منم به تو تبریک میگم مینا جون....ایشالللله تو آزمون دکترا مثثه ارشد رو سفیدمون کنیتبریییییییییییییییییییییییک
خدا را شکر
حالا شام را میخای چیکار کنی؟
من تهرانم نمی صرفه بیام یزد برا شام
پول شام منو نقدی بفرست برام:smiliess (4)::ad54ad:
منم به تو تبریک میگم مینا جون....ایشالللله تو آزمون دکترا مثثه ارشد رو سفیدمون کنیتبریییییییییییییییییییییییک
خدا را شکر
حالا شام را میخای چیکار کنی؟
من تهرانم نمی صرفه بیام یزد برا شام
پول شام منو نقدی بفرست برام:smiliess (4)::ad54ad:
مرسی عزیزم...مرسی از مهربونیت...واللله راستش فروزان جون من خیلی سرسری حساب کردم اون موقع و حقیقتش خیلی یادم نیست.مخصوصا بیو و فیزیو رو...ولی اگه اشتباه نکنم تغذیه بین 50-60 وزبان بین 60-70 بود...که همین دوتا خیلی منو بالا کشید....حالاکارنامه اومد بهت میگم...در مورد بین المللی هم یادمه سال 90 با نتایج اعلام شد.ولی مثثه اینکه امسال قراره جدا باشه....بازم نمیدونم....امیدت به خدا باشه...ایشاللله که هر چی به صلاحته همون برات پیش بیادفیندیخ جان بهت تبریک میگم، میشه ازت خواهش کنم درصدات رو که با کلید حساب کردی رو بهم بگی؟:riz304:
رحممممممممممممممممم کن مهرشادددد:دیفنديخ جون ضمن تبريك يه هو ميفرموديد شام بي شام ديكه! اينهمه راه بيايم اونجا نميشه كه. بريم تهران همكي شما جوجه رو بخريد من و نوتر هم سه سوت بساط كباب و براه ميكنيم و با كلي مخلفات ميزنيم بر بدن. ميتونيد هزينه رو هم برامون واريز كنيد قسطي و جك هم قبول نميشود در جریان باشید ( عجب گیری کردہ بندہ خدا ھا)
بچه ها موقع ثبت نام مشخص میشه چه روزهایی باید بریم سر کلاس؟ من میخوام برم دنبال کار.
سلام بچه ها من مسافرت بودم و نتونستم بعد اعلام نتایج بیام ولییییییییییی
قبول نشدم:dadad4:
خیلی تبریک میگم به دوستای گلم که یه سال اینجا با هم بودیم یاسمن نوتی بلو رزی سیاوش :riz304::thanks:thanks:و بقیه که قبول شدید خیلی خوشحالم که به نتیجه زحمتهاتون رسیدین امیدوارم بازم به کمک ما بیاین
سلام بچه ها واقعا از خبر قبولیتون بی نهایت خوشحال شدم مخصوصا یاسمن جان و nutrgirl عزیز:thanks::thanks: بچه ها برا منم خیلی دعا کنید تا سال بعد منم قبول بشم :sad:راستش برو بچسی که قبول شدین من چندتا سوال داشتم که اگه تو خصوصی بهم جواب بدین ممنون میشم اول اینکه من میخوام اینبار درست و حسابی از رفرنس مطالعه کنم و میخوام کتابارو تهیه کنم اگه لطفی کنیدو لیست کتابا و آدرس کتابفروشیا تو تبریز یا تهران رو بدین ممنون میشم در مورد آزمون کدوم بهتره خلاصه خیلی سوال دارم باید حتما با یکی حرف بزنم :bunnyearsmiley:
واییییییییییییییییییییییییییی
دوستای عزیزی که از منم یاد کردین ازتون خیلی ممنونم ....
من به خاطر اینکه بیوشیمی رو خراب کرده بودم بنا رو بر قبول نشدن گذاشته بودم ... هر شب میومدم و تخمین رتبه رو چک میکردم و میگفتم حتی اگر 3 برابر بشه رتبه ی تخمین بازم قبول میشم ... ولی هول و اضطراب شدیدی داشتم ... اما نمیدونید با دیدن اسمم به عنوان قبولی چقدررررررررررررررر انرژی گرفتم ....
من ارومیه قبول شدم .... و واقعااااااااااا خدا رو شکررررررررررررر :thanks:
مبارکت باشه نوتری جان. مگه علوم بهداشتی زده بودی؟
ببین کی اومدهواییییییییییییییییییییییییییی
دوستای عزیزی که از منم یاد کردین ازتون خیلی ممنونم ....
من به خاطر اینکه بیوشیمی رو خراب کرده بودم بنا رو بر قبول نشدن گذاشته بودم ... هر شب میومدم و تخمین رتبه رو چک میکردم و میگفتم حتی اگر 3 برابر بشه رتبه ی تخمین بازم قبول میشم ... ولی هول و اضطراب شدیدی داشتم ... اما نمیدونید با دیدن اسمم به عنوان قبولی چقدررررررررررررررر انرژی گرفتم ....
من ارومیه قبول شدم .... و واقعااااااااااا خدا رو شکررررررررررررر :thanks: