waria
New member
حالا شما اول برو کادو تولد مارو بخر.تولد من نزدیکتره...تا ببینم چی میشه:image170:26 اردیبهشت.قراره پولاشو جمع کنه تا اون موقع:dadad4:
حالا شما اول برو کادو تولد مارو بخر.تولد من نزدیکتره...تا ببینم چی میشه:image170:26 اردیبهشت.قراره پولاشو جمع کنه تا اون موقع:dadad4:
نه خودش اصرار کرد:dadad4::5:رضا خودت كادوتو انتخاب كردي
یه بار دیگه جملتو بخون...حالا اگه خودت فهمیدی چی نوشتی واسه ماهم ترجمه کنمن یادم رفته که چیو یادم رفته.پس حتما اون اولی رو الان یادم رفته:riz481:
من از کجا بدونم تولدت کیه؟حالا شما اول برو کادو تولد مارو بخر.تولد من نزدیکتره...تا ببینم چی میشه:image170:
یه بار دیگه جملتو بخون...حالا اگه خودت فهمیدی چی نوشتی واسه ماهم ترجمه کن![]()
من از کجا بدونم تولدت کیه؟h34r-smiley:
بچه ها يه اسم انتخاب كنيد براي a67
قبلاً انتخاب شده جانم(البته با اجازه ی صاحاب تکیه کلام جانم.):smiliess (10):پس ما خودمون يه اسم برات ميزاريم
میگما حالا یه بار بگو کی هست تولدت خب:smiliess (3):واقعا؟زیرم کنه؟ایول چه قده کلاس داره بعدا پزشو میدم رفتم زیر BMW:dadad4::riz481:t0837h0nn8zfqu8ultاز همین الان من فردی به نام رضا.ان نمیشماسم .فمیدی؟؟)روز تولدتم میگم یکی بیاد با BMW زیرت کنه:New :
میگما حالا یه بار بگو کی هست تولدت خب:smiliess (3):واقعا؟زیرم کنه؟ایول چه قده کلاس داره بعدا پزشو میدم رفتم زیر BMW:dadad4:
باوشه تعریف میکنم 7 اسفندی جان:sad:7977cujr38iyymsu8:...آره واقعا...اوهوم .اون دنیا واسه بقیه تعریف کن.کیف کنی:65d6a5d6s:
حافظت برگشت میبینم که...حالا برو فکر کادو باش.:idea_majidonline:باوشه تعریف میکنم 7 اسفندی جان:sad:
:sad::sad:حافظت برگشت میبینم که...حالا برو فکر کادو باش.:idea_majidonline:
قراه که فعلاً نگم ولی چون شمایین، جواب سوال شما: نه.:rose:a_67 من فک میکنم اسمت علی باشه آره؟
به سلام آرمان آزاده ی خودمون ! این طرفا داش آبجی (چون معلوم نیس آرمانی یا آزاده گفتم داش آبجیا!!):21::sarma:قراه که فعلاً نگم ولی چون شمایین، جواب سوال شما: نه.:rose:
ولی اسم علی رو هم دوست دارم.
سلام بر شما.به سلام آرمان آزاده ی خودمون ! این طرفا داش آبجی (چون معلوم نیس آرمانی یا آزاده گفتم داش آبجیا!!):21::sarma:
چقققدر خصوصیات اخلاقی خووووب مرسی به قول معروف من این همه نیستم !!سلام بر شما.
اختیار دارین.
اومدم یه نظری دادم توی یه تاپیک دیگه، بعد دیدم دوستان اینجا هستم؛ یه سری زدم.
ZOT: مهربان، بنا به شرایط احساسی و منطقی، شخصی محترم و صبور و دانا(پخته)، خیر خواه:idea_majidonline: