جواب براتون پخ شدممنونم.
امروز جعبه لایتنرم باز نمیشه!!
چرا؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی شرمنده من خودم جاوا ندارم ولی انگار باید برنامه mini puker رو نصب کنی بعد مهارت یک رو بریزی تو مموری کارتت و اونو با برنامه باز کنیممنونم
درست شد
- - - Updated - - -
من برنامه ی جاوا رو هم برای گوشسیم دانلود کردم
اما مهارت یک رو نمیتونم باز کنم
میشه راهتمایی کنید چطور با برنامه کار کنم؟
جواب براتون پخ شدبا سلام
ببخشید من یک مشکلی پیدا کردم جعبه لایتنر من روی حافظه موقت است و اصلا گزینه جعبه لایتنر روشن نمی شه من باید چه کار کنم؟
سلام رییس دو روز از برنامه قبلی عقب افتادی ها قرار بود 17 شهریور تموم کنی . گفتم در جریان باشی ولی جون رییسی میبخشم :tsimuzpzwoap1t9y3o7 برای شما از فردا روزی 40 لغت پایان مهارت 2 28 شهریور زودتر هم تموم کردی مشکلی نیست . در ضمن خسته نباشی :a2d3:سلام.. :ad54ad:
مهارت یک امروز تموم شد..
هم لغات هم تمرینای کتاب..
![]()
استاد لطفا برنامه برای مهارت دو..
سلام من دقیقا متوجه نشدم دیکشنری جدیدی رو که درست کردید ؟ یا همون دیکشنری ای که وارد نرم افزار کردید رو میگید دیکشنری جدید ؟سلام من مهارت1روهمونطورکه شمافرموده بودیدوارددیکشنری کردم ,وپیغام دادکه باموفقیت انجام شد,ولی وقتی دیکشنری جدیدی که درست کردم روبازمیکنم این پیغامومیدهIDIctionary has stopped working!!!!!,به نظرتون مشکل ازکجامیتونه باشه؟چه راهنمایی برای من دارید؟
افرین بر رییس :smilies:سلاام...:ad54ad:
گزارش درسی رو بدم...
60 لغت اول مهارت دوم:auizz3ffy9vla57584x
سلام بر شما خوش آمدید 30 لغت برای شماسلام منم میخوام بخونم اما خیلی عقب تر از همه ام :dadad4::sadsmiley:
سطحم b1شد
شما اسم اون دیکشنری رو که وارد نرم افزار کردید به یک اسم انگلیسی تغییر بدید بعد دوباره اونو وارد نرم افزار کنید درست میشه .منظورم همون دیکشنری هست که واردنرم افزارکردم.
خیلیی ممنون ببخشید من کتاب لزگی رو ندارم همین لینک هارو دانلود کنم؟سلام بر شما خوش آمدید 30 لغت برای شما
روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی
اصولا باید کتاب لزگی رو داشته باشید به نظر من بخریدش ضرر نمیکنیدخیلیی ممنون ببخشید من کتاب لزگی رو ندارم همین لینک هارو دانلود کنم؟
با توجه به معنی لغات ارائه شده در نرم افزار فکر نکنم نیازی به ترجمه معنی سوالات لغت باشهدوستان من این کتاب لزگی را دانلود کردم ترجمه اش را ولی مهارت اول لغات از 1 تا 20 را نداره از 21 شروع میشه یعنی صفحه 23و 24 را نداره منم نمیدونم چی کار کنم کمکککککککککککککککککککککککککککککککککک