فکر میکنی اخلاق نفر قبلیتون چطوریه!

nejla

New member
شادی خانم

مهربون، با انگیزه و البته با ثبات و قوی:rose:

نوتر: پشتکارش عالیه. و این که به همه بچه ها کمک می کنه. اگه احساس کنه کسی به کمکش نیاز داره .کمکش می کنه. درسش هم خوبه.در کل زکات علمشو میده.آفرین:applause:
کم حرف هم هست. اینی که میگن بداخلاقه هم به نظرم توطئه :black_eyed:است بنده خدا ما که بداخلاقی ازش ندیدیم.:p7977cujr38iyymsu8:

شفق بانو

New member
از خوبی وروجکم هر چی بگم کم گفتم

خیلی دوست داشتنیه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:thanks::28::rose:

nejla

New member
از خوبی وروجکم هر چی بگم کم گفتم

خیلی دوست داشتنیه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:thanks::28::rose:

شفق: هنرمند،با سلیق،خوش ذوق و مهربون و گله.دوست خوبمه.:rose:

leylii

New member
شرمندم نمی شناسمشون .فقط چند بار در حد سلام باهاشون برخورد داشتم به نظرم با وقارن ..:rose:

leylii

New member
لیست کسایی که من به اخلاقشون 0 میدم، بعبارتی لیست بدها
میدوایف.آشل
مهسا.
نوتر
بیوشیمی93
ام جی 1919
گلچین

فعلأ همینا یادمه
:auizz3ffy9vla57584x
این افراد بهترین دوستای من هستن .خداییش من هیچ بدی ازشون ندیدم ..
همشون باادب و جز افرادی هستن که خیلی دلسوزانه به دوستاشون کمک می کنن بدون هیچ منتی ..این افراد به نظر من خیلی خیلی قابل احترام هستن :rose:

arezoo90

New member
مرسی آرزو جونم ..
آرزو هم که دست شیطونا رو از پشت بسته
دختر گلیه اگه بدیاشا کنار بذاره خخخ خخخ :25r30wi:شوخی کردم آرزو جونم خواهری .:rose:.

:shocked:ناااااااااااااااااااااامرت از پشت خنجر زد
ما اینطوری ریخته بودیم رو هم هااااااااااااااااااا نامرت:ph34r-smiley:

leylii

New member
:shocked:ناااااااااااااااااااااامرت از پشت خنجر زد
ما اینطوری ریخته بودیم رو هم هااااااااااااااااااا نامرت:ph34r-smiley:

نازی گفتم که شوخی بود .خخخخ اتفاقا اخلاقت خیلی بهتر از منه .حاظرم یکی رو بیارم که حرفمو تایید کنه که تو خیلی خانم و گلی :riz304:

TUMS

Well-known member
نازی گفتم که شوخی بود .خخخخ اتفاقا اخلاقت خیلی بهتر از منه .حاظرم یکی رو بیارم که حرفمو تایید کنه که تو خیلی خانم و گلی :riz304:

مهربون و متواضع
البته خیلی هم براش مهمه طرف مقابلش ناراحت نشه ازش

بالا