مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

mf2009

New member
نسخه کامپیوتر باز نمیشه .جاوارو چطور میتونم بگیرم ؟
نسخه جاوا هم تو همون پست هست ولی برای راحتی شما اینا لینک دانلودش این خود نرم افزار :پرشین گیگ - دانلود - 1.zip این یه فایل زیپه با توجه به گوشیت نسخه جاوا رو از فایل زیپ در بیار بریز تو گوشیت و نصبش کن بعد این مهارت ها رو دانلود کن بریز تو مموری کارتت با نرم افزار اینا رو باز کن
مهارت یک : Download java1.pau.gz
مهارت 2:Download lezgi 2.pau.gz
جاوا مهارت 3 :http://up.persianscript.ir/uploads/137794712434681.gz
مهارت 4:Download lezgi 4.pau.gz
مهارت 6 :Download lezgi6.pau.gz

sevill1991

New member
افرین بر شما همین جور ادامه بده یکی از امید های رتبه تک رقمی امسالی شما :auizz3ffy9vla57584x

مرسی از دلگرمیتون :a2d3:
کتاب و سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده زنگ زدم گفتن شنبه پست شده

میرم سفر لپ تاب و باخودم میبرم همراه مودم فقط امیدوارم آنتن داشته باشه بیام گزارش بدم :smiliess (10):

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Z0HRE

New member
سلام...

من دیشب پست گذاشتم گزارش دادم ولی الان میبینم ک پست من حذف شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محنا

New member
سلام دوست عزیز . من از 13 میتونم شروع کنم سطحم b1 هست روزی تقریبا 1 ساعت

mf2009

New member
سلام دوست عزیز . من از 13 میتونم شروع کنم سطحم b1 هست روزی تقریبا 1 ساعت

سلام خوش آمدید
روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی

Z0HRE

New member
عیب نداره دوباره گزارش میدم:ph34r-smiley:

من چون زبانم فوق العاده افتضاحه الان دارم504رومیخونم:(50):

تا حالا60تا لغت خوندم.

روشمم به این شکله ک هرشب بیست لغت فردا رو ضبط میکنم تو گوشیم ینی لغت رو میگم5ثانیه مکث و بعد معنیش تا حالا ک خوب پیش رفتم:riz277:

درطی روز بخصوص زمانهایی ک وقت مرده محسوب میشن ب چیزیک ضبط کردم گوش میدم شاید در طول روز ده باری مرور میکنم.اولین

باره ک از خوندن لغت فرار نمیکنم:thanks:

mf2009

New member
عیب نداره دوباره گزارش میدم::

من چون زبانم فوق العاده افتضاحه الان دارم504رومیخونم:

تا حالا60تا لغت خوندم.

روشمم به این شکله ک هرشب بیست لغت فردا رو ضبط میکنم تو گوشیم ینی لغت رو میگم5ثانیه مکث و بعد معنیش تا حالا ک خوب پیش رفتم:riz277:

درطی روز بخصوص زمانهایی ک وقت مرده محسوب میشن ب چیزیک ضبط کردم گوش میدم شاید در طول روز ده باری مرور میکنم.اولین

باره ک از خوندن لغت فرار نمیکنم:thanks:
چه روش جالبی داری شما میخاد فایل های صوتیتون رو دراختیار ما هم قرار بدید بخونیم :thumbsupsmileyanim::1dco2x0p1lilzhfpg1t

ام اف ممنون که فرستادی به ایمیلم
یه سوال: وقتی لزگی تموم شد به نظرت چطوری مرور کنیم؟ فقط لغاتی که با لایتنر خوندیمو دوباره از نو بخونیم یا متن های مهارتارو از اول شروع کنیم بخونیم؟
مرسی

mf2009

New member
ام اف ممنون که فرستادی به ایمیلم
یه سوال: وقتی لزگی تموم شد به نظرت چطوری مرور کنیم؟ فقط لغاتی که با لایتنر خوندیمو دوباره از نو بخونیم یا متن های مهارتارو از اول شروع کنیم بخونیم؟
مرسی
شما با سیستم لایتنر لغات رو یاد بگیرید دیگه نیاز به مرور نداره چون هیچ وقت فراموش نمیکنی .

Haydi

New member
سلام...

من دیشب پست گذاشتم گزارش دادم ولی الان میبینم ک پست من حذف شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عاغا کی پست ایشون رو حذف کرده ؟ اعتراف کنید مدیرا

مطمئن باشید پست های گزارش تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه..
چون یکی از اصول این تاپیک گزارش مطالعه هست..

hamidehjoon

New member
سلام من تازه عضوسایت شدم نرم افزارگوشی های اندرویankidroid رونصب کردم فایلای مربوط به مهارتها روهم دانلودکردم امانمیدونم چه جوری بایدفلش کارتا روببرم توی نرم افزاربازش کنم
راهنمایی کنیدلطفا

mf2009

New member
سلام من تازه عضوسایت شدم نرم افزارگوشی های اندرویankidroid رونصب کردم فایلای مربوط به مهارتها روهم دانلودکردم امانمیدونم چه جوری بایدفلش کارتا روببرم توی نرم افزاربازش کنم
راهنمایی کنیدلطفا
فایل ها رو تو پوشه ankiriod مموری کارت بریزد و مانند عکس عمل کنید

SC20120906-085455.png

SC20120906-085517.png

mohana

Well-known member
سلام...
اومدم گزارشمو بنویسم:
از شنبه 9 ام شهریور تا دوشنبه 11 ام
80 لغت مهارت اول رو خوندم...:smilies-azardl (181 براشون فیش هم نوشتم...:a2d3:

آفرین مهنا:thanks:

fidelity

New member
ببخشیدمن موفق نشدم مهارت یک نسخه کامپیوتروبه من هم ایمیل بزنید.bahar13571360@gmail.com

Haydi

New member
گزارش من:

دیشب که 40 تا لغتمو خوندم..
امشب هم 40 تای دیگه مطالعه شد +
مرور لغات
تا الان 120 لغت خوندم..

mf2009

New member
سلام...
اومدم گزارشمو بنویسم:
از شنبه 9 ام شهریور تا دوشنبه 11 ام
80 لغت مهارت اول رو خوندم...:smilies-azardl (181 براشون فیش هم نوشتم...:a2d3:

آفرین مهنا:thanks:

افرین مهنا .کاشکی همه هم مثل شما مدیرا (شما و هایده خانم) میومدن گزارش میدادن ...... ههههههه انگار باید با ادمین حرف بزنم برای اینم جایزه بذاره :a2d3:

بالا