مامایی های کنکور داده..بگین چه طوری خوندین؟؟

senoritamaria

New member
مامایی هایی که فکر می کنن خوندنشون استاندارد نبوده!!!
مثل خود من!
نکته ی قوت درس خوندنتونو بنویسین
یا اینکه راجب درسی که خوب خونده بودین توضیح بدین
:psenyoritamaria
بیا بنویس برامون..لایی نکش مریم!!!!!
:black_eyed:

من ک کلا نمیدونم چی بگم آذر بس که استاندارد درس خوندم !!!:riz481: حالا چون اصرار میکنی میگم!

کلا دو ماه درس خوندم فقطم تستای درسنامه. زبانم 500 تا تست همون درسنامه. جنین ک کلا دورشو خط کشیدم . 7 روز آخرم کنکورای سالهای قبل، از 77 به بعد رو میخوندم که شامل جنین هم می شد. تازه تو این دو ماه تا دلتونم بخاد شیفت فشرده تو زایشگاه داشتم. دیگه کتابامو با خودم همه جا میبردم. ملت جیغ میزدن میزاییدن من تست میزدم! :smilies: بله دوستان.. این بود داستان درس خوندن استاندارد من!!!!

mamai86

New member

من ک کلا نمیدونم چی بگم آذر بس که استاندارد درس خوندم !!!:riz481: حالا چون اصرار میکنی میگم!

کلا دو ماه درس خوندم فقطم تستای درسنامه. زبانم 500 تا تست همون درسنامه. جنین ک کلا دورشو خط کشیدم . 7 روز آخرم کنکورای سالهای قبل، از 77 به بعد رو میخوندم که شامل جنین هم می شد. تازه تو این دو ماه تا دلتونم بخاد شیفت فشرده تو زایشگاه داشتم. دیگه کتابامو با خودم همه جا میبردم. ملت جیغ میزدن میزاییدن من تست میزدم! :smilies: بله دوستان.. این بود داستان درس خوندن استاندارد من!!!!

با این همه مشغله،درس خوندن و نمره تراز خوب آوردن..واقعا آفرین داره
با شرایط خودت استاندارد خوندی
آفرین بهت مریم

mamai86

New member
بچه ها بگید تا از تجربه های هم استفاده کنیم.راستی نقطه قوتم تو مرورمه مثل باد مرور میکنم نقطه ضعفمم فصلی که ازش بدم میاد مثل تنفس نوزاد میذارم آخری کلی هم با ناراحتی میخونمش

مرورت حرف نداشت
یادمه ویدا

vb2

New member
قربونت آذر نمیدونم بگم یادشون بخیر یا نه ولی تو اون روزای پر استرس واقعا وجودت لازم بود واسم :auizz3ffy9vla57584x

vb2

New member
Bananeyessss.gif

mamai86

New member
برا من بیشتر
تو که همینجوری بچه درسخون بودی..من درسخونیمو کنار گذاشته بودم. با تو که همراهی کردم اوضام مثل قدیما (یادش ایام خرخونی بخیر )شد.
من که میگم یادش بخیر
استرسشم خوب بود

vb2

New member
یادته ساعت 7 میشدم خروس بیدارت میکردم تا 1 شب میخوندیم اییییییییییییییییییی روزای آخر دیگه عین ماشین خودکار شده بودیم
4chsmu1.gif

خسته که میشدیم به هم پیام میدادیم بعد کمن میگفتم بپریم سر درسمون که وقت تنگه توم میگفتی بپریم

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم،امیدوارم به لطف خدا و با دعای همدیگه ارشد امسال هممون قبول بشیم.راستی بچه ها برای ارشد چه کتابا و جزواتی رو خوندید؟

آخرین ویرایش:

hadis.236

New member
[[[:thumbsupsmileyanim:=7]سلام بچه ها:28:من از ابان شروع کردم"صبح یه درس ومیخوندم عصر یه درس" اخر شب هم زبان میخوندم دور اولو تا دی تموم کردم "از دی تا عید دور دومو همراه با خلاصه نوشتن تموم کردم بعد عید یه کتابو کامل میخوندم بعدش میرفتم سراغ کتاب بعدی البته دیگه گند زدم به زبان دیگه نخوندمش ماه اخر هم مرور وتست[/]

mamai86

New member
[[[:thumbsupsmileyanim:=7]سلام بچه ها:28:من از ابان شروع کردم"صبح یه درس ومیخوندم عصر یه درس" اخر شب هم زبان میخوندم دور اولو تا دی تموم کردم "از دی تا عید دور دومو همراه با خلاصه نوشتن تموم کردم بعد عید یه کتابو کامل میخوندم بعدش میرفتم سراغ کتاب بعدی البته دیگه گند زدم به زبان دیگه نخوندمش ماه اخر هم مرور وتست[/]

حدیث حدیث
میگی اول کدوم درسارو خوندی؟ و از رو چی؟

hadis.236

New member
دور اولمو اگه صبح ویلیامز میخوندم عصرشو نوزادان میخوندم چون خسته میشدم اگه یه کتابو پشت سرهم میخوندم ولی بعد عید دیگه مثلا ویلیامز کامل میخوندم بعدش میرفتم سراغ کتاب دیگه واسه اینکه مطالبو جمع بندی کنم :smiliess (8):از رو رفرنس های وزارت میخوندم

vb2

New member
بچه ها نظراتونو بگید تا بچه ها استفاده کنن تاپیک خیلی خوبیه نذارید خلوت بمونه

mamai86

New member
هر کسی هر طوری که خونده بیاد برامون بگه
مهم نیست اگه فکر می کنین عالی نخوندین

