عینک آفتابیتون

mohana

Well-known member
حدس زدم این باشه اخه این بیشتر بهت میاد

مهنا جان طول عمر یه عینک اصل چقدره؟

بهم میاد؟:ph34r-smiley:
والا نمیدونم از کسی که عینکش اصله بپرس:a2d3:

فرم عینک طبیم مطمئنم اصله...ولی اینو نه
طبی که دووم داره ولی خب نمیذارم دیگه

..eli

New member
این تاپیک و تاپیک گوشیه موبایل.. داره منو کم کم به فکر فرو می بره :smiliess (11):، که نکنه از فردا یه تاپیک بزنن " شخصیت شناسی افراد از روی عینک و گوشیه موبایل"!!!

..eli

New member
ری بن بهم نمیاد، عینکی که sakar واسه مهنا گذاشته بهم نمیاد، تقریبا هیچ عینکی بهم نمیاد،یه دونه عینک آفتابی قبلا داشتم giorgio armani با مصیبت پیداش کردم که دیگه اونقدر روش خط و خش افتاد مجبور شدم عوض کنم..بعد از کلی گشتن یه ال وی گرفتم..

sa@@ra

New member
حدس زدم این باشه اخه این بیشتر بهت میاد

مهنا جان طول عمر یه عینک اصل چقدره؟

ساکار جان بهترین طول عمر از بهترین برند اصل 8 سال یا شاید بیشتر اینو از کسی که این کارست پرسیدم تازه 8 سال هم میگفت کمه گفت 8 سال واسه کسی که زیاد بزنه ای ورو اونور هست اما بیشتر هم میشه
مثلا بابای من هنوز یه ریبنشو که سال 56 خریده داره و کلیم شیکه و دیگه از اون مدلش نیست
منم یه عینکم رو که گم نکردم و الان 7 ساله دارم:25r30wi:

mahsa.

New member
عینک آفتابی رو معمولا استفاده نمیکنم چشمام زیر نور آفتاب خوشرنگ میشه:25r30wi:... ولی خب گاهی اوقات مجبورم دیگه:whistle:
عکسشو پیدا نکردم بذارم:rolleyessmileyanim:

5تومنیا اجی عکس ندارن نگردددددددددددددد

sakar

New member
بهم میاد؟:ph34r-smiley:
والا نمیدونم از کسی که عینکش اصله بپرس:a2d3:

فرم عینک طبیم مطمئنم اصله...ولی اینو نه
طبی که دووم داره ولی خب نمیذارم دیگه

مگه عینکت اصل نیست؟ مهنا مگه باهاش کشتی میگیری؟

این تاپیک و تاپیک گوشیه موبایل.. داره منو کم کم به فکر فرو می بره :smiliess (11):، که نکنه از فردا یه تاپیک بزنن " شخصیت شناسی افراد از روی عینک و گوشیه موبایل"!!!

خوشحالم که به فکر فرو رفتی چون داری عبادت میکنی
نه دیگه اگه قرار باشه تایپیک دیگه بزنن میگن " شخصیتتون به چیتونه" اونوقت هر کی میاد یه چیزی میگه شاید شخصیت بعضیا به گوشی و عینک نباشه
تایپیک عینک شناسیه اهمیت عینک؟اصلا لزومی داره یا فقط تبلیغات باعث اهمیتش میشه
واقعیت چیست میخواهیم از زبان شما بشنوییم

ری بن بهم نمیاد، عینکی که sakar واسه مهنا گذاشته بهم نمیاد، تقریبا هیچ عینکی بهم نمیاد،یه دونه عینک آفتابی قبلا داشتم giorgio armani با مصیبت پیداش کردم که دیگه اونقدر روش خط و خش افتاد مجبور شدم عوض کنم..بعد از کلی گشتن یه ال وی گرفتم..

عینکی که واسه مهنا گذاشتم خیلی شیکه به اکثر افذاد میاد چطور بهت نمیاد شاید خیلی بخودت گیر میدی
ساکار جان بهترین طول عمر از بهترین برند اصل 8 سال یا شاید بیشتر اینو از کسی که این کارست پرسیدم تازه 8 سال هم میگفت کمه گفت 8 سال واسه کسی که زیاد بزنه ای ورو اونور هست اما بیشتر هم میشه
مثلا بابای من هنوز یه ریبنشو که سال 56 خریده داره و کلیم شیکه و دیگه از اون مدلش نیست
منم یه عینکم رو که گم نکردم و الان 7 ساله دارم:
مرسی سارا جان یکی از مجهولات زندگیم حل شد
عزیزم عینکای تو که رو حساب نیست طول عمرشون با حساب خودت به 50 سالم میرسه چون نوبتشون ذیر به دیر میاد

مگه مسواکههههههههههههههههههه
من داشته باشم تا نشکنه میزنم وااالاااااااااا
مهسا مسواکو باید چند وقت به چند وقت عوض کنیم؟
5 تومنی نیس که:dadad4:

چن تومنیه؟

mj1919

New member
آقا عینک از سایت ebay قیمت گرفتم،؛
ce
ری بن
با
1.5 یورو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قیمت نیست که!

sa@@ra

New member
میدونم اسپمه ولی دیگه حداکثر دیگه 6 ماهه دکترم گفت
رفع اسپم عینک افتابی خوبه مواظب چشای نازتون باشید دیگه

sa@@ra

New member
آقا عینک از سایت ebay قیمت گرفتم،؛
ce
ری بن
با
1.5 یورو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به قیمت نیست که!

دکتر گو اینو از تو سایت خود ray ban بری میبینی فیمتهارو 280 دلار مثلا

قیمت عینک هم با ارز روز حساب میشه

sa@@ra

New member
از این سایتای فیک زیااده تو همین ایران میگه عینک ریبن اصل 20تومن
یه بنده خدایی گرفته بود تابلو بود ریبن اصل نبود چون ریبن اصل رو شیش حتما ارم ریبن به طرز خاصی حک شده
تاره کدشم تغلبی بود:5:

mahsa.

New member
مهسا مسواکو باید چند وقت به چند وقت عوض کنیم؟

دوسال یبار نیست مگه تاجایی که دیگه نشه ازش استفاده کرد و بیشتر دندونو کثیف کنه تا تمیز.........
رفع اسپم:عینک افتابی مفید است برای چشمان نازتان.

حسان

Well-known member
دوسال یبار نیست مگه تاجایی که دیگه نشه ازش استفاده کرد و بیشتر دندونو کثیف کنه تا تمیز.........

:25r30wi: مهسا خیلی با حالی آجی..:riz304:

رفع اسپم: عینک افتابی ترجیحا باید دسته پهن داشته باشه تا نور مضر از بغل هم وارد چشم نشه

sakar

New member
از این سایتای فیک زیااده تو همین ایران میگه عینک ریبن اصل 20تومن
یه بنده خدایی گرفته بود تابلو بود ریبن اصل نبود چون ریبن اصل رو شیش حتما ارم ریبن به طرز خاصی حک شده
تاره کدشم تغلبی بود:5:
سارا من عینک خودمو با اونی که تو سایت ebay هستش مقایسه کردم تقریبا یکین ولی یه فرقایی دارن قیمتشونم خیلی تفاوت داره ینی مال اون سایته بدله؟
یا مال من؟
البته فک کنم مال من اصل باشه اخه تو اون سایت ننوشته مال کجاست اما رو عینک من حک شده

sakar

New member
اونوقت از کجا تشخیص بدیم داره کثیف میکنه نه تمیز ؟
رفع اسپم: مسواکم یکی از مهمترین ملزوماته کی گفته اسپمه؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا