامل و جونداریه
راستی نمونه گیری عمیدی 2 جلدی مرکز نشر(من دارم) با انتشارات پیام نور فرق داره؟
منتظر پاسخم:33:
سلام بیو. جواب سوال قبلی منو ندادی که مجازی ارزش رفتن داره یا باتوجه به اینکه2سال برا آمارزیستی خوندم بشینم و جدیتر امسال شروع به خوندن کنم؟/////]