خواهش میشه جانم.:bunnyearsmiley:reza mamakho khub umadi
من واقعا به شما افتخار ميكنم ولي تيم مليمون خيلي وقته hypo active شده بهتره در حد بوندس ليگا فعال باشيد
خوب ادمیزاد حق انتخاب داره هر تیم ملی که دوست داری انتخاب کنمن که نگفتم تیم ملی فوتبال عزیزم.خب تیم ملی کشتی یا والیبال.خوبه...؟؟؟:bunnyearsmiley:
مهران !!!!!!!!!!!!!!!
این چیزا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟/
یه 2 روز نیومدم دوباره شروع کردی؟
هی میخوام نگم نمیشه دیگه
بترکی............
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
لول
بابا برقی جون مارو فرستادن کمیته اضباطی فدراسیون.مبلغ 2 میلیون تومن هم جریمه شدیم....:New (6):من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....
اقا مکس کلن ممنون:riz304:
دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)
من یه اعتراض دارم به علوم پزشکی ها !!!حالا اینجا دم دستمه ،اینجا نوشتم ،آقا مکس با شما نیستم ،کلن با همه ام!!!
چرا من تو هر تایپیکی سر می زنم ، دعوا و کل کل می باشد !!!!
خب دوستان عزیز ،یا جنبه اتونو ببرین بالا !!یا کلن off بمانید !!!!
این آقا مکس هم ازش معلومه ،بچه ی شوخیه!و دوست داره مطالب طنز بذاره و سر به سر اینو اون بذاره !!
حالا دوستان جنبه ی مطالب طنز داشته باشید دیگه ....
اقا مکس کلن ممنون:riz304:
دیدم اینجا دعوا نشده هنوز!!گفتم خودم شروع کنم !!:smilies-azardl (12)
نه کی گفته شیماجون!!!بابا برقی!!!!!!!!!!!!!!!!
ما دخترا توو تاپیکای مهران واسه خنده و شوخی باهاش کل کل میکنیم.اینو همه میدونن.ما اصلا از هم ناراحت نمیشیم و واسه اینکه اینجا از یک نواختی در بیاد هی چرتو پرت میگیم ولی ته دلمون این نیس
خوده این مهرانه بی چشمو رو میدنه
مگه نه پسریه ور پریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا من میخوام امروز همه ی پسرای اینجارو بکشم تا از دستشون خلاص بشیم
خوبه؟
نه کی گفته شیماجون!!!.نمیخواد خودتو بکشی.فردا پس فردا دیگه همه میریم.بذار باهم بریم.عمرا اگه بذارم تنها بری شیماجون
![]()
نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درست دیدم؟
واقعا که ....
من گفتم پسرارو بکشم.
من با تو؟؟؟؟؟؟؟؟//
من با تو از یه دروازه هم رد نمیشم اونوقت با تو برم کجااااااااااا؟
وایویرایشش کردی.اول نوشتی ازدست پسرا خودمو میکشم.میگم پرخوری نکن شیماجون؟یعنی اینقد چاق شدی که از دروازه هم :New (6):رد نمیشی؟
خب منم متوسطم.پس چرا گفتی با من تو یه دروازه نمیری؟گفتم احتمالا زیادی چاق شدی دیگه!!!:smiliess (3):وای
به من گفتی چاق؟
نه نه نه نه
من به این کلمه حساسم مهران.مگه نمیدونی؟
من خیلیم خوش ... هستم.وزنمم 59 کیلو هس قدمم 165
باهات قهرم