mohana
Well-known member
حدس زدم این باشه اخه این بیشتر بهت میاد
مهنا جان طول عمر یه عینک اصل چقدره؟
بهم میاد؟
والا نمیدونم از کسی که عینکش اصله بپرس:a2d3:
فرم عینک طبیم مطمئنم اصله...ولی اینو نه
طبی که دووم داره ولی خب نمیذارم دیگه
عینک آفتابی رو معمولا استفاده نمیکنم چشمام زیر نور آفتاب خوشرنگ میشه:25r30wi:... ولی خب گاهی اوقات مجبورم دیگه
عکسشو پیدا نکردم بذارم:rolleyessmileyanim:
بهم میاد؟h34r-smiley:
والا نمیدونم از کسی که عینکش اصله بپرس:a2d3:
فرم عینک طبیم مطمئنم اصله...ولی اینو نه
طبی که دووم داره ولی خب نمیذارم دیگه
این تاپیک و تاپیک گوشیه موبایل.. داره منو کم کم به فکر فرو می بره :smiliess (11):، که نکنه از فردا یه تاپیک بزنن " شخصیت شناسی افراد از روی عینک و گوشیه موبایل"!!!
ری بن بهم نمیاد، عینکی که sakar واسه مهنا گذاشته بهم نمیاد، تقریبا هیچ عینکی بهم نمیاد،یه دونه عینک آفتابی قبلا داشتم giorgio armani با مصیبت پیداش کردم که دیگه اونقدر روش خط و خش افتاد مجبور شدم عوض کنم..بعد از کلی گشتن یه ال وی گرفتم..
مرسی سارا جان یکی از مجهولات زندگیم حل شدساکار جان بهترین طول عمر از بهترین برند اصل 8 سال یا شاید بیشتر اینو از کسی که این کارست پرسیدم تازه 8 سال هم میگفت کمه گفت 8 سال واسه کسی که زیاد بزنه ای ورو اونور هست اما بیشتر هم میشه
مثلا بابای من هنوز یه ریبنشو که سال 56 خریده داره و کلیم شیکه و دیگه از اون مدلش نیست
منم یه عینکم رو که گم نکردم و الان 7 ساله دارم:
مهسا مسواکو باید چند وقت به چند وقت عوض کنیم؟مگه مسواکههههههههههههههههههه
من داشته باشم تا نشکنه میزنم وااالاااااااااا
5 تومنی نیس که:dadad4:
خب وقتی عکسش تو نت نبود ینی اورجینال نیس دیگهمگه عینکت اصل نیست؟ مهنا مگه باهاش کشتی میگیری؟
قیمت الانشو نمیدونمچن تومنیه؟
خب وقتی عکسش تو نت نبود ینی اورجینال نیس دیگه
من اون عکسو از رو عینک خودم نگرفتم که از نت گرفتم
قیمت الانشو نمیدونم
آقا عینک از سایت ebay قیمت گرفتم،؛
ce
ری بن
با
1.5 یورو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قیمت نیست که!
آقا عینک از سایت ebay قیمت گرفتم،؛
ce
ری بن
با
1.5 یورو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به قیمت نیست که!
مهسا مسواکو باید چند وقت به چند وقت عوض کنیم؟
دوسال یبار نیست مگه تاجایی که دیگه نشه ازش استفاده کرد و بیشتر دندونو کثیف کنه تا تمیز.........
رفع اسپم:عینک افتابی مفید است برای چشمان نازتان.
سارا من عینک خودمو با اونی که تو سایت ebay هستش مقایسه کردم تقریبا یکین ولی یه فرقایی دارن قیمتشونم خیلی تفاوت داره ینی مال اون سایته بدله؟از این سایتای فیک زیااده تو همین ایران میگه عینک ریبن اصل 20تومن
یه بنده خدایی گرفته بود تابلو بود ریبن اصل نبود چون ریبن اصل رو شیش حتما ارم ریبن به طرز خاصی حک شده
تاره کدشم تغلبی بود:5:
اونوقت از کجا تشخیص بدیم داره کثیف میکنه نه تمیز ؟دوسال یبار نیست مگه تاجایی که دیگه نشه ازش استفاده کرد و بیشتر دندونو کثیف کنه تا تمیز.........
رفع اسپم:عینک افتابی مفید است برای چشمان نازتان.