مطالعه گروهی آزمون Msrt

شفيع

Well-known member
من سایت رسمی رو خواندم چیزی نگفته در مورد اینکه اگر قبول نشیم میتونیم شرکت کنیم یا نه
ولی استادم سر کلا س msrt همین حرف رو زدن حالا شاید بشه شهر دیگه ای شرکت کرد
من بازم میپرسم ازشون
باباجون من دارم میگم که من ماه قبل شرکت کردم و قبول نشدم و الان این ماه هم شرکت کردم که پس فردا ازمونمه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cnidaria_cnida19

New member
عزیزم استادا خیلی چیزا میگن ما خودمون یه پا استادیم ! بی خیال شو .... منم اینبار مثل شفیع بلافاصله ثبت نام کردم اگه نذاشتن تو بریم یا مشکلی بوجود اومد ..یا معجزه شد قبول شدیم و گفتن نمیشه چون دفعه پیش هم بودین اونوقت میایم میگیم تا درس عبرت شم بقیه اینکارو نکنن......و ماه بعدش برن امتحان... کاش دردمون این بود داداش من... من یکی حتی 1% به این مساله فکر نمیکنم...

Hamidvet

New member
بچه ها، تو قسمت شنیداری، میذارن چیزی رو برگه یادداشت کنی که بعد یادت بیاد یا نه؟! اصلا وقت میشه یادداشت کنی؟! ..

cnidaria_cnida19

New member
برای 100 تا سوال توی 75دقیقه ....... چقدر زمان داریم برای هر سوال...اهل فن جواب بدن لطفا ....

cnidaria_cnida19

New member
نه بابا تا بخوای جم بخوری وقت گذشته چه یادداشتی ؟ دلت خوشه ها........... اصلا وقت نداری گزینه هارو نگاه کنی ... مثل اموزشگاه نیست که گزینه هارو بخوونی بعد طرف با ارامش برات دیالوگ بخونه و بعدش تکرار هم بکنه.تو دعا کن بلند گوها خراب نباشه و صدا واضح باشه و ناظر ها فکشون کار نکنه بغل گوشت.... یادداشت پیشکش....

من بهت گفتم یه بار ازمایشی بده. خیلی ها اینجا زبانشون عالیه ولی می افتن..دلیلش بی سوادی نیست کلی عامل میتونه داشته باشه

در ضمن سعی کن قبول شی بذاری کنار بعدا خیلی پشیمون میشی..کلی زمان مفید رو که باید بذاری رو درسهای دیگه ازت میگیره...ادم باید تو همون کارشناسی ارشد نمره زبانو حل کنه...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

vet lab sciences

New member
سلام.دوستان یه سوال ، برای شرکت در این آزمون اصلا مهم هست مقطع تحصیلیت چی باشه؟:21:

cnidaria_cnida19

New member
نه ولی اعتبارش 2 ساله برای دکترا لازمه اگه تا 2 سال دکترا میدی بده ازمونشو هرچند قیمتش مناسبه در مقایسه با بقیه امتحانا . نمره ای که میگیری تو مصاحبه دکترا خیلی مهمه. مخصوصا اگه سی وی قوی نداشته باشی نمره زبان خیلی کمکت میکنه.

vet lab sciences

New member
نه ولی اعتبارش 2 ساله برای دکترا لازمه اگه تا 2 سال دکترا میدی بده ازمونشو هرچند قیمتش مناسبه در مقایسه با بقیه امتحانا . نمره ای که میگیری تو مصاحبه دکترا خیلی مهمه. مخصوصا اگه سی وی قوی نداشته باشی نمره زبان خیلی کمکت میکنه.

متشکر.پس با این اوصاف باید تو مقطع ارشد برا آزمونش شرکت کرد!

biotech_92

New member
باباجون من دارم میگم که من ماه قبل شرکت کردم و قبول نشدم و الان این ماه هم شرکت کردم که پس فردا ازمونمه

دوست گرامی خواندم شما چی فرمودید ولی معلوم نیست که اگر شما قبول بشید قبول کنن قبولیتون رو یا نه!! مهم اجازه صادر کردن برای رفتن سر جلسه که نیست مهم اینه که پس فردا که قبول شدید مشکلی براتون پیش نیاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

negar62

New member
ای بابا! بچه ها بیخیال! دیگه فردا امتحان میدیم حالا یا نتیجه دلخواهه یا ..... ! به هر حال من که الان سر کارم دارم یه نگاهی به کتاب گرامر تافل میندازم. شاید فرجی بشه! اونایی که خوندین قبولین دیگه : smilies-azardl (113

cnidaria_cnida19

New member
نگار جون راز ارامشتو برام توضیح میدی؟؟ از دیروز عصر یک ریز پفک و چیپس گذاشتم جلوم میخورم... ارومم میکنه

- - - Updated - - -

در ضمن هر سوال چقذر زمان میخواد طبق محاسبه استادت؟؟

negar62

New member
خواهش میکنم! هیچی قبلأ همش استرس میگرفتم نتیجش شد زخم معده و تپش قلب و ازین چیزا!!! بعدش که خوب شدم به خودم قول دادم دختر خوبی باشمو دیگه الکی حرص نخورم!:whistle:
استادم که میگفت گرامرهارو توی 30 ثانیه بزنین. درواقع کمتر از 1 دقیقه فرصت داریم!!! میتونی باور کن . فقط فکر کن زحمت کشیدی پس نتیجشو میگیری .:smilies-azardl (113

shida

New member
سلام. بچه ها به منم بگین چه کتابی بیشتر بخونم ، لغات تافل و 504 رو اینا رو خوندم یعنی رو لغات کار کردم ولی بازم تو تست زنی زبان و درک مطلب و گزینه ها مشکل دارم نمیدونم چی بخونم؟؟؟؟ میشه بگین؟؟

cnidaria_cnida19

New member
ای وای چقدر ماهیییییییی توووووو....اخه مطمئنی قبولی برای همین تا این حد ریلکسی..مثل من بودی این ارامشو نداشتی..

تداعی

New member
رمز ارامش نگار اینه که مثل ما نزاشته 40 روز قبل از کنکور دکترا امتحان زبان بده. هنوز دانشجو هست و وقت داره. حتی اگه یک درصد خدای نکرده نمره نیاره خیلی فرصت داره بدون اینکه کنکورش بره.
ولی خوب نگار افرین که انقدر دختر خوبی هستی که خودتو اصلاح کردی من تا زمانم مرگم حتی اگه 100 تا دکترا بگبرم بازم اگه بهم بگن فردا امتحان تربیت بدنی داری اضطراب می گبرم چه برسه به بقیه امتحان ها

بالا