مطالعه گروهی ارشد آمار زیستی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biosta

Well-known member
دیگه گفتم تاپیکی برای کارنامه ها باز نکنم

بچه ها در صد هایتان را توی اون یکی تاپیک پیرامون دانشجویان ارشد بگذاریدبنظرم بهتر باشه

آخرین ویرایش:

biosta

Well-known member
ایول mehrkam

دوستان من با نمره 157 رتبه 8 آوردم و دانشگاه تهران (دانشکده بهداشت) قبول شدم، اینم اطلاعات کارنامم:

ریاضی عمومی 80-درصد (8-تا درست، 0-تا غلط و 2-تا نزده)

آمار ریاضی و احتمال 65-درصد (14-تا درست، 3-تا غلط و 3-تا نزده)

روشهای آماری 65.83-درصد (28-تا درست، 5-تا غلط و 7-تا نزده)

زبان عمومی 16.67-درصد (8-تا درست، 4-تا غلط و 28-تا نزده)

امیدوارم این اطلاعات مفید واقع بشه.

خیلی متشکر:riz304: که این اطلاعات را گذاشتی دوست عزیز و زرنگم:28:

shayeste

New member
بچه ها دوستای دیگه هم که قبول شدن اگه میشه لطف کنن نمره هاشونو بذارن با رتبه- کسی یزد و ساری قبول نشده ببینیم رتبش چند شده؟
به به زهرا خانم چه عجب؟ اینجا چه خبره؟ چرا دیگه هیچکس نیست؟ ها؟ :mad_majidonline: بازم خوبه ارشدا اومدن درصداشون رو گفتن یه کم شلوغ پلوغ شد:applause:

sara11

New member
تشکر و تبریک

خیلی متشکر:riz304: که این اطلاعات را گذاشتی دوست عزیز و زرنگم:28:

ممنونم که اطلاعات خودتون در اختیار گذاشتید و تبریک میگم. انشا... موفق باشید و با راهنمایی شما هم امسال ما هم قبول بشیم دوست عزیز.:28:

zahra68

New member
به به زهرا خانم چه عجب؟ اینجا چه خبره؟ چرا دیگه هیچکس نیست؟ ها؟ :mad_majidonline: بازم خوبه ارشدا اومدن درصداشون رو گفتن یه کم شلوغ پلوغ شد:applause:
من که همیشه اینجام__ اگه زیاد بیایم میگن معتاد شدیم کم بیام میگن نیستی

biosta

Well-known member
راهنمایی

با کمی مطالعه ی جهت دار می توان قبول شد دیگر رقابت بایستی برای کسب رتبه ی بهتر باشد
سال های قبل خیلی ها را یادم می آید هدفشان قبول شدن آمار زیستی بود نه محل قبولی چرا که همان قبولی نیز مشکل بود
حال بایستی هدف کسب رتبه ی بهتر باشد چرا که می توان با حدود مثلا" سه ماه مطالعه ی منسجم 500 ساعت
(( اگربدانید چه بخوانید که منطبق با نوع سوالات سال های قبل آمار زیستی باشد )) قبول شد ( البته بستگی به پایه ی درسی دارد )
اگر این سه ماه تبدیل به 6 ماه شود ( 1000 ساعت ) حتما" دانشگاه های تهران قبول می شوید .

منابع پیشنهادی من

ریاضی عمومی ریاضی عمومی یک تالیف کرایه چیان

آمار محض ( احتمال ) آمار و احتمال مقدماتی بهبودیان
خلاصه مباحث اساسی از انتشارات پردازش
( جلد اول احتمال و کاربرد )
بخش هایی از کتاب مبانی احتمال شلدون راس

آمار کاربردی رگرسیون بازرگان لاری
آمار ناپارامتری بهبودیان
نمونه گیری جلد 1 علی عمیدی

آشنایی اجمالی با تعاریف انواع طرح ها
طرح آزمایشها؟ طرح آزمایش ها( آنالیز واریانس یکطرفه و دو طرفه )
فصل 14 از جلد 2 کتاب مفاهیم و روش های آماری باتاچاریا

تست های 5 سال اخیر کنکور آمار زیستی وزارت بهداشت و تربیت مدرس
لازمه بگم این کتاب ها حداقل هایی هست که بایستی مطالعه کنید
با اکتفا به این کتاب ها قبول می شوید اما چه بسا در اولویت ها اولتان ( دانشگاه های تهران و شیراز ) قبول نشوید​

آخرین ویرایش:

zahra68

New member
بچه ها امسال زبان کارمو خراب کرد . موندم چیکار کنم:21: بخونم نخونم؟
واسه وزارت علوم فک میکنم همون 504 کافی باشه درسته؟؟؟

biosta

Well-known member
بچه ها امسال زبان کارمو خراب کرد . موندم چیکار کنم:21: بخونم نخونم؟
واسه وزارت علوم فک میکنم همون 504 کافی باشه درسته؟؟؟
حتما" زبان را بخوانید چون
1- تا کنکور وزارت بهداشت وقت زیاد هست ( اگر وقت کم بود و زبانتان ضعیف بود خودم می گفتم حتما" نخوانید اما الان که وقت تقریبا" زیاد هست
2- واقعیت این هست که می شود موقتی از زبان فرار کرد اما نهایتا" چی تو دوره ی ارشد گیر می افتید وای اگر زبانتان ضعیف باشد همش در دروس ارشد لنگ می زنید .
حدودا" 9 ماه وقت دارید کم کم بخوانید استمرار و پیوستگی حتما" زبانتان قوی خواهد شد .
زبان حتی اگر از دروس کنکور نبود با هم با توجه به اهمیتی که در دوره ی ارشد دارد بازم می گفتم بخوانید .

سلام بچه ها.
شما چقد زود شروع کردین.افرین.من کارمندم. تا3سر کارم.پارسال فقط اردیبهشت و خرداد خوندم . رتبم 50تابانفر اخر که قبول شده بود فاصله داشت. بنظرتون اگه زودتر شروع کنم احتمال قبولیم بالامیره یا اگه روزای اخر رو مرخصی بگیرم بیشتر بخونم؟

shayeste

New member
رقیبا دارن تازه نفس میشن قدیمیا که نمیدونم کجان؟
سلمان خان فک کنم با بازیگر نقش مقابلش ازدواج کرد :motat:
biostat هم مشکوکه یه فکرایی کردم اما بگم غیبت میشه نمیگم:25r30wi:
rahmani ham ????????????? :33:

راحله و زهرا هم حضور زیر پوستی با لایک دارن :whistle:

آخرین ویرایش:
ای بابا چقد اینجا سوت و کوره !!!!! انقد دارید درس میخونید؟چرا :هیچکس جواب نمیده ؟:mad_majidonline:

shayeste

New member
من که نمیخونم خیالت راحت :28:
بابا مینا خانم صد درصد قبولی :motat:

rahele.t

New member
سلام مینا جان
به جمع ما خوش اومدی. البته اگه بشه اسمشو گذاشت جمع!!! (من خیلی از دست بچه ها کفریم. معلوم نیست کجان! اصلا گزارش نمیدن)
در مورد سوالت، خب خیلی واضحه با توجه به وضعیتی که داری (منظورم شاغل بودنته) اگه از الان روزی دوسه ساعت هم بخونی خیلی بهتر از اینه که روزای آخر بشینی صبح تا شب بخونی. من تجربه کنکور رو ندارم ولی میدونم واسه هر امتحانی روزای آخر روزای استرسه.
مطمئن باش از استرس هی ازین مطلب میپری به اون مطلب و آخرشم هیچی به هیچی. پس من دوستانه توصیه میکنم که از همین الان شروع کن.
یکی نیست به من بگه دیوونه ای رقیباتو شارژ میکنی؟ چه میشه کرد دیگه. امان از این دل مهربون!

آخرین ویرایش:

zahra68

New member
با سلام به مینا خانم_ من هستم فقط سختمه هرشب بگم چقدر خوندم پنشنبه ها میام میگم دیگه_ جمعه هام که دیگه همه چی تعطیله.

Sama86

New member
سلام به همه
اگه خدا بخواد یکی از شرکت کنندگان کنکور آمارزیستی خواهم بود.خوشحال میشم باهاتون همراهی کنم.هرچقدر کم

sara11

New member
سلام خدمت شما دوستان آماری گل

منم امسال میخوام شرکت کنم . راستش امسال نتونستم قبول بشم

خیلی خوشحال میشم که باهم بخونیم

خب برنامه چطوری میخواهید تنظیم بکنید لطفا اطلاع بدید.
:smilies-azardl (181:smilies-azardl (181

rahele.t

New member
سلام دوست عزیز
خوش اومدی. از اونجایی که شرایط بچه ها با هم فرق داره، هرکس برنامه خودشو داره. لازم نیست با یه برنامه پیش بریم. فقط کافیه بیاین اعلام کنین که هر درسی رو چند ساعت و چه مباحثی رو خوندین.

aram87

New member
دوستان سلام
من تاره به جمع شما پیوستم.من 3 سال پیش از دانشگاه پیام نور رشته امار فارغ التحصیل شدم تقریبا حدود یک هفته میشه که مطالعه رو شروع کردم.
راستش تصمیمم این بوده که فعلا کتاب های پیام نور رو بخونم که مطالب برام یاداوری بشه و بعد به سراغ تست و نکته برم. به نظرتون برای یادآوری مطالب خوندن کتاب های پیام نور کافیه
مثلا درس طرح ازمایش ها...یا امار ریاضی...یا رگرسیون در غیر این صورت لطفا منابع مفید رو برای خوندن به من معرفی کنید
ممنون میشک که راهنماییم کنید

rahele.t

New member
سلام
نمونه پیام نور و ناپارامتری و طرح خوبه البته بعضی دوستان توصیه میکنن طرح مونتگمری که منبع اصلیه خونده بشه. ولی برای آمار ریاضی بهتره منبعتونو عوض کنین. من خودم جان فروند رو میخونم بعد اگه شد یکی دو تا کتاب دیگه رو هم مطالعه میکنم.
از کتاب آمار مقدماتی بهبودیان که خودش منبعه شروع کنین. البته بازم به تاپیک نظرات سر بزنین اونجا دوستان پیشنهاداتشونو واسه منابع گفتن. موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا