مامانت چجوری از خواب بیدارت میکنه؟؟

baran71

New member
۱.ﻧﺎﺯ ﻭ ﻧﻮﺍﺯﺵ
۲.ﺟﻴﻎ و غر زدن در مورد اینکه تو هر روز انقدر میخوابی
۳.ﮐﻮﺑﻴﺪﻥ ﺩﺭ
۴.ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻥ ﺟﺎﺭﻭﺑﺮﻗﻲ
۵. ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩﻥ ﺻﺪﺍﻱ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻥ
۶. ﺗﮑﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮐﺎﺭﺍﻳﻲ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻱ
۷. مشت و لگد ۸. ﺗﺮﺳﻮﻧﺪﻥ ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﺑﺎﺑﺎ
۹. ﺍﺻﻼ ﺑﻴﺪﺍﺭﺕ ﻧﻤﻴکنه

hi aty

New member
چند سالی هست اصلا بیدارم نمی کنه اگه خودم هم بگم از 10 متری با صدای که به سختی شنیده می شه 1 بار صدام می کنن بعدم می گن صدات زدم بیدار نشدی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

لبخند

New member
مامانم بیدارم نمیکنه زنگ موبایل بیدارم میکنه:smiliess (9):
اما روزای تعطیل معمولا یا باصدای بهم خوردن ظرف ها و کابینت بیدار میشم یا صدای تلویزیون!!!!

behnaz.h

New member
آقا بگم مامانم هرصبح تمام این گزینه هارو واسه من استفاده میکنه باورتون میشه؟ البته بجز نازو نوازش اول که بیدار شد میره تلویزیون رو روشن میکنه بعد هی میاد میگه پاشو الان بابات از سرکار برمیگرده میره تو آشپزخونه قابلمه هارو بهم میکوبه همزمان عین رادیو کارای اونروزمو واسم دیکته میکنه آخرشم غر میزنه و همه این اتفاقات جمعا 5 دقیقه طول میکشه بخدا اگه یه روز اینطوری نباشه نگران میشم که نکنه نصف شبی کسی مریض شده بردنش بیمارستان:25r30wi::25r30wi::25r30wi:.........

mohana

Well-known member
زنگ موبایل منو و من مامانمو بیدار میکنم
Just_Cuz_19.gif

ایزو

New member
سلام
معمولا خودم بیدار میشم...
اما گاهی هم که مادر بیدارم میکنه فقط میگه:ایزو بیدار نمیشی؟؟؟؟
:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:

نوتر

New member
موقعی که برا ارشد میخوندم یعنی این بیدار کردن مامان از صدای پیشرفته ترین آلارم های دنیا هم موثر تر بود. حدود 617 بار میگفت نووووووووووتر نووووووووووووووتر نوووووووووووووووتر!!!تا اینکه پا میشدم.

الان که خواستم برا کنکور بعدی بخونم ساعت 10 میاد یبار میگه نوتر! پاشو اینجوری میخوای قبول بشی ؟ اینطوری که نونوایی سر خیابون هم قبول نمیشی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
میگم مامان چرا ساعت 10 بیدارم نکردی میگه صدات زدم پا نشدی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

من موندم چرا مامان انقدر تغییر رویه داده تو بیدار کردنم:
:(50)::(50):

nuter.93

New member
والا همه سعي ميكردن من بخوابم تا بيدار بشم! جون اكثرا 3 صوته بيدار ميشم و با كم ميخوابم!

BBT

New member
وای این قضیه این روزا به یکی از معضلای من تبدیل شده
یعنی مامانم به بدترین وجه ممکن بیدارم کینه هر چی هم میگم مامان اینطور بیدار نکن بازم فردا تکرارش میکنه نمیدونم چی کارش کنم دیگه
واسه سحری میخواد بیدار کنه یهو میاد در میزنه میاد تو میگه ناصصصصصصصصصصصر دیییییییییییییییر شد با یه لحنی
بعد تا یه ساعت سر درد دارم
با ضربان قلب و استرس از خواب بیدار میشم
:sad::sad::sad:

sara77

New member
موقعی که برا ارشد میخوندم یعنی این بیدار کردن مامان از صدای پیشرفته ترین آلارم های دنیا هم موثر تر بود. حدود 617 بار میگفت نووووووووووتر نووووووووووووووتر نوووووووووووووووتر!!!تا اینکه پا میشدم.

الان که خواستم برا کنکور بعدی بخونم ساعت 10 میاد یبار میگه نوتر! پاشو اینجوری میخوای قبول بشی ؟ اینطوری که نونوایی سر خیابون هم قبول نمیشی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
میگم مامان چرا ساعت 10 بیدارم نکردی میگه صدات زدم پا نشدی:1dco2x0p1lilzhfpg1t

من موندم چرا مامان انقدر تغییر رویه داده تو بیدار کردنم:
:(50)::(50):

خخخخخخخخخخخ مامانت تو خونه بت میگه نوتررررررررررررررررررررررررر؟/؟عجب

eco.bio

New member
مامان من اگه کار داشته باشه و حوصله نداشته باشه میاد دم در یه بار صدام میکنه اون یه بارم جوری داد میزنه که هرجور تو خواب باشم بیدار میشم. ولی اگه حوصله داشته باشه صبحونه رو حاضر میکنه بعدش میاد قربون صدقه ام میره. خخخخخخخخخخخ قربونش بشم الهی. عاشقشممممممممممممم.:heart: هم وقتیایی که عصبانی میشه هم وقتایی که مهربون میشه.

sa@@ra

New member
توی خونه ما کسی به خواب کسی کار نداره تا هر وقت بخوای و کار نداشته باشی میتونی بخوابی و اصلا کسی نمیاد بگه چرا خوابی:25r30wi::25r30wi:

ketabsabz

Well-known member
من صبحا با صدای زنگ موبایلم پا میشم البته با کلی دنگ و فنگ ،اگه هم پا نشم مامان یا صدای تی وی رو زیاد میکنه یا میاد بالای سرم یه چند باری صدام میزنه و منو از عاقبت دیر بیدار شدنم میترسونه میگه اگه دیر پا شی به فلان میشه بهمان میشه و من هم با هر زورو زحمت که شده پا میشم ،البته اگه تو این مرحله هم پا نشم مامان منو به حال خودم رها میکنه و بهم میگه دختر جان دیگه کاری باهات ندارم میخای پاشو میخای نشو

شفيع

Well-known member
بيچاره اينقد صدا مينكه ميبينه خبري نشد دست از سرم ميكشه ميره پي كارش

_30min_

New member
چند سالی هست اصلا بیدارم نمی کنه اگه خودم هم بگم از 10 متری با صدای که به سختی شنیده می شه 1 بار صدام می کنن بعدم می گن صدات زدم بیدار نشدی:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دقیقا عین مامان من .....

Fariba 90

New member
وقتی بابام خونه نیست مامانم کاری به خواب ما نداره مگه اینکه بدونه کار دارم بیدارم کنه.ولی وقتی بابام خونه باشه 7صبح با صدای تلویزیون از خواب بیدار میشیم.منم جدیدا زرنگی میکنم و شب قبلش کنترل تلویزیون رو قایم میکنم.اونوقت تخت میگیرم میخوابم!

MAHSABANOO

New member
بیدارم نمیکنه بخوادم بیدارم کنه از اشپزخونه صدام میزنه منم نمیشنوم خخخخخخخخخخخخخخخ

بالا