فکاهی نامه ی انجمن

N@RVIN

Well-known member
هی میخوام یچیزی بگم بعد هی آب میخورم که قورتش بدم و نگم..اما اینو گفتم که حداقل یچیزی گفته باشم :tonguesmiley:اگرنه دل درد ناشی از حرف خوردگی میگرفتم:65d6a5d6s::(50):

N@RVIN

Well-known member
ینی من هنوزم تو هضم فلسفه این تاپیک موندم
[h=1]پسرا یکی اضافه کنن! دخترا یکی کم کنن[/h]خو دخدرخانوم اینجا کلا499تا پسر داره::...که زیرزیرکی بازم200تاشون دخترن واسم پسر گذاشتن:sarma:...یه 200تا دیگشم یوزرای زاپاس کاوه هست:image170:...میمونه ما99تا ک برا خودت میگم واِلا ما ک پشت سیستممون نشستیم..
یه منبع غیر رسمی اطلاع داده:
گویا دانشمندان هنوزم در مورد کسانی ک میرن این تاپیک پستارو لایک می کنن به نتیجه مشخصی نرسیدن!:

یه عده ام هستن هنوز نمیدونن که لازم نیس حتما 1000 تا کاربر پسر وجود داشته باشه که بشه مثلا 1000 پست بذاری..ورود افراد تکراریم تو تاپیکه مجازه....بعله:25r30wi:

حالا جز مکسین که به اون درجه ی عرفان رسیده که این موضورو بهضمه...منظورم یه عده دیگه س

حرفمو باور کن جوک نیس هستن همچین آدمایی ...اصن واقعیتیه برا خودش:(50):

Nr1

Well-known member
قاضی بیوستا وارد صحن علنی دادگاه(1)میشه...
قاضی بیوستا:سلام انجمن
انجمن:سلام آی قاضی خسته نباشید
-قاضی ناگهان در پله ها لیز میخورد :1dco2x0p1lilzhfpg1t
آرزو:قاضی بپا زمین نخوری
قاضی:چه وضعشه مودب باش خانوم
انجمن:آقای قاضی میبینیش تو رو خدا؟ اومدم طلاقش(2) بدم
آرزو:"اگه مردی پای حرفت وایسا"

دوربین در حالیکه آرزو داره به قاضی بیوستا میگه"دیگه خســــــــــته شدم" "دیگه بریدم" "دیگه نمیکشم" "خواهش میکنم حکم طلاق رو امضا کن" بک فوکوس میکنه و کادر کوچیک و کوچیک تر میشه....

"سکانس آخر فیلم جدایی آرزو از انجمن"

تیتراژ پایانی فیلم:
سخته حرفم ولي بايد رفت
ديگه تمومه ديگه بريدم

ديگه خستم از اين كه هر چي
هي اومدم و نرسيدم

سخته حرفم ولي بايد بدوني خستم
ولي بايد بدوني كه ميرم با يه يادگاري رو دستم

با يه يادگاري رو دستم

سخته رفتن بس كه سردم
من حرف دل هاي شكستم

من با هر خاطره با غم -- ميرم با اينكه وابستم

سخته رفتن تلخه حرفم -- ببين من در ها رو بستم
.
من از غروب جمعم
حتي از سكوت صبحم خستم(سخت رفتن-یاس،آمین)

آخرین ویرایش:

Nr1

Well-known member
این مکسینو اونقد برا ملت فکاهی درست کرد من هر وقت میبینمش یاد فیلمای وسترن میوفتم............................ اوجا که شخصیت اصلی داستان میگه:حرف زیادی بزنی یه گلوله حرومت میکنم........................................ حالا دیگه همه ازش میترسن چون اگه زیادی حرف بزنن و باهاش شوخی بکنن یکی یه فکاهی حرمشون میکنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

bioshimi@

Well-known member
اینایی که میرن تو باکس شلوغ میگن:
سلام خوبید دوستان
خدانگهدارتون دوستان
.
.
.
.
اینا به درجه ای رسیدن که می تونن بر نفسشون غلبه کنن:riz277:

خوشبحالشون ..ما که هر وقت سلام رو نوشتیم کمش یه 1 ساعتی اونجا درگیر میشیم:shocked::ph34r-smiley:

bioshimi@

Well-known member
:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

بعضیام هستن که هیچکسو همراهی نمیکنن تعداد دوستان صفر که چی مثلا ...هان که چی..لابد میخوان بگن تنهاتر از تنها منم ...سرگشته و تنها منم...بعدشم در حالی که کل دنیا باش دوستن:black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arezoo90

'Reza'

New member
والا نمیدونم بعضیا طوری اواتار انتخاب میکنن ک مثل قیافه خودشون و البتهبچگیاشونه من متعجبم ودر حیرت ازین همه تبحر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bioshimi@

ROJO

New member
امروز مرخصی بودم ، بعد صب از خواب پا شدم دیدم نور افتاب تو اتاقه گفتم واای ! اخم کردم : بدبخ شدم دییرم شد!
126.gif
پریدم تو 10 مین اماده شدم رفتم سراغ داداشم پاشو منو برسون دیرم شده :| دیدم اصن انگار ن انگار
رفتم سراغ مامانم: مامان ببین بلند نمیشه
مامان: مگه تو امروز مرخصی نیستی?!
من: ارررره :))))) مامان الان باید بگی ک اماده شدم :|

خلاصه دوباره رفتم خوابیدم
278.gif

عصر امروز با خاله اینا نشسته بودیم چایی میخوردیم، خالم گف دلم یه مسافرت میخواد!
من: اره منم، ادم باید جمعه ها ی مسافرت کوچیک بره دلش نگیره!
خاله: امروز دوشنبه بود!
164.gif

ینی امروز کامل تو توهم بودم بما نیومده یه روز مثه ادم بخوابیم خونه

پ ن: تازه اینجاشو نگفتم که طبق روال جمعه شبا لباسامم اتو کردم
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Nr1

Well-known member
بن شدن تاپ چترها علی رغم اینکه وداع جان کاهی رو برای بازماندگان به ارمغان میاره یه خوبی هم داره مثلا اینکه وقتی مغولا حمله میکنن به باکس یه رنگ اضافی داریم تقدیمشون کنیم دیگه گیس و گیس کشی نداریم...........

آرزو برگـــــــــــــــــــــــــــــــــــرد که رنگت هر روز دست یکیه ... غیرتت کوجا رفته :thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

mohammad63

Well-known member
عاغا ............ همش که نباید جک بگیم یا سرنوشت ضایع شدنمون رو بگیم تا خنده بیاد رو لبتون ...........
امروز یه بارون ملس و قشنگ بارید ................ من هم حال کردم .............................. شما هم حال کنید ...................... بخندید و لایک کنید ...........
لایک به افتخار بارانی که کم کم داره رخت بر می بندد

- - - Updated - - -

عاغا ............ همش که نباید جک بگیم یا سرنوشت ضایع شدنمون رو بگیم تا خنده بیاد رو لبتون ...........
امروز یه بارون ملس و قشنگ بارید ................ من هم حال کردم .............................. شما هم حال کنید ...................... بخندید و لایک کنید ...........
لایک به افتخار بارانی که کم کم داره رخت بر می بندد

ROJO

New member
Screenshot_2014-03-11-01-23-31.jpg

کریزی امضاتو دیدم اصن انقلاب درونم بوجود اورد ، خفن بردم تو فکر ، باید لایه لایه برم جولو تا ب اون کنح مطلب پی ببرم،
شاعر میگه:

آب دریا را اگر نتوان کشید/ هم بقدر تشنگی باید چشید:idea_majidonline:

رو دسه همه بلند شدی! اونقد خجالت کشیدم ک تصمیم گرفتم امضامو پاک کنم جاش شبدر بکارم:25r30wi:

bioshimi93

New member
والا نمیدونم بعضیا طوری اواتار انتخاب میکنن ک مثل قیافه خودشون و البتهبچگیاشونه من متعجبم ودر حیرت ازین همه تبحر

ههههههه
آواتار منم شبیه بچگی هامهههه
بعضیا هم که عکس بزرگیاشونو میزارن خخخخ
مورد داشتیم وقتی آواتارمو عوض کردم و عکس بزرگیامو گذاشتم بهم گفتن چقدر زود بزرگ شدی و خانومی شدی واسه خودت..
الان دوباره نی نی شدممممم

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
لابد شمام یکی از اونایی
این تاپیک.ها رو هم.برای اینکه ریا نشه میزنی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

ROJO

New member
ی سریام هسسن اصن مهندس آواربرداری از روی تاپیکای دوران پالئوزوئیک! ینی یجوری تاپیکو میکشن بالا، تاپیک آخ نمیگه! بعد با چنان هیجانی پست تو اون تاپیک میذارن ...

حالا برعکس من احساس میکنم این تاپیکا اکسپایر شده مریض میشم اگه توش پست بدم:smiliess (12):

maxin

Well-known member
یه نصف روزه که رجو ,آتشین و مرضی هیچ تاپیکی نزدن ... باران 71 حتی ...الان من نگرانم مسولین رسیدگی کنن لطفا...:sadsmiley:
.
.
.
.
باز خدارو شکر 21تیر یکم از نگرانی درآوردم.:)whistle:ماژیک):tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:
بالا