افرین خوب عاغا یادم رفتش .مهارت دو رو از کی شروع کردی ؟سلام به همه ي دوستاي كلم ،امروز 20 لغت از مهارت 2و10 لغت تافل10,بانصدوجهارو10لغت متفرقه ديكه خوندم.راستي mfجان راستي فراموش كرديد تو ليست مهارت2برام بنويسيد!!!!!!
باشه دوست عزیزسلام من یه کم از برنامه عقبم میشه بهم فرصت بیشتری بدید چون سرم خیلی شلوغه................:sad:
لفرین انشا الله امروز بیش تر میخونی :a2d3:سلام من دیشب به نت دسترسی نداشتم نشدگزارش بدم,دیروزتامتن5مهارت1روخوندم,انشاالله امروزبیشترمیخونم.
لفرین انشا الله امروز بیش تر میخونی :a2d3:سلام من دیشب به نت دسترسی نداشتم نشدگزارش بدم,دیروزتامتن5مهارت1روخوندم,انشاالله امروزبیشترمیخونم.
سلام مشکلی با جعبه لایتر داری این فیلم آموزشی رو ببین Download lazgi(1).zipسلام من نتونستم از جعبه لایتنر استفاده کنم ولی دیشب از روی کتاب 20 تا لغت و متن خوندم:thanks:
اینم برای شما دوست عزیز که قبلا سفارش داده بودی :a2d3:سلام من دیشب به نت دسترسی نداشتم نشدگزارش بدم,دیروزتامتن5مهارت1روخوندم,انشاالله امروزبیشترمیخونم.
اینم برای شما دوست عزیز که قبلا سفارش داده بودی :a2d3:سلام من دیشب به نت دسترسی نداشتم نشدگزارش بدم,دیروزتامتن5مهارت1روخوندم,انشاالله امروزبیشترمیخونم.
اصلاح شد :bunnyearsmiley:مهارت 2 رو 3 روز بعد از اينكه مهارت يك رو تموم كرد،شروع كردم!!!!!!!!
آفرین مدیر گل :rose::rose::rose:منم تا امشب 200 تا لغت خوندم +
20 تا تست لغت کتاب..
good luck :a2d3:سلام بر همه دوستان گلم
سلام و عرض ادب خدمت همکار ارجمند و فعال ام اف عزیز
من 6 متن مهارت 1 و حدود 200 لغت خوندم
نهایت سعیم رو کردم
سپاس thanks: