مطالعه گروهی آزمون Msrt

cnidaria_cnida19

New member
منم به این نتیجه رسیدم که هیچوقت ادم نمیشم.. حالا تو میگفتی بیا کنار زبان یه درس اصلی هم بخونیم...اگه منبعی که برای خوندن انتخاب میکنیم درست باشه همون 2 هفته هم کافیه...ما از هر لحاظ که نگاه کنی اشتباه کردیم.. تازه پریشب فهمیدیم چی باید میخوندیم.. بی خیال ....بچه ها برای همه اتون ارزوی موفقیت دارم لطفا هر کی اینجا میاد برای ما چند تا جوون دعا کنه بلکه معجزه ای شد .. قربونتون برم...

Hamidvet

New member
بچه ها من از الان دارم برای ازمون بعدی برنامه ریزی میکنم کیا هستن؟؟؟

این چه حرفیه میزنی توووووووووو؟؟؟!

- - - Updated - - -

منم به این نتیجه رسیدم که هیچوقت ادم نمیشم.. حالا تو میگفتی بیا کنار زبان یه درس اصلی هم بخونیم...اگه منبعی که برای خوندن انتخاب میکنیم درست باشه همون 2 هفته هم کافیه...ما از هر لحاظ که نگاه کنی اشتباه کردیم.. تازه پریشب فهمیدیم چی باید میخوندیم.. بی خیال ....بچه ها برای همه اتون ارزوی موفقیت دارم لطفا هر کی اینجا میاد برای ما چند تا جوون دعا کنه بلکه معجزه ای شد .. قربونتون برم...

چی باید میخوندیم؟؟! ...

negar62

New member
رمز ارامش نگار اینه که مثل ما نزاشته 40 روز قبل از کنکور دکترا امتحان زبان بده. هنوز دانشجو هست و وقت داره. حتی اگه یک درصد خدای نکرده نمره نیاره خیلی فرصت داره بدون اینکه کنکورش بره.
ولی خوب نگار افرین که انقدر دختر خوبی هستی که خودتو اصلاح کردی من تا زمانم مرگم حتی اگه 100 تا دکترا بگبرم بازم اگه بهم بگن فردا امتحان تربیت بدنی داری اضطراب می گبرم چه برسه به بقیه امتحان ها

سلام دوست عزیز. شما لطف داری. راستی امتحان چطور بود؟ به نظر منکه structure سخت بود. با تمرینای کیت فرق داشت. من listening کیت رو کامل نخونده بودم ولی بچه ها سر جلسه نسبتأ ازش راضی بودن. reading هم که به نظرم اگه کلاسم نمیرفتم خیلی فرق نمیکرد. یه ربع آخر که مونده بود دیدم اوه اوه!!! 2تا متن هنوز مونده!! نفهمیدم چطور گزینه انتخاب کردم! فقط زدم و آخرشم 2 دقیقه تایم الکی اضافی آوردم!! دیگه ببینین چیکار کردم!!:wacsmiley: به هر حال تموم شد. فقط تا 5شنبه باید صبر کنیم. واسه همتون آرزوی موفقیت دارم. به خصوص دوستانی که قراره امسال PHD شرکت کنن. امید به خدا:rose:

Hamidvet

New member
بقیه بچه ها چیکار کردن؟ ... دست مریزاد حسابی خسته نباشید :smiliess (8):

شفیع ، cnidaria کجائید؟ ...

