مامایی های کنکور داده..بگین چه طوری خوندین؟؟

mamai86

New member
سلام دوستان.:rose:
تو این تاپیک میخوام بیاین بهمون بگین که:

اگه جزو اونایی که کنکور ارشد دادین و قبلش هم با برنامه خونده بودین

برنامه تون(برنامه کلی تون+ برنامه جزئی تون) چطوری بود؟

از کی شروع کردین؟ کدوم درسارو زیاد خوندین؟ کی اولین مرورتونو تموم کردین.
بعدِ دور اول ،چطوری مرور می کردین؟؟

و قبل از عید و بعد ازعید ساعات مطالعه تون به طور متوسط چقدر بود؟

و در آخر:نکته ی مثبت درس خوندنتون چی بود؟؟؟:33:

vb2

New member
اول من به نام خدا ویدا هستم در 15 سالگی دیده به جهان گشودم و درس رو از زمینهای خاکی شروع کردم :smiliess (10):.من از مهر خوندم آذر دور اول بی زبان تموم شد .دور دوم با زبان کامل تا اسفند..بعدشم مرور کلی .عاشق جنینم و جنینو خستگی در کن میدونستم.نوزادم همینطور.بهداشتو همش حس میکردم پوچ میخونم آخه چندتا منبع داره ولی خوندم دیگه.تا قبل عید روزا تا 6 میخوندم بعد عید تا 9.ماه آخر تا 2 صبح.تستم از اردیبهشت به بعد زدم .نکته برداریو اینام نکردم گوشه کتاب مینوشتم.مرور اول کلی.مرور بعد مهما .هر شب زبان لغت و متن.عاشق درس خوندنم هیچی اندازه درس خوندن راضی نگهم نمیداره

mamai86

New member
ویدا
روزای اول که شروع کردی...چند ساعت خوندی؟ از کدوم درسا شروع کردی؟؟
هر روز چند تا درس میخوندی؟؟

vb2

New member
من اول بارداریا بعد جنین بعد نوزاد بعد داخلی بعد بهداشت بعد زنان .زبانم که همیشه بود.همیشه این ترتیبم بود .واسه من ترتیب سبکی و سنگینیش مناسب بود.روزای اول روزی 6 ساعت کم و زیادم میشداااااااا ولی هر روز سعی میکردم بخونم .اول یه کتاب خوندم بعد یه کتاب دیگه ولی دوره ها 2 کتابی میخوندم کتابایی که با هم ربط دارن و مناسبن و حجمشون به هم میخورد

mamai86

New member
من اول بارداریا بعد جنین بعد نوزاد بعد داخلی بعد بهداشت بعد زنان .زبانم که همیشه بود.همیشه این ترتیبم بود .واسه من ترتیب سبکی و سنگینیش مناسب بود.روزای اول روزی 6 ساعت کم و زیادم میشداااااااا ولی هر روز سعی میکردم بخونم .اول یه کتاب خوندم بعد یه کتاب دیگه ولی دوره ها 2 کتابی میخوندم کتابایی که با هم ربط دارن و مناسبن و حجمشون به هم میخورد

زبانو نگفتی چطوری خوندی؟ کدوم کتابارو؟

vb2

New member
من زبان کتاب رضا رضازاده واقعا عالیه کنکور امسال من تقریبا معنی 80%لغتارو میدونستم ولی یکم خودم گیج زدم ولی عالیه به همه پیشنهاد خریدشو میدم 504 هم قبلا خونده بودم و یک جزوه موسسه ای

mahdieh

New member
با عرض معذرت از ماماهای عزیز
ویدا جان من مطمئنم شما رتبه ت عالی میشه عزیزم و واقعا برای خود من که الگو هستی..

vb2

New member
مهدیه جان من امسال خیلی زحمت کشیدم خیلی فقط میخوام قبول شم همین.

mamai86

New member
من خودم از آذر ماه شروع کردم.اما شروع جدی نبود.از بارداری جلد 1 شروع کردم با جنین و زبان
بارداری رو از چکیده میخوندم. تا اینکه دی ماه اولین مشاوره مو با رتبه برتر ارشد مامایی داشتم
که تاکید میکردن حتما 3 جلد ویلیامزارو بخونم
دوباره از جلد 1 ویلیامز شروع کردم. دور اولمو آخرای فروردین تموم کردم فک کنم.
مرور رو از اردیبهشت.مرورم رو حساب نبود در واقع.
من از بعد عید،از خوندنم راضی بودم.از 4 ساعت قبل عید به 9-10 ساعت بعد عید تبدیل شد ساعات مطالعه م.
بعد عید چون تو خونه نمی تونستم بیشتر از 4-5 ساعت بخونم رفتم کتابخونه عمومی درس خوندم.و ای کاش از همون آذر ماه همین کارو میکردم.
چون تو جو درسخوندن قرارم میداد و انگیزه مو بیشتر یکرد.
من نکته مثبت خوندنم این بود که درسایی که دوست داشتمو با سرعت بالا میخوندم و از برنامه م جلو می زدم.
نکته منفی هم این بود که مرور بدی میکردم.چون مرور برام از خوندنش سخت تر بود.و دلیلشم نمی دونم

ای کاش از مهر شروع میکردم...یا حداقل از آذر با جدیت میخوندم.
ای کاش از اولش می رفتم کتابخونه
:65d6a5d6s:

vb2

New member
بچه ها بگید تا از تجربه های هم استفاده کنیم.راستی نقطه قوتم تو مرورمه مثل باد مرور میکنم نقطه ضعفمم فصلی که ازش بدم میاد مثل تنفس نوزاد میذارم آخری کلی هم با ناراحتی میخونمش

mamai86

New member
مامایی هایی که فکر می کنن خوندنشون استاندارد نبوده!!!
مثل خود من!
نکته ی قوت درس خوندنتونو بنویسین
یا اینکه راجب درسی که خوب خونده بودین توضیح بدین
:psenyoritamaria
بیا بنویس برامون..لایی نکش مریم!!!!!
:black_eyed:

disjermino

New member
سلام به همه ی ماماهای با انگیزه .........و اما خوندن من :(50): من از مهر شروع کردم و از روزی 6 -7 ساعت تا اینکه بعد از عید به روزی 9- 10 ساعت رسیدم.......من تجربه ی ارزشمندی که از کنکور سال اولم بدست آ وردم این بود که اون وقت زیادی که سال اول برای خلاصه کردن بارداری صرف کردم سال دوم با مارک کردن کتابا جایگزین کردم...خیلی هم توی وقت صرفه جویی شد البته من با 2 تا مارکر اینکار رو میکردم که شامل نکات مهم و خیلی مهم میشد........از بعد از عید هم مرور و تست زنی رو شروع کردم که جواب تستای مهم و با اونایی که بلد نبودم توی کتابا جواباشون رو با یه مارکر دیگه نشاندار میکردم.......زبان هم هر شب میخوندم (میانگین روزی 1-2 ساعــت) ترتیب خوندن درسام هم به این صورت بود که 4 روز اول هفته صبحها بارداری ....2روز بعد هم زنان ....بعد از ظهر ها هم 2 روز بهداشت....2روز نوزادان ....و2 روز جنین.جمعه ها هم مرور مطالب هفته :ad54ad:

آخرین ویرایش:
بالا