shima.p
New member
خوب مگه نشنیدی میگن 2 تا جاری از یه دروازه رد نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونه دیگهخب منم متوسطم.پس چرا گفتی با من تو یه دروازه نمیری؟گفتم احتمالا زیادی چاق شدی دیگه!!!:smiliess (3):
من و تو هم جاری هستیم دیگه
لول
خوب مگه نشنیدی میگن 2 تا جاری از یه دروازه رد نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونه دیگهخب منم متوسطم.پس چرا گفتی با من تو یه دروازه نمیری؟گفتم احتمالا زیادی چاق شدی دیگه!!!:smiliess (3):
من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....
اقا مکس کلن ممنون:riz304:
دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)
من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....
اقا مکس کلن ممنون:riz304:
دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)
سلام ...
:smilies-azardl (113
همه موارد یادت رفت؟؟واقعا هدف اين متن چي بود؟
1) خنده؟ 2) وقت تلف كردن ٣) شور و اشتياق ٤) شكوفايي و بالندگي
٥) افسردگي مزمن. ٦) تشريح دقيق مراحل قبل از ريفلاكس معده
کاش یک مطلبی بود که مفید بود به عنوان مطلب نمی خورد طنز باشه . می دونید! هر مطلبی ارزش خوندن نداره .
خوب انسان ها با هم خیلی فرق می کنند به نظر من که مطلب بیخودی بود و به نظر خیلی از دوستان هم تمام گزینه ها است !
راس میگه دیگه
بیکاری؟علافی؟درس نداری؟یا مارو بیکارو علاف فرض کردی؟هان کدومش؟
راستی............. ...... متوجه شدی دیگه؟
آهان
اینو چی ............................ . . . . ..... . . . ؟
ببین عزیزم.آمارزیستی جون!وقتی میای قسمت طنز اول اینکه اومدی مطلب مفید رو بخونی نیومدی که روشهای تضمینی قبول شدن رو واسه دکترا بخونی که!این مطلب رئ واسه یه بچه ابتدایی هم بخونی میدونه که طنز هست ئ مطلب مفید نیست.بیشتر توجه کن.آفرینکاش یک مطلبی بود که مفید بود به عنوان مطلب نمی خورد طنز باشه . می دونید! هر مطلبی ارزش خوندن نداره .
خوب انسان ها با هم خیلی فرق می کنند به نظر من که مطلب بیخودی بود و به نظر خیلی از دوستان هم تمام گزینه ها است !
بیخودی شلوغش نکن با این حرف زدنات خودتو یه جورایی عقل کل میدونی به کامنتها و نوشته های هم احترام بذاریم..هدف مکسین خنده ست و منم خندیدم