مراسم دوستانه چهل روز بدون گناه

DRiVeR

New member
سلام
الهی العفو یا رحمن و یا رحیم
از همه دوستان دعوت می کنم تا با ایجاد یک طرح 40 روزه و ترک گناه در این مدت به یک تزکیه نفس جمعی دست پیدا کنیم . انجمن ما تجربه چنین کارهای جمعی را همانند گذشته داره . نظر بنده 41 نفر هست . خیلی از دوستان در ماه محرم به توبه هایی دست می زنند امیدوارم این توبه ها بمونه و به قول معروف میزنه زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره
در این مدت فقط برای
1-افزایش صیر
2-نگاه به نامحرم
3-احترام مطلق به پدر و مادر حتی در صورتی که حق با ما باشد

فعلا روی این مسائل زوم کنیم بهتره چرا که اگر دایره وظایف را گسترده تر کنیم شیطان لعنت الله علیه مارا به فراموشی میندازه .

و همچنین سعی در ذکر خدا در اوقات بیکاری

من که می خوام شروع کنم اما صبر می کنم تا شاید باشند دوستانی که در این راه همسفر هم باشیم

اگر دوست دارید از ثمرات فراوان و فضیلت آن با هم استفاده کنیم
تالار گفتگوی بیداری اندیشه-چهل روز بدون گناه

من أخلص لله أربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه:
هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند.

iimba

New member
خدا اجرتون بده و قدمهاتون رو استوار کنه
شماها ادم رو امیدوار میکنین وحالمونو خوب
من که هستم
یا علی

DRiVeR

New member
پیشنهاد

ویرایش شده.........................................................................................................

سینا:کارشناس بحث عرفان و اخلاق سایت askdin.com گفت:
سلام وعرض ادب واحترام
سینا:کارشناس بحث عرفان و اخلاق سایت askdin.com گفت:
انشاءالله كه حال شما خوب باشه

بزرگوار اصل طرح ،طرح خوب وكاربردي هست اتفاقا ما تو انجمن اخلاق هم چنين طرح هايي را قبلا اجرا كرديم وخوب هم جواب داده.

فقط بحث سر اون مواردي هست كه بايد به عنوان رذيله انتخاب بشه وترك بشه يا فضايلي كه قراره تلاش كنيم تابهش برسيم.

پيشنهاد من اينه كه براي اين چهل روز اول اينكه تعداد افراد مهم نيست چه دو نفر چه چهل نفر فرقي نميكنه طرح قابل اجراست.بعد از اون هم شما مي تونيد اين چهل روز را به چهارتا ده روز تبديل كنيد هر ده روز يك خصوصيت اخلاقي يا فعل اخلاقي را كار كنيد بعد ده روز دوم هم فعل اخلاقي ده روز اول را وهم فعل اخلاقي جديد را وبه همين ترتيب يعني ده روز سوم يه صفت جديد به اضافه ي اون دو تا قبلي.

اين جور طرح ها را بايد از كم شروع كرد نماز اول وقت مخصوصا نماز صبح ميتونه باشه براي ده روز اول وتو ده روز دوم ارتباط با نامحرم به اضافه نماز اول وقت وبه همين ترتيب پيش بريد اينجوري شما تو يه دوره ي چهل روزه چهارتا خصوصيت خوب را ملكه كرديد براي خود وبعد مي تونيد دوره بعدي را شروع كنيد.يه نكته ي مهم اين كه تو اين ده روز كه داريد رو يه خصوصيت كار مي كنيد لازمه پستهاي مختلف بزنيد در رابطه با همون عمل اخلاقي و ازنكات اخلاقي در رابطه با اون موضوع بهره ببريد.

اميدوارم خدا كمك كنه وتمام فضايل اخلاقي در وجود ما متجلي بشه
امري بود در خدمتم
يا علي

بنابراین پیشنهاد:
اگر دوستان موافقید بفرمایید

این 40 روز را به 4 عدد 10 روز تقسیم کنیم
و در هر 10 روز سعی کنیم که صفت خوب کسب کنیم و یا ترک یک صفت بد
این صفت را خودتان متناسب با نیازتان تعیین کنید
(به عنوان مثال دوستمان laila556 در انجمن لکنت نوشته بود برای 10 روز اول
از یکشنبه 19/9/91 تا 29/9/91
صفت خوب: ارتباط بیشتر با خانواده
صفت بد:ترک سریع خوردن غذا)
و در هر دوره در مورد خصوصیات اون صفات و تلاشها و خاطرات و پیشنهادات و ویژگی ها و ... برای یکدیگر داشته باشیم تا هم بعد از یک مدت ناامیدی سراغمان نیاید و هم گروهی بهتر عمل کنیم

آخرین ویرایش:

ZOT

New member
من هستم فقط زودتر بگید که ده روز اول رو چه اعمالی فوکوس کنیم ! خدا پشت و پناه همه مون باشه ان شاالله!

DRiVeR

New member
تا یکشنبه صبر کنیم که دوستان دیگری اگر تمایل دارند اعلام آمادگی کنند
در هر دوره 10 روزه هرکدام از دوستان متناسب را وضعیت خودشان یک صفت خوب را انتخاب کنند که دنبال کنند . یا ترک یک [COLOR="#00F00"]صفت بد[/COLOR]

AWWA

New member
منم هستم.قبلا" یه جورشو امتحان کردم. خیلی لذت بخشه.

iimba

New member
استادم میگفت تا از پدر و مادر (خدایان روی زمین) اطاعت نکنیم نمیتوانیم اطاعت خدای یگانه را اجابت کنیم.
میگن بهشت زیر پای مادران است/شاید شما هم شنیدید/بدین معنی نیست که همه مادرها بهشت میرن/مفهومش اینه که اگر میخوای بری بهشت باید از زیر پای مادرت رد بشی(اطاعت کامل از اونها

emmy

Member
سلام
منم هستم
توکل به خدا
همه موفق باشید....اگر هم کسی تو ده روز اول یک اشتباه کوچولوکرد نگران نشه سریع جبرانش کنه....یک کم سخته ولی غیر ممکن نیست.

DRiVeR

New member
شروع تزکیه نفس از یکشنبه نماز صبح

---_____________________________________---

**تالار بیداری اندیشه**

انصارالمهدی
Driver
علی الهادی
مفتقر
farzad313
6-mahdi1
سید ابراهیم
aleerz
مهدی 313
علی 110
pink_rose14666
soshiant
محیصا
آشفته

**تالار تاپ فروم**

Piano
HossEiN
*Sajjad
pariyadelbari

**تالار تمیشه**

Farvardin
جواد داندي

**تالار مجید آنلای**

mehdinoroozi
LOGO1

**تالار گفتمان دینی**

"مسیحا"

**تالار علوم پزشکی**

iimba
goo
حدیث
Sh_K
ZOT
AWWA
zaragenetic64
emmy
mino90
Aysel
antenyus

**تالار لکنت**

لبخند
razieh.r

**تالار ایران کلوب**

N30
محمدصالحی
ایناز
RAHA-1984

**تالار جی تالک**
iran 4 ever

**تالار هم میهن**

Roojan
setae
shadab
zare
sogoli1389

**تالار نورالمهدی**

Niko
ZAMiNi
گمنام

با اعلام آمادگی
شما ها به جمع 49 نفره ما بپیوندید
به امید روزی که 6 میلیارد انسان لبیک گوی خالق باشند

آخرین ویرایش:

antenyus

Active member
سلام منم هستم خیلی جالبه این طرح ولی من تقریبا از عید امساله که هر روز نماز صبحم رو میخونم ینی از اول امسال تا الان هیچ نماز قضایی ندارم کاش میشد از یه چیز دیگه شروع کنیم ...

