فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

waria

New member
من از کجا بدونم تولدت کیه؟:ph34r-smiley:
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultاز همین الان من فردی به نام رضا.ان نمیشناسم .فمیدی؟؟:smilies-azardl (12)روز تولدتم میگم یکی بیاد با BMW زیرت کنه:New (6):

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultاز همین الان من فردی به نام رضا.ان نمیشماسم .فمیدی؟؟)روز تولدتم میگم یکی بیاد با BMW زیرت کنه:New :
میگما حالا یه بار بگو کی هست تولدت خب:smiliess (3):واقعا؟زیرم کنه؟ایول چه قده کلاس داره بعدا پزشو میدم رفتم زیر BMW:dadad4::riz481:

waria

New member
میگما حالا یه بار بگو کی هست تولدت خب:smiliess (3):واقعا؟زیرم کنه؟ایول چه قده کلاس داره بعدا پزشو میدم رفتم زیر BMW:dadad4:
:p7977cujr38iyymsu8:...آره واقعا...اوهوم .اون دنیا واسه بقیه تعریف کن.کیف کنی:65d6a5d6s:

ZOT

New member
قراه که فعلاً نگم ولی چون شمایین، جواب سوال شما: نه.:rose:
ولی اسم علی رو هم دوست دارم.
به سلام آرمان آزاده ی خودمون ! این طرفا داش آبجی (چون معلوم نیس آرمانی یا آزاده گفتم داش آبجیا!!):21::sarma:

a_67

New member
به سلام آرمان آزاده ی خودمون ! این طرفا داش آبجی (چون معلوم نیس آرمانی یا آزاده گفتم داش آبجیا!!):21::sarma:
سلام بر شما.
اختیار دارین.
اومدم یه نظری دادم توی یه تاپیک دیگه، بعد دیدم دوستان اینجا هستم؛ یه سری زدم.
ZOT: مهربان، بنا به شرایط احساسی و منطقی، شخصی محترم و صبور و دانا(پخته)، خیر خواه:idea_majidonline:

ZOT

New member
سلام بر شما.
اختیار دارین.
اومدم یه نظری دادم توی یه تاپیک دیگه، بعد دیدم دوستان اینجا هستم؛ یه سری زدم.
ZOT: مهربان، بنا به شرایط احساسی و منطقی، شخصی محترم و صبور و دانا(پخته)، خیر خواه:idea_majidonline:
چقققدر خصوصیات اخلاقی خووووب مرسی به قول معروف من این همه نیستم !!

شما : با شخصیت ، مهربان ، منطقی، با اراده !
:riz304:

waria

New member
به نظر منم زهرا خیلی منطقیه.خیلیم آرومه:idea_majidonline:

بالا