فرهنگ

gentelman70

New member
از اخلاقای خوب و بد جامعه بگید و چه راه حل هایی براش هست؟
آيا ما خوش فرهنگیم یا بدفرهنگ؟

ROJO

New member
ببخشیدا ایرانیا در بعضی موارد که کمم نیست اصالتأ بی فرهنگن ;)

yara

New member
اکثرا بدفرهنگ هستیم......هیچ جای دنیا اونقد که ایرانیا سر همدیگه کلاه میزاریم ، سر همدیگه کلاه نمیذارن

مردم هیجای دنیا مثل ایرانی ها،دو رو نیستند

.
.
.
و خیلیییییییییییییییی موارد دیگه

zErOOn3

Well-known member
از اخلاقای خوب و بد جامعه بگید و چه راه حل هایی براش هست؟
آيا ما خوش فرهنگیم یا بدفرهنگ؟
سلام ناقلا ...

اندر احوال ؟ کجویی U ?

می گوم خبرکیه ؟

......................

یادوم نیومد ... حتمن باید اخلاق باشه ؟ آیا ؟

اخلاق ب*د و... :::

احترام 273- کلوین ... جامعه منظورمونه ::: فردی بخاین فردین هایی داریم حتما 100 % ...

رعایت حق خودمون ... دیگرون دگر بماند ... -273*2

زودی آبـــ روغن قاطی می کنیم ... .بعدش می فکریم ::: اندیشه ... تازه یادمون میفته دیه ... شما باباشخین ...

گهگاهی ام می گیم فقط خودمون ... بلی ...

و...

راه حل ::: یادمون نیومد ــو زور نزدیم ... هم اندیشی باید کرد ...

خوش فرهنگ یا ...

اینجا کــ زیاد به بزاق خوش نمی آید ... (دادا6 حلال بفرمایین ... اوکی ؟)

:shocked:

بخش بعدی ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

gentelman70

New member
سلام ناقلا ...

اندر احوال ؟ کجویی U ?

می گوم خبرکیه ؟

......................

یادوم نیومد ... حتمن باید اخلاق باشه ؟ آیا ؟

احترام 273- کلوین ... جامعه منظورمونه ::: فردی بخاین فردین هایی داریم حتما 100 % ...

رعایت حق خودمون ... دیگرون دگر بماند ... -273*2

زودی آبـــ روغن قاطی می کنیم ... .بعدش می فکریم ::: اندیشه ... تازه یادمون میفته دیه ... شما باباشخین ...

گهگاهی ام می گیم فقط خودمون ... بلی ...

و...

راه حل ::: یادمون نیومد ــو زور نزدیم ... هم اندیشی باید کرد ...

اینجا کــ زیاد به بزاق خوش نمی آید ... (دادا6 حلال بفرمایین ... اوکی ؟)

:shocked:

بخش بعدی ...

آها توجهیدیه ام

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

ROJO

New member
یکی از نمادهای بی فرهنگی همین روزا هویداس تو گوشه گوشه ی شهر که البته تقصیر مردم نیس تقصیر دولتمرداس،

سبد کالا!

اخه این چه طرز برخورد با مردمه ، چه طرز برخورد با پیرزن و پیرمرده، ملت ساعت ها باید تو یه صف وایسن که یه حق یا هدیه یا هر چی که اسمشو میذارن رو بگیرن، مگه ملت گدازاده ان?! من خیلی زورم میگیره چون هرروز تو مسیرمه دارم میبینم دیگه

الان هزارتا راه هست که بشه این سبد کالا رو به مردم رسوند، حتما باید بیان اونجا جم شن!?

با این مردم نیازمند ، حداقل شاهانه برخورد کنید...:sadsmiley:

BBT

New member
یکی از نمادهای بی فرهنگی همین روزا هویداس تو گوشه گوشه ی شهر که البته تقصیر مردم نیس تقصیر دولتمرداس،

سبد کالا!

اخه این چه طرز برخورد با مردمه ، چه طرز برخورد با پیرزن و پیرمرده، ملت ساعت ها باید تو یه صف وایسن که یه حق یا هدیه یا هر چی که اسمشو میذارن رو بگیرن، مگه ملت گدازاده ان?! من خیلی زورم میگیره چون هرروز تو مسیرمه دارم میبینم دیگه

الان هزارتا راه هست که بشه این سبد کالا رو به مردم رسوند، حتما باید بیان اونجا جم شن!?

حرف دل منو زدی ....

هرچی قبلن کشته( keshte ) بودن با این کار اینا ....

اونوقت ادعا هم که .....

BBT

New member
ببخشیدا ایرانیا در بعضی موارد که کمم نیست اصالتأ بی فرهنگن ;)

توی خارج به نظرم این چیزی که ما میبینم و اسمش رو فرهنگ میذاریم( البته نه در همه موارد )
خیلی هاش بر اثر قوانین سختی هستش که گذاشتن و تنبیه های سخترش و بعضی مواقع هم شاید شرطی شدن

ROJO

New member
یه چیزایی هست نمیدونم شاید فرهنگ نباشه، ولی ما تو مهمونیا فقط میخوایم از همه سر باشیم شاید اینقد که توجه میکنیم به لباس و جواهرات و چیزای دیگه به هدف جشن که شادیه همس توجه نمیکنیم

من یه مهمونی دعوت شده بودم که یه خانوم خارجی هم اونجا بودن با یه کفش پاشنه تخت! خیلی کم پیش میاد کسی همچین کفشی بپوشه تو مهمونی، دلیلشو که پرسیدیم گف چون من قدم از لاله( کسی که تولدش بود) بلندتره گفتم اگه من یه کفش پاشنه دار بپوشم، شاید اون احساس بدی داشته باشه چون تولد اونه من نمیخوام یه ذره ناراحت باشه، میخواستم احساس کنه از همه زیباتره...
همه تحت تاثیر قرار گرفتیم، به چه چیز کوچیکی توجه کرده بود

حالا من نمیگم خارجیا خوبن ما بدیم یا برعکس ولی میگم

ما اونی نیستیم که ادعاشو داریم، اونی نیستیم که با توجه به بک گروندمون باید باشیم، ما فرهنگمونو یه جاهایی گم کردیم

yas.m

New member
دوستان يه مورد جالب از تفاوتهاى فرهنگيه ما ايرانيا با ملتايه خارجى همين چراغ راهنمايه سر4راهاس، تواغلب كشورايه اروپايى وقتى چراغ زرد ميشه راننده ها به نشان احتياط منتظر ميمونن.. ولى ماشالا تو ايران تواون چند ثانيه كوتاه ملت با چنان سرعت نورى رد ميشن كه آدم اندر بهههههههتش كف ميكنههه
خودمونيم ديگه اينجا كه كسى نيس آخه كى حوصله واعصاب صب كردن داره... اوووووووووووه چه كاريه اينهمههه الاف شيم!!!!!!!!!!!!!

ولى بايد توجه كردنو ياد بگيريم...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

سبد کالا!
:(40):

یکی ریختن آشغال در هر جایی.که کار ما این شده هرجا میریم اول من همه رو مجبور میکنم تا جایی ک میتونیم آشغالا رو جمع کنیم:smiliess (3):
فحش دادن و بددهنی که متاسفانه خیلی هم رایج شده خصوصا تو رانندگی.سر هرچیز کوچیکی حتی اگه حق با تو باشه و طرف مقابل بی قانونی کرده باشه بازم فحش میدن:14:
کلا عدم رعایت قانون تو همه ابعاد زندگی دیده میشه از رانندگی گرفته تا چیزای دیگه.و اینکه چقد به این کارمون افتخار میکنیم که به اصطلاح زرنگی کردیمو قانونو دور زدیم!
همیشه می گیم ::: هـا این چرا با3 خودــش نمره منفی (اعمال) می تراشه ؟!!!!!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

توی خارج به نظرم این چیزی که ما میبینم و اسمش رو فرهنگ میذاریم( البته نه در همه موارد )
خیلی هاش بر اثر قوانین سختی هستش که گذاشتن و تنبیه های سخترش و بعضی مواقع هم شاید شرطی شدن

یعنی رعایت میشه , درسته ؟

ولی نمی دونوم چرا ما رعایت نمی کنیم ؟!!!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

آزادي فقط لخت گشتن در خيابان نيست!
آزادي راحتي گشت و گذار با دوست پسر و دختر نيست!!

آزادي يعني تو کـــــــافر هستي ولي به دين من احترام ميگذاري!
آزادي يعني تو مسيحي هستي ولي محـــــــرم از دم هـــــيئت مسلمونا که گذشتي صداي ضبط را کم ميکني!
آزادي يعني يکي در خيابان با حجاب بود تو تمسخرش نميکني!...

آزادي يعني من پيکم را پر ميکنم تو نمازت را سر وقت ميخواني!

آزادي يعني ما به افكار، عقايد، دين، نژاد، منش زندگي و... هم احترام بگذاريم!!!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1911832_689587704426356_1829136340_n.jpg

Az YaSHa AZaD YaSHa

آخرین ویرایش:

yas.m

New member
يادش بخير ميگن گذشته هاى دور ايران مهد فرهنگ وتمدن بود... اما حالا بقدرى از قافله عقبيم كه با هيچ اسب واشترى به اونجايى كه بايد نميرسيم.
الكى خودمونو خسته نكنيم .. تازه سبدكالا اومده .. اين قصه سر دراز دارد... وااااالاااااا!!!

ROJO

New member
بی فرهنگی ینی اتوبوس یا مترو تو یه مسیر شلوغ ! ملت حاضرن تو بیوفتی پات بشکنه ولی اونا اول برن بیرون یا داخل!!!:mad_majidonline:

...

بی فرهنگی ینی خونه همسایت یکی صداشو بلند کرده، جروبحثه، بعد تو توخونت یه آرامش یوگا برقرار کنی که ببینی اونا چی چی میگن، تازه فردا نشستی با اونیکی همسایه بگی دیشب حواست بود خونه فلانی... :smiliess (6):

...

بی فرهنگی ینی نشستی تو تاکسی راننده خلط کل روزشو از حلقش بکشه بیرون جلو چش تو شوت کنه تو خیابون:smiliess (5)::14:

شفق بانو

New member

سبد کالا!

ادم میمانه چی بگه ؟!سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست ...:dadad4:

شفق بانو

New member
بدون شرح (فرهنگ و معنای صف در ....)

14011_203.jpg

شفق بانو

New member
14008_639.jpg

در مورد عابر بانک، چون پاي رمز شخصي در ميونه سي چهل سانتي متر فاصله از فردي که مشغول کار با دستگاه است مراعات

مي‌شه ایا؟

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

بخــــش بعدی رو ـــ نتونشیم آنلاینــش کنیم ... (چندین شبـــ پیش )

منصرفـــ بـــ شدیم ... (داش مـیــرفـــ تاپیک بغلیــا)

باباشخیــن ...

.........................................................

یه سوال :
چرا اخلاقای خوب و ... (کلهم +) یادمون نمیاد ؟!!!!! :shocked:

.........................................................

نمی دونیم این یکی رو بگیم... نگیم ... احتمال ناراحت بــ شدن ...

نمی دونوم چجتولی وگوم ... از کوجا شرو بکنوم ...

رفتیم ... (باباشخین دیه ::: داره شیوع تر رو پیدا می کنه)

یه بنده خدایی اشتباه می کنه و دس به یه کاری می زنه ...

بعده ایــن کار ...

مشرفـــ می شن اون یکی دنیا ...

...
..
.

اون بنده خدا کـــ برفـــ ... ولی ...

ولی داستان تازه شرو همی شود ...

حالا یه اختلافی بینشون بوده یا نبوده رو بیخی ...

مقصر بوده یا نبوده رو بیخی ...

تا می تونیم می کوبیمــش ...

تا می تونیم خوردــش می کنیم ...

تا می تونیم نفرینــــش می کنیم ...

و...

درسته ناراحتیم ــو فکر نکرده و کرده و ... این چیز میزا رو به زبون آوردیم ...

ولــی ...

بنده خدا از غم ــه ... کــ کمرش شیکسته ...

تا جون داره هم روش دیوار خرابـــ میشه ...

افـــســرده کـــ بود ... این ــام روش ...

دگر جونی باســش نمونده ...

از بــس فشار اومده روش ...

...
..
.

تحمل ــرو نمی توانــد ...

ایشونم مشرفـــ می شن اون ور ...

یه مدل دگرش ...

پدر , مادر و ... تا می تونن می گن شیرمو و ... رو حلالت نمی کنوم ...

هر روزم گوشه کناری می شنویم ... کلید بهشت زیر پای مادراستــو آرامش بهشت تو آغوش پدرا ...

حالا اینم بذگریم کــ از روی اعصبانیت گفته شده و ...

ولی بنده خدا تا آخر عمرش ...

تا آخر عمرش این بار رو دوشش سنگینی می کنه و ...

...

اصــا دوشی باسش نمی مونه ...

نمی تونه برگرده سر نقطه اول حتــی ...

...
..
.

بیخیال الباقیـــش ...

بذگشتیــم ...

...
..
.

یکمکی عقل رو ببریم آپاراتی ...