طنز mexin ^__^

shima.p

New member
خب منم متوسطم.پس چرا گفتی با من تو یه دروازه نمیری؟گفتم احتمالا زیادی چاق شدی دیگه!!!:smiliess (3):
خوب مگه نشنیدی میگن 2 تا جاری از یه دروازه رد نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونه دیگه
من و تو هم جاری هستیم دیگه
لول

zErOOn3

Well-known member
من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....

اقا مکس کلن ممنون:riz304:

دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)

سلام ...

:smilies-azardl (113

n.b.m

New member
من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....

اقا مکس کلن ممنون:riz304:

دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)

بابا برقی تازه یادت رفت بگی : هرگز نشه فراموش!!!!!!!!!!!!!!

Asena90

New member
از شما ممنونیم که موجبات شادی وخنده ما رو حتی در این مکان فراهم می کنید:riz481:

mexin

Well-known member
قبولي در کنکور به صورت تضميني !!

اولين روش موثر براي قبولي اينه که به من اعتماد داشته باشين.يادتون باشه اسم موسسه من اينه:"کانون فرهنگي هنري غيرانتفاعي مردمي با تضمين بعدا شما پولمو کامل بده اصلا قابل نداره "...در نتيجه مي ريم سراغ راهکارهاي موسسه اينجانب...

اول اينکه به هيچوجه نبايد بيشتر از يک ماه براي خوندن وقت بذارين...دقيقا يک ماه قبل از کنکو شروع مي کنين به خوندن.يادتون نره وقت شما خيلي مهمتر از اين موضوعاته و کاراي خيلي مهمتر از خوندن براي کنکور دارين.مث چت کردن،وبلاگ نويسي،اس ام اس بازي،کل کل با مامان،کندن سبيل بابا وقتي که خوابه،خوندن شماره تلفناي تو دفترچه تلفن داداش(همون کاکا)،خوندن دفترچه خاطرات آبجي(همون همشيره)و صد البته خوردن...
روزانه حداکثر دو ساعت رو به خوندن درس براي کنکور اختصاص بدين...به همون دليل بالا.
از همون روزي که شروع کردين به درس خوندن براي کنکور به همه فک و فاميل بگين که مي خواين با قبولي تو يه رشته عجيب و تک که البته رشته دلخواهتونه همه رو تعجب زده بکنين...بعد اگه يه رشته گلابي( قبول شدين که به همه مي گين:"ديدي گفتم رشته دلخواه من باعث تعجبت مي شه"يا مثلا:"چيه؟مگه همه بايد عشق دکتر مهندسي باشن؟؟قصد من خدمته"...يا مثلا"رشته رو حال مي کني؟؟؟ااا؟چته؟بابا چرا خوشحال نيستي.مرگ تو من خيلي سعي کردم تا رشته دلخواهم قبول بشم به جون تو...مي گم تو رو کفن کردم...خيلي زور زدم تا اين رشته رو قبول بشم تو بميري"...که با اين قسم و ناله نفرينا طرف مقابل سريعا و قبل از اينکه به لقاءالله بپيونده حرفتونو باور مي کنه. اگه اصلا قبول نشدين مي تونين بگين:"حيف که درساي اختصاصيمو وقت نکردم دوره کنم"يا مثلا:"رشته من نيس که تقاضاش زياده...منم که عشق درسو دانشگاه ندارم که...گفتم اين بنده خداها قبول بشن...واسه همين کشيدم کنار"...اگرم يه رشته خوب قبول شدين که معلوم مي شه اصلا به حرفاي من گوش نکردين و روشهاي منو درست انجام ندادين.
خوب.مي رسيم به چن روز مونده به کنکور.يادتون باشه اين چن روز حسابي ناز کنين.يادتون باشه که بعد از اعلام نتايج کنکور ديگه کسي محل چيزم بهتون نمي ذاره.پس تا مي تونين ناز کنين.مي تونين از مامان بخواين براتون موبايل جديد بخره و از بابا بخواين واسه تون يه ماشين بگيره...از غذا هم واسه خودتون کم نذارين.

روز کنکور وقتي سرجلسه نشستين بايد به فکر زيبايي کارتون باشين.پرسشنامه که تاثيري تو زيبايي کار نداره چون کسي نگاهش نمي کنه پس پرسشنامه رو بذارين کنار و ببينين کدوم گزينه از هر سوال،پاسخنامه رو قشنگتر مي کنه.

حواستون باشه تا وقتي بسکوته(بيسکوئيت) رو مي دن سر جلسه بمونين.پولشو دادين بايد بسکوتشو بگيرين.بسکوتو که گرفتين بزنين بيرون و تو فضاي آزاد بسکوتو بزنين تو رگ.

ترجيحا بزنين برين کافي نت يا کافي شاپ يا کافه گلاسه و اين جور کافه ها و تا يک ساعت بعد از تموم شدن وقت امتحان همونجا باشين...بعد از اون مي تونين برين خونه و خودتونو براي آخر کار آماده کنين...

آخر کارم که يادتون نرفته...هر کدوم از نتايجو که گرفتين از همون جوابايي که گفتم استفاده کنين.

در ضمن...دستمزد و شيريني ما يادتون نره.

