gentelman70
New member
از اخلاقای خوب و بد جامعه بگید و چه راه حل هایی براش هست؟
آيا ما خوش فرهنگیم یا بدفرهنگ؟
آهاببخشیدا ایرانیا در بعضی موارد که کمم نیست اصالتأ بی فرهنگن![]()
سلام ناقلا ...از اخلاقای خوب و بد جامعه بگید و چه راه حل هایی براش هست؟
اخلاق خوب :::
اخلاق ب*د و... :::
خوش فرهنگ یا ...
سلام ناقلا ...
اندر احوال ؟ کجویی U ?
می گوم خبرکیه ؟
......................
یادوم نیومد ... حتمن باید اخلاق باشه ؟ آیا ؟
احترام 273- کلوین ... جامعه منظورمونه ::: فردی بخاین فردین هایی داریم حتما 100 % ...
رعایت حق خودمون ... دیگرون دگر بماند ... -273*2
زودی آبـــ روغن قاطی می کنیم ... .بعدش می فکریم ::: اندیشه ... تازه یادمون میفته دیه ... شما باباشخین ...
گهگاهی ام می گیم فقط خودمون ... بلی ...
و...
راه حل ::: یادمون نیومد ــو زور نزدیم ... هم اندیشی باید کرد ...
اینجا کــ زیاد به بزاق خوش نمی آید ... (دادا6 حلال بفرمایین ... اوکی ؟)
:shocked:
بخش بعدی ...
یکی از نمادهای بی فرهنگی همین روزا هویداس تو گوشه گوشه ی شهر که البته تقصیر مردم نیس تقصیر دولتمرداس،
سبد کالا!
اخه این چه طرز برخورد با مردمه ، چه طرز برخورد با پیرزن و پیرمرده، ملت ساعت ها باید تو یه صف وایسن که یه حق یا هدیه یا هر چی که اسمشو میذارن رو بگیرن، مگه ملت گدازاده ان?! من خیلی زورم میگیره چون هرروز تو مسیرمه دارم میبینم دیگه
الان هزارتا راه هست که بشه این سبد کالا رو به مردم رسوند، حتما باید بیان اونجا جم شن!?
با این مردم نیازمند ، حداقل شاهانه برخورد کنید...:sadsmiley:
ببخشیدا ایرانیا در بعضی موارد که کمم نیست اصالتأ بی فرهنگن![]()
یکی از نمادهای بی فرهنگی همین روزا هویداس تو گوشه گوشه ی شهر که البته تقصیر مردم نیس تقصیر دولتمرداس،
سبد کالا!
اخه این چه طرز برخورد با مردمه ، چه طرز برخورد با پیرزن و پیرمرده، ملت ساعت ها باید تو یه صف وایسن که یه حق یا هدیه یا هر چی که اسمشو میذارن رو بگیرن، مگه ملت گدازاده ان?! من خیلی زورم میگیره چون هرروز تو مسیرمه دارم میبینم دیگه
الان هزارتا راه هست که بشه این سبد کالا رو به مردم رسوند، حتما باید بیان اونجا جم شن!?
همیشه می گیم ::: هـا این چرا با3 خودــش نمره منفی (اعمال) می تراشه ؟!!!!!!!!!!!!!یکی ریختن آشغال در هر جایی.که کار ما این شده هرجا میریم اول من همه رو مجبور میکنم تا جایی ک میتونیم آشغالا رو جمع کنیم:smiliess (3):
فحش دادن و بددهنی که متاسفانه خیلی هم رایج شده خصوصا تو رانندگی.سر هرچیز کوچیکی حتی اگه حق با تو باشه و طرف مقابل بی قانونی کرده باشه بازم فحش میدن:14:
کلا عدم رعایت قانون تو همه ابعاد زندگی دیده میشه از رانندگی گرفته تا چیزای دیگه.و اینکه چقد به این کارمون افتخار میکنیم که به اصطلاح زرنگی کردیمو قانونو دور زدیم!
توی خارج به نظرم این چیزی که ما میبینم و اسمش رو فرهنگ میذاریم( البته نه در همه موارد )
خیلی هاش بر اثر قوانین سختی هستش که گذاشتن و تنبیه های سخترش و بعضی مواقع هم شاید شرطی شدن
سبد کالا!