mf2009
New member
باشه میفرستمجاوا میخوام ، نتونستم دانلود کنم مرسی
باشه میفرستمجاوا میخوام ، نتونستم دانلود کنم مرسی
نسخه کامپیوتر باز نمیشه یا جاوا ؟ نرم افزار جاوا خودش جعبه لایتنر داره .
نسخه جاوا هم تو همون پست هست ولی برای راحتی شما اینا لینک دانلودش این خود نرم افزار :پرشین گیگ - دانلود - 1.zip این یه فایل زیپه با توجه به گوشیت نسخه جاوا رو از فایل زیپ در بیار بریز تو گوشیت و نصبش کن بعد این مهارت ها رو دانلود کن بریز تو مموری کارتت با نرم افزار اینا رو باز کننسخه کامپیوتر باز نمیشه .جاوارو چطور میتونم بگیرم ؟
افرین بر شما همین جور ادامه بده یکی از امید های رتبه تک رقمی امسالی شما :auizz3ffy9vla57584x
عاغا کی پست ایشون رو حذف کرده ؟ اعتراف کنید مدیراسلام...
من دیشب پست گذاشتم گزارش دادم ولی الان میبینم ک پست من حذف شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز . من از 13 میتونم شروع کنم سطحم b1 هست روزی تقریبا 1 ساعت
چه روش جالبی داری شما میخاد فایل های صوتیتون رو دراختیار ما هم قرار بدید بخونیم :thumbsupsmileyanim::1dco2x0p1lilzhfpg1tعیب نداره دوباره گزارش میدم::
من چون زبانم فوق العاده افتضاحه الان دارم504رومیخونم:
تا حالا60تا لغت خوندم.
روشمم به این شکله ک هرشب بیست لغت فردا رو ضبط میکنم تو گوشیم ینی لغت رو میگم5ثانیه مکث و بعد معنیش تا حالا ک خوب پیش رفتم:riz277:
درطی روز بخصوص زمانهایی ک وقت مرده محسوب میشن ب چیزیک ضبط کردم گوش میدم شاید در طول روز ده باری مرور میکنم.اولین
باره ک از خوندن لغت فرار نمیکنم:thanks:
شما با سیستم لایتنر لغات رو یاد بگیرید دیگه نیاز به مرور نداره چون هیچ وقت فراموش نمیکنی .ام اف ممنون که فرستادی به ایمیلم
یه سوال: وقتی لزگی تموم شد به نظرت چطوری مرور کنیم؟ فقط لغاتی که با لایتنر خوندیمو دوباره از نو بخونیم یا متن های مهارتارو از اول شروع کنیم بخونیم؟
مرسی
سلام...
من دیشب پست گذاشتم گزارش دادم ولی الان میبینم ک پست من حذف شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عاغا کی پست ایشون رو حذف کرده ؟ اعتراف کنید مدیرا
فایل ها رو تو پوشه ankiriod مموری کارت بریزد و مانند عکس عمل کنیدسلام من تازه عضوسایت شدم نرم افزارگوشی های اندرویankidroid رونصب کردم فایلای مربوط به مهارتها روهم دانلودکردم امانمیدونم چه جوری بایدفلش کارتا روببرم توی نرم افزاربازش کنم
راهنمایی کنیدلطفا
سلام...
اومدم گزارشمو بنویسم:
از شنبه 9 ام شهریور تا دوشنبه 11 ام
80 لغت مهارت اول رو خوندم...:smilies-azardl (181 براشون فیش هم نوشتم...:a2d3:
آفرین مهنا:thanks:
ارسال شد :thanks::thanks:ببخشیدمن موفق نشدم مهارت یک نسخه کامپیوتروبه من هم ایمیل بزنید.bahar13571360@gmail.com