مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

mahDye

New member
سلام به همگی... من از شنبه اصلا خوب نخوندم اما خیلیاش اشنا بود...70 تا... مرور هم نکردم اما میرسم این چند روز درگیرم....

horijoon

New member
سلام
وقتی مهارت یک رو دانلود میکنم یه فایلی میده که الصلا نصب نمیشه!!
از روی فایل کلی ترجمه که اول واسه دانلود گذاشتین شروع کنم؟؟
ااونو تونستم راه بندازم نو کامپیوترم!!!

mf2009

New member
سلام
وقتی مهارت یک رو دانلود میکنم یه فایلی میده که الصلا نصب نمیشه!!
از روی فایل کلی ترجمه که اول واسه دانلود گذاشتین شروع کنم؟؟
ااونو تونستم راه بندازم نو کامپیوترم!!!
شما اول اینو نصب کن http://www.intelisoft.ir/download/idictionary/Dictionary_Windows%207.rar بعد طبق عکس عمل کن
31.png

paradise80

New member
سلام سپاس فراوان
من 70تا لغت لزگی خوندم و4متن مهارت اول و 40لغت از 504 امروز مهمان داشتیم ولی فردا جبران میکنم به یاری خدا

horijoon

New member
پاسختون رو پخ کردم

سلام شرمنده.من پاسخی دریافت نکردم.بعد از اینکه دیکشنری مهار ت یک رو به نرم افزار import کردم اما نمیتونم پیداش کنم که مهارت یمک رو از کجاش باز کنم؟؟لغات نرم افزار اصلی رو میاره!!!! اولین کلمش abondon هست!!!!!!!!!!!!!!!!!
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mf2009

New member
سلام شرمنده.من پاسخی دریافت نکردم.بعد از اینکه دیکشنری مهار ت یک رو به نرم افزار import کردم اما نمیتونم پیداش کنم که مهارت یمک رو از کجاش باز کنم؟؟لغات نرم افزار اصلی رو میاره!!!! اولین کلمش abondon هست!!!!!!!!!!!!!!!!!
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
طبق عکس عمل کنید
60.png

horijoon

New member
mersi mersi..........
dorost shod
:a2d3:

- - - Updated - - -

man az emroz shoro mikonam
sharmande
vali barname taze to kampioteram ok shode
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Leyli002

New member
سلام دوستان.واسه کتاب لزگی باس لغاتواز متن وتمرینات vocabخودمون دربیریم و ترجمه کنیم؟

delnavaz

New member
سلام سلام دوست عزیز اف ام جان
من تا الان 60تاشو خوندم... بنا به اتفاقاتی که برام پیش اومده اگر زحمتی نمیشه در روز 30تا لغت من میخونم ... یه سوال من این مترادفاتی که برا هر لغت مینویسه هم خوندم .. اما عایا نیاز هست ؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

fidelity

New member
من مهارتارو دانلود کردم فقط قسمت عکساش باز میشه .قسمت لغات باز نمیشه.

mf2009

New member
سلام سلام دوست عزیز اف ام جان
من تا الان 60تاشو خوندم... بنا به اتفاقاتی که برام پیش اومده اگر زحمتی نمیشه در روز 30تا لغت من میخونم ... یه سوال من این مترادفاتی که برا هر لغت مینویسه هم خوندم .. اما عایا نیاز هست ؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اگه دوست داشتید مترادف ها رو هم بخونید موفق باشید

fada19990

New member
Mfجان امروز تستاي مهارت 1 رو كامل زدم، قسمت vocabرو زبوياد خوب نبودم، ولي readingرو خوب زدم.حالابرم مهارت 2?

bahar24

New member
سلام. سطح من a1شد. روزی 15 لغت می تونم حفظ کنم. و 1 ساعت می تونم وقت بزارم.

بالا