با سپاس از حسن انتخاب شما

padideh

New member
واقعا هدف اين متن چي بود؟
1) خنده؟ 2) وقت تلف كردن ٣) شور و اشتياق ٤) شكوفايي و بالندگي
٥) افسردگي مزمن. ٦) تشريح دقيق مراحل قبل از ريفلاكس معده

mexin

Well-known member
واقعا هدف اين متن چي بود؟
1) خنده؟ 2) وقت تلف كردن ٣) شور و اشتياق ٤) شكوفايي و بالندگي
٥) افسردگي مزمن. ٦) تشريح دقيق مراحل قبل از ريفلاكس معده
همه موارد یادت رفت؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: shima.p

shima.p

New member
راس میگه دیگه
بیکاری؟علافی؟درس نداری؟یا مارو بیکارو علاف فرض کردی؟هان کدومش؟
راستی............. ...... متوجه شدی دیگه؟
آهان
اینو چی ............................ . . . . ..... . . . ؟

biosta

Well-known member
کاش یک مطلبی بود که مفید بود به عنوان مطلب نمی خورد طنز باشه . می دونید! هر مطلبی ارزش خوندن نداره .
خوب انسان ها با هم خیلی فرق می کنند به نظر من که مطلب بیخودی بود و به نظر خیلی از دوستان هم تمام گزینه ها است !

farshad25

New member
کاش یک مطلبی بود که مفید بود به عنوان مطلب نمی خورد طنز باشه . می دونید! هر مطلبی ارزش خوندن نداره .
خوب انسان ها با هم خیلی فرق می کنند به نظر من که مطلب بیخودی بود و به نظر خیلی از دوستان هم تمام گزینه ها است !

بیخودی شلوغش نکن با این حرف زدنات خودتو یه جورایی عقل کل میدونی به کامنتها و نوشته های هم احترام بذاریم..هدف مکسین خنده ست و منم خندیدم

aram ft

New member
دوستان عزیزم به نوشته های هم احترام بگذاریم. اگه خوشمون اومد لایک بزنیم. اگه نیومد نظری ندیم. هیچ کس قصد بدی نداره اینجا. هرکس متنی می زاره مطمئن باشید بهتون احترام میزاره و دوس داره شما هم از خوندنش لذت ببرید. حالا اگه به سلیقه ی شما نخورد با متانت از کنارش عبور کنید. نه این که تو ذوق طرف بزنید. یادت باشه اگه یه مطلبی رو اینجا خوندی و خوشت نیومد خودت بودی که روش کلیک کردی! زوری که نبوده!!!! فقط وقتی اعتراض وارده که خدایی نکرده تو اون متن جسارتی باشه که این طور نبوده. از قشر تحصیل کرده بعیده این طور به هم بپرند.... :p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

shima.p

New member
راس میگه دیگه
بیکاری؟علافی؟درس نداری؟یا مارو بیکارو علاف فرض کردی؟هان کدومش؟
راستی............. ...... متوجه شدی دیگه؟
آهان
اینو چی ............................ . . . . ..... . . . ؟

من قصد پریدن به مکسین رو نداشتم خداییش واسه خنده گفتم هرچی گفتم.من با مکسین خیلی خیلی صمیمی هستم و این حرفارو نداریم خودشم میدونه!مگه نه یچه پررو؟
این اصلاحیه رو دادم که اگه کسی فک کرده من اومدم واسه اعتراض کامنت گذاشتم اشتباه کرده.من خودم فن مکسین هستم.
مرسی محمد خیلی بیمزه بود بازم از این متن های بیمزه بذار ما دوس داریم لایک میکنیم:13:

shima.p

New member
افت تحصیلی پیدا کرده اید ؟
مشروط میشوید؟
هی زرتو زرت شکست عشقی میخورید ؟
ترشیده اید؟
... .
به ما بپیوندید ما محوتان میکنیم !!!
محوستان شریف !!!
با مجوز رسمی از وزارت افق

shima.p

New member
وقتی‌ داری جون میکنی تا لیسانس بگیری ،
"فوقِ لیسانس" مُد می‌شه ،
خودتو جر میدی که فوق لیسانس بگیری ،
"دکترا" مُد می‌شه
با هزار بدبختی دکترا قبول میشی
اگه به شانس منه که مطمئنم شغل آزاد مد میشه ... :| :|

mexin

Well-known member
ببین عزیزم.آمارزیستی جون!وقتی میای قسمت طنز اول اینکه اومدی مطلب مفید رو بخونی نیومدی که روشهای تضمینی قبول شدن رو واسه دکترا بخونی که!این مطلب رئ واسه یه بچه ابتدایی هم بخونی میدونه که طنز هست ئ مطلب مفید نیست.بیشتر توجه کن.آفرین
و دوم اینکه یکم بیشتر توجه میکردی بیشتر مخاطبان طنز مربوط به اونایی بود که تازه میخوان کنکور سراسری بدن و یه رشته ..........قبول بشن و... نه شما که میخواید دکترا و بالاتر شرکت کنید!!!

در ضمن خودم هم نوشتم همه موارد یادش رفت.این نکته رو هم باید توجه میکردی که نکردی بازم!!!:33:

آخرین ویرایش:
بالا