cnidaria_cnida19

New member
گرامر کیت رو حتما بخون(نه یک بار)+کتاب فلش گرامر تافل رو که 16 درسه.تک تک سوالاتشو مسلط باش. تا میتونی برای گرامر تست حل کن.از منابع مختلف...مخصوصا برای جمله واره های اسم و صفت و جمله واره های قیدی و موصولها.شروع لسینینگ از کیت بود ..یچیزی رو خواهرانه بهت میگم شاید برات مسخره بیاد ولی من امروز سرم اومد..تو کتاب کیت لازم نیست شنیداری ها رو از سی دی بشنوی چون من 20 بار تمرین کرده بودم از یک ماه پیش به خیال خودم مسلط بودم ...این متد حتی 1% به دردت نمیخوره .تهرانو نمیدونم ولی تبریز بلندگوهاش اصلا کیفیت نداشت براشونم مهم نبود ما چه حالی داریم.50 تا ناظر مدام در حال پچ پچ و قدم زدن بودن ..مرتب با موبایل حرف میزدن بیخ گوشمون..تو حالا هی سی دی شنیداری بذار گوش کن که چی؟؟ تو این جو که تمام کارمندای دانشگاه برای 2 تومن پول زنو بچه اشونو ریختن ناظر باشن.. و اصلا یادشون نیست ماها سرنوشتمون بسته به این ازمون داره... حتی امروز 90%اونایی که شنیداری خونده بودن فقط گزینه خونده بودن (تعجب اوره نه؟)جز من ساده..وسط امتحان ازشدت فشار عصبی و ناراحتی بالا اوردم .تو این زمان کم یه پام دبلیوسی بود(4 بار).ببین تو شنیداری کیت کتابو بذار جلو و گزینه هاشو حفظ کن.اینو همه میکنن من ابله دیر فهمیدم.اصلا 5 ثانیه مجال نمیدن ببینی چی به چیه.یک ثانیه بعد دیالوگ بعدی رو میذارن.اصلا طرف از ناف اروپا پاشه بیاد تو این جو امتحان بده کارش لنگه..سرعت عمل تو ریدینگ خیلییییی مهمه علاوه بر دامنه لغت به تمرکز بستگی داره وبه شرایط محیطی و روحی . من دامنه لغتم بالاست اما امروز سر جلسه مریض شدم نبض نداشتم وگرنه بد نبود فقط الکی وقت خودتو با منابع و لغات چرت که بدردت نمیخورن تلف نکن.مطمئن باش اون رفرنس بدردت میخوره یا نه.مترادف لغاتو بایست بدونی..از استراکچر حروف ربطی و حروف اضافی رو حتما حتما مسلط باش و تا امتحان بکوب تست کار کن .رمز موفقیت تو گرامر فقط نمونه سواله و تست و تکرار نکات مهم چون اکثر نمونه سوالات و مثالها تو اکثر کتابها یکیه و تقریبا همونا رو میدن باید اونقدر مرور کنی که وقتی سوالو میدن اصلا چشت به گزینه غلط افتاد یادت بیاد که اینه و ناخوداگاه تیک بزنی و به دلیل و استدلال فکر نکنی چون 30 ثانیه برای هر سوال گرامر زیاد نیست ...در ضمن واقعا شانس خیلی مهمه من امروز بدترین اتفاقات که تو عمر سرم نمیومد تجربه کردم اصلا تا عصر فقط گریه کردم چون سوالات واقعا سخت نبود.شانس من........... برای همه اتون ارزوی موفقیت دارم و پیشنهاد میکنم چه تو این ازمون موفق بشین و چه نه درس زبان رو اصلا کنار نذارین چون همه جا لازمه..و بعد این همه مطالعه حیفه از یاد بره.......

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ferantic

negar62

New member
cnidaria عزیز! چیکار کردی با خودت؟!! بهتون حق میدم که به خاطر کنکور PHD تحت فشارین و استرس دارین که حتمأ قبول بشین.... منم امروز واقعأ جوری آزمون دادم که اصلأ از خودم انتظار نداشتم. فقط همین دوماه رو مشهد بودم و درگیر کار... بعدشم زبان و کلاسش... حالام اگه از آزمون نتیجه نگیرم خیلی ضد حاله، نه تفریح رفتم نه.... هفته بعدم باید برگردم بندر... چی میدونم، ولی آزمون امروزو دوست نداشتم... بازم صبر میکنیم تا 5شنبه ببینیم چی میشه:smiliess (9):

cnidaria_cnida19

New member
تفریح چیه نگار جون ....من وقتی درس میخونم تنها مسیرم از اتاقم به اشپز خونه یا دستشویی هست و تا مجبور نشم پامو بیرون نمیذارم مگر اینکه 15 تا 30 دقیقه که هوام یکم عوض شه............. این روش درست نیست چون وقتی نتیجه امتحانت بد باشه اتیش میگیری.....

cnidaria_cnida19

New member
من چشم بسته دکترای انگل رو همین الان اگر ازمون بدم قبولم حتی یک جلد کتاب انگل شناسی تو ایران نذاشتم بمونه.....چه فایده............... هااااااااااننننننننننننننننننننننننن؟دردمو به کی بگممممممممممم؟؟؟

Hamidvet

New member
واای cnidaria جان چی شده ....

واقعا متاسفم که انقد باید استرس چیزای الکی رو بکشیم ..

تداعی

New member
من حال و روز خوشی خودم ندارم دختر خوب، تازه بعد از خوردن 4 تا کدئین الان یک کوچولو خوب شدم ولی می دونی ناراحتی ما طبیعی هست و باید هم ناراحت باشیم. اگر نخونده بودیم یک چیز ولی ما وقت گذاشتیم. اوکی؟ ولی کاش همیشه مشکلات ادم همین چیزها باشه، قبول نشدیم خوب هر ماه تولیمو هست، هر ماه ام اس ار تی هست و هر دو ماه یک بار ام اچ ال ای . اینها رو برای این می گم که می دونم دختر لای پر قو بزرگ شده و سختی نکشیده ای نیستی، و خیلی چیزهای به شدت بزرگتر از بد دادن امتحان زبان برات اتفاق افتاده و تو سر بلند بیرون اومدی.کاش همه دردها همین ها باشه.
فکر نکن نفسم از جای گرم در میادها، اوضاع خودم خیلی بده.خیلییییییییییییییییییییییی بد ولی من این استرس ها رو کوچیک ترین تنبیه و بزرگترین تجربه و درس عبرت می دونم برای خودم که از ترم یک لیسانس هدفم گرفتن دکترا بود و یک ماه مونده به کنکور دکترا و هنوز مدرک ندارم. تا یاد بگیرم من خیلی زمان داشتم برای این امتحان ولی دنبالش نرفتم. هر کوتاهی یک نتیجه داره و نتیجه اش برای من همینه.

بدترین حالت چیه؟این که هفته بعد ببینیم قبول نشدیم، درسته؟ چی میشه؟ هیچی ؟ یا می ریم ام اچ ال ای مهر می دیم و ان رو قبول می شیم یا نه بیخیال بهداشت میشیم اسفند کنکور علوم می دیم یا نه تیر کنکور داروسازی می دیم یا نه ابان کنکور بهداشت می دیم. می بینی راه زیاده؟ به حمد و قوه الهی تو این مملکت راه برای درس خوندن هست.
مهم اینه عبرت بگیریم و این سر به سنگ بخوره

من وقتی می بینم انقدر ارزش درس و مدرک تو این مملکت پایینه وقتی می بینم اوضاع طوری شده که یک هو می بینی برات اس ام اس می زنن پذیرش دانشجوی لیسانس و فوق لیسانس بدون کنکور!!!!! وقتی ظرقیت دکترا زیاد شده بدون اینکه شرایط فراهم بشه و خیلی وقتی های دیگه از جمله دکترای پولی به خودم می گم این همه حرص برای چی. نهایتش ادم قبول نمیشه چند سال دیگه که خیلی دور نیست می بینی اس ام اس میدن خانم فلانی میای ثبت نام بدون کنکور دکترا یا ما خودون بیایم دم درب خونتون خودمون مدارکت بگیریم با زور اسمتو بنویسیم.:))))))))))))

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

Hamidvet

New member
کاش یک جای دیگه بودیم تا ایران ...

باز شما دخترا خوبین ، میتونین پشت سرهم تخت گاز امتحان بدین ؛ ما پسرا که اگه قبول نشیم دکترا >>>>> سربازی ...

و باز اگه بخوای دوباره شروع کنی ، طول میکشه تا رو ریل بیفتی ..

تداعی

New member
بعدشم عزیزم من اگه انقدر تخصصیت خوبه که چشم بسته دکترا قبولی پس مشکلت چیه؟ مهر ام اچ ال ای بده و از 18 مهر تا 16 ابان فقط دوره کن. دیگه ام اچ ال ای حتما قبولی. چون من می دونم که زبات خوبه و خودم در جریانم و به نظرم منم حقت قبولی بود.
من اگه حرص میخورم اینه که برای امتحان دکترا هم باید وقت بزارم و اصلا هم متاسفانه چشم بسته قبول نیستم.:))))))))

cnidaria_cnida19

New member
میدونم عزیز دلم من اونقدر عاشق درس خوندنم که هیچ چیز مانع نمیشه از این راه و هدف برگردم.... اندازه این علاقه رو خودم میدونم....... هر قدر هم از تفریحم گذشته باشم یا ....... خودم خواستم...خودم این مسیر رو انتخاب کردم ... ادامه دادم وگرنه همین الانش هم برای شروع یک مسیر جدید دیر نیست........اما ارامشم تو همین امتحاناته...شاید به همین استرس هام عادت دارم...به انتظار جواب... به زمین خوردنها و بلند شدنها...من حتی اگه یه هفته درس نخونم احساس افسردگی شدید سراغم میاد که باهیچی جاش پر نمیشه....هرکسی به یه چیزی علاقه داره...منم اینطوری ام..من تا قبول نشم از رو نمیرم....... حتی زبانو قبول شم باز هر روز میخونمش... فقط از این شرایط از این جو امتحانی که یه مشت .........برامون درست کردن دلگیرم........از اینکه به اعتراضمون هم نمیرسن..حتی با دیدن اینکه بلندگوشون ایراد داره با خنده از کنارت رد میشن و میگن چی میگی خانوم همه جا اینجوریه تو نخوندی به ما چه ..... فقط یه سر سوزن ارزش و احترام بهمون نیرو میده.......مگه ما ها چی میخوایم از این زندگی؟؟؟؟؟ خستگی من از شب بیدار موندنها و روزی صبح تا شب قرنطینه شدن نیست ... من امروز واقعا با گریه اومدم خونه حتی نگاه مردم واسم مهم نبود...

