با اجازه پاسخ دوستان را از نظز خودم بگویم
کتاب قهرمانی بعضی از تمرین هایش ارزشمند هستند که می تواند تست کنکور باشد و بعضی تمرین هایش هم وقت گیری هست یعنی بعضی از تمرین هایش نسبت به وقتی که گذاشته می شود ارزش ندارد.
روزی کمتر از 4 ساعت مطالعه نکنید یعنی هفته ای کمتر از 28 ساعت نشود ، به نظرم این کف هست و به نظرم مجموع هفته ای 35 ساعت مطالعه مفید ایده آل هست .
اگر دوباره داوطلب کنکور آمار زیستی بشوم و به خواهم از الان که مدت قابل توجهی زمان تا کنکور زمان هست ،
یک سوم وقتم را برای زبان می گذارم .
یعنی با هفته ای با 36 ساعت مطالعه مفید ، 12 ساعتش کاملا" مربوط به درس زبان انگلیسی هست .
در مورد انگیزه چندین و چندین خط توضیح دادم که چه کار کنید ، فکر کنم طی یک ساعت گذشته بیشتر از 10 تا پست فقط در مورد انگیزه تایپ کردم
گفتم درس نخوانید ! اول بروید روی انگیزه هایتان کار کنید و تا قبل از این که نمیدانید دقیقا" هدفتان چیست و چرا می خواهید برای کنکور وقت بگذارید درس نخوانید
کلی در مورد کلاسور انگیزه ها مطلب نوشتم ...
گفته بودم مزایای ادامه تحصیل را برای خودتان لیست کنید
بروید به گروه آمار زیستی محل زندگی تان سر بزنید و با دانشجویانش صحبت کنید
تو اینترنت در مورد رشته ی امار زیستی جستجو کنید .
...
صحبت کردم که هر زمانی که می توانید ساعات مطالعه تان را افزایش دهید درس بخوانید
یا هر زمانی که احساس می کنید بهتر می توانید درس بخوانید همان ساعات و زمان ها از 24 ساعت را برای مطالعه بگذارید .
پس افزایش ساعات مطالعه تان زمان مناسب را بهتان خواهد گفت .
شب
نصف شب
صبح زود
بعد از ظهر
پیشنهاد من برای احتمال کتاب خلاصه مباحث جلد اول انتشارات پردازش هست البته بعد از آمار مقدماتی بهبودیان .
البته کتاب آمار مقدماتی بهبودیان با آن که به نظر ساده می آید و وقتی که تست های کنکور را با سوالات این کتاب و نکات این کتاب مطابقت می دهید به اهمیت این کتاب ساده و پایه در کنکور پی می برید .
بیشتر شما دوستان یا بهتره بگم همه ی شما دوستان آمار زیستی قبولید اما مهم رتبه و مهم سطح علمی که دارید هست
و یکی از علل تفاوت رتبه بین قبول شدگان کنکور نظم و استمرار در مطالعه هست
پس یادداشت ساعات مطالعه یکی از فوایدی که دارد ایجاد بیشتر نظم و استمرار در مطالعه هست .