مطالعه گروهي ارشد آمار زيستي93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SEM

New member
آقااااااا من تو خونه بیکارم اما هرکار میکنم صبه بیشتر 9.30 نمیتونم پاشم زور بزنم روزی 3 تا 4 ساعت بخونم بم کمک کنید چطوری ساعت مطالعم بالا ببرم م م م م م م م؟؟؟!!!!!!!!!!:65d6a5d6s:

انگیزه می خوای؟
چشم هات رو ببند و مهر سال دیگه رو تصور کن، چه حالی میشی اگه ..........

"خیلی زود دیر میشه!"

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: biosta

simin30

New member
بابا چقد سرعتتون زیااااااده!!!من 8تا فصل آمار احتمال بهبودیان با20 درس 504 خوندم فقط:14:
بچه ها می خوام احتمال 2 بخونم از چه کتابی بخونم؟آمار احتمال بهبودیان یا شلدون راس؟کاملا گیج شدم......
(روح خبيث سيمين!
2i8d4ao.gif
) اوه اوه چقدر هم درس خونده اونوقت ميگه هيچي نخوندم!!!
(روح مهربان سيمين!
Laie_7.gif
) پگي عزيزم خيلي خوب خوندي...همين طور ادامه بده گلم!
به نظر من قهرماني بخون. من تمريناشم حل ميكنم.

biosta

Well-known member
با اجازه پاسخ دوستان را از نظز خودم بگویم

کتاب قهرمانی بعضی از تمرین هایش ارزشمند هستند که می تواند تست کنکور باشد و بعضی تمرین هایش هم وقت گیری هست یعنی بعضی از تمرین هایش نسبت به وقتی که گذاشته می شود ارزش ندارد.

روزی کمتر از 4 ساعت مطالعه نکنید یعنی هفته ای کمتر از 28 ساعت نشود ، به نظرم این کف هست و به نظرم مجموع هفته ای 35 ساعت مطالعه مفید ایده آل هست .

اگر دوباره داوطلب کنکور آمار زیستی بشوم و به خواهم از الان که مدت قابل توجهی زمان تا کنکور زمان هست ،
یک سوم وقتم را برای زبان می گذارم .
یعنی با هفته ای با 36 ساعت مطالعه مفید ، 12 ساعتش کاملا" مربوط به درس زبان انگلیسی هست .

در مورد انگیزه چندین و چندین خط توضیح دادم که چه کار کنید ، فکر کنم طی یک ساعت گذشته بیشتر از 10 تا پست فقط در مورد انگیزه تایپ کردم
گفتم درس نخوانید ! اول بروید روی انگیزه هایتان کار کنید و تا قبل از این که نمیدانید دقیقا" هدفتان چیست و چرا می خواهید برای کنکور وقت بگذارید درس نخوانید
کلی در مورد کلاسور انگیزه ها مطلب نوشتم ...
گفته بودم مزایای ادامه تحصیل را برای خودتان لیست کنید
بروید به گروه آمار زیستی محل زندگی تان سر بزنید و با دانشجویانش صحبت کنید
تو اینترنت در مورد رشته ی امار زیستی جستجو کنید .
...

صحبت کردم که هر زمانی که می توانید ساعات مطالعه تان را افزایش دهید درس بخوانید
یا هر زمانی که احساس می کنید بهتر می توانید درس بخوانید همان ساعات و زمان ها از 24 ساعت را برای مطالعه بگذارید .
پس افزایش ساعات مطالعه تان زمان مناسب را بهتان خواهد گفت .
شب
نصف شب
صبح زود
بعد از ظهر

پیشنهاد من برای احتمال کتاب خلاصه مباحث جلد اول انتشارات پردازش هست البته بعد از آمار مقدماتی بهبودیان .
البته کتاب آمار مقدماتی بهبودیان با آن که به نظر ساده می آید و وقتی که تست های کنکور را با سوالات این کتاب و نکات این کتاب مطابقت می دهید به اهمیت این کتاب ساده و پایه در کنکور پی می برید .

بیشتر شما دوستان یا بهتره بگم همه ی شما دوستان آمار زیستی قبولید اما مهم رتبه و مهم سطح علمی که دارید هست
و یکی از علل تفاوت رتبه بین قبول شدگان کنکور نظم و استمرار در مطالعه هست
پس یادداشت ساعات مطالعه یکی از فوایدی که دارد ایجاد بیشتر نظم و استمرار در مطالعه هست .

pegii

New member
مرسییییییییییییی از این همه دلگرمیاتون!بخدا من حتما باید قبول شم اصفهانم قبول شم یکم تو کتابام گیج شدم دوس ندارم چندتا کتابو با هم بخونم تقریبا بهبودیان تمومه واسه احتمال شک داشتم سعی میکنم کتابی که گفتید بخونم وگرنه شلدون راس میخونم!قول میدم خوب بخووووونم.:smilies-azardl (181:a2d3:

biosta

Well-known member
نمونه فصل سه
ریاضی مشتق تمومید
احتمال قهرمانی فصل سه
ساعات مطالعه همچنان کم ونامنظم است
نمونه برام سخته حفظ کردنه فرمولاش
هرفصلیو میخونم فصل قبلی رو یادم رفته .دارم ناامید میشم:14::13:

آره منم همین جوری ام اما میگن واسه دور اول طبیعی هست!

دوره ای که برای کنکور می خواندم فکر کنم حدود 560 ساعت خواندم که به نظرم یک سوم یا بیشتر از یک سوم وقت را برای مرور و تست گذاشتم
( اشتباهم(یا با توجه به موقعیتی که بودم کار درستم !)نخواندن زبان بود که چون 4 ماه به کنکور مطالعه را شروع کردم و زبان در حد صفر بود ترجیح دادم برایش وقت نگذارم )
هر فصل که تمام می شد با شروع فصل جدید فصول قبلی را مرور می کردم ، گاهی انقدر مرور می کردم که شماره صفحات را هم حفظ شده بودم .
اما مسلما" روش مرورتان باید بگونه ای باشد که دانسته هایتان را بسنجید و نیز زیاد وقت ازتان نگیرد و ضمنا" مطالب با اهمیت بیشتر بیشتر مرور شود .
مرور به نظر من معنی ورق زدن و دیدن فرمول ها و نکات نیست ...مرور به معنی خواندن دوباره همه ی مطالب نیست
مرور به نظرم یعنی همان طور که موقع یادگیری فرمول ها را بر روی کاغذ می نویسید همان گونه هم موقع مرور عمل کنید منتها بدون نگاه به کتاب خودتان را بسنجید که چقدر به یادتان مانده .
دفتر خلاصه ها که بعد از تسلط نوشته می شود نیز برای مرور مناسب هست ...

biosta

Well-known member
نمونه گیری هر فرمولی که لازم به حفظ نیست ( هر چند که همان حفظ هم باید بصورت درکی باشد )
به تست های سال های قبل مراجعه کنید می تواند نوع مطالعه تان را جهت دهد .

pegii

New member
(روح خبيث سيمين!
2i8d4ao.gif
) اوه اوه چقدر هم درس خونده اونوقت ميگه هيچي نخوندم!!!
(روح مهربان سيمين!
Laie_7.gif
) پگي عزيزم خيلي خوب خوندي...همين طور ادامه بده گلم!
به نظر من قهرماني بخون. من تمريناشم حل ميكنم.

مرسییییی دوستم بابا من که به پای تو نمیرسم!باریکلا تو نقش مهمی تو گرم کردن انجمن داری:heart::bunnyearsmiley:

biosta

Well-known member
مرسییییییییییییی از این همه دلگرمیاتون!بخدا من حتما باید قبول شم اصفهانم قبول شم یکم تو کتابام گیج شدم دوس ندارم چندتا کتابو با هم بخونم تقریبا بهبودیان تمومه واسه احتمال شک داشتم سعی میکنم کتابی که گفتید بخونم وگرنه شلدون راس میخونم!قول میدم خوب بخووووونم.:smilies-azardl (181:a2d3:

به نظرم شلدون راس را نخوانید مگر تصمیم اولتان کنکور وزارت علوم ( آمار محض ) باشد .
خیلی مهم هست منابعی را انتخاب کنیم که به تست های کنکور نزدیک باشد و نیز زیاد وقت گیر نباشد
چون کتاب احتمال شلدون راس را دارم دلیل نمیشود که وقتم رو روی این کتاب بگذارم باید ببینم ارزش دارد( یعنی مناسب با نوع سوالات کنکور هست یا نه )
سال اولی که کنکور آمار زیستی دادم و قبول نشدم و بعد رفتم سربازی یکی از دلایل عدم قبولی ام این بود که کسی نبود این مطالب را بهم بگوید

pegii

New member
به نظرم شلدون راس را نخوانید مگر تصمیم اولتان کنکور وزارت علوم ( آمار محض ) باشد .
خیلی مهم هست منابعی را انتخاب کنیم که به تست های کنکور نزدیک باشد و نیز زیاد وقت گیر نباشد
چون کتاب احتمال شلدون راس را دارم دلیل نمیشود که وقتم رو روی این کتاب بگذارم باید ببینم ارزش دارد( یعنی مناسب با نوع سوالات کنکور هست یا نه )
سال اولی که کنکور آمار زیستی دادم و قبول نشدم و بعد رفتم سربازی یکی از دلایل عدم قبولی ام این بود که کسی نبود این مطالب را بهم بگوید
آقااااااااااااااااااا پس اون کتابی که گفتیدو میرم سراغش چشم!اما یکم بین کتابام گم شدم بای خودمو جمع کنم:(50):

biosta

Well-known member
سلام مرسی از دلگرمیاتون یه سوال واسه زیستی خوندن آمار ریاضی لازمه؟آخه سوالا چند سال گذشته رو که دیدم انگار احتمال 1 و2 خوندن کافیه؟

قبلا" جواب داده شده
هم لازم هست و هم لازم نیست بستگی به هدف و رتبه ای که برای خودتان در نظر گرفتید دارد
بستگی به سطح علمی تان دارید که دانشجوی زرنگ متوسط یا ضعیفی هستید
بستگی به وقتتان دارد .
درست نیست بگویم نخوانید و درست نیست بگویم بخوانید برای هرکسی جواب میتونه متفاوت باشه .

amin ghz

New member
سلام
من اینجا تازه واردم.ولی خوشحالم پیدا کردم اینجا رو.
یه سوال دارم.برای درسایی مثل ناپارامتری و طرح آزمایش ها از کجا باید تست پیدا کرد؟
بقیه ی درسا همه تست دارن و زیاد هم هست ولی واسه اینا نمی دونم چیکار کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

parasto104

New member
سلام آقای biosta بنظر شما برای کسی که فقط برای ارشد زیستی میخواد بخونه، آمار مقدماتی بهبودیان و کتاب پردازش جلد مربوط به احتمال رو برای زدن تست های احتمال بخونه کافیه؟؟
من خودم چون برای درس احتمال کتابم شلدون راس بود خوندنش راحت تره برام تا اینکه بخوام کتاب قهرمانی رو بخونم

biosta

Well-known member
سلام
من اینجا تازه واردم.ولی خوشحالم پیدا کردم اینجا رو.
یه سوال دارم.برای درسایی مثل ناپارامتری و طرح آزمایش ها از کجا باید تست پیدا کرد؟
بقیه ی درسا همه تست دارن و زیاد هم هست ولی واسه اینا نمی دونم چیکار کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

تست های پیام نور را تهیه کنید با جستجو تو اینترنت می توانید بیابید
و نیز به تست های سالهای گذشته و تست های آخر کتاب ناپارامتری بهبودیان مراجعه کنید .

biosta

Well-known member
سلام آقای biosta بنظر شما برای کسی که فقط برای ارشد زیستی میخواد بخونه، آمار مقدماتی بهبودیان و کتاب پردازش جلد مربوط به احتمال رو برای زدن تست های احتمال بخونه کافیه؟؟

به نظر من کافیه
من خودم چون برای درس احتمال کتابم شلدون راس بود خوندنش راحت تره برام تا اینکه بخوام کتاب قهرمانی رو بخونم

شلدون راس اگر سختتان نیست و احتمال را قوی هستید می تونه یک گزینه برای مطالعه باشد .
قهرمانی هم خوبه اما من نظرم خلاصه مباحث بردازش هست .
..........

rahele.t

New member
سلام به همه دوستان عزیز. چند روزه سیستمم مشکل داره نمیتونم از خونه زیاد بیام. فقط شبا با گوشی میام یه سر میزنم. الانم سیستم مجانی گیر آوردم گفتم بیام یه پست بذارم. قرار بود از سه شنبه شروع کنم. از سه شنبه تا حالا دو روزشو اصلا نخوندم. ساعت مطالعمم زیاد نبوده. ایشالا جمعه میام گزارش کامل میدم. همگی موفق باشید و التماس دعا.

کرهانی

New member
سلام ، شرمنده ، چند تا پست بخصوص اون پست های مربوط به خواب ! رو پاک کردم که پست های مهم تر به چشم بیایند ،
عذر خواهم .

سلام، عیب نداره:dadad4:
میزان مطالعه ام هم بود
نمونه 2 تمام شد، از شنبه درس رو شروع میکنم دوباره
این چند روز بخاطر مراسمات نخوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا