mf2009
New member
افرین بر شما همین جور ادامه بده یکی از امید های رتبه تک رقمی امسالی شما :auizz3ffy9vla57584x80 لغت خواندم اوضاع خوبه بیشتر لغات و بلدم :smiliess (8)::smiliess (8):
افرین بر شما همین جور ادامه بده یکی از امید های رتبه تک رقمی امسالی شما :auizz3ffy9vla57584x80 لغت خواندم اوضاع خوبه بیشتر لغات و بلدم :smiliess (8)::smiliess (8):
آفرین به مدیر بخش . کاشکی همه مثل شما خوش قول بودن و می امدن گزارش میدادن :auizz3ffy9vla57584xمن امشب 40 تا لغتمو خوندم..:ad54ad:
با توجه به این که چون تو این مهارت ها هر چی لغت داشت گذاشتم مهارت های دیگه بیشتر لغت هاش تکراریه برای همین تعداد لغت هاش کم تر شده مثلا این مهارت ها 300 تا بود مهارت بعدی رو مهارت 6 رو فردا میذارم 200 تا لغت هست برای همین تا آخر هفته کل مهارت ها رو کامل میکنم شما نگران نباشسلام من لغات مهارت 2 رو تموم کردم.راستی لغات مهارت 6 به بعد رو کی می زارید واسه دانلود؟
خیلی باهوشی ها به خدا من دو هفته طول میکشه یه مهارت رو بخونم :sad:سلام من لغات مهارت 2 رو تموم کردم.راستی لغات مهارت 6 به بعد رو کی می زارید واسه دانلود؟
با توجه به این که چون تو این مهارت ها هر چی لغت داشت گذاشتم مهارت های دیگه بیشتر لغت هاش تکراریه برای همین تعداد لغت هاش کم تر شده مثلا این مهارت ها 300 تا بود مهارت بعدی رو مهارت 6 رو فردا میذارم 200 تا لغت هست برای همین تا آخر هفته کل مهارت ها رو کامل میکنم شما نگران نباش
خیلی باهوشی ها به خدا من دو هفته طول میکشه یه مهارت رو بخونم :sad:
سلام شما تافل رو تموم کن بعد بیا سراغ لزگیسلام خیلی ممنون بلبت زحماتی که میکشین
من سطحمو دقیق نمیدونم ولی میدونم که متوسط به پایینم . من زبانو از اول شروع کردم تاحالا لغات basic رو خونم و حالا تافل رو تازه شروع کردم ودو درس خوندم .
روزی 30 لغت با لایتنر میخونم.الان نمیدونم تافلو ادامه بدم یا برم سراغ لزگی.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
بچه ها اونهایی که ثبت نام کردن نیان گزارش بدن از لیست حذف میشن ها بعدا نگید چرا اسم ما حذف شد
سوالات آزمون های گذشته که بعد از تست هاش هم خوندی ؟ اگه همه رو کامل یاد گرفتی برو مهارت دو و بهم بگو تو لیست اسمت رو بزنم مهارت دوسلام mfجان امروز تستايي مهارت يك رو تموم كردم.حالا بايد جيكار كنم.
سلام بر شما اگه زبانتون ضعیفه هم زمان با لزگی لغات تافل رو هم بخون لغات تافل 400 تا بیشتر نیست زود تموم میشه . روزی 30 لغت برای شما . از این جا میتونید لغات لزگی رو که من درآوردم با ترجمه و هم خانواده های کلمه و مثال استفاده کنید http://http://olumpezeshki.ir/thread6126.html روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشیبا سلام
سطح من b1 شد
هر روز تقریبا یک ساعت میتونم وقت بزارم و تا حدود 30 لغت میتونم حفظ کنم
فکر می کنید نیازی به خواندن لغت های تافل نیست؟
ممنون میشم اگه برنامه ای هم برای من بریزید
راستی این لغاتی که میگید رو باید خودمون از لزگی در بیاریم؟؟؟
خوش امدید برای لغات به این پست مراجعه کنید :http://olumpezeshki.ir/thread6126.htmlسلام .منم میخام همکاری کنم .سطح زبانم متوسط به پایینه .تاحالا با جعبه لایتنرهم کارنکردم .بایدچه کارکنم؟
نسخه کامپیوتر باز نمیشه یا جاوا ؟ نرم افزار جاوا خودش جعبه لایتنر داره .فایل لغاتو دانلود کردم ولی باز نمیشه ؟نرم افزارجاواروهم نصب کردم حالا با جعبه لایتنرچطور کارکنم؟
کدوم نسخه رو کامپیوتر یا اندروید یا جاوا یا اصلا فایل pdf ? البته نسخه pdf کامل نیستشسلام میشه لغتاته مهارت یک رو به ایمیلم بفرستین؟ ممنون میشم
zeinali_mohit@yahoo.com
کدوم نسخه رو کامپیوتر یا اندروید یا جاوا یا اصلا فایل pdf ? البته نسخه pdf کامل نیستش