آمار مقدماتی بهبودیان که پیش نیاز هست و باید و بهترست که خوانده شود .
اما برای سوالات محض کنکور به نظرم یک منبع تستی و آموزشی همان کتاب
" خلاصه مباحث احتمال پردازش " جلد اول هست که تماما" به مبحث احتمال می پردازد که یکی از بهترین منابع ست .
سلام پگي جون
خيلي خوش اومدي...نگران نباش عزيزم اگه از الان با برنامه ريزي بخوني اصلا عقب نيستي.در مورد منابع هم ميتوني از سايت سنجش پزشكي بگيري.اون چيزي كه قبول شده ها توصيه كردن:
زبان: 504و لزگي
رياضي: پارسه و پوران پژوهش
نمونه گيري1و2 دكتر عميدي پيام نور
طرح آزمايشها1و2 مونتگمري
آمار واحتمال مقدماتي بهبوديان
آمار كاربردي سعيد قهرماني
رگرسيون بازرگان لاري
ناپارامتري بهبوديان
بچه ها نظرتون راجع به کتاب ریاضی کرایه چیان چی هست؟
انتگرالخور تمام شد:auizz3ffy9vla57584x
بالاخره ریاضی دست از سرم برداشت(هرچند نیاز به مرور کلی دارم):black_eyed:
مرسی سمین جوووون!فقط واسه زیاضی نگرانم!بنظرت چه مبحثایی بیشتر تو کنکور میاد؟
مرسی از راهنماییتون!آره موافقم الانم 2 فصله 3و4 آمار بهبودیانو دقیق با تمریناش خوندم اما ی سوال؟واسه ریاضی دوستان انجمن ی انتگرال برام فرستادن بنظرتون الان واسه ریاضی همون کافیه؟و اینکه واسه درس نمونه اگه از کتاب طالخونچه بخونم خوبه؟آخه با کتاب عمیدی مقایسش کردم نکته ای جا ننداخته بود.
طالخونچه كتاب خوبيه..آقاي بنكچي(رتبه 1) اين كتابو پيشنهاد كرد كه بخونم. هنوز نخريدم...قبلا اين كتابو ديدم
من پارسال نمونه 1 رو از روش خوندمو با عمیدی مقایسش کردم نکته ایو جا ننداخته بود فقط واسه فهم بیشتر یه نگاه رو اثبلتاش میکردم بنظرم بخرش:smilies-azardl (113
:New (6):بچه ها من استرس گرفتم.چیزایی که قبلا خوندم یام رفته
:New (6):بچه ها من استرس گرفتم.چیزایی که قبلا خوندم یام رفته
منم همونطوري ام بعضي اوقات كه گذرم به كتاب يا فصلايي كه خوندم ميفته ميبينم كه اي بابا اين نكته كجا بوده من نديدمش يا چرا الان هيچي يادم نمياد با اينكه حتي هفته اي ازش نگذشته... ولي فكر كنم با مرور حتما مشكلمون رفع ميشه
بچ نظرتون راجع به کتاب ریاضی کرایه چیان چی هست؟
بهت تبریک میگم دمت گرم:smilies-azardl (113میگم چقد طول کشید تا تمومش کردی؟راضی بودی از مطالبش؟و مثه این که برام فرستادی واسه حد و مشتق چیزی تو دستو بالت نیست؟:21:
سلام
مطالعه يكشنبه 12 آبان
3 ساعت قهرماني(فص 6)
2:30 رگرسيون (فصل 1)
1:45 زبان
1 ساعت مرور