مامانت چجوری از خواب بیدارت میکنه؟؟

shokoofeh

New member
چون همیشه میگم بیدارم کنن ولی بیدار نمیشم مامانم دیگه اصلا بیدارم نمیکنه میگه باخیال راحت بخواب:dadad4:

marzi ba

Well-known member
من صدای مامانم تو مغزم هست که چرا انقد میخوابی بسه دیگه کل زندگیت تو خواب میگذره
زمان کنکور هم که بود میگفت با این وضعیت میخوای قبول شی هیچ میدونی من از ساعن چنده بیدارم حالم بد شد انقد میخوابی

پس دیگه احتیاج نیست بیاد بگه بیدار شو قبلا ضبط شده تو مغزم دارم:p7977cujr38iyymsu8:

sara77

New member
یعنی احسنت بر این آی کیو ت. خووو معلومه که نه

خو من چیکار کنم خودت گفتی مامانم از بس میگه نوترررررررر نشون به اون نشونی که نوترررررررررر رو هم کشیده گفتی
پس چی صدات میکنه؟؟؟/

Maryam7313

New member
من کلا مامانم بیدارم نمیکنه بیشتر خودم بیدار می شوم. ولی اون موقعها بابام که بیدار می کرد یهو میومد داخل میگفت مریم پاشو دیگه من به سقف اتاق چسبیده بودم

mahii

New member
مامانم غير مستقيم گاهي بيدارم ميكنه مثلا اول اروم در و باز ميكنه و خودشو مشغول يكاري تو اتاق نشون ميده بعد منم سبك خواب....بيدار ميشم بعد اونم بحرف مياد ميگه پاشو ديگه چقد ميخوابي :thumbsupsmileyanim:

sholeh.

New member
مامانم تو کسرى از ثانيه n بار اسممو صدا ميزنه و من در اون لحظه اين حسو دارم :smiliess (2):

alireza-ja

New member
من که گوشیم بیدارم میکنه ولی 90 درصد اوقات 5 دقیق قبل از آلارم گوشیم خودم بیدار میشم میزارمش توی خماری:(50):

mahsast

New member
تو دوران طفولیت بیدارم میکرد الان دیگه نه......خودم بیدار میشم خخخخخخ:motat:

hosna69

Well-known member
من معمولا با آلارم گوشیم از خواب بیدار میشم و وقتی که بیدار میشم مامانم خوابه :)

sanaz d

New member
منم با الارم گوشیم بیدار میشم وقتیم که روز تعطیلمه با سروصداش بلند میشم

ROJO

New member
قبلا گیر می داد الان کاری ب کارم نداره
دیده فایده نداره :))

- - - Updated - - -

قبلا گیر می داد الان کاری ب کارم نداره
دیده فایده نداره :))

mexin

Well-known member
مامانم غير مستقيم گاهي بيدارم ميكنه مثلا اول اروم در و باز ميكنه و خودشو مشغول يكاري تو اتاق نشون ميده بعد منم سبك خواب....بيدار ميشم بعد اونم بحرف مياد ميگه پاشو ديگه چقد ميخوابي :thumbsupsmileyanim:

ما که تا حالا ندیدیم ماهی بخوابه .. چجور میخوابی که مامانت هم بیدارت میکنه؟ هوم؟؟:smiliess (15)::smiliess (11)::whistle:

PSyChoO

New member
مامان من نمیتونه بیدارم کنه با هیچ ترفندی.انقد من اراده ام قویه:)))))) قط امید کرده بیچاره. :)))))))

biotechnologist

New member
اصلا کسی جرات نداره منو بیدار کنه حتی ساعت! خودم چند دقیقه قبل از اینکه زنگ بزنه بیدار میشم. از زنگ ساعت میترسم تپش قلب میگیرم بعد مجبور میشم چند دقیقه دراز بکشم تا دوباره به حالت اول برگردم. یه بار ساعت 10 کلس داشتم مامانم فکر کرده بود ساعت 8 دارم و خواب موندم. بنده خدا اومد مثه فیلما صورتمو نوازش کنه همین که دستش به صورتم خورد من 3 متر پریدم بالا جیغ زدم.:smiliess (15): الان تا ظهرم بخوابم کسی جرات نداره بیدارم کنه میگن لابد خیلی خسته بوده!

hebe.nurse

New member
آی آی گفتی....:14:
اولا که من به صدای آلارم گوشی اپسیلون واکنش نمیدم و بعضی اوقات اونقد زنگ میزنه تا یکی خاموشش میکنه یا بیچاره خودش خفه میشه. حتما میپرسید چرا آلارم میذارم دیگه؟؟ خب اخه دیگه هیشکی توانایی و امیدی واسه بیدار شدن من نداره. تنها امیدم گوشیمه:)
فقط وقتای مدرسه و دانشگا مامانم میدید خواب موندمآ دقیقا میذاشت 5 دقیقه مونده به شروع کلاسم با جدیت وعصبانیت تمام که دیگه شناختمش "میگف دیگه نمیخواد بیدارشی کلاست شروع شد:/" اونجاس که من مث برق میپریدم:))
روزاییم کلاسس ندارم هی میاد و میگه هبه الان مهمون میاد، پاشو خجالت نمیکشی، دیگه اگه گذاشتم دیر بخوابی...و انواع صداهای تق و توق. به صدای مامانم آلرژی پیدا کردم صبا :wacsmiley:
بابامم که فقط بلده تلویزیون روشن کنه ولوم بده و قشنگ راه بره رو اعصاب منننن:smiliess (2):
داداشامم که خدا زیادترشون کنه :65d6a5d6s: خلاصه من ی خواب با آرامش رو نخواهم دید هرگز :((

mahdieh75

New member
اگه بخام صب جایی برم اول باارامش تمام میگه مهدیه پاشو دیرت شد....پنج دیقه میگزره دوباره میاد پتو از روم میکشه میگه پاشووو دیگه صدات نمیزنمااا....پنج مین میگزره دوباره میاد باخشونت مواجه میشیم خخخخ
وقتاییم ک کارندارم صدام نمیزنه تا لنگ ظهر میخابم بعضی وقتا تو اتاق دور میزنه میگه پوسیدی دختر بسه......بیدار نمیشم تا خوابم کامل شه بعد ک بلندشدم میگه خیلی زودپاشدیا خسته ای برو بخاب :/

ba ba barghi

Well-known member
مادر من :

ساعت هفت تلويزيون ميزنه با صداي بلند ....بعد ماها همه يه دور فيلم اونجه كه داره بخش ميشه رو تو خواب مي بينيم ...در روايت هاي متفاوت ...از هفت ربع هي ميكه باشو ساعت هشته ..ديرت نشه...باشو هشته ديرت شد...بااااشوووو هشت شداا ديرت شد....وااااي باشو ديه از هشت رد شد ديرت شدااا....بعد بابام شروع ميكنه...هشت شداااا...ديرت شدا....يكي اين ميكه يكي اون ....ساعت شد رد كرداااا...ديرت شداا..خواب كه هميشه هست ..باشو.....كجا خواب هميشه هست خووو نميذارن بخوابي ....حالحالا بلند ميشي تا تااازه هفت و نيمه :|

منم موبايلمو تنظيم كردم رو هفت و سي جهار ديقه....كه جهار ديقه بعد از نق زدناي بدر و مادر بيدار شم ....حداقل جهار ديقه راحت بخوابم :|

يه بار اينقد صدام زدن ,حوصله نداشتم برم سركار :| سرطان سك)saratan sag)
كرفتم ,اس مس دادم ريسمون من حالم خوب نيس نمي تونم برم سركار ...كرفتم خوابيدم برا خودم :دي
ريسمونم بيام داد خدا شفا بده :دي

mexin

Well-known member
من که خودم بیدار میشم ...
تاپیک بسته شد ... سوسول بازیا چیه .. خودتون بیدار شید دیگه ...:whistle:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nr1
بالا