DRiVeR

New member
انصارالمهدی گفت:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز اول

شروع کار معمولا با شلوغی خاصی همراه است و همه با انرژی پا در این راه می گذارند و بعضی ها آخر کار میرسند ولی خوب الحمدالله که میرسند . بعضی ها ساقی کاروان می شوند و با ذکرهای الهی خویش در همه حال به یاد دوستان بیدار هستند و ما را به معبود می سپارند . ما برای احیای دین خود قدم در این راه می گذاریم که انشاالله در آینده احیاگر دین حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشیم و انشاالله یا علی گویان با امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیعت کنیم . یادتان نرود که فراموشی آفت این راه است پس مواظب باشید .
مسجد رفتن و نماز نخوادن به چه کار آید تا به این سفر رفتن و دست خالی بازگشتن
رصد کاروان ما از نماز صبح امروز توسط دو گروه خیر و شر , آغاز شده . از آفت ها فراموشی وظایف و بی اهمیت جلوه دادن این سفر است . آن طرف بام هم غرور در انتظار ماست . اعتدال را حفظ کنید تا خدا شما را مروج امام عزیزمان حضرت بقیه الله العظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار دهد .

برای تمام جهانیان به خصوص جمع خودمون دعا کنید
در پناه توجه آقا باشید ان شاء الله

@... zahra

New member
منم هستماااا
ولی من تا حدودی پایبندم ولی باز از امروز 40 روز...ایشالا تا آخر عمرم ادامه داشته باشه..

DRiVeR

New member
mahdi14' گفت:
سلام دوستان
برای روز اول بدک نبود
راستش کارم توریه که امروز شیطون برام سنگ تموم گذاشت !!!
ولی خدا رو شکر از بیشتر داماش (خدا) رهاییم داد!
mahdi14' گفت:
این کار مثل اینه که برای اولین بار رفته باشی باشگاه بدنسازی
مربی بهت رحم نمی کنه و برای قوی شدنت بهت فشار میاره ولی فشار معقول
نه 200 کیلو !!
خدا رو شکر من هم برای اولین روز و اولین 40 روز از کارای سبک شروع کردم
امیدوارم روزی بشه همگی کمربند مشکی مون رو از خدا بگیریم !!!!

soshiant' گفت:

سلام دوستان ..

باید اعتراف کنم یکی از سخت ترین روزهامو گذروندم !!!!

انگار که شیطان فهمیده بود دارم چیکار میکنم به طور ویژه داشت روم کار میکرد !!!

خیلی عجیب بود ! روزهای دیگه به راحتی نمازم رو اول وقت میخوندم اما امروز به دلایل واقعا پوچ و بی معنی نتونستم این کار رو بکنم ...!!!! اصلا یادم میرفت !!! ( واقعا عجیب بود !!!!) .

چیز هایی که تا به حال ندیده بودم ( یا تا به حال بهش دقت نکرده بودم ) رو خیلی تیزتر از گذشته میدیدم و ......!!!

اما قشنگیه کار جاییه که روزت تموم میشه و یادت می افته کارایی که باید میکردی رو انجام دادی ( حتی به سختی و با کم و کاست )
.

قشنگتر از همه اینها اینه که میبینی شیطان داره نهایت زورش رو میزنه تا تو نتونی بری سمت امام و آقای خودت اما بازم موفق نمیشه .
دوئل سختیه اما و قتی میبینی حریفت قدره اما داری خاکش میکنی به خودت میبالی .

و چه سعادتی از این بیشتر که بعد از روزها سختی و تزکیه و دوئل با شیطان حس کنی امامت داره بهت نگاه میکنه و لبخندی گوشه لبشه و از عملی که انجام میدی رضایت داره .

وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ

و آنها که در راه ما جهاد کنند قطعا هدایتشان خواهیم کرد

...............

بالا