cnidaria_cnida19

New member
حمید جان اینجا دختر پسر جفتشونم بدبختن اینو یقین بدون هیچ فرقی ندارن......... من نمیخوام وارد جزئیات این مساله هم بشم ولی نگو این حرفوووو.... اینجا انسان ارزش نداره بحث دختر پسر بودن نیست...

تداعی

New member
میدونم عزیز دلم من اونقدر عاشق درس خوندنم که هیچ چیز مانع نمیشه از این راه و هدف برگردم.... اندازه این علاقه رو خودم میدونم....... هر قدر هم از تفریحم گذشته باشم یا ....... خودم خواستم...خودم این مسیر رو انتخاب کردم ... ادامه دادم وگرنه همین الانش هم برای شروع یک مسیر جدید دیر نیست........اما ارامشم تو همین امتحاناته...شاید به همین استرس هام عادت دارم...به انتظار جواب... به زمین خوردنها و بلند شدنها...من حتی اگه یه هفته درس نخونم احساس افسردگی شدید سراغم میاد که باهیچی جاش پر نمیشه....هرکسی به یه چیزی علاقه داره...منم اینطوری ام..من تا قبول نشم از رو نمیرم....... حتی زبانو قبول شم باز هر روز میخونمش... فقط از این شرایط از این جو امتحانی که یه مشت .........برامون درست کردن دلگیرم........از اینکه به اعتراضمون هم نمیرسن..حتی با دیدن اینکه بلندگوشون ایراد داره با خنده از کنارت رد میشن و میگن چی میگی خانوم همه جا اینجوریه تو نخوندی به ما چه ..... فقط یه سر سوزن ارزش و احترام بهمون نیرو میده.......مگه ما ها چی میخوایم از این زندگی؟؟؟؟؟ خستگی من از شب بیدار موندنها و روزی صبح تا شب قرنطینه شدن نیست ... من امروز واقعا با گریه اومدم خونه حتی نگاه مردم واسم مهم نبود...

تو اصفهان هم کیفیت صدا خوب نبود. تو یکی از کلاسها بلند گو قطع شده بود دوباره از اول 5-6 تا سوال اول رو خوندن.
من از هر چیزی که زوری باشه بدم میاد. این امتحان هم برای من زوریه. دلیل اینکه تنش زا شده برام هم همینه.
ببین برای بار سوم عرض می کنم. دوشیزه خانم شما زبانتون عالیه فقط این مدت تست کار کنید بعدی حتمی قبولیت. :)))))
خدا رو چه دیدی شاید همینم 45 رو بیاری
من درس خوندن رو دوست دارم ولی خدایش دیگه برای زبان خوندن نمی کشم. تنها کاری که می تونم بکنم تا 18 مهر فقط تست زدنه. دیگه کیت رو می بینم حالم بد میشه.

تداعی

New member
بچه ها فرم mhle با msrt فرق می کنه. اگه میخوایید mhle مهر رو شرکت کنید حواستون باشه به تفاوت ها . مخصوصا تو گرامر

negar62

New member
مرسی تداعی. دلم میسوزه واسه خودمون که اینقدر درگیر ندونم کاریهای سیستم آموزشیمون میشیم... خودمیونیم، چرا باید زمان ما اینقدر نسبت به سطح زبان ما بی تفاوت بوده باشن که حالا که یک قدم تا دکترای تخصصی فاصله داریم اینهمه جوون لنگ یه مدرک زبان باشن؟؟! جالبه بیماران عرب زبان که میان آزمایشگاهمون مخصوصأ عراقیها به قدری زیبا انگلیسی حرف میزنن که نگو و نپرس! حتی پاکستانیها! اونوقت ما با این سطح علمی گیر یه مدرکیم! من عاشق زبان انگلیسیم اما وقتی پای کنکور به میون میاد ناخود آگاه یه وضعیت تنش زا میاد سراغ بچه ها . از صمیم قلب ارزو میکنم دوستانمون که میومدن اینجا قبول بشن تا با آرامش واسه کنکور phd بخونن:rose:

بالا