مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahan1831

New member
راستی یادم رفت بگم که تمام 61 صفحه تاپیک مطالعه گروهی 92 و 56 صفحه 93 رو کامل خوندم-خیلی از سوالاتم تا همینجا جواب داده شده-ممنونم اقای بیو

pegii

New member
آمار مقدماتی بهبودیان که پیش نیاز هست و باید و بهترست که خوانده شود .
اما برای سوالات محض کنکور به نظرم یک منبع تستی و آموزشی همان کتاب
" خلاصه مباحث احتمال پردازش " جلد اول هست که تماما" به مبحث احتمال می پردازد که یکی از بهترین منابع ست .

مرسی از راهنماییتون!آره موافقم الانم 2 فصله 3و4 آمار بهبودیانو دقیق با تمریناش خوندم اما ی سوال؟واسه ریاضی دوستان انجمن ی انتگرال برام فرستادن بنظرتون الان واسه ریاضی همون کافیه؟و اینکه واسه درس نمونه اگه از کتاب طالخونچه بخونم خوبه؟آخه با کتاب عمیدی مقایسش کردم نکته ای جا ننداخته بود.

pegii

New member
سلام پگي جون
خيلي خوش اومدي...نگران نباش عزيزم اگه از الان با برنامه ريزي بخوني اصلا عقب نيستي.در مورد منابع هم ميتوني از سايت سنجش پزشكي بگيري.اون چيزي كه قبول شده ها توصيه كردن:
زبان: 504و لزگي
رياضي: پارسه و پوران پژوهش
نمونه گيري1و2 دكتر عميدي پيام نور
طرح آزمايشها1و2 مونتگمري
آمار واحتمال مقدماتي بهبوديان
آمار كاربردي سعيد قهرماني
رگرسيون بازرگان لاري
ناپارامتري بهبوديان

مرسی سمین جوووون!فقط واسه زیاضی نگرانم!بنظرت چه مبحثایی بیشتر تو کنکور میاد؟

pegii

New member
انتگرالخور تمام شد:auizz3ffy9vla57584x
بالاخره ریاضی دست از سرم برداشت(هرچند نیاز به مرور کلی دارم):black_eyed:

بهت تبریک میگم دمت گرم:smilies-azardl (113میگم چقد طول کشید تا تمومش کردی؟راضی بودی از مطالبش؟و مثه این که برام فرستادی واسه حد و مشتق چیزی تو دستو بالت نیست؟:21:

simin30

New member
مرسی سمین جوووون!فقط واسه زیاضی نگرانم!بنظرت چه مبحثایی بیشتر تو کنکور میاد؟

سلام
يه نگاه به سوالات كنكوراي گذشته بنداز... بيشتر تابع+ حدوپيوستگي+مشتق+كاربرد+انتگرال+كاربرد
منم هنوز رياضي شروع نكردم :(

simin30

New member
مرسی از راهنماییتون!آره موافقم الانم 2 فصله 3و4 آمار بهبودیانو دقیق با تمریناش خوندم اما ی سوال؟واسه ریاضی دوستان انجمن ی انتگرال برام فرستادن بنظرتون الان واسه ریاضی همون کافیه؟و اینکه واسه درس نمونه اگه از کتاب طالخونچه بخونم خوبه؟آخه با کتاب عمیدی مقایسش کردم نکته ای جا ننداخته بود.

طالخونچه كتاب خوبيه..آقاي بنكچي(رتبه 1) اين كتابو پيشنهاد كرد كه بخونم. هنوز نخريدم :(...قبلا اين كتابو ديدم

pegii

New member

طالخونچه كتاب خوبيه..آقاي بنكچي(رتبه 1) اين كتابو پيشنهاد كرد كه بخونم. هنوز نخريدم :(...قبلا اين كتابو ديدم
من پارسال نمونه 1 رو از روش خوندمو با عمیدی مقایسش کردم نکته ایو جا ننداخته بود فقط واسه فهم بیشتر یه نگاه رو اثبلتاش میکردم بنظرم بخرش:smilies-azardl (113

mgholyan

New member
:New (6):بچه ها من استرس گرفتم.چیزایی که قبلا خوندم یام رفته

منم همونطوري ام بعضي اوقات كه گذرم به كتاب يا فصلايي كه خوندم ميفته ميبينم كه اي بابا اين نكته كجا بوده من نديدمش يا چرا الان هيچي يادم نمياد با اينكه حتي هفته اي ازش نگذشته... ولي فكر كنم با مرور حتما مشكلمون رفع ميشه

dadasalar

New member
دوستان سلام
من هر روز مطالب رو میخونم
شاید باور نکنید آتش علاقه من به درس خواندن با دیدن همین تاپیک ها شعله ور میشه!!!
خوشحالم که توی این انجمن کنار شما هستم.اکثر بچه هایی که سال گذشته توی انجمن بودن قبول شدن خدا رو شکر

dadasalar

New member
ایام شهادت حضرت اباعبدالله را به همه دوستداران اهل بیت تسلیت میگم

simin30

New member
سلام
مطالعه يكشنبه 12 آبان
3 ساعت قهرماني(فص 6)
2:30 رگرسيون (فصل 1)
1:45 زبان
1 ساعت مرور

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rahele.t

rahele.t

New member
سلام دوستان عزیز
خب منم به سلامتی دیشب رسیدم خونمون. الانم هنوز خستگی راه و ... هنوز نتونستم شروع کنم. ایشالا از فردا. البته با رسیدن محرم (بخصوص دهه اول که مراسم داریم) زیاد نمیتونم بخونم ولی بازم تمام سعیمو میکنم. خوشحالم که اینجا داره شلوغتر میشه. ببخشید باید اول به دوستان جدید خوشامد میگفتم که یادم رفت. ماهان و پگی عزیز خوش اومدین به جمع ما:28: امیدوارم شما هم مثل ما جزو قبولیهای سال 93 باشین:smilies-azardl (113
منم پیشاپیش فرارسیدن ایام شهادت آقا اما حسین(ع) و آقا ابوالفضل العباس (ع) رو به هم دوستان تسلیت عرض میکنم و التماس دعا دارم.

آخرین ویرایش:

rahele.t

New member
:New (6):بچه ها من استرس گرفتم.چیزایی که قبلا خوندم یام رفته

منم همونطوري ام بعضي اوقات كه گذرم به كتاب يا فصلايي كه خوندم ميفته ميبينم كه اي بابا اين نكته كجا بوده من نديدمش يا چرا الان هيچي يادم نمياد با اينكه حتي هفته اي ازش نگذشته... ولي فكر كنم با مرور حتما مشكلمون رفع ميشه

خب این کاملا طبیعیه که با یه دور خوندن نباید انتظار داشت مطالب کامل تو ذهن جا بگیره. مطمئن باشین بعد از مرورهای متوالی وقتی مطالب تو ذهنتون طبقه بندی شد دیگه این مشکلو ندارین. بابت این چیزا خودتونو نگران نکنین.

rahele.t

New member
بچ نظرتون راجع به کتاب ریاضی کرایه چیان چی هست؟

من سال قبل جلد یکشو از یکی از دوستان گرفتم. کتاب ساده و روانیه ولی بنظرم فقط به همین اکتفا نکن و حتما یه کتاب دیگه رو بخون. مخصوصا روی سوالات کنکورای سال قبل حتما کار کن.

کرهانی

New member
بهت تبریک میگم دمت گرم:smilies-azardl (113میگم چقد طول کشید تا تمومش کردی؟راضی بودی از مطالبش؟و مثه این که برام فرستادی واسه حد و مشتق چیزی تو دستو بالت نیست؟:21:

مرسی،من هر فصلش رو یک شب میخوندم و 6شب
البته من قبلش ریاضی پیام نور رو هم خونده بودم، به انتگرالخور اکتفا نکن و حتما یه کتاب دیگه+سوالات کنکور رو بخون(واسه ریاضی خیلی مفیده)
تقریبا از همه اش هست ولی تاحالا از اعداد مختلط ندیدم سوال بیاد

کرهانی

New member
منم دیروز (یکشنبه) 30 صفحه نمونه 2(نمونه گیری خوشه ای) خوندم+ مرور 5 درس زبان
مهمان داشتیم نشد بیشتر بخونم
منم با راحله موافقم استرس فراموشی نداشته باشید ، با مرور حل میشه
از دیروز ثبت نام وزارت علوم هم شروع شده ولی منابع عوض شدن
هرچند ثبت نام میکنم اما فقط منابع مشترک رو میخونم
جالب بود که ضرایب واسه هر 3 گرایش ریاضی،بیمه و اقتصاد یکسان بود:33:

NOVA*

New member
سلام دوستان من نمیدونم چرا واقعا چرا اینقدر ساعت مطالعه ام کمه واقعا از گزارش دادن خجالت میکشم .:whistle:راستی من اولین میلی که از آقای کیانی دریافت کردم ترجمه رگرسیون نتر بود آیا کسی میتونه ایمیلهای درسی قبل از اونو برا مبفرسته عایا؟:33:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا