عایا من غمم رو دوست دارم؟

arshad246

New member
غرب زده شما برو بمیر!اینم جواب من به شما
گند زدید به دستو زبان و نگارش فارسی!دفعه دیگه نبینم به ادبیات فارسی توهین کنی بی سواد!
می خوای بدونی حرفم درسته،تعداد لایک هایی رو که این نوشتم میگیره رو ببینید!
بازم میگم با این طرز نوشتن به ادبیات فارسی توهین نکنید اقای بی سواد!اینم عععععععععععععععععععایا که چشت دراد!

[/color][/size] در ضمن شما کمبود دارید پس هستید!

بچه ها ببخشیدا من دخالت میکنم.اما نه ارب درسته و نه عایا.حالا چرا بچه ها تو انجمن عایا و .. استفاده میکنن من نمیدونم اما مسلما قصدشون تخریب فر هنگشون نیس.الکی حرف در نیارید.در ضمن اقای نوری همه زبانها و فرهنگها برای مردم خودش مهم و عزیزه پس الکی به عربها حمله نکنید.هر کلمه ای باید درستش مورد قبول باشه.پس اگه عایا اشتباهه که اشتباهه ارب هم اشتباهه چون صحیحش عربه.هر چیو برا خودمون دو س داریم برا دیگران هم داشته باشیم.اشتباه بسیاری از مردم ما اینه که فقط برا فرهنگ خودشون ارزش قایلیم و دیگران و نادیده میگیریم.تو قرنی که هستیم تعصبات الکی دور از روشن فکریه.به همه احترام بذاریم ایران عرب زبان بومی هم داره یادتون نره.منم نه فارس هستم نه عرب اما جفتشونم برا قابل احترامه.[/quote]
شما لایق لایک شدن هستید
دوست عزیز منم نه فارسم و نه عرب و دلیلی برابی توهین به هیچ زبان و فرهنگی ندارم!
من یه کردم که رفیقم کوه وتفنگه....

shiva3322

New member
عشق فقط یک کلمه نیس ادم وقتی عشقشو از دس میده کل معنیش این نیس که تنها یه ادمو از دس داده و اگه اون ادم ارزششو نداشته پس نباید ناراحت باشی عشق همراه با کلی خاطره ست.خاطره یعنی وجودت یعنی گذشته و زندگیت یعنی تصمیمات و اروزهات که به باد رفته اینکه خودتو دوباره پیدا کنی زمان میبره.ادمارو میشه فراموش کرد اما خاطره هارو نه.
خیلی غم بزرگ و کوچیک دارم که دیگه از تقلا کردن برا حلشون خسته شدم و حتی انقد تنها نا راحتی کشیدم و دوستی نداشتم که دیگه نمیخوام و نه میتونم حرفم رو به کسی بگم.اینکه حتی نمیخوام ناراحتیمو با کسی قسمت کنم اینکه دوس ندارم کسی کوچیکشون بشماره اینکه نمیخوام دست کم شمرده بشن واینکه وقتی روزای سرخوشیم یادم می افته که از خوشی خدا یادم رفته بود این حالی رو که الان دارم میخرم.بهشون نمیتونم عادت کنم اما دارم باهاشون زندگی میکنم.معتقدم هیچ دادن و گرفتن خدا بی حکمت نیس و خدا اون چیزایی رو ازمون میگیره که مارو ازش میگرفت تا حداقل بفهمیم که داشته هامون از کی بود.منکه غمم رو خیلی دوس دارم.

shiva3322

New member
بچه ها ببخشیدا من دخالت میکنم.اما نه ارب درسته و نه عایا.حالا چرا بچه ها تو انجمن عایا و .. استفاده میکنن من نمیدونم اما مسلما قصدشون تخریب فر هنگشون نیس.الکی حرف در نیارید.در ضمن اقای نوری همه زبانها و فرهنگها برای مردم خودش مهم و عزیزه پس الکی به عربها حمله نکنید.هر کلمه ای باید درستش مورد قبول باشه.پس اگه عایا اشتباهه که اشتباهه ارب هم اشتباهه چون صحیحش عربه.هر چیو برا خودمون دو س داریم برا دیگران هم داشته باشیم.اشتباه بسیاری از مردم ما اینه که فقط برا فرهنگ خودشون ارزش قایلیم و دیگران و نادیده میگیریم.تو قرنی که هستیم تعصبات الکی دور از روشن فکریه.به همه احترام بذاریم ایران عرب زبان بومی هم داره یادتون نره.منم نه فارس هستم نه عرب اما جفتشونم برا قابل احترامه.
شما لایق لایک شدن هستید
دوست عزیز منم نه فارسم و نه عرب و دلیلی برابی توهین به هیچ زبان و فرهنگی ندارم!
من یه کردم که رفیقم کوه وتفنگه....[/quote]

خواهش میکنم شما لطف داری هم وطن عزیز.به قول شما کزیتو..البته اگه درس نوشتم

ZIYA1366

New member
دوستان عزيز اين قصه ي ارب و ارب زدكي و غرب زدكي جيزي نيست كه از اﻵن باشه ، كاش يكي از دوستان بيشكسوت يه تابيك ميزد تا اونجا بشه حرفهاي آقاي نوري رو بشنويم و به بحث بذاريم نه با توهين جون من توهين هارو خوندم و واقعأ بدم اومد حيفه ك اين مسئله اينطور كنار كذاشته بشه .
مطمئنم حرف كساني مثل آقاي نوري اينا نيست ك برداشت ميكنيد...
بحث توهين به عربهاي ايران يا ديكر اقوام محترم ايراني نيست .
.
.
.
.
.
داغ داغ ديكريست . . .

ZIYA1366

New member
ايران خاك دليران

ايران غرش شيران

ايران هميشه جاويدان
:auizz3ffy9vla57584x

shiva3322

New member
دوستان عزيز اين قصه ي ارب و ارب زدكي و غرب زدكي جيزي نيست كه از اﻵن باشه ، كاش يكي از دوستان بيشكسوت يه تابيك ميزد تا اونجا بشه حرفهاي آقاي نوري رو بشنويم و به بحث بذاريم نه با توهين جون من توهين هارو خوندم و واقعأ بدم اومد حيفه ك اين مسئله اينطور كنار كذاشته بشه .
مطمئنم حرف كساني مثل آقاي نوري اينا نيست ك برداشت ميكنيد...
بحث توهين به عربهاي ايران يا ديكر اقوام محترم ايراني نيست .
.
.
.
.
.
داغ داغ ديكريست . . .

فکر نکنم به کسی توهین کرده باشم اتفاقا از اینکه متعصبانه به فرهنگهای دیگه توهین بشه ناراحت شدم.همه ادما با هر زبان و فرهنگی قابل احترامن.و این داغی رو که شما میگید خوب درک میکنم.شرمنده اگه سو تفاهم شده.

ZIYA1366

New member
فکر نکنم به کسی توهین کرده باشم اتفاقا از اینکه متعصبانه به فرهنگهای دیگه توهین بشه ناراحت شدم.همه ادما با هر زبان و فرهنگی قابل احترامن.و این داغی رو که شما میگید خوب درک میکنم.شرمنده اگه سو تفاهم شده.

دشمنتون شرمنده ، نه شما توهين نكرديد ،سوي حرفم با ديكران بود ، به هر حال من يه بيشنهاد دادم اميدوارم كسي باشه ك سرش درد كنه واسه اين موضوع ولي بايد سرش درد كنه ه وكرنه اينجور مسايل بوي تفرقه و خيانت و اسﻻم و زرتشتيت و ارب و عرب و ديكر اقوام بيش مياد كه اكه نتونه جمعش كنه ميشه جنك . جدل ...
يه جيزي ميكم و ديكه ميبندم مسئله رو شما بريد و تاريخ رو مطالعه كنيد و البته تاريخ رو فاتحان مينويسن ...
من ديكه نميخام بيشتر وارد موضوع شم ايشاﻻ اكه يكي يه بست و تابيك جدا زد اونجا بحث ميكنم اكه نه كه خدا هرجه ميخواد سرمون مياره .
به قول يكي از بادشاهان كبير ايران ك سنك نبشته اش هنوز هست :
خدايا اين كشور را از دروغ و خشكسالي دور نكه دار ...
اﻵن مشكل ايران زمين همين 2تاست ، همين 2تاست ك ائمه هميشه دعاشون بوده ك سر امت اسﻻمي نياد .
خدايا به حق اين ماه ايران و امت اسﻻم رو از فرقه ها و تفرقه ها ، دروغ ها و خشكسالي ها نجات بده .( آمين ).

ZIYA1366

New member
دوست عزيزي ك اين موضوع (عايا غمم را دوست دارم؟) رو آوردي وسط بس كو نتيجش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

STRUCTURE 66

New member
یک بار به او گفتم حالا که من نیستم آنچه میخواهی حال بگو ! حرفت به فردا وامگذار!
همان ساعت گفت هستی !
فردا گفت میخواهم باشی ... اما !
روز دگر گفت ... برو !

چقدر جهان در حال تغییر است !!!!

ghazal26

New member
حتي غم هارو هم بايد دوست داشت چون شايد هديه اي از سمت خدا باشن..

غم من اينه كه نميتونم غم 15سال پيشمو از ياد ببرم...

غم من اينه كه از8تا 11 سالگي ذره ذره آب شدن قهرمان زندگيمو ديدمو هيچكاري نتونستم بكنم..

غم من اينه كه تكيه گاهم، قهرمانم و همه افتخارم چند سال روي تخت بود و درد ميكشيد و من هيچكاري نتونستم بكنم..

از همه بزرگتر غمم اينه كه بابا يكسال آخر ديگه حرف هم نميتونست بزنه...همون بابايي كه غروبا برام شعر ميخوند...

غمم ديدن تنهايي هاي مادرمه...ديدن چروكهاي پيشونيش كه روز به روز بيشتر ميشه...

غمم اينه كه حتي به خوابمم نمياد...داره كم كم باورم ميشه بابا براي هميشه رفته..

دلم براي صداي بابا و بغلهاش تنگه...خيلي تنگ...

bahar9368

New member

غم من اينه كه از8تا 11 سالگي ذره ذره آب شدن قهرمان زندگيمو ديدمو هيچكاري نتونستم بكنم..

غم من اينه كه تكيه گاهم، قهرمانم و همه افتخارم چند سال روي تخت بود و درد ميكشيد و من هيچكاري نتونستم بكنم..

از همه بزرگتر غمم اينه كه بابا يكسال آخر ديگه حرف هم نميتونست بزنه...همون بابايي كه غروبا برام شعر ميخوند...

قربونت بشم عزیزم .چقد غم بزرگیه .درکت میکنم :dadad4:

ZIYA1366

New member
gazal26
سﻻم ، نميتونم دركت كنم يعني نميخوام دركت كنم ولي مسلمأ غم بزركي رو كشيدي ولي خوشحالم برات جون با اين غم بزرك اﻵن سر با هستي و ميتوني نام بدر محترم و مادر فداكارتون رو زنده نكه داري ميتوني همه جا بدر بيامرزي برا خودت بخري ،باخوبيهات .

arshad246

New member
دوست عزيزي ك اين موضوع (عايا غمم را دوست دارم؟) رو آوردي وسط بس كو نتيجش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم از حضورتون
دوست عزیزهروقت دیدیم کسی نظر نمیده حتما میبندیم!
التماس دعا

economic

New member

غزل جان خدا بهت صبر بده همانطور ک تا الان داده
وسایه مادرت ایشالا بالا سرت باشه عزیزم

ghazal26

New member
gazal26
سﻻم ، نميتونم دركت كنم يعني نميخوام دركت كنم ولي مسلمأ غم بزركي رو كشيدي ولي خوشحالم برات جون با اين غم بزرك اﻵن سر با هستي و ميتوني نام بدر محترم و مادر فداكارتون رو زنده نكه داري ميتوني همه جا بدر بيامرزي برا خودت بخري ،باخوبيهات .

غزل جان خدا بهت صبر بده همانطور ک تا الان داده
وسایه مادرت ایشالا بالا سرت باشه عزیزم

آقا ضیاء ممنون برادر خوبم...:rose: اکونومیک عزیز ممنون بابت دعای قشنگت... مادرم همه زندگی و وجود منه:(40):

ببخشید اگه پستم کسی رو ناراحت کرد آخه بغض این حرف 15ساله که تو گلوم بود و اولین بارم بود که گفتمش!!!

اعتقاد دارم خدا هر غمی میده یه صبر و یه نعمت دیگه به آدم میده..نعمتی مثل مادر...پس به قول دوستمون..غم ها رو هم میشه دوست داشت...

marzi ba

Well-known member

:sadsmiley:

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
میدونید چیه من مثل شما ها خدا رو شکر غم از دست دادن عزیزانم رو ندارم ونیاد روزی که این غما رو ببینم یا غم از دست دادن عشقم رو ندارم غم من اینه که هیچ وقت قدر داشته هایی رو که دارم نمیدونم وقتی از دستش میدم قدرشو میدونم یا وقتی تو کسی نقصی رو میبینم قدرشو میدونم غم من اینه که گاهی ناشکری میکنم :smiliess (2)::13:

بالا