مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sts92

New member
سلام
منم تا اینجا
آمار مقدماتی 6فصل
ریاضی 1فصل
زبان تاقل 9 درس
احتمال 1فصل
زبان لزگی مهارت 1 نصفه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rahele.t

rahele.t

New member
سلام دوستان. گزارش من از هفته قبل تا دیروز: باتاچاریا فصل 5، ریاضی تقریبا نصف فصل حد و پیوستگی. احتمال هم فصل اول قهرمانی رو تموم کردم. ساعت مطالعم 28 ساعت. (4 روزشم اصلا درس نخوندم). مسافرته خیلی منو عقب انداخت.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

simin30

New member
سلام به همه عزیزان:riz304:
منم چند روزه که درس نخوندم از فردا شروع میکنم:smilies:

pegii

New member
سلام بچه ها من فقط فصل اول ناپارامتری رو خوندم......خسته نباشم واقعا:tonguesmiley:

biosta

Well-known member
نظم و استمرار در مطالعه

سلام
خداقوت
امیدوارم که تو انتخاب اولتان قبول شوید
شک نکنید که می توانید
شما که از الان شروع کردید اگر همچنان ادامه دهید رتبه خوبی خواهید آورد
حتی تک رقمی

آخرین ویرایش:

mgholyan

New member
سلام.منم يه هفته تمومه كه لاي كتابارو باز نكردم ولي كم كم باز شروع مي كنم

pegii

New member
من امروز تا الان 5 ساعت درس خوندم.....هورااااااااااااااااااااا:thumbsupsmileyanim:آخه صب رفتم کتابخونه خیلی بازدهیم بهتر شد...ی فصل خلاصه مباحث احتمال پردازش و تستاش و یه فصلم ناپارامتری خوندم....خبس دادا؟؟؟:smiliess (3)::33:

mgholyan

New member
من امروز تا الان 5 ساعت درس خوندم.....هورااااااااااااااااااااا:thumbsupsmileyanim:آخه صب رفتم کتابخونه خیلی بازدهیم بهتر شد...ی فصل خلاصه مباحث احتمال پردازش و تستاش و یه فصلم ناپارامتری خوندم....خبس دادا؟؟؟:smiliess (3)::33:

خيلي سرعت خوبيه..منكه غبطه مي خورم

samira68

New member
سلام دوستان:ad54ad: من امروز عضو شدم . من کتابای modaresane sharifرو دارم میخونم . شما همگی منبع می خونیدحس میکنم اشتباه کردم منبع نخوندم میشه راهنماییم کنید نمیدونم چی کار کنم

آخرین ویرایش:

samira68

New member
سلام دوستان میشه برنامه ای رو از روش درس میخونید برام بفرستید من هرچی برنامه مینویسم خوب نیست ایده میخوام

rahele.t

New member
دوست عزیز، بهتره یه برنامه مخصوص خودت طرح کنی. ممکنه برنامه ای که واسه من یا بقیه دوستان عالی جواب میده واسه تو نتیجه عکس داشته باشه و برعکس. علایق و شرایط بچه ها با هم متفاوته. بنظرم روشهای مطالعه و برنامه ریزی رو سرچ کن و ببین کدومش واست مناسبتره. اگه به لینکی هم که واست گذاشتم سربزنی واست مفیده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

pegii

New member
سلام دوستان میشه برنامه ای رو از روش درس میخونید برام بفرستید من هرچی برنامه مینویسم خوب نیست ایده میخوام

سلام دوسته جدید خوش اومدی....:bunnyearsmiley:بنظرم الان تا کنکور وقت زیاد داریم اگه منابعو تا قبله عید خوب بخونیم و بعد عید مرورو تست باشه خوبه تا پایمون قوی نباشه خلاصه خونیو تست فقط اعصاب خوردیه....

mgholyan

New member

سلام دوسته جدید خوش اومدی....:bunnyearsmiley:بنظرم الان تا کنکور وقت زیاد داریم اگه منابعو تا قبله عید خوب بخونیم و بعد عید مرورو تست باشه خوبه تا پایمون قوی نباشه خلاصه خونیو تست فقط اعصاب خوردیه....

كاملا موافقم

rahele.t

New member
سلام دوستان. نمیدونم خبر دارین آزمونای سنا واسه رشته ما هم هفت مرحله ای شده یا نه. 4 مرحله طبقه بندی و 3 مرحله جامع. به لینکی که میذارم سر بزنین. تو صفحه اول قیمت و تاریخ آزمونا مشخص شده. واسه سرفصلها هم روی اسم رشته کلیک کنین. آزمونهای آزمایشی | موسسه سنا - موسسه سنا

nerci

New member
سلام دوستان. نمیدونم خبر دارین آزمونای سنا واسه رشته ما هم هفت مرحله ای شده یا نه. 4 مرحله طبقه بندی و 3 مرحله جامع. به لینکی که میذارم سر بزنین. تو صفحه اول قیمت و تاریخ آزمونا مشخص شده. واسه سرفصلها هم روی اسم رشته کلیک کنین. آزمونهای آزمایشی | سنا - سنا
من سه مرحله ی جامع رو تابستون ثبت نام کردم!مگه چند مرحله ای بود؟
میگم به نظرتون کتاب ریاضی پارسه واسه وزارت بهداشت سطح بالا نیست؟

rahele.t

New member
تا پارسال فقط سه مرحله جامع واسه ما داشت. اگه دوست داشتی میتونی 4 مرحله اولشم ثبتنام کنی. تو هر مرحله طبقه بندی یه سری مباحث اضافه میشه. راستش من پارسه رو ندیدم و اطلاعی ندارم. مهم یادگیری و تسلط به مطالبه. حالا منبع هرچی میخواد باشه.

rahele.t

New member
سلام. گزارش این هفته: باتاچاریا فصل 6 و 7، ریاضی متن فصل حد، احتمال فصل 2 و 3، نمونه تقریبا نصف فصل سوم. ساعت مطالعه تا یک ساعت قبل: 35 ساعت. بقیه امروز رو نمیتونم بخونم. مهمون داریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا