مطالعه ي گروهي لزگي( تمامي رشته ها)ورژن جدید( 93) بیا تو ضرر نمیکنی

آیا شما برای زبان کارشناسی ارشد از کتاب لزگی استفاده می

• مجموع رای دهندگان
    0

horijoon

New member
ممنونم
درست شد

- - - Updated - - -

من برنامه ی جاوا رو هم برای گوشسیم دانلود کردم
اما مهارت یک رو نمیتونم باز کنم
میشه راهتمایی کنید چطور با برنامه کار کنم؟

mf2009

New member
ممنونم
درست شد

- - - Updated - - -

من برنامه ی جاوا رو هم برای گوشسیم دانلود کردم
اما مهارت یک رو نمیتونم باز کنم
میشه راهتمایی کنید چطور با برنامه کار کنم؟
خیلی خیلی شرمنده من خودم جاوا ندارم ولی انگار باید برنامه mini puker رو نصب کنی بعد مهارت یک رو بریزی تو مموری کارتت و اونو با برنامه باز کنی

horijoon

New member
ممنونم بازم
تونستم بازش کتنم.
خیلی خوبییییییییییییییییییدددددددددددددددد
:thanks:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mf2009

parisa_sisi

New member
با سلام
ببخشید من یک مشکلی پیدا کردم جعبه لایتنر من روی حافظه موقت است و اصلا گزینه جعبه لایتنر روشن نمی شه من باید چه کار کنم؟

Haydi

New member
سلام.. :ad54ad:
مهارت یک امروز تموم شد..
هم لغات هم تمرینای کتاب..
treeswing.gif

استاد لطفا برنامه برای مهارت دو..

mf2009

New member
سلام.. :ad54ad:
مهارت یک امروز تموم شد..
هم لغات هم تمرینای کتاب..
treeswing.gif

استاد لطفا برنامه برای مهارت دو..
سلام رییس دو روز از برنامه قبلی عقب افتادی ها قرار بود 17 شهریور تموم کنی . گفتم در جریان باشی ولی جون رییسی میبخشم :tsimuzpzwoap1t9y3o7 برای شما از فردا روزی 40 لغت پایان مهارت 2 28 شهریور زودتر هم تموم کردی مشکلی نیست . در ضمن خسته نباشی :a2d3:

saharandishe

New member
سلام من مهارت1روهمونطورکه شمافرموده بودیدوارددیکشنری کردم ,وپیغام دادکه باموفقیت انجام شد,ولی وقتی دیکشنری جدیدی که درست کردم روبازمیکنم این پیغامومیدهIDIctionary has stopped working!!!!!,به نظرتون مشکل ازکجامیتونه باشه؟چه راهنمایی برای من دارید؟

mohana

Well-known member
سلاام...:ad54ad:
گزارش درسی رو بدم...
60 لغت اول مهارت دوم:auizz3ffy9vla57584x

raven

Member
سلام منم میخوام بخونم اما خیلی عقب تر از همه ام :dadad4::sadsmiley:
سطحم b1شد

mf2009

New member
سلام من مهارت1روهمونطورکه شمافرموده بودیدوارددیکشنری کردم ,وپیغام دادکه باموفقیت انجام شد,ولی وقتی دیکشنری جدیدی که درست کردم روبازمیکنم این پیغامومیدهIDIctionary has stopped working!!!!!,به نظرتون مشکل ازکجامیتونه باشه؟چه راهنمایی برای من دارید؟
سلام من دقیقا متوجه نشدم دیکشنری جدیدی رو که درست کردید ؟ یا همون دیکشنری ای که وارد نرم افزار کردید رو میگید دیکشنری جدید ؟

- - - Updated - - -

سلاام...:ad54ad:
گزارش درسی رو بدم...
60 لغت اول مهارت دوم:auizz3ffy9vla57584x
افرین بر رییس :smilies:

mf2009

New member
سلام منم میخوام بخونم اما خیلی عقب تر از همه ام :dadad4::sadsmiley:
سطحم b1شد
سلام بر شما خوش آمدید 30 لغت برای شما

روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

raven

Member
سلام بر شما خوش آمدید 30 لغت برای شما

روش کار :روزی 30 تا بعد تا 10 روز دیگه مهارت یک رو تمام و کمال تموم میکنی یعنی 30 تا رو خوندی میری سراغ متن اول کتاب شروع میکنی به خوندن و بعد سعی میکنی اون لغاتی رو که یاد گرفتی در متن ترجمه کنی و بعد میایی سراغ ترجمه لزگی میبینی چند درصد درست ترجمه کردی و هر روز همین کار رو میکنی مهارت که تموم شد یه امتحان ازت میگیرم اگه قبول شدی میری مهارت بعدی اسم شما به لیست اضافه شد موفق باشی
خیلیی ممنون ببخشید من کتاب لزگی رو ندارم همین لینک هارو دانلود کنم؟

دوستان من این کتاب لزگی را دانلود کردم ترجمه اش را ولی مهارت اول لغات از 1 تا 20 را نداره از 21 شروع میشه یعنی صفحه 23و 24 را نداره منم نمیدونم چی کار کنم کمکککککککککککککککککککککککککککککککککک

mf2009

New member
دوستان من این کتاب لزگی را دانلود کردم ترجمه اش را ولی مهارت اول لغات از 1 تا 20 را نداره از 21 شروع میشه یعنی صفحه 23و 24 را نداره منم نمیدونم چی کار کنم کمکککککککککککککککککککککککککککککککککک
با توجه به معنی لغات ارائه شده در نرم افزار فکر نکنم نیازی به ترجمه معنی سوالات لغت باشه

بالا