فکر میکنین دوستتون تا چه اندازه دوسته؟

shadman

New member
يه روز پسري به پدرش ميگه پدر من دوست بسيار خوب و باوفايي دارم پدرش سري تکان ميده و ميگه باشه پسرم ولي من ميخوام دوستت رو در اثبات اون چيزي که ميگي آزمايش کنم براي اينکار شبونه گوسفندي رو سر ميبره و در پارچه اي ميپيچه و همونجور خوني رو کول پسرش ميندازه وبهش ميگه برو ودر خونه ي دوستتو بزن
پسر در ميزنه و به دوستش ميگه من يه نفرو کشتم تا کسي نفهميده بذار بيام تو وبه من کمک کن دوستش تا موضوع رو ميفهمه بهش ميگه برو و محکم در و ميبنده پدرش بهش ميگه پسرم حالا بيا بريم در خونه ي دوست من به پسرش ميگه تو اينجا باشو از دور نگاه کن گوسفندو ميندازه رو کولشو در ميزنه به دوستش ميگه من کسيو کشتم درو باز کن بيام تو تا کسي نفهميده
دوشتش زود درو باز ميکنه و بهش ميگه زود باش بيا تو ودرو ميبنده پدر دوستشو در آغوش ميگيره و ماجرارو براش توضيح ميده وبه پسرش میگه پسرم دوست به همچين کسي ميگن که تو غمات وسختيهات کنارت باشه وگرنه...

shadman

New member
من خودم که تا حالا دوست بسیار با وفا نداشتم یعنی دقیقا" موقعی که قرار بود دوستیشو ثابت کنه توزرد از آب در اومد درست نیس بگم ولی من خودم همیشه واسه دوستام سنگ تموم گذاشتم ولی در مجموع به عینه فهمیدم نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد کاش ما آدما اینجوری نبودیم!

oruji

New member
قبول ندارم اگه دوست آدم یه دوست واقعی باشه کمک نمیکنه که دوستش کار بدشو پنهان کنه بلکه سعی میکنه به دوستش بفهمونه که باید به کارش اعتراف کنه و پای کارش وایسته

nafiseh93

New member
تو این دوره زمونه ک تنهایی شده بخشی از زندگی همه...وجود یک دوست خوب و رازنگهدار ک شنونده باشه میتونه جلوی خیلی از مشکلاتو بگیره... اگر دوست خوب داشتیم ک خداروشکر اگر نه بیاین ما اون دوست خوبی باشیم ک بدون منت درد و دل دوستاشو گوش میده....

shima.p

New member
هر وقت اسم دوست خوب میاد وسط دلم میگیره:sadsmiley:
من تو هیچ دوره از زندگیم دوست خوب نداشتم و اعتقاد دارم آدمای کمی هستن که از نعمت دوست خوب برخوردارن.
همیشه وقتی بین مثلن دوستام بودم یاد این بیت میفتادم:
این دغل دوستان که میبینی ........مگسانند گرد شیرینی
همش به این امید بودم که اگه برم مقطع بالاتر حتمآدوست خوب پیدا میکنم تا الان که پیدا نکردم ایشالا دوره ارشد لول

mamai86

New member
من تو هر دوره از تحصیلم از ابتدائی تا الان حداقل یه دوست خوب و واقعی داشتم
اما تو دانشگاه چند تا دوست خوب پیدا کردم و هر کاری می کنم که رابطه مون حفظ بشه

ما دخترا یه قسمتی از شادی زندگی مونو مدیون دوستای خوبمون هستیم

Aysel

New member
يه روز پسري به پدرش ميگه پدر من دوست بسيار خوب و باوفايي دارم پدرش سري تکان ميده و ميگه باشه پسرم ولي من ميخوام دوستت رو در اثبات اون چيزي که ميگي آزمايش کنم براي اينکار شبونه گوسفندي رو سر ميبره و در پارچه اي ميپيچه و همونجور خوني رو کول پسرش ميندازه وبهش ميگه برو ودر خونه ي دوستتو بزن
پسر در ميزنه و به دوستش ميگه من يه نفرو کشتم تا کسي نفهميده بذار بيام تو وبه من کمک کن دوستش تا موضوع رو ميفهمه بهش ميگه برو و محکم در و ميبنده پدرش بهش ميگه پسرم حالا بيا بريم در خونه ي دوست من به پسرش ميگه تو اينجا باشو از دور نگاه کن گوسفندو ميندازه رو کولشو در ميزنه به دوستش ميگه من کسيو کشتم درو باز کن بيام تو تا کسي نفهميده
دوشتش زود درو باز ميکنه و بهش ميگه زود باش بيا تو ودرو ميبنده پدر دوستشو در آغوش ميگيره و ماجرارو براش توضيح ميده وبه پسرش میگه پسرم دوست به همچين کسي ميگن که تو غمات وسختيهات کنارت باشه وگرنه...

ولی به نظر من دوست پدره بدترین کارو کرده.دوست واقعی کسی نیس که تو هر راه غلطی به ادم کمک کنه:riz277:

biotechnologist

New member
از بین همه نعمتهای خدا من همیشه خدا رو به خاطر داشتن دو چیز شکر میکنم:خانواده خوب و دوستان خوب.خدا رو شکر دوستان دوران دانشگاه و چندتا از همکارانم بهترین دوستان من هستند.تا حالا چندین بار دوستیشون رو ثابت کردن و تو شرایط سخت هم همدردی کردن هم کمک.تو هر فرصتی پیدا میکنیم به بهانه ای دور هم جمع میشیم.میگیم و میخندیم و حتی شده برای چند ساعت غصه هامونو فراموش میکنیم.:smiliess (3):هر جا هستند خدا پشت و پناهشون باشه و بهشون سعادت و سلامت بده.:28::28: خدا کنه منم دوست خوبی واسه اونا باشم.:a2d3:

biochem

New member
دوست خوب همیشه هست اگه ما سطح انتظاراتمونو تا سقفش بالا نبریم

**^^**

New member
دوسته باباهه که دوست نبوده دوستا کارای بد دوستشون رو توجیه نمیکنن و برای ادامه اون کار بد کمک نمیکنن

shadman

New member
ولی به نظر من دوست پدره بدترین کارو کرده.دوست واقعی کسی نیس که تو هر راه غلطی به ادم کمک کنه:riz277:

درسته ولی تو اون شرایط که دوستش مضطرب بود حداقل میتونست درو واکنه تا بعد باهم به فکر عاقلانه بکنن ویا دوستشو راهنمایی کنه

arshade90

New member
والا من به شخصه رو کسی اسم دوست رو نمیذارم..... مگه اینکه دوستم باشه

هرکی معنی واقعی دوست رو بدونه....این جمله رو میتونه تفسیر کنه!

نگاه

New member
حتی دوستای خوب و قدیمی هم در شرایط مختلف و گذر زمان ممکنه دوستیشون کمرنگ بشه.. یا با یک اختلاف کوچیک رابطه شون خراب بشه..! علتش اینه که شما فکر میکننین دوستای خوبی بودین و توقعاتتون از دوستی یکی نبوده!

ما وقتی که با کسی دوستیم باید سعی کنیم دوست خوبی باشیم ولی اعتدال رو رعایت کنیم، ببینیم آیا اون هم به همین اندازه برامون دوستی میکنه یا این دوستی یه طرفه هست؟؟

متاسفانه بعضی افراد هستند که بیشتر به نفع خودشون فکر میکنند.. در ادامه دوستی با این افراد هیچ تلاشی نکنید..

این تجربه شخصیم بود

آخرین ویرایش:
بالا