سلام من یه پیشنهاد دارم اگه قرار باشه کسی از روز اول هم قرآن بخونه ، هم دعا ، هم نماز اول وقت و... خیلی سخت میشه و دوستان ممکنه زده بشن ... به خاطر همین پله پله میریم جلو و امتیاز ها از 10 شروع تا 40 ادامه داره و طرح هم 42 روز و از امروز که 1شنبه هست شرو میشه ....
هفته اول نماز اول وقت و درس و اهداف درسی مثلا ماکس نمره 10 باشه
هفته دوم تعقیبات و خوش اخلاقی با پدر و مادر...اضاف بشه... 5 نمره به 10 نمره قبلی اضاف بشه
هفته سوم روخوانی قرآن و دعا از مفاتیح و... 5 نمره دیگه باز هم اضاف بشه
هفته چهارم مبارزه باغیبت و دروغ گویی مخصوصا در محل زندگی ، تحصیل و فضای مجازی و... 5 نمره دیگه باز اضاف بشه
هفته پنجم تمرین لبخند زدن به دیگران ، و مبارزه گناهانی که نفس هر شخصی ممکنه باهاش درگیری داشته باشه 5 نمره دیگه اضاف بشه
هفته ششم نماز شب و ترک دیدن سریال های و سایت های بد ... 5 نمره دیگه اضاف بشه که در کل میشه 40 نمره ....
البته شاید کمی سخت باشه ... اما ارزشش رو داره ...
این نظر من هست اما خودتون استادید ...
===========
در طول طرح دوستان اگر به صورت خصوصی با هم در ارتباط باشند و از احوال هم با خبر باشن بهتره ... چون تماس ها طولانی میشه ترجیحا دخترها با دخترها و پسرها با پسرها در تماس باشن ...
========
البته این یه پیشنهاد هست ....
اگر موفق بودیم 40 روز دیگه رو انتخاب می کنیم و فضیلت های دیگه ای رو انتخاب می کنیم تا ان شاء الله بیشتر پیشرفت کنیم
==========
نکته1 : هر گونه توهین و نخریب در این تایپیک نمره منفی داره... شوخی هم ندارم کار جدی هست... اگر کسی کاری دار پ خ کنه...:riz304:
نکته 2 : تمام انتقادات و پیشنهادات در مورد برنامه پیغام بدین به من
نکته 3 : نکات اخلاقی که در دستور العمل امده ممکنه بر اساس نظر کابران تغییر کنه