vb2

New member
موافقم بگید بچه ها ما میخوایم نقاط قوت و ضعفامونو بفهمیم

fateme1990

New member
سلام به همگی.
همه درسامو از رو کتاب خوندم . بهداشتم از کتاب سنجش تکمیلی (پارسا و سلطانی)
من از ترم 5 شروع کردم ویلیامزامو خوندن. البته دور اول فقط خط میکشیدم و یه نگاه کلی میکردم نه که خیلی دقیق بخونم. آخر ترم 6 ام 3 جلد ویلیامزو و نوزادانو یه دور شده بود.
از اول تابستونم شروع کردم هر روز ویلیامزو میخوندم و نلسون و نواک و 1 ساعت زبان. میانگینم روزی 12 ساعت بود. همون تابستونم جلد 1و2 ویلیامزو و نلسونو مرور کردم.
پیش یه مشاور رفتم این روش مرورو بهم گفت. اولش برام خسته کننده بود چون حس میکردم 90% وقتمو داره مرور میگیره ولی بعدش دیدم واقعا روش توپی بوده. خدایی واسه درسای حفظی خیلی جواب میده
مرورم اینجوری بود: هر روز که یه درسیو میخوندم روز بعدش یه بار دیگه میخوندمش خیلی سریع نه مثه دور اول. مرور بعدی ام با فاصله یه هفته از مرور اول و دقیق یعنی همونجوری که دور اولو خوندنه بودم. مرور اخرم یک ماه بعد از دور اول خوندنم.
با همین روش تابستون 3 دور کل ویلیامزو و نلسونو خوندم. ولی زنانو اینطوری نخوندم یعنی تابستون فقط چیزایی که قرار بود برا کنکور بخونمو خط میکشیدم.
بعد از مهر تا دی میانگینم تو روز گاهی 5-6 ساعت و گاهی 2 ساعت بود مخصوصا وقتی کاراموزی هامون 2 شیفت بود دیگه واقعا نمیتونستم بخونم.
ماه دی تا اواسط بهمن تعطیل بودیم . جنینمو شروع کردم با همین روش خوندم و تو یه دفتر خلاصه کردم با خودکارای رنگی هر نکته رو نوشتم. تقریبا هر 10 صفه جنین میشد یه صفه خلاصه من. دوباره ویلیامزامو خوندم و داخلی رو بیشتر خوندم. تو اون 1 ماه و نیم همه درسا رو خوندم و زبان همون شبی 1 ساعت. بازم روزی 12 ساعت.
1 ماع بعدو باز کاراموزی بودیم روزی 5 ساعت میخوندم.
فروردین دوباره 1 دور همه درسامو خندم میانگین 12-13 ساعت. هر روز تقریبا 2-3 ساعت تست میزدم تست میزدم. روش خوندنم اینجوری بود: داخلیو تو 3 روز کامل خوندم تموم شد. نلسونم 3 روزه تموم شد. جنین 1 روزه. بارداری یه هفته. بهداشتمم از عید روع کردم و کلا تا موقع کنکور 2 بار مرورش کردم.
اردیبهشت هیچی نخوندم!!!!!!!!!!!
یک هفته اول خرداد فقط تست سالای پیشو زدم و تستای درسنامه ها.
دو هفته بعد 1 دور همرو خوندم باا میانگین روزی 14 ساعت. 3-4 روز اخرم روزی 8 ساعت یه چیزاییو خوندم از هر درس که کنارشون علامت زده بودم.
نقاط قوتم: 1- روش مرورم 2- بعد از عید وقتی ویلیامزو میخوندم خیلی چیزا رو موقع خوندن میدونستم یادم مونده ولی اونایی که حس میکردم یادم رفته و برام تازگی داره رو تو یه برگه مینوشتم میچسبوندم صفحه اول همون فصل. البته این کارو فقط برا ویلیامز کردم. 1 برگه a5 اول هر فصل ویلیامزم بود که اون برگه ها رو چند بار تا موقع کنکور خوندم یعنی بیشتر از خود کتاب اونا رو خوندم و باعث شد دیگه یادم نره. 3-برای اون 1 ماه اخر از عید برنامه ریزی کرده بودم که هر روز چی بخونم و حتی ساعتشم تو دفترم نوشته بودم و باعث می شد وقتی انگیزه ام و ساعت درس خوندنم کم میشد به برنامه ریزیم نگاه میکردم و میدیدم اگه ادامه ندم به برنامم نمیرسم.
روش خوندنمم تو اون یه ماه اینجوری بود: صبح از 7 شروع میکردم ویلیامز. 1 فصل یا فصلای کوتاهتر 2 تاشو میخوندم. بعد 1 یا 2 ساعت نلسون. نیم ساعت زبان. بعد از ظهر از ساعت 2 شروع میکردم 2 ساعت بهداشت میخوندم. بعدش 2 ساعت نواک. بعد یه فصل داخلی جراحی. اخر شبم 1 فصل جنین. ساعت 10-11 شبم تموم میکردم.
یه چیز دیگه ام که خیلی کمکم کرد مرور تو همون 3-4 روز اخر بود. خودم اون روزا رو خالی گذاشته بودم و بدون برنامه یه درسی رو میخوندم. کتاب بهداشت پارسا و سلطانی رو تو 2 ساعت فقط ورق میزدم و چیزایی که علامت بزرگ زده بودمو نگاه کردم.
نقاط ضعفم: 1- فیس بوک!!!!!!!!!!!!!!!!! 2- تو خوابگاه اصلا تمرکز برا خوندن داشتم یعنی خوندنم بی فایده بود 3- وقتی یه مشکلی پیش میومد خیلی بهش فک میکردم و وقت درس خوندنمو میگرفت. 4- نواکو اصلا خوب نخوندم

ببخشید طولانی شد :)))))))))))))))))))))))))))

بالا